Dodaj do ulubionych

USA -to cywilizacja śmierci

13.06.16, 10:49
To kraj nieustannego terroru. A jest ich kilka ten najbardziej klasyczny w wyniku ktrego na wskutek powszechnosci dostepu do broni palnej gina tysiące ludzi rocznie to ajbardziej jaskrawy przejaw tej antycywilizacji. To kraj który nie szanuje w ogóle ludzkiego zycia od poczecia po śmierć. w USA mozna dokonac w kazdej chwili bez powodu aborcji na dziecku tuz przed jego urodzeniem. Coraz węcej stan ów legalizuje eutanazję nieuleczalnie chorych oraz tych który w ogóle zbrzydło życie a tak naprawdę nie stac ich juz na dalsze leczenie oraz nie stać ich na płatna poradę u psychologa. W tym kraju kazdy moze sobie kupic broń i to nie tylko zwykły rewolwer ale i karabin maszynowy nawet dziecko! Kazdy psychol ja posiada i nosi przy sobie. I z byle powodu albo i bez sięga po nią i strzela do kogo popadnie.
Zalegalizowali też maruhuanę w wielu stanach o zwiazkach i małzeństwach gejowskich już nie wsponę. To droga donikąd! do samounicestwienia do samozagłady!
Tak jak kiedyś ten kraj mnie zachwycał tak teraz mnie przeraza nie mniej niz tzw państwo islamskie! Ile tam już było tych strzelanin w których masowo gineli ludzie? I co? nic z tym nie zrobiono. Na dodatek jak można być konserwatystą powoływac sie na religie a jednoczesnie takl ostentacyjnie łamać na kazdym kroku prawo do zycia i boskie przykazania? Demokraci tez nic nie lepsi. ok chca ogreniczenia Tylko do podiadania broni a bez zmruzenia oka zezwalają na antyludzkie prawa w wyniku którego gina miliony dzieci poczętych i tysiace chorych lub nie widzących sensnu dalszego żcyia. (głowne kryterium kasa). Dla mnie nie ulega watpliwości ze USA to uosobienie cywilizacji smierci, braku jakiegokolwiek szacunku dla zycia ludzkiego od poczęcia aż po śmierć. Nie idźmy ta drogą! nie małpujmy Ameryki, Stanów
Obserwuj wątek
    • kolpik124 Re: USA -to cywilizacja śmierci 13.06.16, 10:57
      Jak tam z arabskim terrorysta na granicy ukraińskiej, maciusiu?
      • 0szolomm-z-radia-maryja Re: USA -to cywilizacja śmierci 13.06.16, 11:09
        Ukraince go zatrzymały i chyba go do Francji deportowały, a terraz do tematu proszę
        • kolpik124 Re: USA -to cywilizacja śmierci 13.06.16, 11:19
          Jak to się nazywał ten Arab? Gregoire Moutaux?
          • 0szolomm-z-radia-maryja Re: USA -to cywilizacja śmierci 15.06.16, 11:27
            jakos tak.. miał arabskie pochodzenie był muzułmaninem
    • kylax1 To wypieprzaj z USA, jak Ci się tam nie podoba. 15.06.16, 11:57
      Korea Północna, i Polska katolycka czekają.
      • 0szolomm-z-radia-maryja ja tam na szczęście nie mieszkam 15.06.16, 12:06
        a Polska katolicka to dla mnie najlepsze miejsce do zycia na ziemi
        • kylax1 Buahahahahaahahahahahaahahahahaahahaha. 16.06.16, 10:49
          0szolomm-z-radia-maryja napisał:

> a Polska katolicka to dla mnie najlepsze miejsce do zycia na ziemi

hahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaa hahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaahahahahaahahaha
        • j-k jak zrobia pokoje koedukacyjne w Zakonach... 16.06.16, 12:28
          > a Polska katolicka to dla mnie najlepsze miejsce do zycia na ziemi

jak zrobia pokoje koedukacyjne w Zakonach...

- to ja sie chetnie pod tym podpisze.
    • felusiak1 Re: USA -to cywilizacja śmierci 15.06.16, 13:38
      >>W tym kraju kazdy moze sobie kupic broń i to nie tylko zwykły rewolwer ale i karabin maszynowy

Daj mi adres gdzie mogę kupić karabin maszynowy.
    • superspec Amerykański Konserwatyzm to klasyczny Liberalizm. 15.06.16, 15:39
      A tenże Liberalizm ma korzenie okultystyczne.
      www.rp.pl/Plus-Minus/304019990-Okultystyczne-korzenie-liberalizmu.html#ap-5
    • j-k A Chiny i Indie - to cywilizacja Zycia. 15.06.16, 15:50
      zyc (tam) i nie umierac:)
      - zycze powodzenia.
      • 0szolomm-z-radia-maryja Re: A Chiny i Indie - to cywilizacja Zycia. 15.06.16, 16:04
        Porównuj sie z krajami Europy
        • j-k Re: A Chiny i Indie - to cywilizacja Zycia. 15.06.16, 16:12
          Biedota meksykanska nie porownuje sie z krajami Europy
          - tylko z USA.
          i wali do nich w liczbie 1 mln rocznie - bo ma USA za plotem.
          i po cco, pytam ?
          www.gettyimages.de/detail/foto/united-states-border-fence-us-mexico-border-east-of-stock-fotografie/130120236
          Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
          ekonomista.
          • 0szolomm-z-radia-maryja Re: A Chiny i Indie - to cywilizacja Zycia. 15.06.16, 22:59
            My porównujemy sie do krajów zachodniej Europy pod wzgl gospodarczym
            • j-k No a Meksykanie do USA. 16.06.16, 11:24
              > My porównujemy sie do krajów zachodniej Europy pod wzgl gospodarczym

No a Meksykanie do USA. - i tylko o to mi chodzilo.
              zatem dla nich USA jest krajem do zycia - a nie "Cywilizacja Smierci".

cbdu.
              • 0szolomm-z-radia-maryja Re: No a Meksykanie do USA. 16.06.16, 12:29
                zawężając do ekonomi to owszem masz racje ale zycie to nie tylko ekonomia
                • j-k Brazylia - zycie to nie tylko ekonomia 16.06.16, 13:02
                  w Brazyli zyje sie 2 razy gorzej, niz w USA

a poziom morderstw jest wielokrotnie wiekszy, niz w USA.
                  chartsbin.com/view/1454
                  - mimo to Brazylijczycy mowia - ze to piekny kraj i "Cywilizacja Smierci" napewno nie jest :)
                • kylax1 Meksykańscy idioci aresztują kobiety za dokonanie 16.06.16, 15:10
                  aborcji. Tak jest w niektórych stanach Meksyku. O ile w stolicy w Distrito Federal aborcja jest na życzenie, to w takim np. Guerrero, kobiety odsiadują wieloletnie wyroki za aborcję, a nawet za poronienie. Ty gnoju katolicki.
      • 0szolomm-z-radia-maryja Re: A Chiny i Indie - to cywilizacja Zycia. 16.06.16, 12:43
        Chiny nie Indie tak
        • kylax1 Bełkot. Śmiertelność noworodków w Indiach jest 16.06.16, 15:08
          wielokrotnie wyższa, niż w Chinach. Długość życia znacznie niższa, poziom niedożywienia całe rzędy wielkości większy, analfabetyzm w Chinach praktycznie nie istnieje, w Indiach nadal znaczna część społeczeństwa ma problem z podstawowym pisaniem i czytaniem itd.
          • 0szolomm-z-radia-maryja Re: Bełkot. Śmiertelność noworodków w Indiach jes 18.06.16, 09:24
            W Indiach aborcja jest zakazana a w Chinach nakazana
            • j-k Poluzowali... 18.06.16, 10:18
              > W Indiach aborcja jest zakazana a w Chinach nakazana

Poluzowali w Chinach.
              Drugie dziecko juz miec mozna
              - gdy sie zaplaci Panstwu.

i slusznie.
              dzieci powinni rodzic Ci, ktorych na to stac, a nie biedota.
              www.polityka.pl/tygodnikpolityka/swiat/1638699,1,chiny-koncza-z-prawie-40-letnia-polityka-jednego-dziecka.read
              • czuk1 Re: Poluzowali... 18.06.16, 11:13
                j-k napisał: ... i slusznie. dzieci powinni rodzic Ci, ktorych na to stac, a nie biedota.

Widzisz ? :) A ciemnota kościelna i pisowska ..... chce nas cofnąć do średniowiecza. ;)
            • kylax1 W Indiach aborcja jest na życzenie. 19.06.16, 13:16
              Ale oszołom katolicki tego nie wie:

en.wikipedia.org/wiki/Abortion_in_India
              Niby są jakieś ograniczenia, ale w praktyce tak szeroko zdefiniowane, że aborcja jest na życzenie.

Chiny natomiast to kraj, gdzie nie ma żadnych ograniczeń, bo tam panuje równość dla kobiet, a nie jak w watykańskim ku...stanie.
    • czuk1 USA -to cywilizacja śmierci 18.06.16, 10:18
      0szolomm-z-radia-maryja napisał, m.in:
      To kraj nieustannego terroru. ....powszechnosci dostepu do broni palnej.... To kraj który nie szanuje w ogóle ludzkiego zycia od poczecia po śmierć.....legalizuje eutanazję nieuleczalnie chorych oraz tych który w ogóle zbrzydło życie . Zalegalizowali też maruhuanę . Tak jak kiedyś ten kraj mnie zachwycał tak teraz mnie przeraza nie mniej niz tzw państwo islamskie! Demokraci tez nic nie lepsi.. Nie idźmy ta drogą! nie małpujmy Ameryki, Stanów.

Skróciłem Twoje biadolenie. Możesz sobie wybrzydzać. A ludzie z całej Ameryki jadą tam, by żyć w wolności i dobrobycie. Nie muszą mieć broni w domu, dokonywać aborcji, używać marihuany, poddawać się eutanazji, przymusowo uczyć się przymusowej religii, popierać partii rządzącej by móc dalej pracować. Ale też jest tam państwo prawa .... wszyscy żyć mogą tam BEZ DYSKRYMINACJI - ateiści, geje, demokraci, .... Wszyscy są równi wobec prawa.

Każde inne traktowanie człowieka (jak ma miejsce w POlsce),..... jest niewolą, indokrynacją, nierównością wobec prawa,
      • walter622 Re: USA -to cywilizacja śmierci 18.06.16, 18:49
        czuk1 napisał:

> Każde inne traktowanie człowieka (jak ma miejsce w Polsce),..... jest niewolą,
        > indoktrynacją, nierównością wobec prawa,

Że, co ???

• czuk1 Re: USA -to cywilizacja śmierci 18.06.16, 20:20
          walter622 napisał, po przeczytaniu mojego wpisu : Że, co ???
          Coś Cię zaskoczyło ? Masz inne zdanie ?
          Czy też zazdrościsz, że w Polsce można takie poglądy głosić ? :)

• walter622 Re: USA -to cywilizacja śmierci 18.06.16, 21:32
            czuk1 napisał:

> [i]Coś Cię zaskoczyło ?
            Na tym forum nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć.
            > Masz inne zdanie ?
            Owszem.
            > Czy też zazdrościsz, że w Polsce można takie poglądy głosić ?

Czego miałbym zazdrościć? Że ktoś wypisuje głupoty ?
      • 0szolomm-z-radia-maryja Re: USA -to cywilizacja śmierci 18.06.16, 22:19
        W USA w każdej chwili mogę byc ofiara strzelaniny. I nie jest prawda ze w USA nie ma dyskryminacji bo jest tylko ona kogo innego obejmuje przede wszystkim biednych a także obrońców życia od poczęcia do naturalnej śmierci
        • czuk1 Re: USA -to cywilizacja śmierci 19.06.16, 00:04
          > W USA w każdej chwili mogę byc ofiara strzelaniny. I nie jest prawda ze w USA n
          > ie ma dyskryminacji bo jest tylko ona kogo innego obejmuje przede wszystkim biednych a także obrońców życia od poczęcia do naturalnej śmierci.

Jak tam jest.... nie wiem. Ale nigdy bym nie nazwał USA - to cywilizacja śmierci.
          Wiem jak jest u nas.
          Mamy niezłą ustawę antyaborcyjną (wynegocjowaną ) , sprawdzoną przez blisko 20 lat.
          I teraz jest zamiar wprowadzenia całkowitego zakazu aborcji. Wiem, że zabójstw i samobójstw jest duża liczba , pomimo trudnego dostępu obywateli do broni. Wiem, że dyskryminuje się niewiernych, gejów, wykonujących zabiegi in vitro, ,....

• kylax1 To "obrońcy życia" chcą dyskryminować kobiety. 19.06.16, 13:19
          A skoro w USA tak się ich "dyskryminuje", to dlaczego w wielu stanach konserwatywnych, praktycznie żadna placówka publiczna nie oferuje aborcji, a wiele biednych kobiet nie ma praktycznie do niej dostępu w odległości mniejszej, niż kilkaset kilometrów? Pierdolisz, jak typowy katol.

Normalne stany w USA to wschodnie i zachodnie wybrzeże, Hawaje, Alaska i niektóre stany środka (Minnesota, Kolorado, Iowa). Reszta to religijny syf.
    • felusiak1 oszołomie z radia pytam po raz drugi 18.06.16, 15:31
      daj mi adres gdzie mogę kupić karabin maszynowy.
      • walter622 Re: oszołomie z radia pytam po raz drugi 18.06.16, 18:46
        felusiak1 napisał:

> daj mi adres gdzie mogę kupić karabin maszynowy.

Nie da !

www.taiwangun.com/karabiny-maszynowe-2
      • 0szolomm-z-radia-maryja Re: oszołomie z radia pytam po raz drugi 18.06.16, 22:16
        Prędzej dam twoje namiary z netu do ABW albo zwyczajnie na policję
        • kylax1 Polskie gestapo może cmoknąć felusiaka. 19.06.16, 13:20
          On mieszka w USA, Ty mieszkasz w nadwiślańskim kraju feudalnym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka