Dodaj do ulubionych

W Baltimore horror

28.07.17, 18:10
W Baltimore, miieście na Wschodnim Wybrzeżu, wielkości Wrocławia w tym roku miało miejsce już ponad 200 morderstw. Zauważyła to redakcja RT i lokalne media ale tzw. main stream nie uznaje tego za temat na tyle ważny żeby poświęcić mu więcej czasu. Baltimore jest jednym z najbardziej niebezpiecznych miast na świecie ale amerykańska lewica unika tego tematu. Dlaczego?

Niektóre komentarze do tego artykułu zwalają z nóg.

www.rt.com/usa/397738-baltimore-murders-ceasefire-crime/
Obserwuj wątek
    • 5magna Re: W Baltimore horror 28.07.17, 18:40
      Tym razem to sie chyba zgodzimy malko ze to zle.....
    • j-k A teraz popatrzmy na sklad etniczny :))) 28.07.17, 19:11
      - bo o tym oczywiscie mainstream niechetnie pisze :)))

w Baltimore , ktore jest w czolowce - Blacks stanowia dumne 65 %
      en.wikipedia.org/wiki/List_of_U.S._cities_with_large_African-American_populations
      • malkontent6 Re: A teraz popatrzmy na sklad etniczny :))) 28.07.17, 19:36
        Dziękuję za tę uwagę. Nie pisałem o tym, bo nie chciałem ściągnąć na siebie zarzutów o rasizm. Padnie na ciebie. :)

Z Baltimore jestem związany emocjonalnie, bo tam właściwie zaczęła się moja amerykańska przygoda. Nawet tam przez pewien czas mieszkałem. Miasto jest pięknie położone, ma ciekawą historię. Niestety zostało zdominowane przez tę grupę etniczną, którą wspomniałeś. Od dłuższego czasu liczba mieszkańców spada w dość dziwny sposób. Biali sie wynoszą a zostają czarni, przez co zmienia się struktura populacji a to z kolei powoduje... Szkoda gadać.
        • j-k nie ma sprawy... 28.07.17, 19:45
          malkontent6 napisał:
          > Dziękuję za tę uwagę. Nie pisałem o tym, bo nie chciałem ściągnąć na siebie za
          > rzutów o rasizm. Padnie na ciebie. :)

nie ma sprawy. ja juz dawno sie tu przyznalem, ze jestem Bialym Rasista.
          - nie maja mnie zatem o co oskarzac :)
    • kylax4 Jak nie handlujesz narkotykami, to jesteś bezpiecz 29.07.17, 14:44
      ny. To są wewnętrzne porachunki różnych gangów.

Zwykłych ludzi ta przestępczość nie dotyka.
      • malkontent6 Re: Jak nie handlujesz narkotykami, to jesteś bez 29.07.17, 17:05
        Aaaaa, rozumiem, niech się murzyni wystrzelają.
        • 5magna Re: Jak nie handlujesz narkotykami, to jesteś bez 29.07.17, 17:37
          A mowili ze smiech to zdrowie.....

www.msn.com/en-ca/news/world/5-things-to-know-case-of-utah-mom-allegedly-murdered-by-husband-on-alaska-bound-cruise/ar-AAoZGOQ?li=AAadgLE&ocid=spartandhp
          • j-k jasne, ze tak - ten sie smieje... 29.07.17, 23:42
            5magna napisał(a):
            > A mowili ze smiech to zdrowie.....

jasne, ze tak - ten sie smieje...

- kto strzela ostatni :)
        • felusiak1 Re: Jak nie handlujesz narkotykami, to jesteś bez 29.07.17, 20:53
          daj spokój. kajlaks nie rozumie prostych rzeczy.
          według jego głowy zwykli ludzie mieszkajacy w miejscach nasyconych przez gangi nie są w najmniejszym stopniu dotknieci przestepczością. wydaje się, ze kajlaks ma głowę w doopie.
          • kylax4 Felusiak, ja tylko używam Twojego i malkontenta 30.07.17, 14:00
            argumentu z przeszłości.

To była Wasza odpowiedź na stwierdzenie, że w USA przestępczość jest wyższa, niż w Europie, czy Kanadzie.

To czemu nagle Wam to przeszkadza? Skoro użyłem Waszego, własnego argumentu?
            • malkontent6 Re: Felusiak, ja tylko używam Twojego i malkonten 30.07.17, 16:16
              kylax4 napisał:

> argumentu z przeszłości.
              >
              > To była Wasza odpowiedź na stwierdzenie, że w USA przestępczość jest wyższa, ni
              > ż w Europie, czy Kanadzie.

???
            • felusiak1 Re: Felusiak, ja tylko używam Twojego i malkonten 30.07.17, 16:45
              daj nam link do tego naszego argumentu.
              coś palisz i wyraźnie ci nie słuzy.
              • kylax1 Sam przecież pisałeś, że w USA jest bezpiecznie 30.07.17, 18:41
                jak nie bawisz się w handel narkotykami, czy przynależność do gangów.
                • felusiak1 Re: Sam przecież pisałeś, że w USA jest bezpieczn 30.07.17, 20:15
                  piździsz kajlaks. daj mi link do tego mojego pisania.
                  • kylax4 Czyli w USA jednak nie jest tak bezpiecznie? 31.07.17, 13:27
                    Dobrze wiedzieć. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka