banderom.nie 25.10.15, 17:51 Od rozpoczęcia bombardowań pozycje islamistów w Syrii przez rosyjskie lotnictwo,do kraju powróciło ponad 800 000 uchodźców,o czym poinformował Ahmad Badreddin Hassoun (grand mufti of Syria). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czizus Rosyjska propaganda jest głośna 25.10.15, 18:01 ale mało skuteczna. Więc daruj sobie bandero. Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: Rosyjska propaganda jest głośna 25.10.15, 18:06 czizus napisał: > ale mało skuteczna. > > Więc daruj sobie bandero. Radzili mnie nie zwracać uwagę na Ciebie,żeby nie obniżać poziomu wątku,co i czynie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Rosyjska propaganda jest głośna 25.10.15, 20:05 Bajkopisarzu z wybranego narodu zerujący tylko na polskojęzycznej nie polskiej propagandzie poczytaj sobie syryjskie media co donasza a się przekonasz ze ludzie wracają i dziękują Rosji za wyzwolenie. Tu masz spis syryjskich mediów, wiec powodzenia życzę. www.newspapersglobal.com/EN/asia/Syria/syria.htm Od świtu do późnej nocy bez wytchnienia na każdym wątku zatrudniony propagandzista udaje znaFFFce i eGGGsperta w każdej sprawie. _______________________________________________________________ zeitgeist-online.de/exklusivonline/nachdenkliches-und-schoengeistiges/1026-als-trojanischer-esel-der-nato-in-den-3-weltkrieg.html quer-denken.tv/index.php/403-offener-brief-von-juergen-todenhoefer-an-obama Odpowiedz Link Zgłoś
piter_rom_rus "Nie uciekalismy przed Assadem" 25.10.15, 18:03 banderom.nie napisał(a): > Od rozpoczęcia bombardowań pozycje islamistów w Syrii przez rosyjskie lotnictwo, do kraju powróciło ponad 800 000 uchodźców,o czym poinformował Ahmad Badreddin Hassoun (grand mufti of Syria). forum.gazeta.pl/forum/w,50,159113958,159116754,Assad_wygra_wybory_a_USA_sie_podetrze.html Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Ruska propaganda webbrygady... 25.10.15, 18:22 ...bedzie nam , milosnikom Jedynej Prawdziwej Demokracji , wciskala slowa jakiegos muftiego. -Dla naszych , jakze niezaleznych dziennikarzy , jedynym wiarygodnym autorytetem jest...Syryjskie Obserwatorium Praw Czlowieka . Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: Ruska propaganda webbrygady... 25.10.15, 18:28 kaszebe12 napisał: > ...bedzie nam , milosnikom Jedynej Prawdziwej Demokracji , wciskala slowa jakie > gos muftiego. -Dla naszych , jakze niezaleznych dziennikarzy , jedynym wiarygod > nym autorytetem jest...Syryjskie Obserwatorium Praw Czlowieka . To obserwatorium jest bardzo poważną instytucją,założoną i prowadzoną przez jednego człowieka,który za źródło informacji ma mały paluszek przy lewej nodze. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Ruska propaganda webbrygady... 25.10.15, 19:47 www.pap.pl/aktualnosci/news,422221,prezydent-czech-oskarza-migrantow-o-robienie-zywych-tarcz-z-dzieci.html Prezydent Czech ma racje,islamscy uchodzcy w szwecji nawet niefatyguja sie by potwierdzic ze ich przesladowano wedlug ustalen z San Francisko 1951 konwencji,mowia tylko za w ich kraju jest wojna i juz,i wyciagaja bezwstydne.lapy po podatnikow pieniadze a jednoczesnie rzad.szwecji obniza emerytury najubozszym emerytom. Islamistow spodka taki sam.los jaki spodkal Zydow w Trzeciej Rzeszy,z ta roznica ze obecnie kazdy eu kraj bedzie miec swojego Hitlera. ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Ruska propaganda webbrygady... 25.10.15, 20:07 Syryjskie media informują ze wracają do Syrii ludzie kultury i sztuki. To już coś znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie To o czym milczy zachodnia propaganda 25.10.15, 20:12 80% Syryjczyków znajdują się na terenach,kontrolowanych przez rzad i nie maja zamiar nigdzie uciekać. Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: Syryjscy uchodźcy zadają kłam propagandzie za 25.10.15, 20:33 banderom.nie napisał(a): > > nym autorytetem jest...Syryjskie Obserwatorium Praw Czlowieka. > > To obserwatorium jest bardzo poważną instytucją,założoną i prowadzoną przez jed > nego człowieka,który za źródło informacji ma mały paluszek przy lewej nodze. Dodać trzeba, że ten człowiek noszący dumny tytuł Syryjskie Obserwatorium Praw Człowieka, zanim stał się "obserwatorium" był posiadaczem małej budki ulicznej z kebabami. Ciekawe, skąd spłynęła kasa i kto dostarcza informacje. Dla ułatwienia: nie jest to FSB (dawniej KGB). Odpowiedz Link Zgłoś
0becny Jacy dobrzy ci Rosjanie. 25.10.15, 20:46 Kto by się tego spodziewał. Nawet Ukrainę już podarowali UE w zamian za Syrię. Odpowiedz Link Zgłoś
piter_rom_rus Banderowcy juz wala w portki i odwolali wybory w.. 25.10.15, 20:58 0becny napisał(a): > Kto by się tego spodziewał. > Nawet Ukrainę już podarowali UE w zamian za Syrię. ...Mariupou, bo tam w 100% wygrali by kadytaci i partii prorosijskie. A ty, michnikowcu, mozesz szczekac dalej, oczekujac, ze cie ktos cos podaruje. Odpowiedz Link Zgłoś
0becny Re: Banderowcy juz wala w portki i odwolali wybor 25.10.15, 22:00 iter_rom_rus napisał(a): > A ty, michnikowcu, mozesz szczekac dalej, oczekujac, ze cie ktos cos podaruje. Jestem takim michnikowcem, jak ty tybetańskim mnichem. Co do Mariupola, to mnie g[oo]wno obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
piter_rom_rus Masz, akurat, wiele wspolnego... 25.10.15, 22:15 0becny napisał(a): > Jestem takim michnikowcem, jak ty tybetańskim mnichem. ... wspolnego z nimi. Jestes tak samo klamliwy. Odpowiesz, klamco? forum.gazeta.pl/forum/w,50,159087674,159105553,I_co_nieobecny_w_rzeczywistosci_podasz_zrodla_.html Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: Jacy dobrzy ci Rosjanie. 25.10.15, 21:06 0becny napisał(a): > Kto by się tego spodziewał. > Nawet Ukrainę już podarowali UE w zamian za Syrię. Ukraina to nie rzecz,żeby dawać jej komuś w prezencie.Ukraina to rdzenne ruskie ziemi,tymczasowo okupowane przez banderowców.Nie licz na to,że Rosjanie zapomną o swoich ziemiach i rodakach.Rachunki zapłacą wszyscy ci,kto wspierał banderowców. Odpowiedz Link Zgłoś
0becny Re: Jacy dobrzy ci Rosjanie. 25.10.15, 22:06 banderom.nie napisał(a): > Ukraina to nie rzecz,żeby dawać jej komuś w prezencie.Ukraina to rdzenne ruskie > ziemi,tymczasowo okupowane przez banderowców.Nie licz na to,że Rosjanie zapomn > ą o swoich ziemiach i rodakach.Rachunki zapłacą wszyscy ci,kto wspierał bandero > wców. Ukraina to ukraińskie ziemie, a nie ruskie. Kiedy Ukraińcy, Tatarzy i Chan Krymski tworzyli swoją państwowość, o Rosji nikt nie słyszał. Owszem, tworzyło się takie kacapskie gówienko, taki syfek, wokół drewnianego grodu (obecnego Petersburga) i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: Jacy dobrzy ci Rosjanie. 25.10.15, 22:08 0becny napisał(a): > Ukraina to ukraińskie ziemie, a nie ruskie. Kiedy Ukraińcy, Tatarzy i Chan Krym > ski tworzyli swoją państwowość, o Rosji nikt nie słyszał. Owszem, tworzyło się > takie kacapskie gówienko, taki syfek, wokół drewnianego grodu (obecnego Petersb > urga) i to wszystko. A jakim gówienkiem jesteś Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
brat_kryzysa Obecny to banderowiec 25.10.15, 23:10 smierdzi na kilometr zle upedzona horylka Odpowiedz Link Zgłoś
piter_rom_rus Odbilo sie na calego,... 25.10.15, 22:48 0becny napisał(a): > Ukraina to ukraińskie ziemie, a nie ruskie. Kiedy Ukraińcy, Tatarzy i Chan Krymski tworzyli swoją państwowość, o Rosji nikt nie słyszał. Owszem, tworzyło się takie kacapskie gówienko, taki syfek, wokół drewnianego grodu (obecnego Petersburga) i to wszystko. ...oszolomie? Jaka jeszcze "ukrainska" panstwowosc, ktorej nigdy nie istnialo? Co z tym maja wspolnego Tatarzy, a tym bardziej Chan Krymski? Gdzie sa teraz Tatarzy? Gdzie jest teraz Chan Krymski? Nie szkodzi cie, debile, ze Petersburg zostal zalozony 60 lat pozdniej Ugody perejasławskiej? Podstawowke skonczylesz, idioto? Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Jacy dobrzy ci Rosjanie. 11.09.16, 16:47 Ukraine Ma mniej niz 100 lat Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Wiesci Sputnika zadają kłam ruskiej propagandzie:) 25.10.15, 21:23 Syrian refugees have welcomed Russian airstrikes, and some may even be returning from abroad as the Syrian army advances alongside the Russian air operation. Syria's Grand Mufti Ahmad Badreddin Hassoun previously said that over 800,000 refugees have returned since Russian airstrikes against terrorist targets in Syria began on September 30th. www.sott.net/article/304703-Returning-home-Syrian-refugees-praise-Russian-airstrikes Calosc okraszona zdjeciem uchodzcow....ale bez podpisu....:-))) Ale rozumie agencje Sputnika,przeciez nie mogli napisac ze zdjecie zrobione 23 pazdziernika 2015 r,przedstawia Syryjczykow uciekajacych jak najdalej od Syrii rzadzonej przez Assada i ruskich nalotow w Syrii... AUSTRIA-EUROPE-MIGRANTS Credit: VLADIMIR SIMICEK / Stringer More from this photographer Caption:Refugees and migrants walk on a road as they leave Sentilj, Slovenia, on their way to cross the Slovenian-Austrian border on October 23, 2015. Some thousands of migrants arrived to the border in Spielfeld in their attempt to get asylum in Austria or Germany. AFP PHOTO / VLADIMIR SIMICEK (Photo credit should read VLADIMIR SIMICEK/AFP/Getty Images) www.gettyimages.ca/detail/news-photo/refugees-and-migrants-walk-on-a-road-as-they-leave-sentilj-news-photo/493918556?license PS.W tym Sputniku same sprawdzone wiesci.... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 A prawda jest taka.... 25.10.15, 21:31 Syria’s Refugee Crisis Is About To Get Worse As People Flee Russia’s Bombing www.buzzfeed.com/borzoudaragahi/syrias-refugee-crisis-is-about-to-get-worse-as-people-flee-r#.ol29OXJVg Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: A prawda jest taka.... 25.10.15, 21:37 yurek11111 napisał: > > Syria’s Refugee Crisis Is About To Get Worse As People Flee Russia’ > s Bombing > > rel="nofollow">www.buzzfeed.com/borzoudaragahi/syrias-refugee-crisis-is-about-to-get-worse-as-people-flee-r#.ol29OXJVg To tak zwana gó...-prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: Wiesci Sputnika zadają kłam ruskiej propagand 25.10.15, 21:36 yurek11111 napisał: byle co. Zdjęcie co w jednym,co w drugim materiale nie jest ilustracja konkretnego ruchu uchodźców,to tylko ilustracja samego ruchu.Dlatego można uznać Twój post za wyjątkowo głupi,ponieważ najważniejszym jest nie zdjęcie,a słowa Ahmad Badreddin Hassouna.Czy masz dowód na to,że on tego nie mówił?I czy masz dowód na to,że zdjęcie,zrobione przez Vladimira Simicek przedstawia to,co pod zdjęciem napisano? Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Wiesci Sputnika zadają kłam ruskiej propagand 25.10.15, 21:41 Zalosnie ci idzie to skomlenie ,ale ciebie tez rozumie,zlapany za reke,musisz krzyczec ze to nie twoja reka ,zmien pieluche bo niezle sie obe$rales tym watkiem... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: Wiesci Sputnika zadają kłam ruskiej propagand 25.10.15, 21:45 yurek11111 napisał: > Zalosnie ci idzie to skomlenie ,ale ciebie tez rozumie,zlapany za reke,musisz k > rzyczec ze to nie twoja reka ,zmien pieluche bo niezle sie obe$rales tym watkie > m... :-))) Żałosna jest twoja próba podważyć informacje,podana przez mnie. p.s. znów coś o $raniu.Co wam rusofobom jest?Może czas na to,żeby zmienić dietę? Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Wiesci Sputnika zadają kłam ruskiej propagand 25.10.15, 21:53 Kompletny brak zrozumienia,ty sie obe$rales a ja mam zmienic diete....:-))) No to powiedz mi jeszcze,jak ten mufti w kraju ogarnietym wojna i bombardowaniami,policzyl ,ze az 800 000 Syryjczykow powrocilo i jest gotowych ginac w ruskich nalotach... Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: Wiesci Sputnika zadają kłam ruskiej propagand 25.10.15, 22:00 yurek11111 napisał: > Kompletny brak zrozumienia,ty sie obe$rales a ja mam zmienic diete....:-))) Jesteś upośledzony umysłowo,że nie rozumiesz tego,że tylko potwierdziłeś moją informacje,wklejając link do "Sputnika"? > No to powiedz mi jeszcze,jak ten mufti w kraju ogarnietym wojna i bombardowania > mi,policzyl ,ze az 800 000 Syryjczykow powrocilo i jest gotowych ginac w ruskic > h nalotach... To już jest całkiem inna sprawa.Ja tylko podałem informacje za tym mufti,nic nie dodając od siebie.I to Ty ze$rales się,obwiniając mnie w manipulacji.I dlatego radze Tobie zmienić dietę. Na tym muszę podziękować Tobie,nie widzę żadnych szans na to,że jesteś wstanie napisać coś rozsądnego. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Wiesci Sputnika zadają kłam ruskiej propagand 25.10.15, 22:11 Trzeba przyznac ze troche oglady i kultury sobie przyswoiles z polskiego forum ,nie mozna powiedziec ze jestes takim nieokrzesanym chamem jakim byles na poczatku pisywania na forum,narazie osiagnales poziom okrzesanego... re: Na tym muszę podziękować Tobie PS.Czy moglbys podac link do wypowiedzi muftiego,bo oprocz Sputnika ,zadna agencja prasowa nie powoluje sie na takowa wypowiedz muftiego ,a to swiadczyloby o tym ze wypowiedz zmanipulowano,podobnie jak to sie ma ze zdjeciem,ktore przedstawia uciekajacych od ruskich nalotow,a nie powracajacych do Syrii... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Syryjscy uchodźcy zadają kłam propagandzie za 25.10.15, 22:27 W wyzwolonym od IS Kabone ludzie przechodzą do normalności mimo zniszczeń i gruzów. Cytat z włoskiej La Repubblica: Verheiratet Kobane, in einem park im Norden, und das ist die erste standesamtliche trauung, als auch die kurdischen kräfte rissen die kontrolle über die stadt und den milizen des Is. Die hochzeit des paares kurdischen belegen, wie sich die stadt versucht, langsam wieder zur normalität nach der langen belagerung, und machte daraus ein kampf symbol der krieg zwischen kurden und die islamische extremisten www.repubblica.it/esteri/2015/10/24/foto/siria_la_sposa_curda_primo_si_civile_a_kobane-125805611/1/#1 Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Kobane to Irak i Kurdowie,a powody powrotow to ... 25.10.15, 22:36 ...nie ruskie naloty,jak sugeruje to zalozyciel watka ,powtarzajac zaklamana ruska propagande rodem ze Sputnika.... Finding Life in Turkey Too Difficult, Kobane Refugees Move to Iraq Some 25,000 refugees from Kobane have made their way into Iraq since August, according to the World Food Programme, with many of the refugees first attempting to settle in Turkey but finding life too difficult there. This video shows refugees crossing between Turkey and Iraq at the Ibrahim Khalil border crossing. ca.news.yahoo.com/video/finding-life-turkey-too-difficult-154827875.html Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Kobane to Irak i Kurdowie,a powody powrotow t 25.10.15, 23:00 zakłamany ciołku najpierw dowiedz się czym jest Sputnik, jacy ludzie piszą w nim a później zabierz się do samodzielnej myśli (na która cie niestety nie stać!!!), a jak skończysz przyjdź na forum bez twojej zakłamanej propagandy. Ile lat bombardowali amerykancy z swoimi kumplami i co zdziałali w Syrii? NIC! Wiec z czym do ludzi! Jak długo bombuje Rosja w Syrii? Krotko ale efektownie ze w Syria powraca na wyzwolonych terenach do normalności z wracającymi do niej uchodźcami. Czy ci się podoba czy nie zakłamany człowieku czytający zaoceaniczna propagandę (czytam tez i wiem co piszą) ale taka jest prawda. Jak ktoś buduje sobie własny światopogląd tylko i wyłącznie na jednych mediach propagandowym później pokazuje własne ograniczenie, co nie yurek11111, twój obraz ograniczenia i wielu innych widzimy własnie tu na forum. Czytam media z całego świata jak mi czas na to pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Kobane to Irak i Kurdowie,a powody powrotow t 25.10.15, 23:03 Jestes tylko prymitywna ameba.... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Kobane to Irak i Kurdowie,a powody powrotow t 25.10.15, 23:09 Tylko na tyle cie stać? Przetrawić prawdy nie potrafisz trollu? Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 "Pała" z geografii 26.10.15, 19:39 yurek11111 napisał: > Kobane to Irak Tak, yureczku. Zwykle, bydlęce chamstwo jest w parze z nieprzeciętnym nieuctwem. Prawdopodobnie do szkół nie chodziłeś - rozumiem - bardzo trudne dzieciństwo. Miasto Kobanê (Ayn al-Arab) jest w Syrii - w wılayetê Halebi (Aleppo). www.youtube.com/watch?v=K58I4mNaJCs Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Wal sie przyglupie wania 622... 26.10.15, 22:48 From September 2014 to January 2015, the city was under siege by Islamic State of Iraq and the Levant. en.wikipedia.org/wiki/Koban%C3%AE PS.Masz cos do powiedzenia w temacie, Sputnik news,redaktor naczelny Lajka? *00 000 wraca do Syrii dziekujac na kolanach Putinowi za naloty,a zdjecie bez podpisu,przedstawia Syryjczykow $pie...jacych jak najdalej od Syrii i nalotow Putina... Bydleca nienawisc do przeciwnika ,to pozostalosc CCCP... walter622 napisał: > yurek11111 napisał: > > > Kobane to Irak > > Tak, yureczku. Zwykle, bydlęce chamstwo jest w parze z nieprzeciętnym nieuctwe > m. > Prawdopodobnie do szkół nie chodziłeś - rozumiem - bardzo trudne dzieciństwo. > Miasto Kobanê (Ayn al-Arab) jest w Syrii - w wılayetê Halebi (Al > eppo). > > www.youtube.com/watch?v=K58I4mNaJCs Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: Wal sie przyglupie wania 622... 26.10.15, 23:01 yurek11111 napisał: > From September 2014 to January 2015, the city was under siege by Islamic State > of Iraq and the Levant. yurek11111 nie zna angielskiego.Wklejony przez niego cytat z Wikipedii nie potwierdza tego,że Kobane jest,czy był irackim miastem: "Od września 2014 roku do stycznia 2015 roku, miasto znajdowało się pod oblężeniem Państwa Islamskiego ( ISIL - Islamic State of Iraq and the Levant). Kiedyś Leningrad znajdował się pod oblężeniem III Rzeszy przez 900 dni,ale nikt normalny nie twierdzi,że Leningrad należał do nazistowskiej Germanii. yurek11111 ze$rał się po raz kolejny.Czekam na jego skomlenie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_u.k.2 Ha,ha,alez yureczek zblaznil sie 26.10.15, 23:08 Ile razy mowilem temu payatzyku,zeby nie wtracal sie do rozmow wyksztalconytch ludzi.Po podstawowce,bez matrury,to moze sobie pogadac z wojtusiem lub wasylkiem szujowatym. Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl_szuja Igor, to tak śmiesznie trochę... 27.10.15, 00:45 ...mówić o sobie "wykształcony", skoro ty poprawnie ani jednego zdania po polsku nie potrafisz sklecić ;) Przyznaj się, piszesz przez translator? Poglądy masz wsiowego naziola-krymnaszysty. Od ludzi wykształconych wymaga się szerszych horyzontów, niż to co sobą reprezentujesz. Ty nawet podstaw kultury nie masz, spójrz na siebie sieroto post-stalinowska. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_u.k.2 Wasylko,a czy ty potrafisz ... 27.10.15, 23:12 skleic w obcym dla ciebie jezyku chociazby jedno zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Tez sie wal sie przyglupie...:-))) 26.10.15, 23:27 Zeby zalozyciel watka sam $ral w swoj watek... To tylko u moskali... Ruska geografia jest inna niz na swiecie, i swiat to wie...:-))) Przypominam zalozycielowi watka ze temat jest o wiesciach ze Sputnik news,redaktor naczelny Lajka? 800 000 wraca do Syrii dziekujac na kolanach Putinowi za naloty,a zdjecie bez podpisu,przedstawia Syryjczykow $pie...jacych jak najdalej od Syrii i nalotow Putina... Odpowiedz Link Zgłoś
piter_rom_rus A bezczelny tepak dalej swoje:-) 26.10.15, 23:15 yurek11111 napisał: > From September 2014 to January 2015, the city was under siege by Islamic State of Iraq and the Levant. > en.wikipedia.org/wiki/Koban%C3%AE Z twojego linku, debile: "Kobanî (Kurdish: كۆبانی pronounced [koˈbaːniː], also rendered Kobanê [koˈbaːne]), also known as Ayn al-Arab (Arabic: عين العرب North Levantine pronunciation: [ʕeːn elˈʕɑrɑb]), is a city in the Aleppo Governorate in northern SYRIA" Obe$ralesz sie, tepaku, to miej odwage to przyznac. "Islamic State of Iraq and the Levant" to nie to samo co Iraq, a Kobane to Syria, a nie Iraq. Skad was takich debile michnik werbuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Oooo,moskale atakuja stadem jak wilki... 26.10.15, 23:21 Sami zescie sie obe$rali i pozmieniajcie pieluchy,putinowskie trolle... Zaden nie zabiera glosu w temaciewatka,charakterystyczne dla ruskiej propagandy,uczepic sie czegos najmniej istotnego,zeby odwrocic uwage od obe$rania sie w temacie podstawowym... Odpowiedz Link Zgłoś
piter_rom_rus Ale ty, ... 26.10.15, 23:29 ...klamliwy gnoju jestes:-) yurek11111 napisał: > Sami zescie sie obe$rali i pozmieniajcie pieluchy,putinowskie trolle... W czym? Ktos napisal ze syrijskie miasto lezy w Iraku? > Zaden nie zabiera glosu w temacie watka,charakterystyczne dla ruskiej propagandy Klamiesz, gnoju. Moj post jest piatym w tym watku i akurat na temat: forum.gazeta.pl/forum/w,50,159117664,159117728,_Nie_uciekalismy_przed_Assadem_.html To ty klamiesz i bredzisz na przemian, ale nic na temat, co charakterystyczne dla michnikowskiej propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Ale ty, ... 26.10.15, 23:32 ...jestes tak durny i prymitywny rusek,ze szkoda mojego czasu na ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: Ale ty, ... 26.10.15, 23:38 yurek11111 napisał: > ...jestes tak durny i prymitywny rusek,ze szkoda mojego czasu na ciebie.... Prymitywizmem i głupotą wykazałeś się Ty,yurek111111.Przestań skomleć i obrażać wszystkich do okola.To tylko Twoja wina,że wygłupiłeś się.Nikt inny nie jest temu winien. Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie yurek11111 zaczął skomleć :-) 26.10.15, 23:30 yurek11111 napisał: > Sami zescie sie obe$rali i pozmieniajcie pieluchy, Nie,yurek11111,to Ty ze$rał się i musisz,jak najprędzej,zmienić pieluchę. putinowskie trolle... Masz na to dowód,że jestem putinowskim trollem? > Zaden nie zabiera glosu w temaciewatka,charakterystyczne dla ruskiej propagandy > ,uczepic sie czegos najmniej istotnego,zeby odwrocic uwage od obe$rania sie w t > emacie podstawowym... Jestem założycielem tego wątku,i to ja wyznaczyłem jego temat.Ty od samego początku swojego udziału w tej dyskusji starałeś się uczepić się jakiegoś szczegółu,żeby odwrócić uwagę,a ponieważ nie znasz angielskiego,to ze$rywałeś się za każdym razem,jak powoływałeś się na źródło w języku angielskim. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: yurek11111 zaczął skomleć :-) 26.10.15, 23:36 Ciekawe co ty wiesz o mojej znajomosci angielskiego ze glos zabierasz w tym temacie? Test mi na angielsji robiles,czy tak wszystko z 21 palucha ssiesz? banderomnie(igorczik): a ponieważ nie znasz angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: yurek11111 zaczął skomleć :-) 26.10.15, 23:46 yurek11111 napisał: > Ciekawe co ty wiesz o mojej znajomosci angielskiego ze glos zabierasz w tym tem > acie? > Test mi na angielsji robiles,czy tak wszystko z 21 palucha ssiesz? Ty sam wykazałeś się zerową znajomością języka angielskiego,wklejając cytat,który nie rozumiałeś.Ty zauważyłeś słowo Irak i "domyślił się",że chodzi o to,że Kobane należał do Iraku przez jakiś czas.Zresztą i przy powoływaniu się na "Sputnik",również wykazałeś się nieznajomością języka angielskiego,co poskutkowało tym,że niechcący potwierdziłeś każde moje słowo,wbrew własnym zamiarom. Oszczędź sobie wstydu,przeproś i ładnie pożegnaj się.Może jutro Tobie pójdzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: yurek11111 zaczął skomleć :-) 26.10.15, 23:59 Durny ty ruski,durny ,wszystko pojmujesz na opak,to i potwierdzenia kazdego twojego slowa sie dopatrzyles w moim zaprzeczeniu twoich klamliwych insynuacji.... Dalej czekam na link do wypowiedzi muftiego,ze 800 000 Syryjczykow powrocilo po rozpoczeciu ruskich nalotow,bo o tym jest watek... Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: yurek11111 zaczął skomleć :-) 27.10.15, 00:06 yurek11111 napisał: > Durny ty ruski,durny , Być może i jestem durny,ale w głupocie jesteś nieosiągalny dla mnie. Na tym muszę pożegnać się z Tobą,nie mam upodobań sadystycznych i nie czuje przyjemności patrzyć na człowieka,który okalecza się na moich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 yurek11111 a znajomość angielskiego 28.10.15, 00:02 yurek11111 napisał: > Ciekawe co ty wiesz o mojej znajomosci angielskiego ze glos zabierasz w tym temacie? Twój angielski jest słaby, jak każdego przysłowiowego "azbeściarza" tyle, że ty jesteś "azbeściarzem" kanadyjskim. Mimo dziesięcioleci pobytu w Kanadzie nie opanowałeś angielskiego. Parę miesięcy temu nawet twój guru - feluś musiał ci tłumaczyć, co znaczy słowo "shipment". Wg ciebie oznaczało to tylko wysyłkę statkiem:-))). Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: yurek11111 a znajomość angielskiego 28.10.15, 15:54 Do kompletu much lecacych do ruskiej kupy brakowalo tylko przewodniczacej,teraz mamy komplecik...:-))) Po pierwsze "moj guru" to nie moj guru,po drugie stwierdzil fakt oczywisty,sugerujac cos,a komsomolcy odebrali tak jak chcieli,podobnie jak na tym watku.... Napisalem ze "Kobane to Irak i Kurdowie" ,majac w domysle ze pwroty Kurdow do Kobane,spowodowane sa innymi powodami niz "blogoslawienstwo" ruskich nalotow w Syrii,ale wania 622 szukajac tematu zastepczego z braku argumentow co do klamliwego zdjecia w Sputniku,wystawil mi "pale z geografii" ,chociaz nawet,podkreslam, nawet,pomylka z umiejscowieniem dla wiekszosci ludzi na swiecie gdzie lezy Kobane nie jest i nie moze byc ocena znajomosci geografii... Wot i wsio,rebiata....:-)))) ewcia: Parę miesięcy temu nawet twój guru - feluś musiał ci tłumaczyć, co znaczy słow > o "shipment". Wg ciebie oznaczało to tylko wysyłkę statkiem:-))). Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie yurek11111 jest nie tylko niukiem,a i chamem 28.10.15, 21:29 yurek11111 napisał: > Do kompletu much lecacych do ruskiej kupy brakowalo tylko przewodniczacej,teraz > mamy komplecik...:-))) Szowinizm zawsze idzie w komplecie z chamstwem i tępotą. Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: yurek11111 a znajomość angielskiego 28.10.15, 21:27 eva15 napisała: > Twój angielski jest słaby, jak każdego przysłowiowego "azbeściarza" tyle, że ty > jesteś "azbeściarzem" kanadyjskim. Mimo dziesięcioleci pobytu w Kanadzie nie o > panowałeś angielskiego. Nie można powiedzieć,ze jego angielski jest slaby.On w ogóle nie zna języka angielskiego.W Kanadzie mieszka mnóstwo Polaków,które nie potrzebują znajomości języka angielskiego.Oni pracują u Polaków,lecza się u Polaków,idą do banku,gdzie w okienku siedzi Polak, zakupy robią w polskim sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: yurek11111 a znajomość angielskiego 30.10.15, 02:04 banderomnie/igorczik, musiales dlugo byc w Kanadzie ,bo dobrze wiesz jak tu jest,zapomniales jeszcze dodac ze w Kanadzie nawet wniosek o paszport kanadyjski sklada sie w j.polskim,to po co uczyc sie angielskiego....:-))) igorczik: Nie można powiedzieć,ze jego angielski jest slaby.On w ogóle nie zna języka ang > ielskiego.W Kanadzie mieszka mnóstwo Polaków,które nie potrzebują znajomości ję > zyka angielskiego.Oni pracują u Polaków,lecza się u Polaków,idą do banku,gdzie > w okienku siedzi Polak, zakupy robią w polskim sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: Kobane to Irak i Kurdowie,a powody powrotow t 26.10.15, 20:28 yurek11111 napisał: Kobane to Irak ... I to właśnie jest prawdziwe ze$ranie się: Ajn al-Arab (arab. عين العرب, ʿAyn al-ʿArab; kurd. Kobanê lub Kobanî) – miasto w Syrii, w muhafazie Aleppo. Według danych szacunkowych na rok 2010 liczy 62 634 mieszkańców[1]. pl.wikipedia.org/wiki/Ajn_al-Arab Czekam na Twoje skomlenie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Moze ruskie wytlumacza,czemu to nie wojska ... 26.10.15, 23:30 Assada ,tylko iraccy Kurdowie odbijali Kobane z lapsk IS... Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: Moze ruskie wytlumacza,czemu to nie wojska .. 26.10.15, 23:35 yurek11111 napisał: > > Assada ,tylko iraccy Kurdowie odbijali Kobane z lapsk IS... A co to ma do tematu dyskusji?Jednak mogę wytłumaczyć,chociaż nie jestem ruskiem. Kurdowie są sprzymierzeńcami Asada w walce z ISIS.Właśnie stąd problemu Damaszka z Ankarą.Oprócz tego zdecydowana większość mieszkańców tego miasta są Kurdami z narodowości. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Moze ruskie wytlumacza,czemu to nie wojska .. 26.10.15, 23:40 Znowu popisales sie glupota,Kurdowie Assada utopiliby w lyzce wody,ruskich tez zreszta,szkoda czasu na ciebie ,pogadaj sobie z nietaczka,ten sam poziom ,wania i romrusem ,trolle maja wspolny temat...:-)))) banderomnie(igorczik): Kurdowie są sprzymierzeńcami Asada Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Rojavayê Kurdistanê 27.10.15, 19:55 yurek11111 napisał: > iraccy Kurdowie odbijali Kobane z lapsk IS... Cham, nieuk i na dodatek nieprzeciętny debil. W swoim wpisie załączyłem film, w którym pod koniec ukazano portrety kurdyjskich bojowników, którzy polegli w Kobane, ze wskazaniem ich przynależności - należeli do YPJ (Yekîneyên Parastina Jin) i YPG (Yekîneyên Parastina Gel) - są to organizacje wojskowe syryjskich , a nie irackich Kurdów. Organizacje działające na terenie autonomii Rojavayê Kurdistanê (Rojava). Tak więc morda w kubeł i więcej o Kobanê nie bulgotać, debilu. www.youtube.com/watch?v=K58I4mNaJCs Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Rojavayê Kurdistanê 30.10.15, 01:56 wania,sam jestes cham, nieuk i nieprzecietny debil ,i sam wsadz morde w kubel... Sytuacja w Kobane, trzecim co do wielkości kurdyjskim mieście w Syrii, zaciekle bronionym przez miejscową milicję od początku ofensywy wojsk Pastwa Islamskiego (IS) w tym rejonie w połowie września, zmieniła się radykalnie po przybyciu posiłków z Iraku. Stamtąd dotarł do miasta przez Turcję oddział peszmergów - uzbrojonych w ciężką broń kurdyjskich bojowników. telewizjarepublika.pl/ofensywa-kurdow-po-zdobyciu-kobane-apeluja-do-swiata-o-pomoc,16653.html Odbili oni z rąk IS zajęte przez dżihadystów dzielnice miasta i w ciągu ostatnich 48 godzin wyparli przeciwnika z kilkunastu okolicznych wsi i osiedli. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Zafer türküsü 30.10.15, 10:18 yurek11111 napisał: > po przybyciu posiłków z Iraku. Stamtąd dotarł do miasta przez Turcję oddział > peszmergów - uzbrojonych w ciężką broń kurdyjskich bojowników. Dobre. Pisz jeszcze - mój kocur pada ze śmiechu, debilny chamie. www.youtube.com/watch?v=fVrFDDnJaXs Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Kocur madrzejszy od wlasciciela...:-))) 30.10.15, 19:05 Czemu rozsmieszasz kocura? re:mój kocur pada ze śmiechu PS.Doksztalc sie,polecam artykuly Witolda Repetowicza z Defence 24 ,i kultury troche moskalu,reprezentujesz poziom oprawcow z Katynia,gdybys mial nagana i mnie pod reka,niechybnie skonczylbym z dziura w potylicy ,za....odmienne zdanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Syryjscy uchodźcy zadają kłam propagandzie za 26.10.15, 15:53 Grand Mufti miau lufe kalacza przystawiona do jaj wiec powiedzial co powiedzial ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Ostatni raz ruskich poducze najnowszej geografii.. 26.10.15, 23:53 Rojava, is a de facto autonomous region in northern Syria.[12] The region gained its autonomy in November 2013 as part of the ongoing Rojava Revolution, establishing a society based on principles of direct democracy, gender equality, and sustainability.[13] Rojava consists of the three cantons of (from east to west) Jazira, Kobani and Afrin. Rojava is not officially recognized as autonomous by the government of Syria[14] and is a participant in the Syrian Civil War.[15] en.wikipedia.org/wiki/File:Rojava_february2014_2.png en.wikipedia.org/wiki/Rojava Odpowiedz Link Zgłoś
piter_rom_rus Ahahaha:-) 26.10.15, 23:59 yurek11111 napisał: > Rojava, is a de facto autonomous region in northern Syria.[12] The region gaine > d its autonomy in November 2013 as part of the ongoing Rojava Revolution, estab > lishing a society based on principles of direct democracy, gender equality, and > sustainability.[13] Rojava consists of the three cantons of (from east to w > est) Jazira, Kobani and Afrin. Rojava is not officially recognized as auton > omous by the government of Syria[14] and is a participant in the Syrian Civil W > ar.[15] > en.wikipedia.org/wiki/File:Rojava_february2014_2.png > en.wikipedia.org/wiki/Rojava Jesli to niby nikim nie uznana "autonomia" a terenie SYRII, co ona ma wspolnego z Irakiem, idioto? Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Ahahaha:-) 27.10.15, 00:03 No a gdzie oprocz wani i Assada ze nalezy do Syrii,ruski chamie? Nie "nikim",tylko nie uznawana przez Assada... piter_rom_rus napisał(a): Jesli to niby nikim nie uznana "autonomia" a terenie SYRII, co ona ma wspolnego > z Irakiem, idioto? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_u.k.2 yureczek,jestes super 27.10.15, 00:01 majac takiego idiota na forum,w cyrk na klauna chodzic nie trzeba.Nawet nie wyobrazasz sobie tego,jak ja smieje sie caly czas,czytajc twoi wyglupy. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Pewnie ze yureczek,jestes super...:-) 27.10.15, 00:06 igorczik,taki klaun jak ty moze tylko do wysokosci yureczka kostek poskakac,wyzej nie podskoczysz ,ale probuj,jak sobie mordke pokaleczysz spadajac,to zeby nie bylo ze nie ostrzegalem...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Ha,ha ,czemu ma mi byc lyso? 27.10.15, 00:27 Serio,to obe$raliscie sie ,powolujac sie na tak idiotyczna informacje,jakoby Syryjczycy wracali do Syrii w wyniku rozpoczecia ruskich bombardowan.... Do tego to zdjecie w Sputniku bez podpisu,i jakoby potwierdzajace powrot Syrujczykow do Syrii,gdy akurat $pie...ja jak najdalej od ruskich bombardowan,to apogeum nietrafionej propagandy,ale wy znalezliscie temat zastepczy,chociaz to akurat jest w temacie najmniej wazne,czy Kobane jeszcze nalezy do Syrii,czy jest niepodlegla enklawa irackich Kurdow.... igor_u.k.2 napisał(a): > yurek,a tak calkiem serio.Lyso ci? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_u.k.2 Re: Ha,ha ,czemu ma mi byc lyso? 27.10.15, 00:34 forum.gazeta.pl/forum/w,50,159117664,159130891,yurek_ja_tez_nie_jestem_sadysta.html Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: Ostatni raz ruskich poducze najnowszej geogra 27.10.15, 00:01 yurek11111 napisał: > Rojava, is a de facto autonomous region in northern Syria.[12] Tłumacze na polski: Rojava, jest de facto autonomicznym regionem na północy Syrii.[12] Gdzie tu pisze się o tym,że ten region,wraz z Kobane,jest iracki? Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Ostatni raz ruskich poducze najnowszej geogra 27.10.15, 00:13 Jak autonomiczny region to jak mozna twierdfzic ze nalezy do Syrii? A Kurdowie sa iraccy... Czego jeszcze ruski nie rozumie,pytaj,w miare mozliwosci odpowiem... 'banderom.nie-igorczik: Rojava, jest de facto autonomicznym regionem na północy Syrii.[12] > Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: Ostatni raz ruskich poducze najnowszej geogra 27.10.15, 00:25 yurek11111 napisał: > Jak autonomiczny region to jak mozna twierdfzic ze nalezy do Syrii? W skład Federacji Rosyjskiej wchodzi Żydowski Obwód Autonomiczny.Czy z racji tego,że on jest autonomiczny,my możemy uznać,że on należy do Izraela? pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBydowski_Obw%C3%B3d_Autonomiczny Ponawiam apel: Oszczędź sobie wstydu,przeproś i ładnie pożegnaj się.Może jutro Tobie pójdzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Typowy debilizm 27.10.15, 20:26 yurek11111 napisał: > Jak autonomiczny region to jak mozna twierdfzic ze nalezy do Syrii? -:))) Oficjalnie istniejąca Autonomia Irackiego Kurdystanu (Herêmî Kurdistan) pewnikiem , zdaniem forumowego debila, nie należy do Iraku tylko do ... Izraela bądź Papui-Nowej Gwinei . > A Kurdowie sa iraccy... Są również Kurdowie syryjscy (dla debila - mieszkający w Syrii), irańscy (dla debila - mieszkający w Iranie) i nawet tureccy (dla debila - mieszkający w Turcji). www.youtube.com/watch?v=2UwKensAacs Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: Typowy debilizm 27.10.15, 21:41 walter622 napisał: Typowy debilizm Każdy ma prawo pomylić się,wystarczyłoby,żeby yurek11111 napisał:przepraszam,pomyliłem się,... i nie byłoby sprawy.Ale on zachował się jako cham,wykazując się przy tym szowinizmem.Niestety,to właśnie tacy,jak on,tworzą zły obraz Polaka-chama i nieuka. Odpowiedz Link Zgłoś
piter_rom_rus To nie debilizm, to michnikowzim:-) 27.10.15, 22:13 walter622 napisał: Stary dobry film: "...wolaja jakiegos barana, chyba ciebie...to nie elegancja, to zaloba":-) www.youtube.com/watch?v=xZJ_IaL1EaU Odpowiedz Link Zgłoś
piter_rom_rus Errata:-) 27.10.15, 22:20 piter_rom_rus napisał(a): > walter622 napisał: > > > Stary dobry film: > "...wolaja jakiegos barana, chyba ciebie...to nie elegancja, to zaloba":-) > www.youtube.com/watch?v=xZJ_IaL1EaU 1.Mialo byc "michnikowizm". 2.Ogladac od 04'00":-) Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Debilizm to "lykanie" i rozpowszechnianie wiesci 28.10.15, 20:07 ...ze Sputnika z klamliwymi zdjeciami, ilustrujacymi odwrotnosc informacji.... Moze wreszcie ktorys z ruskich "medrcow" poda linka do ponoc wypowiedzianej frazy przez muftiego ze 800 000 Syryjczykow wrocilo do Syrii,by ginac w ruskich nalotach.... Odpowiedz Link Zgłoś
igor_u.k.2 banderomnie,musisz podziekowac yureczku 26.10.15, 23:55 Payatzyk niezle rozbawil wszystkich uczestnikow dyskusji i nabil sporo wpisow w twoim watku.Przy tym sam yureczek na pewno zaplul swoj monitor ,a moze i rozwlalil go ze zlosci. Moze zrobimy zrzutke na zakup nowego monitora dla yureczka? Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: banderomnie,musisz podziekowac yureczku 27.10.15, 00:08 Chyba ruska narodowa choroba,sam ze soba gadac...:-)))) banderom.nie-igorczik....:-))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_u.k.2 Jakim byles idiotom,yureczek,takim i zdechniesz 27.10.15, 00:12 Dlaczego kazdy szowinista jest idiotom,czy potrafisz to na wlasnym przykladzie wytlumaczyc,yureczek? Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 igorczik,moze potrzabna zrzuta na twojego kompa 27.10.15, 00:16 Z abstrakcja ruska nie da sie dyskutowac...:-)))))))))) igor_u.k.2 napisał(a): > Dlaczego kazdy szowinista jest idiotom,czy potrafisz to na wlasnym przykladzie > wytlumaczyc,yureczek? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_u.k.2 yurek,ja tez nie jestem sadysta 27.10.15, 00:30 I tez juz nie moge patrzyc na twoj masochizm.Ty tak zloscisz sie,ze twoi rece lataja po calej klawiaturze i nie trafiasz przez to we wlasciwe klawisze. Odpusc sobie.Nawet taki duren jak ty,powinien miec limit na pisanie glupot. Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: banderomnie,musisz podziekowac yureczku 27.10.15, 00:19 yurek11111 napisał: > Chyba ruska narodowa choroba,sam ze soba gadac...:-)))) > banderom.nie-igorczik....:-))))))))))))))))))))))))) Nie jesteś spostrzegawczy,yurek11111 Popatrz na te dwa posta: forum.gazeta.pl/forum/w,50,159117664,159130806,yureczek_jestes_super.html yureczek,jestes super igor_u.k.2 27.10.15, 00:01 majac takiego idiota na forum,w cyrk na klauna chodzic nie trzeba.Nawet nie wyobrazasz sobie tego,jak ja smieje sie caly czas,czytajc twoi wyglupy. forum.gazeta.pl/forum/w,50,159117664,159130807,Re_Ostatni_raz_ruskich_poducze_najnowszej_geogra.html Re: Ostatni raz ruskich poducze najnowszej geogra Dodaj do ulubionych banderom.nie ☺ 27.10.15, 00:01 yurek11111 napisał: > Rojava, is a de facto autonomous region in northern Syria.[12] Tłumacze na polski: Rojava, jest de facto autonomicznym regionem na północy Syrii.[12] Gdzie tu pisze się o tym,że ten region,wraz z Kobane,jest iracki? Czas co do minuty.Nie ma najmniejszych szans,żeby w ciągu kilku sekund przelogować się i napisać post z innego konta. Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: banderomnie,musisz podziekowac yureczku 27.10.15, 00:09 igor_u.k.2 napisał(a):banderomnie,musisz podziekowac yureczku Już to zrobiłem :-) > Moze zrobimy zrzutke na zakup nowego monitora dla yureczka? On nie nowy monitor potrzebuje,a dobrego psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: banderomnie,musisz podziekowac yureczku 27.10.15, 00:18 Jak ja potrzebuje psychologa to ty psychiatry,i raczej ruskiego ci nie polecam, od czasow CCCP ruscy psychiatrzy ciesza sie zla slawa.... banderom.nie napisał(a): On nie nowy monitor potrzebuje,a dobrego psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: banderomnie,musisz podziekowac yureczku 27.10.15, 00:54 Igor nie ma sensu dyskutować z człowiekiem przysłanym tu na forum przez NGO's, żeby jeszcze mądrych, inteligentnych dyskutantów wynajęli, a tu widzi się totalne dno. Jaki pan taki kram, co więcej wymagać? Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl_szuja Taaaaaaka ryba :) 27.10.15, 00:47 Nie wiem co ten mufti bierze, ale mu to szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: Taaaaaaka ryba :) 27.10.15, 21:43 wasyl_szuja napisał: > Nie wiem co ten mufti bierze, ale mu to szkodzi. O tym Tobie Poroszenko powiedział,będąc na haju? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 Syria, mapa 30.10.15, 20:54 Сyнниты, aлaвиты и вcе-вcе-вcе: религиoзнaя кaртa вoйны в Сирии matveychev-oleg.livejournal.com/2729876.html Odpowiedz Link Zgłoś
samniewiemcoturobieale Re: Syryjscy uchodźcy zadają kłam propagandzie za 11.09.16, 14:31 uchodźcy pochodzący z państw zdestabilizowanych nie mogą przynieść nic dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś