Dodaj do ulubionych

ETPC oszalał?

26.11.15, 16:59
ETPC przyznał rację radykałowi neofaszytowskiemu, który protestował w Niemczech przeciwko aborcji.

O ile samo protestowanie, czy rozdawanie ulotek jest zgodne z wolnością wypowiedzi, to jednak dziwi mnie, czemu Trybunał nie wziął pod uwagę zaczepiania kobiet, które dokonują aborcji, do której mają pełne prawo wg niemieckiego ustawodawstwa.

Uważam, że tego pie...iętego aktywistę należy zamknąć, nie za rozdawanie ulotek, ale za napaść na kobiety, które sobie tego nie życzą. To nie jest wolność wypowiedzi, to jest przestępstwo.
Obserwuj wątek
    • kylax1 link 26.11.15, 16:59
      www.bbc.com/news/world-europe-34930586
      • drugiwojwa Re: link 27.11.15, 11:52
        Rozumiem że jesteś za islamizacją Europy.
        Jeżeli niemieckie kobiety powołując się na "wolność" będą dokonywać aborcji to islamski kobiety będą rodzić na potęgę.
        • kylax1 Nie masz prawa, gnojku, decydować 27.11.15, 12:00
          za kobiety co robią.

Nie masz żadnego prawa decydować, czy kobieta dokonuje aborcji.

Kobiety powinny strzelić w ryj tego gnoja, który atakuje je przed szpitalami. Więcej by się tam nie pokazał.
          • drugiwojwa Re: Nie masz prawa, gnojku, decydować 27.11.15, 12:38
            Większość kobiet urodzi dziecko jak może go utrzymać finansowo. Tylko wynaturzone kobiety nie chcą dzieci.
            Dać im alimenty zamiast ładować zasiłki dla bezrobotnych uchodźców...
            Sprawa demografii jest rozwiązana.
            Twoje wywody kylax1 są nic ni warte i szkodliwe dla EU.
            • kylax1 Buahahahahahaa. 27.11.15, 14:30
              Kobiety i mężczyźni są różni. Jedni chcą dzieci, inni nie chcą. Ale nie będzie o tym decydować jakaś prawicowo-neofaszystowska szmata na utrzymaniu ruskich służb.
    • felusiak1 kajlaks, lecz się 27.11.15, 13:39
      ona ma prawo do aborcji a on ma prawo do agitowania przeciwko.
      • kylax1 A co ja napisałem? 27.11.15, 14:29
        Ma prawo do agitacji, czyli może sobie stać w określonej odległości (tylko na terenie publicznym) od szpitala, ale nie ma ŻADNEGO prawa napadać na kobiety wchodzące do klinik aborcyjnych.

Już niedługo facet straci zęby i przestanie napadać na kobiety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka