boavista4 09.11.15, 20:49 do tego obaq tioo chazary, dalej mi sie nie chce pisac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kylax1 Boavista, pacjent psychiatryka. 09.11.15, 21:10 Dalej nie chce mi się pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: Oi Kylax1 10.11.15, 02:41 Cus ci sie czka w Kulparkowie, juzci banderowcy maja cie pod opieka, dalej sie mi nie chce pisac, ale jak mnie zdenerwujesz to zostaniesz storturowany obowiazkiem sluchania Zdradka na Harwardzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Dalej nie chce mi się pisać 24.09.25, 00:55 Szkoda klawiatury - wszystko jasne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: Dalej nie chcą słuchać 24.09.25, 02:41 Uczestnicy Zgromadzenia Ogólnego masowo opuszczają siedzibę ONZ zaraz po przemówieniu prezydenta USA Donalda Trumpa. Delegacje zaczęły masowo opuszczać budynek ONZ w minute po tym jak Trump zakończył swoje przemówienie z mównicy Zgromadzenia ogólne we wtorek. Jednymi z pierwszych, którzy opuścili budynek, był król Hiszpanii, prezydent Serbii, a także Pierwsza Dama USA. Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: Rosja na skraju upadku! 24.09.25, 03:12 "Oslabienie rubla w stosunku do walut obcych sprawiło, że oferty wakacyjne za granicą są coraz mniej atrakcyjne niż krajowe" Wysoka inflacja i "wyjątkowo zimne lato" w środkowej i południowej Rosji to dwa inne główne powody do tego ze Kacapy siedzą w domu, Kacapski urzędnik twierdzi, że wkrótce pojawi się ruch bezwizowy dla Chińczyków, ale pomimo tego Chińczyki unikają turystyki w Kacapi!! Rosyjscy touroperatorzy zamykają biznesy i przenoszą sie do Polski, gdzie udają Ukraińców i żebrzą na lotniskach i w centrach Zimowej Świątecznej Pomocy Jurka Owsiaka. Odpowiedz Link Zgłoś