Dodaj do ulubionych

Zachęta z meczetu

• 1utu Re: Zachęta z meczetu 12.06.16, 19:58
      Nie placz felus bo jak Killaria wygra dzieki Arabii Saudyjskiej donacjom to zrobi porzadek w USraelu.
      Wiesz, prawo i taktyka polityczna Hegla: czym gorzej tym lepiej a reszte mozesz sobie wyheglowac.
      • felusiak1 vigil idź na plażę 12.06.16, 20:07
        albo do kina. Idź stąd.
        • j-k Felek sam zapraszales islamuskow do Europy 12.06.16, 21:56
          (ustami Prezia Obamy i nie chcac zdystansowac sie od niego)

- no to masz ich u siebie na miejscu i zobacz - co to znaczy.
          • felusiak1 Re: Felek sam zapraszales islamuskow do Europy 13.06.16, 01:15
            Nigdy nie mówiłem ustami obamy i nigdy nie było mi z nim po drodze zatem nie oskarzaj mnie.
            Kazdy kto czyta moje wypoty o tym wie.
            • j-k Felek, ludzie z Texasu nie maja poczucia humoru? 13.06.16, 10:37
              - no tak mowia o was w NY...

ale zarty zartami...

boisz sie powiedziec jasno, co Middle West mysli o Obamie...

- rozumiem.
              • felusiak1 Re: Felek, ludzie z Texasu nie maja poczucia humo 13.06.16, 13:25
                Nie Middle West lecz Midwest a Texas jest Southwest chociaż niektórzy twierdzą, że deep south.
                Pewnie nie byli w Alabamie.
    • j-k Bo to nie Amerykanie ich zabili, vigil 12.06.16, 20:48
      Amerykanie zabili conajwyzej kilkanascie tysiecy zolnierzy Saddama
      - co tez nie jest powodem do dumy - ale taka jest wojna.

Ze Irakijczycy zabijaja sie nawzajem - to tez wina USA ?
      ze szyici strzelaja do sunnitow i odwrotnie ?
      • polski_francuz Wina 12.06.16, 20:54
        to wypuszczenie, dla satysfakcji glupawego 43 prezia by pomscic 41 prezia, dzina z butelki.

PF
        • felusiak1 Re: Wina 12.06.16, 21:07
          teraz widzę, ze masz naprawdę za$rane w głowie.
          • polski_francuz Re: Wina 12.06.16, 21:51
            W glowie to mam glownie pi?niadz? a nie jakies tam dolce. Jam nie Amerykaniec.

PF
    • mara571 a tu inna zacheta 12.06.16, 22:09
      twitter.com/R_A_Ziemkiewicz/status/742032348615741440
    • eva15 Re: Zachęta z meczetu 13.06.16, 00:06
      A ten iman to pochodzi z zaprzyjaźnionej z USA demokracji Saudyjskej? A może ze zdemokratyzowanego przez USA Iraku, czy może z równie zdemokratyzowanego Afganistanu (podobnie jak zamachowiec) ? A może z demokratycznej, wolnej już od Kadafiego Libi?
      To bezczelność, że skutki US-wojen docierają do USA, zamiast zakończyć się na Europie.
      • malkontent6 Re: Zachęta z meczetu 13.06.16, 00:43
        Ewciu, twierdzisz, że ten koleś strzelał do gejów w odwecie za Kadafiego?
        • eva15 Re: Zachęta z meczetu 13.06.16, 00:55
          Twierdzę, że nic nie rozumiesz.
      • felusiak1 Re: Zachęta z meczetu 13.06.16, 01:07
        On jest z Iranu, ktory jeszcze nie zostal zdemokratyzowany.
        To wszystko jest w video ale jak zwykle nie ogladałaś a szczekasz najgłosniej
        • eva15 Re: Zachęta z meczetu 13.06.16, 22:45
          Ty nieprzyjemnie szczekasz, ja tylko grzecznie pytam:
          to niezdemokratyzowani też was nie lubią? Masakra jakaś.
    • kylax1 Felusiak jak zwykle pisze głupoty. 13.06.16, 01:06
      Chory psychicznie koleś (bo nie można nazwać takiego gościa inaczej) ubzdurał sobie, że postrzela sobie do gejów. Pewnie sam miał takie skłonności i tak bardzo ich nienawidził, że zabił obiekty swojego pożądania.

W USA mieszka 3 mln muzułmanów i jakoś nie powodują więcej morderstw, niż reszta Amerykanów. Zapomniałem, że McVeigh i Lanza to muzułmanie....
      • felusiak1 Re: Felusiak jak zwykle pisze głupoty. 13.06.16, 01:09
        Znowu wykazujesz się swoistym poczuciem humoru
        • kylax1 Uważasz, że on był zdrowy psychicznie??? 13.06.16, 01:16
          Wystarczy spojrzeć na pysk. Choroba psychiczna na pierwszy rzut oka.
          • malkontent6 Re: Uważasz, że on był zdrowy psychicznie??? 13.06.16, 01:28
            kylax1 napisał:

> Wystarczy spojrzeć na pysk. Choroba psychiczna na pierwszy rzut oka.

Na mój gust wygląda na inżyniera albo lekarza.
    • 111slavo Re: Zachęta z meczetu 13.06.16, 01:17
      Mają amerykańcy co chcieli. Kombinują na bliskim wschodzie jak mogą, dzikusom o mentalności Pisowca lub gorszej wybaczają więcej niz murzynowi w imię poprawności politycznej. Dochodzi do tego anglosaska glupota pomieszana z gó...anym jedzeniem oraz narkotykami i mamy USA ;)
    • 111slavo Re: Zachęta z meczetu 13.06.16, 01:25
      Droga GW. A jeśli muzułmański emigrant zamorduje 1000 Polaków w Krakowie czy Warszawie też zablokujecie możliwość komentowania w imie źle pojmowanej poprawności politycznej? Pisuar nie z mojej bajki można krytykować ale muslima już nie? Jak to możliwe? Nawet Żyda, Ruska, UE czy inny Izrael można, a Araba nie można? Katar Wam płaci czy jak?
    • lont12 patrząc z innej strony 13.06.16, 02:31
      przynajmniej tym razem dzieci i żony nie będą opłakiwać ojców i mężów
      • 5magna Re: patrząc z innej strony 13.06.16, 03:11

Jaja kwadratowe. Hilaria zadziala, tylko trzeba ja wybrac.....

• ukos Islam to religia, islamizm to zbrodnia 13.06.16, 12:21
      Islam to grunt dla islamizmu.
    • szwampuch58 Re: Zachęta z meczetu 13.06.16, 14:10
      W tym twoim"Imperium Dobra" nie potrzeba "zachecac" swiry maja zabawki to sie "bawia" krwawo
      i1.gmx.net/image/408/31618408,pd=3,f=content-xxl/bluttaten-amoklaeufe-usa.jpg
    • 1utu Wizyta ojca zamachowca w Dep. Stanu USA 13.06.16, 23:10
      Ojciec zamachowca ubiega sie o prezydenta Afganistanu.

Swoja Korporacje(rzad tymczasow Afhanistanu) zarejestrowal na Florydzie jako korporacje.

Mr. Seddique Mateen even incorporated his entities as ?The Provisional Government of Afghanistan Corporation? in official records in Florida:

theconservativetreehouse.com/2016/06/12/whoa-jihadi-dad-orlando-terrorists-father-seddique-mateen-visited-state-dept-political-activist-taliban-sympathizer/#more-117431
    • walter622 Nudzisz 13.06.16, 23:51
      felusiak1 napisał:

> W kwietniu w Orlando w centrum islamskim przy meczecie immam stwierdził, ze
      > homoseksualistów należy zabijać z litości dla nich. Być może terrorysta wział wezw
      > ania immama do serca i wykonał dzieło allaha.

Feluś, forumowy klasyk rzekł by, że znów "piździsz" jak nawiedzony.
      1. Uszło twej uwadze, że terrorysta generalnie planował atak na park rozrywki - czy imam też coś na ten temat mówił ?
      2. Imam coś tam bredził w kwietniu. Terrorysta potrzebował dwa miesiące by to wezwanie zrozumieć ?
      3. No i najważniejsze - imam był szyitą, natomiast terrorysta był sunnitą. Rozumiem, że w tych niuansach się gubisz - stąd te twoje "piżdżenie".

Tak na marginesie - dziś kolejna strzelanina (dwie osoby zabite) - czy aby nie zbyt często ?

• felusiak1 Re: Nudzisz 14.06.16, 01:59
        Ja nie czytałbym nudnych wpisów na twoim miejscu i zdecydowanie nie odpowiadałbym na takie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka