blueelvic2 27.12.15, 20:48 Bliskowschodnia zadymka przepowiada, ze idzie nowe ... Gra toczy sie o wysoka stawke. Graczy jest wielu, ale tylko jeden ma kamienny wyraz twarzy. Tworcza inspiracja, kreatywnosc i wyobraznia mile widziana ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tirol1 Re: Pokerzysta o kamiennej twarzy ... 27.12.15, 21:05 Lustereczko najaraj sie tabaki i powiedz kto to taki? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Nosz Obama... 27.12.15, 21:12 tirol1 napisał: > Lustereczko najaraj sie tabaki i powiedz kto to taki? Nosz Obama (bin Laden- brat Osamy...)... - ten od roku robi jakies dziwne miny... Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Nosz Obama... 27.12.15, 22:02 i2.wp.com/iv.pl/images/76121157285686918646.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Granie na dwa fronty nie jest rzecza zla... 27.12.15, 22:13 nawet dla takiej potegi - jak USA. problem w tym - ze Obama zadnej koncepcji nie ma. co golym okiem widac. Buenas Noches. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic2 Zostaw lustereczko w spokoju i ... 27.12.15, 21:13 pozwol swojemu rozumowi sie wypowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: pozwol swojemu rozumowi sie wypowiedziec 16.01.16, 22:12 Trzeba najpierw mieć Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Pokerzysta o kamiennej twarzy ... 27.12.15, 21:33 Zainspirowal mnie chlodny niebieski kolor. :)) www.imdb.com/media/rm888314112/tt0381061?ref_=ttmi_mi_all_sf_33 Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Pokerzysta o kamiennej twarzy ... 28.12.15, 00:00 Ja już dawno zauważyłam podobieństwo między Putinem a najnowszym Jamesem Bondem:-). Pisałam nawet o tym na forum. Ciekawy przypadek:-). Nie dziwię się więc, że Anglicy, sądząc po sondażach, chcieliby Putina na szefa państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Pokerzysta o kamiennej twarzy ... 28.12.15, 00:14 Czesc Eva, milo Cie widziec. Przeleciala mi gdzies fotka Wolodii, gdzie - to prawda - bardzo przypominal lubiciela martini. Moze kazda nacja mysli swoim stereotypem? Jak myslisz, to dobrze, a moze nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Pokerzysta o kamiennej twarzy ... 28.12.15, 00:28 Cześć, mnie też miło, że się meldujesz na forum. Coraz bardziej brakuje tu normalnych ludzi. Mnie od początku uderzyło podobieństwo J. Bonda do Putina. Sądzę nawet, że jeszcze 15-20 lat temu Daniel Craig nie otrzymałby tej roli. Zbyt niski, zbyt drobny, zbyt blond, niebieskooki taki nietypowy J. Bond w porównaniu z wcześniejszymi. Ale czas widać dojrzał do takich właśnie bohaterów:-). Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Pokerzysta o kamiennej twarzy ... 28.12.15, 00:39 eva15 napisała: > Mnie od początku uderzyło podobieństwo J. Bonda do Putina. Sądzę nawet, że jesz > cze 15-20 lat temu Daniel Craig nie otrzymałby tej roli. Zbyt niski, zbyt drob > ny... --------------------- Żuraw alfa ma 164 cm wzrostu. Gigant. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Pokerzysta o kamiennej twarzy ... 28.12.15, 00:21 eva15 napisała: > Nie dziwię się więc, że Anglicy, sądząc po sondażach, chcieliby Putina na szefa państwa. ---------------------------- Angole są obłudni, a Putin jest podły. On nie pasuje do nich. Putin jest dla nich trywialny. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Pokerzysta o kamiennej twarzy ... 28.12.15, 01:04 eva15 napisała: > Ja już dawno zauważyłam podobieństwo między Putinem a najnowszym Jamesem Bondem Taaaak, a nie Jezusem? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Pokerzysta o kamiennej twarzy ... 28.12.15, 01:07 A to Jesus był wg ciebie niebieskookim blondynem, duraku poczciwy? Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Pokerzysta o kamiennej twarzy ... 28.12.15, 01:25 eva15 napisała: > A to Jesus był wg ciebie niebieskookim blondynem, duraku poczciwy? Nie, ale był Żydem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Pokerzysta o kamiennej twarzy ... 28.12.15, 01:08 malkontent6 napisał: > eva15 napisała: > > > Ja już dawno zauważyłam podobieństwo między Putinem a najnowszym Jamesem > Bondem > > Taaaak, a nie Jezusem? ------------------------- W kilku rosyjskich komentarzach widziałem równość: Putin = człowiek podły. Podłość to jego siła. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Pokerzysta o kamiennej twarzy ... 27.12.15, 22:49 blueelvic2 napisał(a): > Graczy jest wielu, ale tylko jeden ma kamienny wyraz twarzy. -------------------------------- Kitajec. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta 28.12.15, 00:05 Tu bystrzaku wyjątkowo masz rację. Podczas gdy zdalnie sterowana anglosaska cywilizacja białego człowieka skacze bezsensownie do gardła rosyjskiej cywilizacji białego człowieka, Kitajce spokojnie patrzą na tę białą awanturę i w jej cieniu otwierają bazy wojskowe w Afryce . Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta 28.12.15, 00:13 eva15 napisała: > ... rosyjskiej cywilizacji... ----------------- Nie ma czegoś takiego. ----------------- > Kitajce spokojnie patrzą na tę białą awanturę i w jej cieni > u otwierają bazy wojskowe w Afryce . ----------------- Kitajec kupuje, a nie walczy. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta 28.12.15, 00:20 Bystrzaku, basta. Raz coś ci się udało i na tym koniec dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta 28.12.15, 00:24 eva15 napisała: > Bystrzaku, basta. Raz coś ci się udało i na tym koniec dyskusji. ---------------- Effciu, no nie denerwuj się. Kacapia nie jest cywilizacją i chyba nawet nie jest państwowością. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta 28.12.15, 00:29 Basta, poczciwcze. Nie kumasz, co piszę, muszę 2x ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta 28.12.15, 00:34 eva15 napisała: > Basta, poczciwcze. Nie kumasz, co piszę, muszę 2x ? --------------------- Effciu, prawie 50% wojska "rosyjskiego" nie rozumie tego języka. Ci żołnierze znają kilka rosyjskich komend. Poniała sieroto? Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Pokerzysta o kamiennej twarzy ... 28.12.15, 00:50 Był tylko jeden facet o kamiennej twarzy: www.tytusdezoo.republika.pl/pictandsound/himilsbach/himilsbach8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Pokerzysta o kamiennej twarzy ... 28.12.15, 01:37 Ludzie z kamienna twarzą, to tylko zasłona. Miałam kiedyś, kiedyś takiego szefa, parę fakultetów na jednym z najlepszych uniwerków, bardzo kompetentny w swoim zawodzie, konsekwentny, wymagający, trudnodostepny, z twarzą bez reakcji na cokolwiek, tak twierdzili koledzy, widziałam to samo u niego. Koledzy nie mogli nic osiągnąć u niego, a ja rozbroiłam go z humorem jednym zdaniem, ze ma mi mówić nie do ucha ale raczej do kieszeni, z czym była związana lepsza pozycja w pracy. Nie na następny dzień ale za niecały tydzień dostałam zgodę na to co miałam w planie i co sobie życzyłam. Co chce powiedzieć przez to? Ludzie z kamienną twarzą to tez ludzie, najczęściej z duża odpowiedzialnością, z uczuciami jak i odczuciami którzy chcą utrzymać dystans miedzy własną pozycją a ludźmi od których zależy ich sukces, nie znaczy to w żadnym wypadku ze są to źli ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Król Salman? 28.12.15, 15:20 Ewentualnie Obama, bo dość chłodno wypowiada się w kwestiach syryjskich. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic2 Arabia Saudyjska podbila wlasnie stawke ... 03.01.16, 21:42 Gra nabiera rumiencow. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Po prostu wyeliminowali irańskiego szpiega. 04.01.16, 02:42 Krzyki Iranu tylko potwierdzają, że facet działał jako narzędzie Teheranu do destabilizacji Arabii Saudyjskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: On podbija stawke, ... 28.12.15, 15:34 blueelvic2 napisał(a): On podbija stawke, > ale robi to zbyt nerwowo. ------------------- na razie na razie jest potrzebny, będzie wykorzystany, wyciśnięty jak plasterek cytryny przeciw Rosji, a potem porzucony na haniebny śmietnik tureckiej historii. Nieokrzesanych, porywczych durni świat potrzebuje dla potrzeb jak i załatwiania spraw innych. ............................................................ lese / czytaj: Zwei Mustereuropäer, die Europa nicht braucht www.nachdenkseiten.de/?p=28670 www.zlv.lu/spip/spip.php?article15666 Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Zatem kto wykorzystuje porywczego Putina? 28.12.15, 15:41 Ciekawi mnie to.... Odpowiedz Link Zgłoś