Gość: Tomek44 IP: *.inter.net.il 02.10.04, 15:12 bojownik = shahid dzielny bojownik = Arafat bardzo dzielny bojownik = Bin Laden Brawo Gazeta Wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mefet SSzaron = zbrodniarz IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.04, 17:42 Tak twierdzi świat . I ma rację. Wyborcza też do tego dojdzie. W końcu to my ją czytamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: bojownik = terrorysta - zmiany w nazewnictwi IP: *.broadband.actcom.net.il 02.10.04, 17:46 zapomniales tomeczku o jeszcze jednym: bohaterska bojowniczka = zgwalcona arabka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Kazdy uczciwy i poinformowany czlowiek IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 02.10.04, 17:48 > doskonale sie orientuje i zdaje sobie sprawe ze pod mianem 'terrorysta' kryje sie ponury, sadystyczny morderca - zyd!!! > Uprawiajacy ludobojstwo od czasow podboju Palestyny z zamieszkujacymi wowczas ja Canaaejczykami - pierwszymi ofiarami terroryzmu i bestialstwa zyda. Odpowiedz Link Zgłoś
guciowa Re: Kazdy uczciwy i poinformowany czlowiek 02.10.04, 18:50 Mój mąż miał stulejkę, czyli takie zapalenie napletka i musieli go obrzezać i od tej pory coś mu się stało i on zaczął się modlić jak Zyd. I był taki pobożny i poszliśmy do psychologa (antysemity)i on mu zrobił jakąś terapię i coś tam majstrował przy jego jajach i na koniec terapii to głowa mu zmalała, a jaja urosły i zaczął nienawidzieć Zydów. Czy ktoś może pomóc mojemu guciowi. Kocham mojego gucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio dana33 IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 02.10.04, 19:14 > juz tobie powiedzilem ze zydowskimi kurwami, szczegolnie dupiastymi, jak parchata ty, sie raczej tyle interesuje co spuszczonym do Israela (=szamba) wczorajszym gownem. > Stulejke to ty masz, na grubym jelicie i sie wysrac nie mozesz i tylko popierdujesz jadowicie na normalna, chujowa zydowska nute.... Odpowiedz Link Zgłoś
guciowa do mojego gucia. 02.10.04, 19:26 Gość portalu: Gucio napisał(a): > > juz tobie powiedzilem ze zydowskimi kurwami, szczegolnie dupiastymi, jak > parchata ty, sie raczej tyle interesuje co spuszczonym do Israela (=szamba) > wczorajszym gownem. > > > Stulejke to ty masz, na grubym jelicie i sie wysrac nie mozesz i tylko > popierdujesz jadowicie na normalna, chujowa zydowska nute.... Nie denerwuj się gucio, że zdradzam tajemnice rodzinne, ale martwię się stanem twojej duszy. Stulejki nie mogą być w jelitach. Nie kompromituj się kochanie. Co w tym złego, że ci kawałek ucieli? Tutaj na forum myślą żeś Zyd, bo taką prowokację robisz i wstyd Polakom przynosisz. Potem mówią, że Polak to idiota. Kocham cię gucio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: nie wierze IP: 213.8.97.* 02.10.04, 19:16 Wejdz w jakakolwiek informacje na temat konfliktu Izrael-Palestynczycy w wiadomosciach GW. Zawsze sa to bojownicy, a nie terrorysci. Zawsze jest, ze bojownicy palestynscy zastrzelili dziecko(n.p), a nie bandyci i.td. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: nie wierze 02.10.04, 19:18 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Wejdz w jakakolwiek informacje na temat konfliktu Izrael-Palestynczycy w > wiadomosciach GW. Zawsze sa to bojownicy, a nie terrorysci. Zawsze jest, ze > bojownicy palestynscy zastrzelili dziecko(n.p), a nie bandyci i.td. ________________________________________________________________________ Obstawiam w ciemmno (zaraz sprawdze), ze to siedzi w podczepionych serwisach np. papowskim,... . Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: bojownik = terrorysta - zmiany w nazewnictwi 02.10.04, 19:20 dzialania izraela, uprawiajacego terroryzm panstwowy, tez nie sa okreslane mianem dzialan terrorystycznych, ale to ci nie przeszkadza, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: bojownik = terrorysta - zmiany w nazewnictwi IP: 213.8.97.* 02.10.04, 19:27 Wyobraz sobie, ze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: bojownik = terrorysta - zmiany w nazewnictwi IP: *.broadband.actcom.net.il 02.10.04, 19:30 :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś