Dodaj do ulubionych

Dlaczego Clintonowie chca byc w Bialym domu ?

31.07.16, 16:16
pomimo ze Hillary jest chora. Kilka lat temu przechodzila leczenie szpitalne na raka. rowniez podczas jedenj ze swoich bliskowschoidnich podrozy Hillary zaslabla I musieli ja przrwiezc do Stanow, w czasie poprzednich wyborow nie kontrolowala swoich gazow w czasie dyskusji prezydenckiej. Teraz jej konwulsje pokazane na telewizji sa znakiem powaznej choroby.
Clintonowie maja tyle pieniedzy ze mogliby spokojnie odpoczywac w zaciszu swojej rezydencji.
investmentwatchblog.com/wow-media-missed-this-did-hillary-suffer-another-seizure-after-her-dnc-speech/
Obserwuj wątek
    • bywszy2 Re: Dlaczego Clintonowie chca byc w Bialym domu ? 31.07.16, 16:18
      moze ze wzgledu na sentyment do pokoi?
    • bywszy2 Re: Dlaczego Clintonowie chca byc w Bialym domu ?+ 31.07.16, 16:49
      przeciez to jest duzo lepiej niz jakas polaczkowata tam sie wprowadzila.
      alternatywa by byla
      taka odmiana
      wiadomosci.wp.pl/gid,18139856,gpage,9,img,18140003,kat,1356,title,Wszyscy-kandydaci-na-urzad-prezydenta-USA,galeria.html
      Czyli?Bez judejczyka sie nie obejdzie'
      albo
      pl.wikipedia.org/wiki/Pedro_Pablo_Kuczynski
    • kfugktru23 Re: Dlaczego Clintonowie chca byc w Bialym domu ? 31.07.16, 18:19
      Może dlatego by powstrzymać rewolucję plebsu z osiedli wozów kempingowych?
      • felusiak1 W Białym Domu mają dobrych lekarzy 31.07.16, 20:05
        i schorowana Clintonicha wreszcie bedzie mogła się podleczyć bo obamacare ją zawiódł.
    • marklen Kiedy wojna termojądrowa ? 01.08.16, 11:22
      boavista4 napisał(a):

> pomimo ze Hillary jest chora. Kilka lat temu przechodzila leczenie szpitalne na
      > raka. rowniez podczas jedenj ze swoich bliskowschoidnich podrozy Hillary zasla
      > bla I musieli ja przrwiezc do Stanow, w czasie poprzednich wyborow nie kontrolo
      > wala swoich gazow w czasie dyskusji prezydenckiej. Teraz jej konwulsje pokazan na telewizji sa znakiem powaznej choroby.
      > Clintonowie maja tyle pieniedzy ze mogliby spokojnie odpoczywac w zaciszu swojej rezydencji.
      .........................
      Jeżeli to wszystko co napisałeś jest prawdą, to należy się zastanowić kogo wybrać, czy np. rok 2018 nie będzie końcem cywilizacji, jeżeli przycisk do broni termojądrowej będzie w dłoni człowieka chorego któremu może być wszystko jedno.
      • kylax1 Przecież Putin jest prezydentem, a też ponoć 01.08.16, 15:36
        ma/miał raka. I ma palec na spuście nuklearnym, a wojny jądrowej jakoś nie ma. Dziecię drogie, zarówno w USA, jak i w Rosji, obowiązuje zasada dualności decyzji o użyciu broni nuklearnej. Prezydent może oszaleć i wydać rozkaz ataku, ale jeżeli nie potwierdzi go druga osoba, ustalona w prawie danego kraju (np. sekretarz obrony w USA, czy minister obrony w Rosji), rozkaz nie zostanie wypełniony.

Niżej w łańcuchu dowodzenia też obowiązuje dualność. Dwie osoby muszą potwierdzić autentyczność rozkazu, obie muszą wyrazić zgodę na atak (np. kapitan SSBN i pierwszy oficer) i osobno uruchomić wyrzutnię, pociski, bomby itd.
    • j-k Bill Clinton chce zapalic cygaro w Bialym domu ? 01.08.16, 11:34
      i przypomniec sobie stare dobre czasy ?
    • boavista4 Re: Trumpa konszachty z Putinem, a Hillary ? 01.08.16, 13:08
      Hillary oskarzyla Trumpa ze konspoiruje z Putinem w szpiegowaniu na biednej Hillary. Te wiadomosci nie byly potwierdzone przez wywiad ameykanski, czyli , Hillary znowu ma przewidzenia. Tyumczasem okazuje sie ze Hillary ma donacje z Rosji w dziesiatkach milionow. W tym swiecie Orwellowskim wszystko jest na odwrot !

A report out Monday, ?From Russia With Money ? Hillary Clinton, the Russian Reset and Cronyism,? raises serious questions about the cash connections between the Clintons and participants in the State Department?s failed five-year effort to improve, or ?reset,? US-Russia relations during Hillary?s reign as secretary of state.

Key players in a main component of the reset ? a Moscow-based Silicon Valley-styled campus for developing biomed, space, nuclear and IT technologies called ?Skolkovo? ? poured tens of millions of dollars into the Clinton Foundation, the report by journalist Peter Schweizer alleges.

As the Obama administration?s top diplomat, Hillary Clinton was at the center of US efforts on the reset in general and Skolkovo in particular, Schweizer argues.

Yet, ?Of the 28 US, European and Russian companies that participated in Skolkovo, 17 of them were Clinton Foundation donors? or sponsored speeches by former President Bill Clinton, Schweizer told The Post.

?It raises the question ? do you need to pay money to sit at the table??

www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/07/31/ny-post-report-raises-questions-clinton-cash-russians-reset/?utm_source=facebook&utm_medium=social
      ?We don?t have an email or a pirated voice mail message saying ?We?ll give you money if you help us with Skokovo,? Schweizer told The Post. ?But what we do have is a pattern that shows a high percentage of participants in Skolkovo who happen to be Clinton Foundation donors.

?The Clintons, they get their donations and speaking fees in the millions of dollars. The Russians get access to advanced US technology. The tech companies [that participated in the reset, including Cisco, Intel, Microsoft] get special access to the Russian market and workforce.

nypost.com/2016/07/31/report-raises-questions-about-clinton-cash-from-russians-during-reset/
    • bywszy2 Re:P.S.P.S+ 01.08.16, 13:09
      i nie bylo by Kiepury:
      pl.wikipedia.org/wiki/Jan_Kiepura
      To coz pozostaje?
      Powtarzam pytanie:
      "Co to jest Polak"?
    • elka-sulzer Re:ja tu o Hillary a Bywszy o ... 01.08.16, 15:24
      Jak do dlaczego?
      Aby utrzymac sie w grupie 1%-owcow dzialajacych poza prawem :)
      Zaczeli z paroma dularami z teraz grabia miliony, czesto nielegalnie i poza zasiegiem prawa ... no chyba ze wqoorwia jakiegos ukorzenionego sponsora, hehehe, wtedy prawo sie znajdzie.
    • bywszy2 Re:ja tu o Hillary a Bywszy o ... 01.08.16, 16:04
      tu o tym,co to jest Polak.
      A pan balamuci.
      Kto jest obecnie tulacz jak nie Polak?
      Jest wszedzie obecny.
      Co do religii zydowskiej?
      Jestem przeciwny wszelakiej religii.
      Aszczegolnie sekciarstwu zydowskiemu uznawanemu w Polsce za katolicyzm.
      Potepiam katolicyzm nawet za to jak papiez sam oskarzyl katolikow,ze wszedzie wyciagaja cennik za uslugi duchowne.
      Syjoniznm - walka o dom zydowski.
      Jezeli jest balamutny,to stpokroc jest balamutna idea Polski samodzielnej.
      • boavista4 Re:ja tu o Hillary a Bywszy o ... 01.08.16, 19:29
        MOJA ODPOWIEDZ BYLA USUNIETA . WOBEC TEGO DAJE TERA LINK DO INNEGO ZIOMKA BYWSZEGO
        pl.wikipedia.org/wiki/Antoni_Lange
        • bywszy2 Re:ja tu o Hillary a Bywszy o ... 01.08.16, 20:41
          moje tez sa usuwane.
          Apan sie niech zastanowi nad idea samodzielnej Polski i czym ona sie rozni o syjonizmu,o ktorym pan ni ch... nic nie wie.
          Panie a pnskich glupich ziomkow sie namnozylo bez liku.
        • bywszy2 Re:ja tu o Hillary a Bywszy o ... 01.08.16, 20:48
          boavista4 01.08.16, 19:29
          MOJA ODPOWIEDZ BYLA USUNIETA . WOBEC TEGO DAJE TERA LINK DO INNEGO ZIOMKA BYWSZEGO
          pl.wikipedia.org/wiki/Antoni_Lange
          <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
          I wsrod zydow spotykaja sie idioci.
          Czy to wg.jego pomyslow spolonizowano Chrystusa i jego mame.
          A teraz bez linku powtorze zlota mysl panskiego ziomka.
          O kim on to powiedzial:
          " Narod wspanialy,tylko ludzie ...!"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka