0szolomm-z-radia-maryja
13.06.16, 10:49
To kraj nieustannego terroru. A jest ich kilka ten najbardziej klasyczny w wyniku ktrego na wskutek powszechnosci dostepu do broni palnej gina tysiące ludzi rocznie to ajbardziej jaskrawy przejaw tej antycywilizacji. To kraj który nie szanuje w ogóle ludzkiego zycia od poczecia po śmierć. w USA mozna dokonac w kazdej chwili bez powodu aborcji na dziecku tuz przed jego urodzeniem. Coraz węcej stan ów legalizuje eutanazję nieuleczalnie chorych oraz tych który w ogóle zbrzydło życie a tak naprawdę nie stac ich juz na dalsze leczenie oraz nie stać ich na płatna poradę u psychologa. W tym kraju kazdy moze sobie kupic broń i to nie tylko zwykły rewolwer ale i karabin maszynowy nawet dziecko! Kazdy psychol ja posiada i nosi przy sobie. I z byle powodu albo i bez sięga po nią i strzela do kogo popadnie.
Zalegalizowali też maruhuanę w wielu stanach o zwiazkach i małzeństwach gejowskich już nie wsponę. To droga donikąd! do samounicestwienia do samozagłady!
Tak jak kiedyś ten kraj mnie zachwycał tak teraz mnie przeraza nie mniej niz tzw państwo islamskie! Ile tam już było tych strzelanin w których masowo gineli ludzie? I co? nic z tym nie zrobiono. Na dodatek jak można być konserwatystą powoływac sie na religie a jednoczesnie takl ostentacyjnie łamać na kazdym kroku prawo do zycia i boskie przykazania? Demokraci tez nic nie lepsi. ok chca ogreniczenia Tylko do podiadania broni a bez zmruzenia oka zezwalają na antyludzkie prawa w wyniku którego gina miliony dzieci poczętych i tysiace chorych lub nie widzących sensnu dalszego żcyia. (głowne kryterium kasa). Dla mnie nie ulega watpliwości ze USA to uosobienie cywilizacji smierci, braku jakiegokolwiek szacunku dla zycia ludzkiego od poczęcia aż po śmierć. Nie idźmy ta drogą! nie małpujmy Ameryki, Stanów