Dodaj do ulubionych

Wojna domowa

27.12.15, 12:23
Miedzy Arabami a Korsykanami.Zaczelo sie od, jakze czestej we Francji w okresie Bozego Narodzenia, pulapki na straz pozarna w dzielnicy arabskiej. Pulapka polega na wezwaniu strazy i na zaatakowaniu jej przez grupe rozrabiakow arabskich.

Tyle, ze Korsykanie, sa cienkoskorni i jak sie ich podrazni to szybko reaguja. I zareagowali. 600 mlodych Korsykanow poszlo na dzielnice arabska skandujac jestesmy u siebie. I prefekt, w koncu, zabronil demonstracji.

Moj komentarz jest taki, ze arabska mlodziez nie ma wyczucia sytuacji. To nie byl momement na palenie samochodow by uczcic narodzenie Chrystusa. Byl atak na Bataclan i 130 ofiar. Nawet szczwany lis Hollande, ktory czas spedza na taktycznych rozwazaniach, zdecydowal sie na odebranie obywatelstwa francuskiego tym co maja dwa i co sa zamieszani w praktyki terroru.

Gdyby Arabowie byli inteligentni, jak ci z Lens, ktorzy pilnowali spokoju mszy swietej to by siedzieli cicho i czekali az burza przejdzie.

Ale niestety nie byli intelignentni i zaatakowali straz pozarna o jeden raz za duzo.

PF

Obserwuj wątek
    • rusec11 Re: Wojna domowa 27.12.15, 14:55
      Jacuš, przestañ chlac.
      :)
      • polski_francuz Re: Wojna domowa 27.12.15, 15:00
        Nu, watek jest jak najbardziej serio. To prawda, ze nie o Rosji. Ale, czy Ty jestes Rusek czy co?

PF
    • kylax1 Jakie wyczucie sytuacji? 27.12.15, 15:21
      Islam wzrasta w siłę, więc normalne jest, że ją demonstruje. Siedzenie cicho to objaw słabości, zwłaszcza w kulturze arabskiej.

Zresztą Francja będzie muzułmańska, nic tego nie powstrzyma i ja się cieszę. :)
      • tirol1 Re: Jakie wyczucie sytuacji? 27.12.15, 15:31
        ale islam dokona zbrodni na liberalizmie
        biała wolna europa musi sie broni wszelkimi metodami
        zemsta zemsta na wroga z bogiem a choćby mimo boga
        • kylax1 Brednie. 27.12.15, 15:32
          Europa będzie po prostu zróżnicowana etnicznie i kulturowo.

USA, Kanada, Brazylia takie są i funkcjonują dość dobrze.
          • tirol1 Re: Brednie. 27.12.15, 15:36
            tylko że w USA Kanadzie Brazylii nie ma muzułmanów albo są w śladowej ilości
            ps. bo nawet Latynos i Murzyn kochają wolność :)
            • 3.ndd Wojna.... 27.12.15, 16:38
              .... ale Swiatowa . Miedzy cywilizacjami :-(
          • polski_francuz Re: Brednie. 27.12.15, 16:44
            "Europa będzie po prostu zróżnicowana etnicznie i kulturowo"

Poki co Korsyka, Polska, Niemcy wschodnie i Czechy sie przed tym bronia.

PF
      • j-k kupiles sobie juz Quran ? 27.12.15, 17:10
        kylax1 napisał:
        > Zresztą Francja będzie muzułmańska, nic tego nie powstrzyma i ja się cieszę. :)

Ostatnio walczyles ze WSZYSTKIMI religiami.

zmieniles front ?
        • kylax1 Nie, ale religie najlepiej zwalczają się nawzajem. 27.12.15, 19:11
          Po co walczyć z religiami, jak wystarczy napuścić jedną na drugą i żreć popcorn, jak będą się nawalać. :) W długim okresie same się wyeliminują.
          • 3.ndd A rezultat ? 27.12.15, 19:35
            Ile bedzie ofiar ? Ty i Twoi bliscy to przezyjecie ? Jestes na to gotowy ?

• j-k islamuski listy ofiar nie prowadza. 27.12.15, 21:16
              3.ndd napisał:
              > Ile bedzie ofiar ? Ty i Twoi bliscy to przezyjecie ? Jestes na to gotowy ?

Ich MNOGO.
              kylax wie o tym.
              • kylax1 A Rosjan mało. :) 28.12.15, 13:33

• kylax1 Pretensje miej do religijnych czubków wszelkich 28.12.15, 13:33
              wyznań. Lenin rację miał w stwierdzeniu, że "religia to opium ludzkości". Z tym, że opium uspokaja, a religia wzmacnia agresję i nietolerancję
      • malkontent6 Re: Jakie wyczucie sytuacji? 27.12.15, 19:38
        kylax1 napisał:

> Zresztą Francja będzie muzułmańska, nic tego nie powstrzyma i ja się cieszę. :)

A mnie to martwi. Mam jeszcze gdzieś zdjęcie dziewczyny, która sprzedawała lody na plaży na Riwierze w roku 1979. Topless. Gdy zauważyła, że wyciągałem z torby moją Smienę 8 zatrzymała się na chwilę. I uśmiechnęła się do mnie. A ja kupiłem od niej loda.

Czy muzułmanki będą chodziły po plaży prawie gołe? Jeśli nie to ja takiej Europy nie chcę.

• 3.ndd Re: Jakie wyczucie sytuacji? 27.12.15, 19:42
          malkontent6 napisał:

> kylax1 napisał:
          >
          > > Zresztą Francja będzie muzułmańska, nic tego nie powstrzyma i ja się cies
          > zę. :)
          >
          > A mnie to martwi. Mam jeszcze gdzieś zdjęcie dziewczyny, która sprzedawała lod
          > y na plaży na Riwierze w roku 1979. Topless. Gdy zauważyła, że wyciągałem z t
          > orby moją Smienę 8 zatrzymała się na chwilę. I uśmiechnęła się do mnie. A ja
          > kupiłem od niej loda.
          >
          > Czy muzułmanki będą chodziły po plaży prawie gołe? Jeśli nie to ja takiej Euro
          > py nie chcę.

Tylko to ?

• kaszebe12 To wszystko jest celowe i przemyslane... 27.12.15, 20:48
            ...a pisze o tym od lat. -Przeciez wlasnie o to chodzi ! -Chodzi o celowe stworzenie sytuacji wewnetrznych napiec , chodzi o stworzenie (nie tylko we Francji) oslawionego "wewnetrznego wroga".-Chyba nie trzeba dlugo zastanawiac sie nad tym , kto jest promotorem i kto wyciaga korzysci z sytuacji chaosu , chaosu tak skrzetnie i umiejetnie utrzymywanego na Bliskim Wschodzie....Jeszcze raz zadam to pytanie;- kto jest inicjatorem stworzenia w Europie gangsterskich, muzulmanskich pseudo panstw typu "kosowo" , Bosnia czy Albania ?
            • czuk1 Re: To wszystko jest celowe i przemyslane... 02.01.16, 12:20

To wszystko jest celowe i przemyslane...
              kaszebe12 "...a pisze o tym od lat. -Przeciez wlasnie o to chodzi ! -Chodzi o celowe stworzenie sytuacji wewnetrznych napiec , ...."

Kaszebe wiadomo, że pytasz a wiesz . Co za maniera.
              Już wiem co napiszesz..... wszystkiemu złu na świecie winni są Żydzi.
        • polski_francuz Topless? 27.12.15, 21:21
          To moda, ktora przeminela. W odroznieniu od konfliktow z Arabami. Obawiam sie, ze to dopiero poczatek. I mam troche wspolczucia dla Arabow normalnych. Tylko troche, bo wiedza i widzieli co sie swieci i ze mlodzi szukaja zwady.

I zwade beda mieli.

PF
          • j-k istotnie... 27.12.15, 21:25
            takoz to jest, PF.

u nasz w Reichu nastapi to troche pozniej, bo islamuskow nieco mniej, ale szykuje sie to samo.

Happy New Year.

J.K.

• tirol1 Re: istotnie... 27.12.15, 21:38
              w reichu najemne młode wilczki z europy srodkowej głodne kasy pomogą niemcom zneutralizować wroga
              • polski_francuz Re: istotnie... 27.12.15, 21:56
                Wrecz przeciwnie. Wschodni Europejczycy nie chca Mahometan w odroznieniu od Niemiec. Tam gdzie sa pozadani. Gazet nie czytasz? A moze po niemiecku nie rozumiesz?

PF
                • deutor jedyna nadzieja w Putinie 27.12.15, 22:27
                  kiedy sie upora z Syria,pomoze Irakowi,byc moze Libii ,bedzie mial wolne rece by pomoc Europie zach. jesli ladnie i z pokora poprosza.
                  Oby nie bylo za pozno...
                  Tak czy inaczej mur na Odrze nalezy zaczac budowac.......zawsze latwiej i szybciej jest zburzyc niz budowac ,w NATO jestesmy,powinnismy o tym wiedziec
                  • polski_francuz Re: jedyna nadzieja w Putinie 27.12.15, 23:00
                    Az tak beznadziejna sytuacja to nie jest, bez przesady. Rosja ma zreszta swoich muzulmanow. I mozna zaczac od uporania sie z nimi.

PF
                    • kaszebe12 A co z "dazeniem do doskonalosci" , pefcia ? 28.12.15, 08:37
                      -Nadal "udoskonalasz sie przez multi-kulti" ?
                    • kylax1 Sugerujesz Holocaust muzułmanów w Rosji? 28.12.15, 13:35
                      Chyba się zagalopowałeś i to poważnie.
                      • polski_francuz Zgoda 28.12.15, 14:23
                        przejdzmy z galopu w cwal.

PF
          • kylax1 Moda topless wcale nie przeminęła. 28.12.15, 13:34
            Dalej pełno kobiet topless np. w Hiszpanii, Czechach, Niemczech, czy nawet w Rosji.

W Ameryce Łacińskiej coraz więcej kobiet ją praktykuje, podobnie w USA.
            • kylax1 No i jeszcze Australia, gdzie topless jest 28.12.15, 13:36
              powszechne, jak kangury. :)
            • polski_francuz Re: Moda topless wcale nie przeminęła. 28.12.15, 13:59
              Taa, tylko to Twoje top-less to brak glowy...

PF

• kylax1 Islam to prawie 2 mld ludzi. 28.12.15, 14:08
                Sugerujesz, że nie są oni ludźmi?
                • polski_francuz Mowimy o 2 piersiach 28.12.15, 14:14
                  odslonietych lub nie i glowie albo jej braku.

PF
    • polski_francuz Re: Wojna domowa 27.12.15, 16:42
      "O tym ze emigrant pjerdoli o kolorze skory korsykanczykow"

Wytlumacz mi spokojnie o co Ci chodzi. Zazartowalem sobie z Twego nicka. Ale, pominawszy zart, szanuje Cie i chcialbym odpowiedziec rozsadnie.

PF
    • polski_francuz Nowy objaw 02.01.16, 10:38
      Atak zolnierzy pilnujacych meczetu przez mlodego z przedmiesc Lyonu.

Zolnierze pewnie opilnowali, zeby sie muzulmanie mogli spokojnic modlic. Kto i czemu zaatakowal nie jest powiedziane chociaz sadze, ze to byl Arab z Venitieux (takie cité kolo Lyonu).

Inna sprawa to dobrze ze media zaczynaja sie uspokajac i przestaja podawac wszystkie szczegoly. Sadze bowiem, ze wielu mlodych arabskich czeka na okazji by "w chwale lec".

PF

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka