Dodaj do ulubionych

prosba do administratorki forum :))))

22.09.04, 18:14
w zwiazku z tym ze jakis przyglup rozmnozyl moje nicki wlepiajac przerozne
ilosci "s" w roznych miejscach.w zwiazku z tym zgodnie z regulami forum
bardzo prosze o wycinanie pastucha :))) poniewaz nick marcus_crassus jest
jednoznacznie kojarzony ze mna :))) a ja od dzis wracam do dobrej tradycji
logowania :))))

Obserwuj wątek
    • marcuss_crassus [...] 22.09.04, 18:24
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • marcus_crassus zmienilem zdanie...i co????? 22.09.04, 18:29
        mozesz mnie cmoknac w tylek :))) a podroby sa wycinane.cos dodac jeszcze??
        • marcuss_crassus [...] 22.09.04, 18:32
          • marcus_crassus napisal facet ktory sie bawi w podszywki :)))) 22.09.04, 19:11
            zastanawia mnie jaka jeszcze glupote napiszesz :))
            • Gość: rachelka Re: napisal facet ktory sie bawi w podszywki :))) IP: *.twcny.rr.com 22.09.04, 19:14
              w koncu po czym przecietny forumowicz ma was rozpoznawac,moze fotki swoich
              czesci fizjologicznych opiszecie,albo przeslecie zdjecie stanu uzebienia.mnie
              juz sie te krasule zaczynaja mylic.dajcie jakis znak rozpoznawczy.
              • marcus_crassus oryginalny krassus ma wlasciwa pisownie :)) 22.09.04, 19:34
                "marcus" przez jedno "s" i "crassus" przez jedno s na koncu i dwa w srodku.

zglosilem na forum moderacja prosbe o zablokowanie klonow
                • Gość: rachelka Re: oryginalny krassus ma wlasciwa pisownie :)) IP: *.twcny.rr.com 22.09.04, 19:47
                  marcus ta gazeta to chyba dlatego istnieje,ze ludzie tu moga pajacowac. mnie
                  podrabiaja co dzien i GW nic nie robi,nie mowie juz o tekstach i slowach
                  pisanych bo to szkoda jezyka tepic.chyba trzeba to przyjac jako cos
                  naturalnego,ze ludzie maja malo swoich durnych pomyslow i musza krasc innym co
                  sie da,aby blyszczec przez 5 minut.
                • marcuss_crassus [...] 22.09.04, 19:51
          • Gość: Crasus-srassus Re: prose pani, ktos mie podrabia buuuuuu :( IP: *.telia.com 22.09.04, 19:14
            Hej o ho srassus. Bruuuuum. Chcesz jeszcze byc motocyklem czy jeses wylacznie
            pedalem do roweru?
    • moskwiczanka Re: prosba do administratorki forum :)))) 22.09.04, 19:21
      Nie walaj duraka!
      Wsie srazu widiat czto eto kakoj-to drugoj durak.
      Kogda podszywajutsia pod danu, toze wsiem srazu izwiestno!
    • marcus_crassus jakbys mogla kropka dac znac czy przeczytalas 23.09.04, 08:56
      watek :))) dziekuje.jesli chodzi o przeszlosc to wczesniej podroby byly
      wycinane normalnie - ktos podrabiajacy nick dziala niezgodnie z
      regulaminkiem.dziekuje :)
      • marcuss_crassus bardzo, bardzo cie prosze kropka... przeczytaj to! 23.09.04, 09:00
        wylize ci stopy jak to przeczytasz i nie tylko! I podaruje ci krysztal. Tylko
        zrob cos kochana kropeczko!

"a mnie podroby raczej calkowicie "wala" i mam je gdzies"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka