kombatant.fk.zapijaczony.ryj 07.03.15, 13:25 idę o zakład, ze coś im się stanie, albo popełnią samobójstwo, czy dostaną udaru serca. a moze zaginą bez wieści, czy coś w tym rodzaju. Procesu na pewno nie dożyją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj Re: Zabójcy Niemcowa? 07.03.15, 15:14 remez2 napisał: > Na FK za niska stawka? I tak by mnie tu przesłali, bo wątek nie jest krajowy. Wystarczy przeczytać by zrozumieć, nawet jak się jest przygłupem Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Zabójcy Niemcowa? 07.03.15, 17:37 zapijaczony_ryj napisał: > I tak by mnie tu przesłali, bo wątek nie jest krajowy. Wystarczy przeczytać by > zrozumieć, nawet jak się jest przygłupem Nie wymieniaj imienia swego nadaremno. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Zabójcy Niemcowa? 07.03.15, 18:19 remez2 napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > I tak by mnie tu przesłali, bo wątek nie jest krajowy. Wystarczy przeczyt > ać by > > zrozumieć, nawet jak się jest przygłupem > Nie wymieniaj imienia swego nadaremno. Nie ja pytałem dlaczego ten wątek nie został założony na kraju, bo ja wiem, ze to nie jest temat krajowy. Więc sam osądź kto jest tu przygłupem? Miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
smuta2015 Re: Zabójcy Niemcowa? 07.03.15, 13:34 O ile, to faktycznie winni zabójstwa. W putinowskim reżimie nie można być niczego pewnym! Odpowiedz Link Zgłoś
atomnick Niespodziewanie zejdą na zawał 07.03.15, 13:55 i ku radości niektórych sprawa zostanie zakończona. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Zabójcy Niemcowa? 07.03.15, 15:18 No nie zupełnie. Zamachowcy pochodzą z północnego Kaukazu. Czyżby Kadyrow podsrywał Putina? Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Zabójcy Niemcowa? 07.03.15, 16:12 Ciekawe, które rondo w Warszawie zostanie nazwane ich imieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
adnem.awis Wowa wylosował sobie "zabójców" - ostatecznie... 07.03.15, 19:17 ...równie dobrzy jak wszyscy inni... Odpowiedz Link Zgłoś
walgierz czy można liczyć na większy kabaret niż Rosja? 07.03.15, 21:46 "Agencja Interfax przekazała wypowiedź matki jednego z zatrzymanych, Ajmani Dadajewej, która oświadczyła, że jej syn nie mógł zabić Niemcowa, ponieważ przez prawie 10 lat pełnił służbę w organach ścigania Republiki Czeczeńskiej m.in. w batalionie "Siewier". Dziennik "Kommiersant" na swojej stronie internetowej poinformował, że śledczy dysponowali rysopisem podejrzanych, sporządzonym na podstawie zeznań "funkcjonariuszy organów ochrony prawa", którzy "w wyniku zbiegu okoliczności znaleźli się w pobliżu miejsca zabójstwa" Niemcowa." ps. chodzi o największy kabaret absurdalnych tłumaczeń, wyjaśnień. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: czy można liczyć na większy kabaret niż Rosja 08.03.15, 11:37 Tak, wystarczy się udać do domu wariatów Odpowiedz Link Zgłoś
frompiter Ile stawiasz? 07.03.15, 21:52 kombatant.fk.zapijaczony.ryj napisał(a): > idę o zakład, ze coś im się stanie, albo popełnią samobójstwo, czy dostaną udar > u serca. a moze zaginą bez wieści, czy coś w tym rodzaju. > Procesu na pewno nie dożyją. No ile? Czy ot tak zalanym ryjem szczekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Ile stawiasz? 08.03.15, 11:00 frompiter napisał(a): > kombatant.fk.zapijaczony.ryj napisał(a): > > idę o zakład, ze coś im się stanie, albo popełnią samobójstwo, czy dostan > ą udar > > u serca. a moze zaginą bez wieści, czy coś w tym rodzaju. > > Procesu na pewno nie dożyją. > > No ile? Na razie pierwszego "samobójcę: wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Kolejne-zatrzymanie-w-sprawie-zabojstwa-Niemcowa,wid,17323072,wiadomosc.html? > Czy ot tak zalanym ryjem szczekasz? Nie zachlanym, tylko zapijaczonym. ja twojego nicka nie przekręcam , bo nie jestem chamem Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl_szuja Kaukazi...oł dżizas... 07.03.15, 21:59 Wowa poszedł po najmniejszej linii oporu i winę zwalił na sprawdzonego konia, czyli nienawidzonych przez "ruskij lud" kaukazów. Cholera wie, jaki motyw mogliby tacy kaukazi mieć, zabijając przeciwników Kremla, no ale przecież nie o to chodzi. Każdy wie, że Niemcow został zamordowany by zastraszyć opozycję, a kaukazi są wymówką pro forma. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Kaukazi...oł dżizas... 08.03.15, 06:40 No zobacz jaki Wowa ma wpływ na Obamę. Amerykanie winą za zamach w czasie maratonu też obarczyli Czeczeńca. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Kaukazi...oł dżizas... 08.03.15, 07:23 Wychodzi na to że to pierwszy atak ISIS natemat.pl/135519,panstwo-islamskie-najlepszym-sojusznikiem-ukrainy-bo-to-nie-rzymowi-a-moskwie-marsz-islamistow-zagraza-najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Jestem jasnowidzem? 08.03.15, 10:56 Jeden już nie żyje, bo popełnił "samobójstwo"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
walgierz Zabójcy Niemcowa to rosyjscy patrioci 08.03.15, 23:16 kombatant.fk.zapijaczony.ryj napisał(a): > idę o zakład, ze coś im się stanie, albo popełnią samobójstwo Nie oni dostaną medale od muftiego Moskwy Putina*;] ten co się zabił to przypadkowa ofiara jakiejś tam pewnie innej obławy. Prezydent Czeczenii zabrał głos w sprawie podejrzanych o zabójstwo Borysa Niemcowa. Według Ramzana Kadyrowa, główny podejrzany Zaur Dadajew jest rosyjskim patriotą, a równocześnie głęboko wierzącym muzułmaninem. Chcą meczetu imienia Putina* Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Trop Charlie Hebdo 08.03.15, 23:26 Kadyrow głupio się tłumaczy bo w myśl jego logiki Rosja popiera ISIL... które walczy z Assadem. Czyli sojusznikiem Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś