Dodaj do ulubionych

Odczepcie się od Gabi, a Ty, Gabi, też byś

IP: *.aster.pl 30.09.04, 17:20
mogła już skończyć z tymi wykrzykami na temat Polski i Polaków. Płaskie to i bez sensu.

Masz dużą wiedzę o różnych sprawach, to się nią dziel. Neutralny ton bynajmniej nie zaszkodzi. Przeciwnie.

To co -
Obserwuj wątek
    • Gość: rachelka Re: Odczepcie się od Gabi, a Ty, Gabi, też byś IP: *.twcny.rr.com 30.09.04, 17:27
      odczepimy sie od gabi jak gabi przestanie wyzywac,straszyc i opluwac wiekszosc
      tu piszacych najgorszymi epitetami. w koncu ktos musi zrozumiec,ze sa pewne
      granice i trzeba ich przestrzegac,inaczej samemu sie dostaje po nosie. to
      indywiduum zylo intrygami i straszeniem forumowiczow od lat wiec albo niech
      spasuje i pisze na temat,albo niech doswiadczy na swej skorze jak to dobrze byc
      chamskim dla innych i samemu doswiadczyc tego chamstwa na sobie,tak czy tak w
      lagodniejszej wersji.
      • Gość: Cep Re: Odczepcie się od Gabi, a Ty, Gabi, też byś IP: *.aster.pl 30.09.04, 17:36
        No przecież własnie o tym napisałem. Ona ma naprawdę dużą wiedzę (i nie tylko ona !!!!) i naprawdę szkoda czasu na osobiste wycieczki, połajanki itd. tam, gdzie tak naprawdę nie chodzi o poważne różnice.

Mnie na ten przykład już to udawanie aryjskiego Brytyjczyka zaczęło nużyć. Jeszcze trochę, a zacznę się z tego śmiać, a od tego już tylko kroczek do systematycznego przygryzania. Z rozmowy na jakieś interesujące tematy będą w tej sytuacji nici.

Gabi -
    • Gość: rachelka Re: Odczepcie się od Gabi, a Ty, Gabi, też byś IP: *.twcny.rr.com 30.09.04, 20:22
      i jak tu sie odczepic od gabci jak ona siedzi w tym pieknym bialym stroju KKK i
      nadaje na tu non stop. a taki ma psi humor przy tym,ze az zal d. sciska. nie ma
      to jak zgnusniala anglia wczesna slotna jesienia...
      • Gość: OSKAR Re: Odczepcie się od Gabi, a Ty, Gabi, też byś IP: *.cablep.bezeqint.net 30.09.04, 23:51
        CIAGLE PRZYPOMINASZ GABI (CZASAMI GABRIELA). JEST JAKAS PRZYCZYNA, ZE ROBISZ Z
        KROPKA KOBIETE?
        CEP TEZ MA COS DO POWIEDZENIA O KROPCE, ALE NIGDY NIE MOWI O NIM JADOWITYM
        TONEM. TERAZ CI CEP PROPONUJE ROZLUZNIC. CZY TY POTRAFISZ W OGOLE MOWIC BEZ
        OSOBISTYCH OBELG (TEZ W STOSUNKU DO DANY). A W STOSUNKU DO ZYDOW, JUZ Z GORY
        JESTES WROGO NASTAWIONA. W TYM WYPADKU TO JUZ NIE KLUJESZ SZPILKAMI LECZ
        WIDLAMI...
        • Gość: Cep Re: Odczepcie się od Gabi, a Ty, Gabi, też byś IP: *.aster.pl 30.09.04, 23:55
          Gość portalu: OSKAR napisał(a):

> CEP TEZ MA COS DO POWIEDZENIA O KROPCE, ALE NIGDY NIE MOWI O NIM JADOWITYM
          > TONEM.

Nie mówię, bo ja w ogóle wobec pań staram się być elegancki. A z Gabi pogadało się w zeszłym roku parę razy bardzo interesująco. I to się pamięta.
        • Gość: . Kiedysmy sie spotkali na necie, ta wariatka mi IP: *.range81-156.btcentralplus.com 30.09.04, 23:57
          wmawiala, ze jestem Maurycym - idiotka, white trash, arabska zdzira...A Zydem
          nie jestem - zdzirze wystarczylo, ze Muslimow, chcacych zmieniac Europe na
          wlasna modle, nie lubie. I ze jako Anglik nie mam zakodowanego genetycznego
          antysemityzmu...
          • Gość: Cep Re: Kiedysmy sie spotkali na necie, ta wariatka m IP: *.aster.pl 01.10.04, 00:03
            Maurycy nie Maurycy, nie wiem kto zacz. Ale bądź, Gabi, tak uprzejma i weź pod uwagę, o co prosiłem we wstępnym wpisie tego wątku.

No -
            • Gość: . Tak, rozne leniwe Polki, co za Arabami biegaja... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 01.10.04, 00:06
              Przyjedz-zobacz...
              • Gość: Cep Re: Tak, rozne leniwe Polki, co za Arabami biegaj IP: *.aster.pl 01.10.04, 00:08
                A mnie tam takie czy inne w ogóle nie interesują. Zdzira to zdzira - i to wszystko.

A inne -
                • Gość: . W kulturze arabskiej z homoseksualizmem mlodzienco IP: *.range81-156.btcentralplus.com 01.10.04, 00:33
                  tak jak w antyku - homoseksualizm jest zbrodnia, ale z biseksami inna para
                  kaloszy, zobacz choc co o tym u Lawrence'a z Arabii...
                  • Gość: ANka Gabi, nie Gabor IP: *.ifn-magdeburg.de 01.10.04, 08:56
                    wszystko jedno.
                    Najbardziej mi sie podobaja te odnosniki do genetyki.
                    Mam pytanie - masz te psy? Czy to byla kolejna bajeczka? Jesli tak to poobserwuj
                    je czasem.
                    Sila uzyskuje sie szybko efekty. Zaufaniem - trwalej a pozytywnymi bodzcami
                    dodatkowo wlasna inicjatywe...
                    Pod tym wzgledem wszyscy jestesmy jednakowi i mamy to w spadku po naszych
                    czworonoznych przodkach. Nawet ba, po szczurach.
                    I coz szczury niby takie glupsze i nizsze sa ale jakos tyle przezyc potrafia i
                    tak dokuczyc ludziom- nieprawdaz? A malo to epidemii przezylismy wspolnie?
                    A ile lekow nauczylismy sie robic dzieki nim. Czasem nie warto ignorowac
                    przeciwnika albo spoczac na laurach uznania go za gorszego od nas...
        • Gość: rachelka Re: Odczepcie się od Gabi, a Ty, Gabi, też byś IP: *.twcny.rr.com 01.10.04, 00:30

> CIAGLE PRZYPOMINASZ GABI (CZASAMI GABRIELA). JEST JAKAS PRZYCZYNA, ZE ROBISZ Z
          > KROPKA KOBIETE?
          > CEP TEZ MA COS DO POWIEDZENIA O KROPCE, ALE NIGDY NIE MOWI O NIM JADOWITYM
          > TONEM. TERAZ CI CEP PROPONUJE ROZLUZNIC. CZY TY POTRAFISZ W OGOLE MOWIC BEZ
          > OSOBISTYCH OBELG (TEZ W STOSUNKU DO DANY). A W STOSUNKU DO ZYDOW, JUZ Z GORY
          > JESTES WROGO NASTAWIONA. W TYM WYPADKU TO JUZ NIE KLUJESZ SZPILKAMI LECZ
          > WIDLAMI...
          nazywamy gabi gabi bo juz polowa forum porownala jej wypowiedzi do fragmentu
          ksiazki firmowanej przez KKK. mozesz sobie bronic kogo chcesz i jak chcesz,ale
          jesli chodzi o oblegi i wyzwiska posylane pod moim adresem przez twoich ziomkow
          + gabi to nie ma z kim nawet konkurowac bo i po co. nie udawaj glupka bo nim nie
          jestes,jesli cie pamiec myli to zanim dziobek otworzysz sprawdz prosze na
          wyszukiwarce rozne wypowiedzi. nie udawaj tu przedszkolaka.
          • Gość: OSKAR Re: Odczepcie się od Gabi, a Ty, Gabi, też byś IP: *.cablep.bezeqint.net 01.10.04, 09:41
            JESZCZE PYTANIE: CO TO JEST KKK?

NIE MUSZE ISC DO WYSZUKIWARKI. CHOC MNIE MALO SLYSZALAS, JA TYLE RAZY SIE
            NATKNELEM NA TWOJE POSTY, ZE ZNAM PRAWIE NA PAMIEC TWOJ BARWNY JEZYK. TEZ
            NIEKTRORYCH INNYCH FORUMOWICZOW. MUSZE PRZYZNAC, ZE BYLAS TYM RAZEM WYJATKOWO
            UPRZEJMA. "PRZEDSZKOLAK" SIE NIE LICZY...
            • biedronka24 eee tam 01.10.04, 09:44
              ja tez rachelka czytalam. Bez przesady. Raczej ironizuje. Chyba ze wystepuje tez
              pod innymi etykietkami.
              zwroty do niej czy raczej do niego byly duzo mocniejsze. Wielokrotnie.
              Akurat te kwestie moge potwierdzic o dziwo w obronie rachelka...
              • Gość: OSKAR Re: eee tam IP: *.cablep.bezeqint.net 01.10.04, 17:30
                JESLI CHODZI O RACHELKE, TWOJE ANTENY SA NASTAWIONE NA NATYCHMIASTOWY ODBIOR.
                KOBIECA SOLIDARNOSC? IDENTYCZNY SWIATOPOGLAD? UPRZEDZENIE DO PEWNEGO NARODU?
                WSZYSTKO RAZEM?

CO DO PRAWDZIWYCH GORALI (NIZEJ) PRZEBACZ ZA MOJA IGNORACJE. JUZ TYLE LAT
                JESTEM POZA POLSKA, ZE BRAK MI CZASASAMI ELEMENTARNEJ WIEDZY O MOJEJ BYLEJ
                OJCZYZNIE, SZCZEGOLNIE GDY CHODZI O POLSKI FOLKLOR. CZY RACZYSZ MI UZUPELNIC, W
                TYM PUNKCIE, SWOJE LUKI?
                • Gość: rachelka Re: eee tam IP: *.twcny.rr.com 01.10.04, 17:38

> JESLI CHODZI O RACHELKE, TWOJE ANTENY SA NASTAWIONE NA NATYCHMIASTOWY ODBIOR.
                  > KOBIECA SOLIDARNOSC? IDENTYCZNY SWIATOPOGLAD? UPRZEDZENIE DO PEWNEGO NARODU?
                  > WSZYSTKO RAZEM?
                  >
                  > CO DO PRAWDZIWYCH GORALI (NIZEJ) PRZEBACZ ZA MOJA IGNORACJE. JUZ TYLE LAT
                  > JESTEM POZA POLSKA, ZE BRAK MI CZASASAMI ELEMENTARNEJ WIEDZY O MOJEJ BYLEJ
                  > OJCZYZNIE, SZCZEGOLNIE GDY CHODZI O POLSKI FOLKLOR. CZY RACZYSZ MI UZUPELNIC, W
                  >
                  > TYM PUNKCIE, SWOJE LUKI?

oskar podaj mi moje cytaty,ktore bylyby tak chamskie jak gabi. jesli podasz to
                  ja ci podam pare gabi i porownamy,jesli nie to nie zabieraj glosu bo wychodzisz
                  na tego co duzo mowi,ale niestety bez sensu,typowe dla tych ktorych
                  reprezentujesz. co do solidarnosci to ja jestem za solidarnoscia co do prawdy
                  ,nie do przynaleznosci rasowej.te tez ty reprezentujesz. a do widel to mozesz
                  porownac wiktorka lub danuskie ew gabryske w dobrej formie,to ich styl nie moj.
                  • Gość: OSKAR Re: eee tam IP: *.cablep.bezeqint.net 01.10.04, 17:48
                    AHA, DOTKNELEM OTWARTY NERW. NIE ZAZDRASZCZAM PIERWSZEMU ZYDOWI, KTOREGO
                    SPODKASZ NA SWOJEJ DRODZE...
                    • Gość: rachelka Re: eee tam IP: *.twcny.rr.com 01.10.04, 17:58

> AHA, DOTKNELEM OTWARTY NERW. NIE ZAZDRASZCZAM PIERWSZEMU ZYDOWI, KTOREGO
                      > SPODKASZ NA SWOJEJ DRODZE...
                      nie doknales niczego natomiast odpowiadasz typowo nie na temat,cytaty prosze
                      albo bede cie uwazac za taniego prowokatora.slowa sa tanie oskar,ale klamstwo
                      zawsze wychodzi na jaw jesli nie jest poparte dowodami .
                      • Gość: OSKA Re: eee tam IP: *.cablep.bezeqint.net 01.10.04, 20:08
                        JEST NASZA PRAWDA I WASZA. W WASZYCH OCZACH JEST PROWOKATOREM KAZDY KTO BRONI
                        NASZA PRAWDE. JESLI JESTEM TEGO RODZAJU PROWOKATOREM, MOGE PODCHLEBIC TYLKO
                        SAMEMU SOBIE. GDY JUZ MOWIMY O PROWOKATORACH, SAM TWOJ NICK JEST WYRAZNA
                        PROWOKACJA, WOBEC TWOJEJ "MILOSCI" DO ZYDOW. CZY W TWOIM WYPADKU WYBRAC IMIE
                        NASZEJ WIELKIEJ-WCZESNEJ MATKI TO NIE SZCZYT CYNIZMU? WIEM, TWOJ PARZACY JEZYK
                        ZNAJDZIE I NA TO ODPOWIEDZ. A TY KIEDYS PYTALAS SPLITA CZY DLA TEGO OSKARA
                        (WTEDY BYLEM DLA CIEBIE NOWICJUSZEM) POTRZEBUJESZ PRZYGOTOWAC PARASOLKE...

GDY JUZ MOWIMY O SPLICIE, TEN JEST PRZYNAJMNIEJ MADRYM ANTYSEMITA I DLATEGO, OD
                        CZASU DO CZASU, WCHODZE Z NIM W DYSPUTE AZ DO CHWILI GDY MNIE SZLAK TRAFIA OD
                        JEGO LINKOW-TASIEMCOW. CZASAMI O JUDEOPOLONII; CZASAMI O ZYDACH-BOLSZEWIKACH,
                        KTORZY MORDOWALI POLAKOW I JEGO DZIADKA; CZASAMI O PODATKACH, KTORE PLACI Z
                        SWOJEJ KIESZENI NA RZECZ ZIONAZISTOW ITD. ITD. JESTEM WIEC PRZESYCONY DO
                        MDLOSCI NA PUNKCIE LINKOW I TO DLA MNIE KARA JE WYCIAGAC NA SWIATLO DZIENNE.
                        WOLE JUZ ZOSTAC "TANIM PROWOKATOREM" NIZ GRZEBAC W JAKIES PRZYDATNE CYTATY.
                        • Gość: rachelka Re: eee tam IP: *.twcny.rr.com 01.10.04, 20:20
                          Gość portalu: OSKA napisał(a):

> JEST NASZA PRAWDA I WASZA. W WASZYCH OCZACH JEST PROWOKATOREM KAZDY KTO BRONI
                          > NASZA PRAWDE. JESLI JESTEM TEGO RODZAJU PROWOKATOREM, MOGE PODCHLEBIC TYLKO
                          > SAMEMU SOBIE. GDY JUZ MOWIMY O PROWOKATORACH, SAM TWOJ NICK JEST WYRAZNA
                          > PROWOKACJA, WOBEC TWOJEJ "MILOSCI" DO ZYDOW. CZY W TWOIM WYPADKU WYBRAC IMIE
                          > NASZEJ WIELKIEJ-WCZESNEJ MATKI TO NIE SZCZYT CYNIZMU? WIEM, TWOJ PARZACY JEZYK
                          > ZNAJDZIE I NA TO ODPOWIEDZ. A TY KIEDYS PYTALAS SPLITA CZY DLA TEGO OSKARA
                          > (WTEDY BYLEM DLA CIEBIE NOWICJUSZEM) POTRZEBUJESZ PRZYGOTOWAC PARASOLKE...
                          >
                          > GDY JUZ MOWIMY O SPLICIE, TEN JEST PRZYNAJMNIEJ MADRYM ANTYSEMITA I DLATEGO, OD
                          >
                          > CZASU DO CZASU, WCHODZE Z NIM W DYSPUTE AZ DO CHWILI GDY MNIE SZLAK TRAFIA OD
                          > JEGO LINKOW-TASIEMCOW. CZASAMI O JUDEOPOLONII; CZASAMI O ZYDACH-BOLSZEWIKACH,
                          > KTORZY MORDOWALI POLAKOW I JEGO DZIADKA; CZASAMI O PODATKACH, KTORE PLACI Z
                          > SWOJEJ KIESZENI NA RZECZ ZIONAZISTOW ITD. ITD. JESTEM WIEC PRZESYCONY DO
                          > MDLOSCI NA PUNKCIE LINKOW I TO DLA MNIE KARA JE WYCIAGAC NA SWIATLO DZIENNE.
                          > WOLE JUZ ZOSTAC "TANIM PROWOKATOREM" NIZ GRZEBAC W JAKIES PRZYDATNE CYTATY.

tanie kity sprzedajesz oskar. ilu waszych ma polskie nicki i to nie jest
                          prowokacja w twoich oczach,jak rowniez nie jest prowokacja chamskie wyzywanie
                          mnie przez prawie wszystkich piszacych tu zydow najgorszymi rynsztokowymi
                          wyzwiskami. jak dotad nie mozesz poprzec tej twojej tandety slownej jakims
                          cytatem z moich wypowiedzi. zrob to a ja ci dolacze paczke wypowiedzi tych
                          ktorych bronisz,wlaczajac w to milosnikow KKK. jesli nie chcesz sie grzebac to
                          pachnie smrodem taniej prowokacji,gdyz poprostu niczego nie znajdziesz. na drugi
                          raz nie osmieszaj sie bo stary chlop powinien wazyc slowa a nie rzucac je na
                          wiatr jak przedszkolak i te same kity wstawiac tylko dlatego,ze mnie nie lubisz.
                          czytaj w takim razie innych a jak kogos oskarzasz to miej dowody.
                          • Gość: rachelka Re: eee tam IP: *.twcny.rr.com 01.10.04, 20:49
                            no to dla oskarka zaczynamy
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=15601085&a=15603222
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=15601085&a=15601798
                            mysle,ze rozpoznasz styl i slownictwo waszych poplecznikow,jesli sie znudzisz to
                            podam ci wiecej linkow,czekajac jednoczesnie na te strasznie obrazliwe
                            slowa,ktore ja kierowalam do ciebie i innych jakze wrazliwych na piekno wymowy
                            twoich milusinskich.
                          • Gość: OSKAR Re: eee tam IP: *.cablep.bezeqint.net 02.10.04, 00:34
                            1)KTO POWIEDZIAL, ZE CIE NIE LUBIE? OBOJETNOSC NIE ZNACZY NIE LUBIC.
                            2)POLSKIE NICKI - TAK, ALE BEZ CYNICZNEJ ZACZEPKI. U CIEBIE RACHELKA=CZERWONA
                            PLACHTA W REKACH TOERADORA.
                            3)W SWOICH LINKACH - PIEC LINKOW I TEN SAM WATEK - JEST CO PRAWDA KILKA
                            NIEOCENZUROWANYCH SLOW, ALE CZY TY SIE KIEDYS SAMA SIEBIE PYTALA DLACZEGO
                            PRZYCIAGASZ TYLE OGNIA? TY NIE JESTES JEDYNA "FILOSEMITKA" NA FS, ALE ZADNA
                            TWOJA ROWIESNICA NIE BYLA ZASZCZYCZONA TAKIM OGNIEM. A MOZE TO OGIEN ZA OGIEN?
                            ZAMIAST PODSKAKIWAC NA KAZDE KONTRA FORUMOWICZOW, MOZE CI PO PROSTU WARTO
                            PRZYJAC PROPOZYCJE CEPA?
                            4) W JEDNYM MASZ RACJE: JESTEM STARYM CHLOPEM, ALE JESZCZE Z GLOWA NA KARKU.
                            TY, CO ZROBIC, TEZ BEDZIESZ KIEDYS STARA BABA. MOWIA, ZE CIAGLA ZLOSLIWOSC
                            SZKODZI CZLOWIEKOWI, W PEWNYM ETAPIE ZYCIA, NA SPRAWNOSC MOZGU. WEZ TO POD
                            RACHUBE.
                            5) JA NADAL MAM ALERGIE DO LINKOW...
                            • Gość: rachelka Re: eee tam IP: *.twcny.rr.com 02.10.04, 02:41

> 1)KTO POWIEDZIAL, ZE CIE NIE LUBIE? OBOJETNOSC NIE ZNACZY NIE LUBIC.
                              > 2)POLSKIE NICKI - TAK, ALE BEZ CYNICZNEJ ZACZEPKI. U CIEBIE RACHELKA=CZERWONA
                              > PLACHTA W REKACH TOERADORA.
                              > 3)W SWOICH LINKACH - PIEC LINKOW I TEN SAM WATEK - JEST CO PRAWDA KILKA
                              > NIEOCENZUROWANYCH SLOW, ALE CZY TY SIE KIEDYS SAMA SIEBIE PYTALA DLACZEGO
                              > PRZYCIAGASZ TYLE OGNIA? TY NIE JESTES JEDYNA "FILOSEMITKA" NA FS, ALE ZADNA
                              > TWOJA ROWIESNICA NIE BYLA ZASZCZYCZONA TAKIM OGNIEM. A MOZE TO OGIEN ZA OGIEN?
                              > ZAMIAST PODSKAKIWAC NA KAZDE KONTRA FORUMOWICZOW, MOZE CI PO PROSTU WARTO
                              > PRZYJAC PROPOZYCJE CEPA?
                              > 4) W JEDNYM MASZ RACJE: JESTEM STARYM CHLOPEM, ALE JESZCZE Z GLOWA NA KARKU.
                              > TY, CO ZROBIC, TEZ BEDZIESZ KIEDYS STARA BABA. MOWIA, ZE CIAGLA ZLOSLIWOSC
                              > SZKODZI CZLOWIEKOWI, W PEWNYM ETAPIE ZYCIA, NA SPRAWNOSC MOZGU. WEZ TO POD
                              > RACHUBE.
                              > 5) JA NADAL MAM ALERGIE DO LINKOW...
                              no to zaczynamy od poczatku oskar.
                              1.ja nie jestem plachta na byka tylko pisze to co mysle. nie powinno to
                              upowazniac ludzi do bluzgow spod latarni w stosunku do mnie. w koncu nie wyzywam
                              ciebie od materacy egipskich tylko dlatego,ze nie lubie twego imienia.
                              2. kazda dyskusja z toba i twymi poplecznikami na temat twego narodu konczy sie
                              bluzgami na moj temat-slowem dyskusje ucinacie zanim cokolwiek
                              rozpoczelismy,jakos to brzmi niepowaznie w stosunku do doroslych ludzi.
                              3.to ty zaczales od oskarzan mnie o zbrodnie,ktore to polegaja na obronie przed
                              potokiem wulgaryzmow plynacych z lewa i z prawa pod mym adresem, moja wina -
                              polskosc i moj nick.
                              4. jesli rzucasz oskarzenia pod mym adresem a pomimo mych prosb o udowodnienie
                              twych oskarzen dajesz mgliste, niczym nie poparte twoje osbiste odczucia w
                              stosunku do mojej osoby bez konkretow- to wybacz oskar ale to przypomina balonik
                              pelen powietrza. wystarczy go nakluc i balonik frunie w przestrzen,gdzyz jest
                              wypelniony gazem. albo konkrety oskar albo nie masz podstaw do glupich oskarzen
                              pod mym adresem. jedynie co ci wybacze to fakt,ze nie wiesz jak podac link,bo
                              nie znasz sie na komputerze wystarczajaco dobrze. inaczej to bzdury pochodzace z
                              chorej wyobrazni.
                              • Gość: OSKAR Re: eee tam IP: *.cablep.bezeqint.net 02.10.04, 11:45
                                CO POWIEDZIALEM O WIDLACH ZACZYNA BYC KONKRETNIEJSZE Z GODZINY NA GODZINE.
                                GDZIE MOWILEM O TWOICH ZBRODNIACH? PARZYSTY JEZYK - ZBRODNIA? CYNICZNY NICK -
                                ZBRODNIA? TO JA MAM CHORA WYOBRAZNIE? JUZ OD DAWNA WIADOMO KTO JA MA, A KTO
                                NIE. A LINKOW ODEMNIE NIE DOSTANIES...
                                • Gość: rachelka Re: eee tam IP: *.twcny.rr.com 02.10.04, 19:31

> CO POWIEDZIALEM O WIDLACH ZACZYNA BYC KONKRETNIEJSZE Z GODZINY NA GODZINE.
                                  > GDZIE MOWILEM O TWOICH ZBRODNIACH? PARZYSTY JEZYK - ZBRODNIA? CYNICZNY NICK -
                                  > ZBRODNIA? TO JA MAM CHORA WYOBRAZNIE? JUZ OD DAWNA WIADOMO KTO JA MA, A KTO
                                  > NIE. A LINKOW ODEMNIE NIE DOSTANIES...
                                  jesli nie dostane to dowodzi,ze ich nie mogles znalesc wiec nie chrzan wiecej
                                  oskar o mojej wrogosci do wybrancow,bo widac,zes nie jest zaden dyskutant tylko
                                  uparty osiol,ktory opinie bazuje na pustych slowach,niczym nie popartych tylko
                                  jakims wiatrem w polu. cos mi sie widzi,ze ty kompa nie umiesz za dobrze
                                  obslugiwac i mi tu jakies podrzedne kity wstawiasz.
                                  • Gość: OSKAR Re: eee tam IP: *.cablep.bezeqint.net 02.10.04, 22:45
                                    UPARTY OSIOL? ZNOWU MASZ RACJE. TOZ UPIERAM SIE JESZCZE MOWIC Z TAKA PYSKATA
                                    KOBIETA JAK TY. LINKI, DOWODY? PRZECIEZ DOWODY SIEDZA PRAWIE W KAZDYM TWOIM
                                    POSCIE, A POSTOW JEST JAK PIASKOWYCH ZIARNEK NA MORSKIEJ PLAZY.
                                    • Gość: rachelka Re: eee tam IP: *.twcny.rr.com 02.10.04, 22:57

> UPARTY OSIOL? ZNOWU MASZ RACJE. TOZ UPIERAM SIE JESZCZE MOWIC Z TAKA PYSKATA
                                      > KOBIETA JAK TY. LINKI, DOWODY? PRZECIEZ DOWODY SIEDZA PRAWIE W KAZDYM TWOIM
                                      > POSCIE, A POSTOW JEST JAK PIASKOWYCH ZIARNEK NA MORSKIEJ PLAZY.
                                      ha ha stary cwaniaku dalbys gdybym wziela a ja bym wziela gdybys dal:)
                                      • Gość: OSKAR Re: eee tam IP: *.cablep.bezeqint.net 02.10.04, 23:32
                                        WZIASC I DAC (SZCZEGOLNIE DAC) TO DOPRAWDY DOBRA LUDZKA CECHA. ZALEZY U
                                        JAKIEGO...
                                        • Gość: rachelka Re: eee tam IP: *.twcny.rr.com 02.10.04, 23:34

> WZIASC I DAC (SZCZEGOLNIE DAC) TO DOPRAWDY DOBRA LUDZKA CECHA. ZALEZY U
                                          > JAKIEGO...

wziac to jedno dac to drugie a bawic sie w glupiego to trzecie. grasz w zielone
                                          gram,masz zielone mam:)
                                          • Gość: OSKAR Re: eee tam IP: *.cablep.bezeqint.net 02.10.04, 23:50
                                            A CO TO CZWARTE? KTO TO POWIEDZIAL, ZE SWIAT TO LUDZKI CYRK? TWOJA ROLA W TYM
                                            CYRKU JEST... UZUPELNIJ WLASCIWE SLOWO.
                                            • Gość: rachelka Re: eee tam IP: *.twcny.rr.com 03.10.04, 00:24

> A CO TO CZWARTE? KTO TO POWIEDZIAL, ZE SWIAT TO LUDZKI CYRK? TWOJA ROLA W TYM
                                              > CYRKU JEST... UZUPELNIJ WLASCIWE SLOWO.

pokazywac palcem prawdziwych klaunow. ps garyska i ciebie oplula i co ty na
                                              to,dalej jej bronisz czy juz nie? eee tam pewnie sam nie wiesz
                                              • Gość: OSKAR Re: eee tam IP: *.cablep.bezeqint.net 03.10.04, 00:34
                                                JA NIE CZULEM NA TWARZY ZADNEJ SLINY. GDZIE TO PLUCIE, ALA RACHELKI, SIE ODBYLO?
                                                TY PRZECIEZ PRZEPADASZ ZA LINKAMI. A WIEC...
                                                • Gość: rachelka Re: eee tam IP: *.twcny.rr.com 03.10.04, 03:17

> JA NIE CZULEM NA TWARZY ZADNEJ SLINY. GDZIE TO PLUCIE, ALA RACHELKI, SIE ODBYLO
                                                  > ?
                                                  > TY PRZECIEZ PRZEPADASZ ZA LINKAMI. A WIEC...

oskar czy ty rozumiesz jezyk polski,gdyz mam wrazenie ,ze czasem ja mowie o
                                                  kocie a ty o plocie.
                                                  • Gość: OSKAR Re: eee tam IP: *.cablep.bezeqint.net 03.10.04, 13:24
                                                    ZALEZY KTO JEST TYM KOTEM...
                                                  • Gość: OSKAR Re: eee tam IP: *.cablep.bezeqint.net 04.10.04, 00:47
                                                    PRZED KONCEM OBECNEGO "PIN-PONGU" CHCIALBYM USLYSZEC COS KONKRETNEGO O
                                                    KROPKOWYM PLUCIU. MOZE TYM RAZEM MILCZYSZ BO ZADNEGO PLUCIA NIE BYLO?...
                                                  • Gość: rachelka Re: eee tam IP: *.twcny.rr.com 04.10.04, 01:34

> PRZED KONCEM OBECNEGO "PIN-PONGU" CHCIALBYM USLYSZEC COS KONKRETNEGO O
                                                    > KROPKOWYM PLUCIU. MOZE TYM RAZEM MILCZYSZ BO ZADNEGO PLUCIA NIE BYLO?...
                                                    milcze bo nie lubie rozmawiac z gluchym i slepym, to mija sie z celem. popieraj
                                                    oskar KKK,chyba wszyscy twoi ziomkowie musza sie z tego cieszyc. jestes chyba
                                                    jedym zydem popierajacym tych potomkow wielkiego adolfa,gratulacje.
                                                  • Gość: OSKAR Re: eee tam IP: *.cablep.bezeqint.net 04.10.04, 08:45
                                                    SLEPY I GLUCHY? CIEKAWE WYJSCIE DLA CZLOWIEKA, KTORY SAM ZADA BEZ PRZERWY
                                                    DOWODY O SWOIM NIEOKIELZANYM JEZYCZKU...
                        • Gość: . Jest tania, bo brak jej wyksztalcenia, wiedzy i IP: *.range81-157.btcentralplus.com 02.10.04, 04:56
                          wrodzonej inteligencji, taka malomiasteczkowa dziumdzia, uwazajaca sie za klase
                          srednia, a moze i intelektualistke - jedno wielkie ZERO z rownie wielkimi
                          pretensjami. I dlatego, gdy split czy Cep wypowiadaja sie antysemicko, ale
                          madrze, z niezlym zasobem konkretnej wiedzy, dziumdzia-rachelka geby nie
                          rozdziawia, bo nie ma NIC do powiedzenia - dobra tylko do pyskowek z magla. I
                          dlatego to zero ignoruje - powiedzialem jej to wczoraj: jest white trash, white
                          trash sie urodzila i jako white trash umrze, a wiec jej wypowiedziami glowy
                          sobie nie mysle zawracac - sa ponize dna jak jej pseudo-intelekt. Umrze jako
                          ten white trash samotnie, bo zadnego chlopa do klimakterium nie zlapala, a po
                          klimakterium tym bardziej jej sie to nie uda. Nawet i ten jej Arab najwyrazniej
                          jej sprzed oltarza uciekl...
                          A wiec sie pociesza...Ze niby lepsza od Zyda, bo niby wyzsza rasa . Niestety,
                          tez NIEARYJSKA.Hehehehe...
                          • Gość: michal Re: Jest tania, bo brak jej wyksztalcenia, wiedzy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.04, 17:00
                            A fe kropa. Takie rzeczy pisac zamiast zyczen imieninowych.

www.patriota.pl/?dzial=historia&nr=15
                            • Gość: . Imienin sie wsrod anglosasow nie obchodzi. Nie IP: *.range81-157.btcentralplus.com 03.10.04, 00:29
                              wiedziales? A ten caly Dariusz Ratajczak z twojego linku, to co za scierwo?
                              • Gość: michal Re: Imienin sie wsrod anglosasow nie obchodzi. Ni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.04, 00:58
                                Nie wiedzialem. Swoja droga ciekawe dlaczego tak jest.

Link podalem, bo w naglowku byly pod data 2.10 wymienione imieniny Racheli
                                (teraz juz tego nie widac), a stronka pasowala mi do profilu dyskusji.

Ratajczak byl wykladowca na Uniwersytecie Opolskim. Napisal cos o Zydach i
                                zrobila sie afera, wywalili go z pracy i chyba nawet dostal wyrok sadowy
                                za "klamstwo oswiecimskie". Tlumaczyl sie, ze jedynie referowal w swej pracy
                                poglady rewizjonistow, ale nie pomoglo. Nie wiem, kto mial racje. Teraz pisuje
                                gdzie popadnie, na ogol o Zydach.
                                • Gość: michal p.s. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.04, 01:13
                                  > Link podalem, bo w naglowku byly pod data 2.10 wymienione imieniny Racheli
                                  > (teraz juz tego nie widac), a stronka pasowala mi do profilu dyskusji.

Pasowala z powodu plucia.
                                  • Gość: . :) IP: *.range81-157.btcentralplus.com 03.10.04, 01:26
                      • Gość: . "Typowo?" Dla KOGO czy CZEGO, Golebico? Dla IP: *.range81-157.btcentralplus.com 02.10.04, 04:45
                        Zyda? No to jestes genetyczna polska antysemitka, bo sama nawet nie jestes w
                        stanie swego antysemityzmu ukryc czy go kontrolowac - to twoja prawdziwa
                        natura. Antysemityzm wylazi z ciebie wraz z oddechem... Lepiej polataj sobie,
                        la paloma... I wstydu sobie oszczedz...
                        • Gość: OSKAR Re: "Typowo?" Dla KOGO czy CZEGO, Golebico? Dla IP: *.cablep.bezeqint.net 02.10.04, 11:59
                          I MUSZE DODAC, ZE TYM RAZEM DEFINICJA KROPKA JEST NIEZWYKLE TRAFNA (TEN POST, W
                          KTORYM TWIERDZI IZ JESTES GENETYCZNA POLSKA ANTYSEMITKA I ANTYSEMITYZM WYLAZI Z
                          CIEBIE ODDECHEM...)
                          • Gość: rachelka Re: "Typowo?" Dla KOGO czy CZEGO, Golebico? Dla IP: *.twcny.rr.com 02.10.04, 19:35

> I MUSZE DODAC, ZE TYM RAZEM DEFINICJA KROPKA JEST NIEZWYKLE TRAFNA (TEN POST, W
                            >
                            > KTORYM TWIERDZI IZ JESTES GENETYCZNA POLSKA ANTYSEMITKA I ANTYSEMITYZM WYLAZI Z
                            >
                            > CIEBIE ODDECHEM...)
                            no wlasnie oskarku a z ciebie wychodzi troche zramolaly i zlosliwy milosnik
                            prawdy na opak.dobra masz kompanke do swej przyjazni,tylko nie chcesz nic na ten
                            temat sie dowiedziec bo i po co.
                            • Gość: OSKAR Re: "Typowo?" Dla KOGO czy CZEGO, Golebico? Dla IP: *.cablep.bezeqint.net 02.10.04, 23:22
                              NIE WIEM CO TO "ZRAMOLALY" ALE MUSI TO BYC COS BARDZO "POZYTYWNEGO".

JUZ WIEM, ZE KROPEK MA ZONE, A ZONA NAZYWA SIE GABRIELA CASAY. I TEZ WIEM, ZE
                              SAM KROPEK PRACUJE W KKK (CO TO JEST JESZCZE NIE WIEM BO NA MOJE PYTANIE NIE
                              ODPOWIEDZIALAS). Z TEGO WATKU SIE TEZ NAUCZYLEM - TYM RAZEM NIE PRZEZ CIEBIE -
                              ZE GABRIELA PISALA JAKIS ROK TEMU NA FS. WIESZ CO? OBECNE LINKOWANIE PEWNEGO
                              FORUMOWICZA, DALA MI OKAZJE ZAPOZNAC SIE Z SWIETNYMI TEKSTAMI TEJ PANI. TEKSTY
                              RZECZOWE, CIEKAWE I NA NIEPRZECIETNYM POZIOMIE. SZKODA, ZE PRZESTALA PISAC NA
                              FS. MOZE NIKTORZY Z WAS, PRZEZ SWOJ POZIOM DYSKUSJI, ZMUSILI JA ZROBIC "W TYL
                              ZWROT"?
                              • Gość: rachelka Re: "Typowo?" Dla KOGO czy CZEGO, Golebico? Dla IP: *.twcny.rr.com 02.10.04, 23:33

> NIE WIEM CO TO "ZRAMOLALY" ALE MUSI TO BYC COS BARDZO "POZYTYWNEGO".
                                >
                                > JUZ WIEM, ZE KROPEK MA ZONE, A ZONA NAZYWA SIE GABRIELA CASAY. I TEZ WIEM, ZE
                                > SAM KROPEK PRACUJE W KKK (CO TO JEST JESZCZE NIE WIEM BO NA MOJE PYTANIE NIE
                                > ODPOWIEDZIALAS). Z TEGO WATKU SIE TEZ NAUCZYLEM - TYM RAZEM NIE PRZEZ CIEBIE -
                                > ZE GABRIELA PISALA JAKIS ROK TEMU NA FS. WIESZ CO? OBECNE LINKOWANIE PEWNEGO
                                > FORUMOWICZA, DALA MI OKAZJE ZAPOZNAC SIE Z SWIETNYMI TEKSTAMI TEJ PANI. TEKSTY
                                > RZECZOWE, CIEKAWE I NA NIEPRZECIETNYM POZIOMIE. SZKODA, ZE PRZESTALA PISAC NA
                                > FS. MOZE NIKTORZY Z WAS, PRZEZ SWOJ POZIOM DYSKUSJI, ZMUSILI JA ZROBIC "W TYL
                                > ZWROT"?

tak to my brzdcy fefe forumowicze tak negatywnie ja nastawilismy. moze podesles
                                pare szeli do KKK,to wtedy nasz gabryska ruszy jak z kopyta:) a co to jest KKK
                                sprawdz na google.com albo spytaj dane lub pierwszego lepszego sasiada.
                                • Gość: OSKAR Re: "Typowo?" Dla KOGO czy CZEGO, Golebico? Dla IP: *.cablep.bezeqint.net 02.10.04, 23:54
                                  CZY MASZ NA MYSLI "PARE SZEKLI"?
        • biedronka24 Re: Odczepcie się od Gabi, a Ty, Gabi, też byś 01.10.04, 09:21

> W TYM WYPADKU TO JUZ NIE KLUJESZ SZPILKAMI LECZ
          > WIDLAMI...

Jak gorale? Wlasnie dlaczego w tej gazecie tak bardzo nie lubi sie gorali? Czy
          za te piosenki? Za San Francisco na rzysku? A moze za szczerosc? Ja mowie o tych
          prawdziwych z wysokich Tater...

PS- kropeczki sa moje MOJE oskarze..
          • Gość: OSKAR Re: Odczepcie się od Gabi, a Ty, Gabi, też byś IP: *.cablep.bezeqint.net 03.10.04, 00:03
            BIEDRONKA, PATRZ CO TWOJE "EEE TAM" NAROBILO...
    • bigobserver Re: Odczepcie się od Gabi, a Ty, Gabi, też byś 01.10.04, 08:35
      Gość portalu: Cep napisał(a):

> mogła już skończyć z tymi wykrzykami na temat Polski i Polaków. Płaskie to i
      be
      > z sensu.
      >
      > Masz dużą wiedzę o różnych sprawach, to się nią dziel. Neutralny ton
      bynajmniej
      > nie zaszkodzi. Przeciwnie.
      >
      > To co -
      • Gość: Cep Re: Odczepcie się od Gabi, a Ty, Gabi, też byś IP: *.aster.pl 01.10.04, 08:46
        bigobserver napisał:

> Na niespodzianki jestem jednak otwarty.

Ja też.

Nie było mnie w Warszawie przez ponad dwa miesiące, trudno mi zrozumieć aluzje do różnych smaczków - było coś a la Paulinka Kaczanow?

> Pozdrowienia

Też pozdrawiam,

Twój wierny kibic,

C.
        • Gość: ANka Klamstwo to tez nalog IP: *.ifn-magdeburg.de 01.10.04, 09:01
          nie spodziewajcie sie wiec raczej niespodzianek.
          Specjalisci mowia, ze z tym gorzej niz z alkoholem. I moze byc cos w tym nawet
          ze czlowiek sie z tym prawie rodzi. A w kazdym razie tylko odpowiednie
          wychowanie moze pomoc. To dziecko specjalnej troski. A dorosly to raczej klamca
          dozywotni. Tylko porzadny szok moze go uratowac...
          Ale przeciez dzis w cuda nikt nie wierzy...
          Swoja droga ja tez lubilam Gabi od strony informacyjno towarzyskiej. Tej bez
          manieryzmu. Ale potrzebne bylo geste sito...
    • bam_buko Czy juz rozwiazano zagadke to Gabi czy Gab???? 02.10.04, 02:58
      • Gość: rachelka Re: Czy juz rozwiazano zagadke to Gabi czy Gab??? IP: *.twcny.rr.com 02.10.04, 03:14
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=15925494&a=15958444
        poczytaj dokladnie ten wpis a otrzymasz odpowiedz kim jest nasza kropka
        angielska i kto ja tu sponsoruje.
        • wojcd do Rachelki i Bam_buko 02.10.04, 03:29
          Jesli nie wyraznej potrzeby, to lepiej nie drazyc tematu.
          Ja powstrzymalem sie od jakichkolwiek dalszych krokow w tej sprawie.
        • bam_buko Re: Czy juz rozwiazano zagadke to Gabi czy Gab??? 02.10.04, 03:31
          Gość portalu: rachelka napisał(a):

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=15925494&a=15958444
          > poczytaj dokladnie ten wpis a otrzymasz odpowiedz kim jest nasza kropka
          > angielska i kto ja tu sponsoruje.

pamietam ja doskonale ,pytanie bylo ja czy jego? ..nie przegladalem tego watka
          • Gość: wszystko gra! Re: Czy juz rozwiazano zagadke to Gabi czy Gab??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 12:40
            a mnie mój nos mówi, że ta osoba jest w bardzo bliskim związku z ujawnioną tu
            niedawno "heleną wolf" rasową dziennikarką
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16235831&a=16243851
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16235831&a=16246958
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16235831&a=16254072
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16235831&a=16257852
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16235831&a=16258266
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16235831&a=16267435
            • Gość: OSKAR Re: Czy juz rozwiazano zagadke to Gabi czy Gab??? IP: *.cablep.bezeqint.net 02.10.04, 14:53
              A MNIE SIE WYDAJE, ZE PANI HELENA WOLF REPREZENTUJE TYLKO SIEBIE I JESZCZE
              GARSTKE ZYDOW, KTORZY ZOSTALI W POLSCE. MOZE WSPOMNIANY PRZEZ PANIA HELENA
              KSIADZ JANKOWSKI SIEJE I JAKIS PROCENT POLAKOW ZBIERA? ZAWSZE ZACZYNA SIE OD
              MARGINESU I POZNIEJ PRZECHODZI W PROBLEM. PANI HELENA CZUJE, ZE PROBLEM JUZ
              ISTNIEJE. WARTO PODSTAWIC USZY KRZYKU ZYDOWKI. ZYDOWKA WIDZI SYGNALY WCZESNIEJ
              OD WSZYSTKICH.
            • Gość: . Gdybys mial troche wiedzy z IT, tumanie, to bys IP: *.range81-157.btcentralplus.com 02.10.04, 23:58
              wiedzial, ze to serwer LONDYNSKI; moj jest z Heart of England.
              • Gość: marysia tuman ale płci żeńskiej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.04, 00:29
                a ja np takiej wiedzy nie mam i nawet nie potrzebuję (też mi coś, wiedza o
                adresach serwerow), ale odpowiedz czy to jest istotne? Londyńczyk nie może
                łączyć przez szkocki? co?
                • Gość: . Nie moze... IP: *.range81-157.btcentralplus.com 03.10.04, 00:30
                  • Gość: marysia a dlaczego? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.04, 00:36
                    • Gość: . Mozna ukryc wlasny serwer, ale poszycie sie pod IP: *.range81-157.btcentralplus.com 03.10.04, 01:25
                      inny wymaga fachowej wiedzy fachowego hakera, a wiekszosc uzytkownikow
                      internetu tej wiedzy nie ma. A fachowy haker woli fachowo obrabiac cudze konto
                      w e-banku. Zwlaszcza, jesli jest Szkotem - ten narod protestantow nienawidzi
                      dzialan niepraktycznych!
                      • wojcd Re: Mozna ukryc wlasny serwer, ale poszycie sie p 03.10.04, 08:39
                        Gość portalu: . napisał(a):

> inny wymaga fachowej wiedzy fachowego hakera, a wiekszosc uzytkownikow
                        > internetu tej wiedzy nie ma. A fachowy haker woli fachowo obrabiac cudze
                        konto
                        > w e-banku. Zwlaszcza, jesli jest Szkotem - ten narod protestantow nienawidzi
                        > dzialan niepraktycznych!
                        ______________________________________________________________
                        Cos wiez a jednak nie wiesz tego o co Cie pytaja.
                    • Gość: rachelka Re: a dlaczego? IP: *.twcny.rr.com 03.10.04, 03:14
                      bo glupia,ja tam moge sie laczyc na calym swiecie z moim serwerem co tez robie:)
                • wojcd Re: tuman ale płci żeńskiej 03.10.04, 08:47
                  Gość portalu: marysia napisał(a):
                  > a ja np takiej wiedzy nie mam i nawet nie potrzebuję (też mi coś, wiedza o
                  > adresach serwerow), ale odpowiedz czy to jest istotne? Londyńczyk nie może
                  > łączyć przez szkocki? co?
                  ______________________________________________________________________
                  Marysiu
                  to co widzimy na ekranie w adresie (u Ciebie "IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl")
                  jest tak naprawde sprawa umowna. Mozna wygenerowac np. IP: ala.ma.kota.pl.
                  Jak to sie robi nie bede mowil by nie dawac forumowiczom okazji do roznych
                  naduzyc. Mozna jednak przyjac, ze w wiekszosci sa to kawalki prawdziwych IP.
              • Gość: OSKAR Re: Gdybys mial troche wiedzy z IT, tumanie, to b IP: *.cablep.bezeqint.net 03.10.04, 21:08
                JAK TO MIALA BYC UZUPELNIONA INFORMACJA, TO DLACZEGO TEN "ZASZCZYTNY" TYTUL W
                TEMACIE?
    • Gość: Cep Trzeba odczepić się od Gabi, bo jeszcze IP: *.aster.pl 03.10.04, 09:13
      dostanie pypcia na mózgu od niespania po nocach. Nie mówiąc już o dniach.

Lepiej niech się wyśpi.

Moim zdaniem powinna zażądać od stormfront.org, żeby wymazali te jej wpisy. Chluby jej nie przynoszą. Choć trzeba przyznać, że próba zainteresowania Białych Supremacjonistów twórczością Wyspiańskiego jest ciekawą inicjatywą.
      • Gość: Cep Re: Trzeba odczepić się - poprawiam link IP: *.aster.pl 03.10.04, 09:18
        Gość portalu: Cep napisał(a):

> dostanie pypcia na mózgu od niespania po nocach. Nie mówiąc już o dniach.
        >
        > Lepiej niech się wyśpi.
        >
        > Moim zdaniem powinna zażądać od

stormfront.org

- żeby wymazali te jej wpisy. Chluby jej nie przynoszą. Zważywszy na raczej nieciekawe towarzystwo facetów, którzy opatrują swoje nicki obrazkami np. swastyki. Jako znakami tożsamości.

Choć trzeba przyznać, że próba zainteresowania Białych Supremacjonistów twórczością Wyspiańskiego jest ciekawą inicjatywą.
        • Gość: Cep Ciekawe grafiki w ulubionej witrynie G. IP: *.aster.pl 03.10.04, 09:27
          stormfront.org/graphics.html
          zwłaszcza te nacjonal-socjalistyczne (niektórzy używają skrótu: Nazi):

stormfront.org/gns.html

Najbardziej rzucił mi się w oczy znak z tzw. Trupią Główką, inaczej nazywany Totenkopf.

• Gość: rachelka Re: Ciekawe grafiki w ulubionej witrynie G. IP: *.twcny.rr.com 03.10.04, 16:37
            no no cepie niczegowata grafika. pamietam nasza gabcia podawala jakies tam wzory
            nazistowskich symboli kiedys na FS. moze akurat wrocila ze szkolenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka