Dodaj do ulubionych

Straznicy Strachu !

09.11.14, 01:07
Swiat jest rzadzony za pomoca strachu.Zawsze jest wskazany dyzurny strach na wroble. czesto sie go tworzy po to aby moc lepiej manipulowac maluczkimi.Jakim strasznymi postrachami byli Allende,Castro,Guevara,Hussain,Kadafi,Assad,Lukaszenko,a teraz Putin.Poniewaz z tym Putinem nie bardzo wychodzilo to faszysci wymyslili i stworzyli Is.Ostatnio bylem piec dni w Polsce.Gmina w ktorej mieszkam w Holandii wezwala mnie bym udowodnil ze bylem w Polsce.Esbecja faszystowska poglupiala kompletnie.Pewnie boja sie ze bylem w Rosji walczyc z ich przyjaciolmi ukrainskimi faszystami.Chorzy straznicy strachu w chorym zastraszonym swiecie.
Obserwuj wątek
    • 5magna Re: Straznicy Strachu ! 09.11.14, 01:25
      apnews.myway.com//article/20141108/us-nuclear-dysfunction-e51cafb189.html
    • mara571 Re: Straznicy Strachu ! 09.11.14, 08:01
      markvanreesk napisał:

>Ostatnio bylem piec dni w Polsce.Gmina w ktorej mieszkam w H
      > olandii wezwala mnie bym udowodnil ze bylem w Polsce.Esbecja faszystowska poglu
      > piala kompletnie.Pewnie boja sie ze bylem w Rosji walczyc z ich przyjaciolmi uk
      > rainskimi faszystami.Chorzy straznicy strachu w chorym zastraszonym swiecie.

A mozna sie dowiedziec na jaka ustawe powoluje sie "gmina" pytajac, gdzie obywatel holenderski byl przez 5 dni?
      • kaszebe12 -Faszysci ? 09.11.14, 08:18
        ....-nader interesujaca nazwa dla wlascicieli zachodu , pasuje "jak ulal" do Goldmana , Lehmana , Singera i innego Rotszylda.
      • markvanreesk Re: Straznicy Strachu ! 09.11.14, 16:05
        najprawdopodobniej na podstawie ustawy antyterrorystycznej(widocznie nie maja o mnie dobrego mniemania).Ludziom podejrzanym o wyjazd na stale np do Syrii zabieraja paszporty albo wsadzaja do wiezienia.Ale mysle ze w moim przypadku po prostu nadgorliwosc gorsza od faszyzmu.Tzw prymitywizm urzedniczy.
        • mara571 i co zrobisz? 09.11.14, 17:36
          sa trzy mozliwosci:
          1.olac
          2. isc do adwokata
          3. isc do gminy.
          • mara571 niemieckie dylematy 09.11.14, 17:39
            www.zeit.de/politik/deutschland/2014-10/innenminister-konferenz-islamisten-deutschland-is-ausreise-personalausweis
          • markvanreesk Re: i co zrobisz? 09.11.14, 18:17
            sa cztery i wszystkie zastosuje, te trzy twoje i jeszcze jedna ,o ktorej na razie nie napisze- licho nie spi ha ha ha
    • sjs2011 Re: Straznicy Strachu ! 09.11.14, 09:00
      Jest rok 2014 - jacy to faszyści sa na Ukrainie?
      Ktoś tam w lasach przetrwał od 1944 roku?
    • felusiak1 Na twoim miejscu przeprowadziłbym się 09.11.14, 16:26
      do północnej korei. tam nie ma faszystów i nikt nie zawracałby ci głowy bo nigdzie nie jeździłbyś.
      • eva15 Re: Na twoim miejscu przeprowadziłbym się 09.11.14, 16:33
        No rzeczywiście dałeś mu dobrą radę. Niech się cieszy, że go nie zabili, a mogli ! Humanitarny ten reżim w Holandii, w Korei Płn. bywa gorzej.
        • markvanreesk Re: Na twoim miejscu przeprowadziłbym się 09.11.14, 16:47
          eva15 moze nie tyle rezim holenderski co odchodzenie od demokratycznych pryncypiow spowodowane strachem napedzanym przez wszechobecnych Straznikow Strachu z za Wielkiej Wody
      • markvanreesk Re: Na twoim miejscu przeprowadziłbym się 09.11.14, 16:44
        felusiak1 -zawsze jest dobrze tam gdzie nas nie ma.Znalem taka polska agentke ktora pracowala w Korei Plnocnej a potem w Syrii,bardzo sobie chwalila Koree Polnocna.Nie musiala jezdzic, wozili ja wszedzie.
        • felusiak1 Re: Na twoim miejscu przeprowadziłbym się 09.11.14, 16:48
          no i sam widzisz, że w korei byłoby ci lepiej i nie ma tam faszystów.
        • misterrob Znales polska agentke? 09.11.14, 17:53
          Czy ta od handlu nieruchomosciami?

Tajne sluzby - podejrzane wyjazdy - holenderskie spec sluzby - wyjasnienia, etc. Czy kolega pisze jakies nowele sensacyjne?
          • markvanreesk Re: Znales polska agentke? 09.11.14, 18:14
            misterrob-to nie holenderskie spec sluzby a polskie pokickalo ci sie cos .Agentke poznalem w holandii wiec moze juz oczywiscie zmienila pracodawcow.ha ha ha .Opowiesci z zycia tejze osoby i wiedza ksiazkowa na jej temat pozwolily mi dojsc do tych sensacyjnych odkryc.Zeby bylo smieszniej wiedza ksiazkowa uzyskana dzieki GW.Ww agentka to osoba na niezwykle niskim poziomie intelektualnym , zreszta wszyscy znani mi agenci niezaleznie czyu to holenderscy czy polscy to osoby na bardzo niskim poziomie. Chyba tylko takie nadaja sie.Przecietnemu glu polowi agent kojarzy sie z Jamesem Bondem albo Bournem. Niestety rzeczywistosc jest tragiczna. Obejrzyj sobie amerykanski film Manhunt o polowaniu na Bin ladena . Film pokazuje tragicznie niski poziom intelektualny amerykanskich sluzb specjalnych.Polecam serdecznie. Troche sie odkryles misterrob !!!! Ha ha ha !
      • malkontent6 Re: Na twoim miejscu przeprowadziłbym się 09.11.14, 17:00
        Ja nie mogę zrozumieć komsomolców. Przeklinają faszyzm Zachodu, ale nadal mieszkają tam gdzie mieszkają. Pytałem Ewcię i Elżunię-Sulzerową dlaczego katują się mieszkaniem w krajach, których nie lubią. A Rosja czeka z otwartymi ramionami.
        • felusiak1 Re: Na twoim miejscu przeprowadziłbym się 09.11.14, 17:23
          otóż to. przyjęli z otwartymi ramionami depardieu i dali mu chałupę w czeczenii.
          mniej znanych takie szczęście może nie spotkać i dostaną chałupę gdzieś na zadupiu. ale z drugiej strony nie jest to przesądzone. w końcu snowden w moskwie mieszka. ale on miał sekrety w zanadrzu. myslę, ze za pocałowanie putina w doopę mogą liczyć na przedmieścia moskwy ze stacją metra.
          • malkontent6 Re: Na twoim miejscu przeprowadziłbym się 09.11.14, 17:30
            felusiak1 napisał:

> myslę, ze za pocałowanie putina w doopę mogą liczyć na przedmieścia moskwy ze stacją
            > metra.

Ewuniu!!!! Pakuj się. :)
            • igor.uk11 Malkiego ,chyba, 09.11.14, 17:34
              znow jakis afroamerykanin dopadl i stad jego idiotyczne wystepy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka