Gość: globus Re: Szamil Basajew przyznał się do zamachu w Bies IP: *.echostar.pl 17.09.04, 23:20 co to k.... za tekst!!! Ktoś pana, p-nie Jagielski albo strasznie oczernił, albo traciłem czas na czytanie pańskich książek. zwymiotuję szanowna gazeto, wstydu tam nie macie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius kavkaz center zamkniety IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.09.04, 23:40 Wlasnie zajrzalem na strone "kavkazcenter! strona zamknieta przez Litwinow! tak daleko doszlismy w rozwoju demokracji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLO Re: kavkaz center zamkniety IP: 208.251.33.* 17.09.04, 23:43 Ubolewasz - Zobacz jak dziala demokracja w USA - otworz strone Bin Ladena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziekujemy Re: kavkaz center zamkniety IP: *.zabrze.net.pl 17.09.04, 23:51 mnie tez szkoda ze przyjaciel dzieciakow basajew musi szukac innych krajow (chyba znajdzie w polsce) na usprawiedliwienie swoich 'akcji; a tak w ogole nie musi , przecierz nie zabil wszystkich dzieciakow!!! Czesc przezyla !! Dzie-ku-je-my!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius Re: kavkaz center zamkniety IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.09.04, 23:58 Ciekawe, jaka vylaby twoja opinie, gdyby sowieci zgwalcili twoje ciotki, albo niemcy przepuscili dziadka przez komin w auschwitzu? Odpowiedz Link Zgłoś
grlt Re: Szamil Basajew przyznał się do zamachu w Bies 17.09.04, 23:46 Basajew to taki Xawras Wyżryn... jak ktoś czytał kiedyś Dukaja to wie o co mi chodzi... Żeby było jasne, nie pochwalam jesgo postępowania, to terrorysta. Ale rozumiem co go do tego popchneło... jest wiele gorzkiej prawdy w jego słowach... nie usprawiedliwia go to, ale jeśli Rosjanie nie zmienią strategii wobec Czeczenie to zafundują sobie drugą Algierie/Palestynę/Wietnam/Afganistan... długa wojna bez wygranych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius DLUGIE LAPY PUTINA!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.09.04, 23:47 Serwer "kavkaz center" musial "zejsc" z internetu. Niech zyje wolnosc slowa w Europie!! Teraz juz Putin moze spokojnie zrownac Czeczenie z ziemia: i tak nikt ise nie dowie! .www.kavkaz.uk.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPOKO!!! Re: DLUGIE LAPY PUTINA!!! IP: *.zabrze.net.pl 18.09.04, 00:10 TERAZ NAJBARDZEJ DEMOKRATYCZNE PANSTWO W UE DA MOZLIWOSC PRZYJA CIUL OM DZIECIAKOW Z CZECZENJI PROWADZIC TEN DEMOKRATYCZNY SERWER!!!JESZCZE RAZ POZDRAWIAM NIEPRZYTOMNYCH Z 1 WSZESNIA!!!(KTO ZNA ODPOWIEDZ PROSZE WYSLAC 999.999,99$ Z DOPISKIEM POMOC DLA RODZIN BOHATEROW POLEGLUCH W WALCE Z DZIECIAKAMI W SZKOLE 1 W BESLANIE)DLA ZWYCIESTOW NAGRODA !!! KOMPLEKT MATERIALOW WYBUCHOWYCH DLA PRZEDSZKOLA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius CO TO, W HINDENBURGU ZNOW "TOMPNELO"??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.09.04, 00:20 I COS CI NA LEB SPADLO, ZE TAKIE PIERDOLY WYPISUJESZ??? IDZ SPAC PAPROKU!!! NIC, TYLKO GLUPOTA CZYTSA Z TYCH TWOICH POSTOW WYZIERA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Napad Czeczenow na radiostacje KAVKAZU!!! ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 09:28 i wymordowanie jej zalogi przebranej juz w rosyjskie mundury. cosik mi to przypomina.... 1939-GLEIWITZ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Szamil Basajew przyznał się do zamachu w Bies IP: *.klc.vectranet.pl 17.09.04, 23:48 Dopiero co zrezygnował z szefostwa sportu w TVP a już się przyznaje do zamachów??!!! Oj Basałaj Basałaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorol Wolność słowa a nie narzędzie do mordowania! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 23:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius Banda szmalcownikow z torunia! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.09.04, 23:55 Dlaczego sie wydrzycie? Z ektos napisal, ze trzeba gnebic ruskich? Podpisuje sie pod tym! I co? Mnie tez scigac nedziecie, putinowscy szmalcownicy? Nauczyliscie sie tego od waszych dziadkow czy ojcow w czasie wojny? Tylko ze teraz zamiast zydowskiego zlota dostaniecie ruski gaz i rope. A tak naprawde to pewnie fige z makiem! Na pohybel rosji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorol silesius - a co ty dostajesz? w zęby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 23:58 Nie możesz spać? Śpij bez poduszki. Silesius - polski sąd oddalił dziś sprawę spadkobierców Niemki, która 20 lat temu wyjechała do Rajchu zrzekając się wcześniej kamienicy. Smutno ci? -Jak tak to fajnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius jednak adolf popelnil blad!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.09.04, 00:01 powinien byl potraktowac twoja rodzine, tak jak ruscy czeczenow. ale rozumiem: jestes z rodziny szmalcownikow, wiec to ss bylo na reke. dlatego teraz mozesz takie glupoty tu wypisywac. i rozumiem: potrzebujesz ruskiej ropy do twojego malucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia silesius- ty masz ropę w mózgu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 02:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius SPRAWIEDLIWOSC PO RUSKU A... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.09.04, 00:30 ... PRAWA CZLOWIEKA . serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,2291539.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silesius Mama polska imigrantka a tata Arab w Niemczech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 02:32 Taki mój los silesiusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzyp Szamil Basajew przyznał się do zamachu w Bies IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.09.04, 01:06 "są różne odcienie szarości - od czerni do białości" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin krolikowski Re: Szamil Basajew jest OK IP: *.chello.pl 18.09.04, 01:20 Mam nadzieje ze Czeczenia bedzie wolna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allach Nie!!! Hurys w burdelu mi brakuje IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 18.09.04, 04:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius GLOS ROZSADKU!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.09.04, 01:28 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040918/swiat/swiat_a_2.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorol Ten facet jest jawnie w Londynie. Beknął by coś a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 02:29 natychmiat by go Brytyjczycy aresztowali. Jesteś silesius albo glupi albo sprytny. Nie z nami takie numery Bruner... Basajew i Maschadow to dwa w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jul Re: Szamil Basajew przyznał się do zamachu w Bies IP: 62.121.119.* 18.09.04, 04:23 co tu sie dzieje na tym swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
dzikkk Re: Szamil Basajew przyznał się do zamachu w Bies 18.09.04, 07:31 W którą stronie idzie ten świat ? pewnie w tą samą w którą idzie od zawsze ... Basajew przyznając się do tego okrutnego mordu w Biesłąnie skoncentrował na sobie całą uwagę świata; kwestią czasu jest kiedy uderzy kolejny raz; jednak jego ataki na Putina i wymuszenie na nim demisji całkowicie przesądzają jego desperacje, a raczej szaleństwo. Fakt o przyznaniu się to najbardziej spektakularnych ataków ostanich lat w Europie świadczy o wstąpieniu konfliktu czeczeńsko, a raczej basajewskiego - rosyjskiego w nową faze. Tylko czy Kreml będzie w stanie kolejny raz postawić na swoim? przez ostatnie 15 lat nie był w stanie. Basajew walczy w imię narodu chce zemsty za przelaną krew jego rodaków jednak czy jego metody czymkolwiek się różnią od stosowanych 10 lat temu przez Rosjan? Teraz po swym ataku na szkołę wzywa do rozprawy i sam wyznacza sędziego (ONZ i Unię), do tego wyznacza za głowę swego wroga numer jeden 20 milionów dolarów, przyglądajać się sumą wydanym przez jego ugrupowanie na ataki terorystyczne dokonane przez ostanie lata można wyciągnąć wnioski .... Ten sposób walki który zwie się teroryzmen to utrapienie dla dzisiejszego świata jednak niesamowicfe wyrównuje szansa malutkim, biednym i pokrzywdzonym. Bagatela 10 tysięcy dolarów kosztuje masakra kilkuset dzieci i zwrócenie na siebie uwagi świata ! kiedy Basajew zaatakuje znów i kiedy przeleje koleją krew w imię walki o wolność (zemsty?!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad skad te pieniądze wezmie jak nie ma na zamachy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.04, 07:54 Przykre ale to bandyta nie partyzant ani nawet bojownik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ls Re:Michnik popiera BASAJEWA IP: *.bb.online.no 18.09.04, 08:40 pROSZE PRZECZYTAC POCZATEK "W ostatnich tygodniach Brygada Męczenników dokonała wielu udanych operacji. II batalion dowodzony przez pułkownika Orstchojewa zaatakował m.in. w Biesłanie - oświadczył Szamil Basajew. Wziął też na siebie sierpniowe zamachy w samolotach pasażerskich oraz moskiewskim metrze" Urban juz dawo skonlludoal ze Michnik ulegl degeneracji. Obok barci Kaczynkichto janwiekzy teraz ubek III RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pod_polskieTradycj Re: PROŚBA DO CENZORA: ukróć AK podszywającego się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 18:20 Bierz nożyce i tnij powtarzające się posty matoła, który brak konceptu, chce nadrobić wielokrotnym wejściem na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK ludobójca_Basajew ! IP: 212.14.47.* 18.09.04, 08:44 Tak należy go nazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK ludobójca_Basajew ! IP: 212.14.47.* 18.09.04, 08:46 tak się nazywa dzieciobójców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK ludobójca_Basajew ! IP: 212.14.47.* 18.09.04, 08:46 tak się nazywa dzieciobójców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK ludobójca_Basajew ! IP: 212.14.47.* 18.09.04, 08:47 Tak się nazywa dzieciobójców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK ludobójca_Basajew ! IP: 212.14.47.* 18.09.04, 08:47 tak się nazywa dziecibójców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charlotte Re: ludobójca_Basajew ! IP: *.vig.bostream.se 18.09.04, 14:47 Czkawki dostales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: W czeczenii już prawie nie ma czeczenów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 09:04 W czeczenii już prawie nie ma czeczenów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca Re; czeczenie.....szerszenie IP: *.in-indianap0.sa.earthlink.net 18.09.04, 09:14 Dwa tygodnie temu Basa_jew mowil, ze nic nie ma wspolnego z Bieslanem.Teraz sie przyznaje do zamachu w Bieslanie.Ciekaw jestem kto go do tego zmusil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meerkat Basalyk Napad Czeczenow na radiostacje KAVKAZU!!! ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 09:30 i wymordowanie jej zalogi przebranej juz w rosyjskie mundury. cosik mi to przypomina.... 1939-GLEIWITZ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szamil BASAJEW JA NIE UMIEM PISAC!!!! WOT ZALKO!!:-(((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 09:33 ZWLASZCZA PO RUSKU! Ale to JA zlozylem to oswiadzenie! Moja zona i matka Aslana Maschadowa zadzwonily tu do mnie do komorki (telefonem satelitarnym, bo te inne komorki w Czeczenii nie dzialaja!) i powiedzialy ze mili goscie ktorzy je odwiedzili, powiedzieli im, ze jak sie nie przyznam (in blanco: oni juz wstawia co trzeba bo wiedza zem ni pisaty, ni czytaty), to im ..hm...emerytury beda musieli obnizyc! A emerytury w Czeczenii prawie tak niskie jak w Polsce! Zalko! To co, KUR.A, mialem zrobic?! Blagadarju FSB: samych bolszych uspiechow w waszej trudnej robotie! Szamil BASAJEW (ps."Carlos", ps."Szakal", ps."Ali Agca", ps."Koreanczyk"):-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenerolog meerkat- tata arab ci w glowie popieprzył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 12:25 Daj spokój z tymi Gliwicami matole. Ile można powtarzać to samo. Manię prześladowczą jakąś masz od tego. Może to dziedziczna choroba weneryczna atakuje mózg? Idź prędko do kliniki serologicznej i niech ci zbadają posiewy z języka bo na mózg i język ci wyraźnie padło. Pieprzysz wciąż bez sensu a to są typowe objawy kiły wrodzonej. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: meerkat- tata arab ci w glowie popieprzył 18.09.04, 14:18 Tow. "a imię moje Legion" dziś pod pseudonimem wenerolog? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meerkat Basalyk Wenerolog!!! - SYF i AIDS ci w glowie popieprzył! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 17:29 Zostal wenerologiem bo ma leki na kile i "kompot" na AIDS za friko! ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osama-kalif Allaha Uczylem, ze nie strzela sie do swoich. A wy co? IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 18.09.04, 16:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Współczuję Rosjanom wiele wycierpią, ale Czeczeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 09:39 o wiele więcej.Putin powinien bardziej cenić życie każdego człowieka Czeczena też.Gdyby dał chć trochę wolności Czeczenii nie byłoby tych tragedii. Wiadomo co Rosja robi w ich kraju, widziałam reportaże Milewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.7 Re: Szamil Basajew przyznał się do zamachu w Bies 18.09.04, 10:23 Trzeba wreszcie dorwac tego Basajewa .Jak juz chce prowadzic wojne to powinien raczej zaatakowac obiekt wojskowy a nie bezbronne dzieci.Z drugiej strony zdaje sobie sprawe ze rosjanie tez nie sa bez winy.Oni zniszczyli cala Czeczenie ale co dzieci sa temu winne?Zatem jedynym rozwiazaniem jest uznanie niepodleglosci Czeczenii .Rosianie powinni to wreszcie zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.irak.pl Podwójne standardy neokonserwatystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 11:18 pl.indymedia.org/pl/2004/09/9015.shtml www.irak.pl Iracki Sojusz Dem. ISW Odpowiedz Link Zgłoś