Dodaj do ulubionych

Trump nie pojedzie po wskazowki do Izraela

11.12.15, 22:59
Jeszcze troche a Trump bedzie tam persona non grata. Narazil sie tym ze powiedzial prawde, jest wiec nie poprawny politycznie i nie chce rzydowskich pieniedzy. To felusiakowi sie tez narazil.

www.presstv.com/Detail/2015/12/10/441172/Trump-cancel-visit-travel-Israel
Obserwuj wątek
    • eva15 By, by Jezioro Łabędzie.... 11.12.15, 23:08
      No to on ma chyba takie szanse na zostanie prezydentem, jak ja na zostanie primabelleriną w Bolszoj:-).
      • eva15 Bye, bye Jezioro Łabędzie.... 11.12.15, 23:10
        Sorry "e" mi urwało
      • graca0 Re: By, by Jezioro Łabędzie.... 11.12.15, 23:15
        Mysle ze masz eva wieksze szanse zostac balerina.
        Ja widze taka gre tutaj; Trump robi za populiste
        ( w zmowie z Rzydami)w republikanskiej stajni, podzieli republikanskie glosy
        tak aby w koncowce Rzydzi mogli utorowac droge Killarii
        do prezydentury. Jest demokracja? Jest. Motloch sie cieszy ze wybiera? Ano sie cieszy.
        • eva15 Bye, bye Jezioro Łabędzie.... 11.12.15, 23:29
          Ja w ogóle nie śledzę "wyborów" w USA. To jest hałaśliwy i kosztowny jarmarkt robiony dla ludu, który ma nie kumać, że karty rozdawane są gdzie indziej. Ogłupianie ludu kosztuje i to coraz więc, ale nadal się opłaca.
    • deutor jak nie pojedzie po wskazowki do Izraela 11.12.15, 23:35
      to go uwoooopia
      zaden? Prezydent USA "cennych" wskazowek nie ignorowal
      Nie pamieta jak to bylo z Obama?
      • graca0 Re: jak nie pojedzie po wskazowki do Izraela 11.12.15, 23:46
        Kazdy powazny kandydat na gubernatora w rzydowskiej kolonii USA musi sie udac do macierzy i pokiwac sie pod murkiem. Jezeli tego nie zrobi niech sie pozegna z dalszym kandydowaniem. Trump nie poleci bo tak zostalo to zaplanowane przez ajpakowcow dla uciechy motchochu ktory dalej sie podnieca trump0wskimi tabloidowymi wystepami.
        • deutor Re: jak nie pojedzie po wskazowki do Izraela 11.12.15, 23:53
          swoja droga Trump wali rowno...na prawo i na lewo
          dawno nikt w Ameryce nie pozwolil sobie na walke z poprawnoscia polityczna
          myslisz,ze AIPAC trzyma reke na pulsie (hehe pulsie) by Clintonowitz wylansowac?
          • graca0 Re: jak nie pojedzie po wskazowki do Izraela 12.12.15, 00:00
            myslisz,ze AIPAC trzyma reke na pulsie (hehe pulsie) by Clintonowitz wylansowac?

Bingo,
            • deutor Re: jak nie pojedzie po wskazowki do Izraela 12.12.15, 00:07
              kuba...ta bladz rozlozy Ameryke na lopatki
              kolejnego czarnego/kolorowego na Prezydenta nie widac?
              tylko z nimi AIPAC nie bardzo sobie radzi
              • graca0 Re: jak nie pojedzie po wskazowki do Izraela 12.12.15, 00:09
                masz racje bambuko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka