Dodaj do ulubionych

Prozba do PRZYJACIOL.......

IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 00:00
Drogi jojo, Pani Helgo, Kingfish, Mr Conti..... czy mozecie cos dla mnie
zrobic? Zajrzyjcie na takie nowe gowniane forum polaczka-glupa-ksenofoba i go
opierdolcie, ale tak dobrze. W ramach samopomocy, jak zwykle wasz,
Paul
forum.w.prv.pl/
Obserwuj wątek
    • cornio Re: Prozba do PRZYJACIOL....... 18.04.02, 00:03
      Gość portalu: Paul napisał(a):

> Drogi jojo, Pani Helgo, Kingfish, Mr Conti..... czy mozecie cos dla mnie
      > zrobic? Zajrzyjcie na takie nowe gowniane forum polaczka-glupa-ksenofoba i go
      > opierdolcie, ale tak dobrze. W ramach samopomocy, jak zwykle wasz,
      > Paul
      > <a href="http://forum.w.prv.pl/"target="_blank">forum.w.prv.pl/</a>

A sam nie potrafisz-boisz sie?
      • Gość: Paul Re: Prozba do PRZYJACIOL....... IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 00:07
        cornio napisał(a):

> Gość portalu: Paul napisał(a):
        >
        > > Drogi jojo, Pani Helgo, Kingfish, Mr Conti..... czy mozecie cos dla mnie
        > > zrobic? Zajrzyjcie na takie nowe gowniane forum polaczka-glupa-ksenofoba
        > i go
        > > opierdolcie, ale tak dobrze. W ramach samopomocy, jak zwykle wasz,
        > > Paul
        > > <a href="http://forum.w.prv.pl/"target="_blank">forum.w.prv.pl/</
        > a>
        >
        >
        >
        > A sam nie potrafisz-boisz sie?
        Ja juz "swoje" zrobilem, panie kolego, przydalo by sie dobrze przypierdolic bo
        facet agresywny i glupi, ale bez niszczenia mu strony, ot wszystko. Ja "boje
        sie" tylko Pana Boga. Nie bede ci pisal o sobie, ale sprawdz archiwa np. tego
        forum. Uszanowanie.
        Paul

• Gość: Paul Prozba do PRZYJACIOL....wojo!!! i inni toze....;-) IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 00:17

> Paul

• Gość: Hycel Samych CHAMOW wzywasz do pomocy?????????? IP: 212.98.145.* 18.04.02, 00:22
        • Gość: Paul Sa 100 razy lepsi od hycli, 88'tek, "wolnychglow". IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 00:25
          Gość portalu: Hycel napisał(a):
          I tej calej nawiedzonej bandy. Ale kazda pomoc przyjme, hehehehe;-).
          Szalom!
          Paul

• Gość: jojo Re: Samych CHAMOW wzywasz do pomocy?????????? IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 00:49
          Gość portalu: Hycel jest szmata przez szmate Hycelnice ze starym Hycelnikiem pod
          szambem splodzonym! Dlatego tak smierdzi,kiedy ryja na tym forum otwiera !

• Gość: Paul Re: Samych CHAMOW wzywasz do pomocy?????????? IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 00:54
            Gość portalu: jojo napisał(a):

> Gość portalu: Hycel jest szmata przez szmate Hycelnice ze starym Hycelnikiem p
            > od
            > szambem splodzonym! Dlatego tak smierdzi,kiedy ryja na tym forum otwiera !
            Czesc stary. Perdolnij pare mocnych watkow na tamto forum, please, niech gosc ma
            zabawe. To jakis cienias i do tego idiotycznie grozi. Thanks, acha tylko nie
            rozpierdalac mu tej jego smiesznej zabaweczki - forum.
            Semper Fi
            Paul

• Gość: D..y Re: Prozba do PRZYJACIOL....... IP: *.ok.ok.cox.net 18.04.02, 00:25
      prosba, prosba , prosba
      • Gość: Paul Re: Prozba do PRZYJACIOL....... IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 00:28
        Gość portalu: D..y napisał(a):

> prosba, prosba , prosba
        Prozba, prozba, prozba!!! Brzmi jak grozba - groznie;-)
        Paul

• Gość: D..y Re: Prozba do PRZYJACIOL....... IP: *.ok.ok.cox.net 18.04.02, 00:31
          Przede wszystkim nieuctwo
          • Gość: Paul Re: Prozba do PRZYJACIOL....... IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 00:35

> Przede wszystkim nieuctwo
            Przedewszystkim stul Pan pysk. Teraz to juz nie samo nieuctwo, to chamstwo!!!
            Jak zawsze pne sie w gore jag tylko mogiem. Uszanowanie.
            Paul

• Gość: D..y PROSBA, PROSBA , PROSBA IP: *.ok.ok.cox.net 18.04.02, 00:32
      • Gość: jojo Re: PROSBA, PROSBA , PROSBA IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 00:52

A ty sieroto,skad tu sie wziales? Spadaj z tego forum,zanim jeszcze w slepia ci
        nikt nie naplul!
        • Gość: Paul Re: PROSBA, PROSBA , PROSBA IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 00:56
          Gość portalu: jojo napisał(a):

> Gość portalu: D..y napisał(a):
          >
          > A ty sieroto,skad tu sie wziales? Spadaj z tego forum,zanim jeszcze w slepia ci
          >
          > nikt nie naplul!
          He, he, he;-))). Cos w tym rodzaju. Pozdrawiam.
          Paul

• Gość: D..y Nastepny zydowski chuligan IP: *.ok.ok.cox.net 18.04.02, 01:02
            wynocha z polskiego forum zdowska szumowino!
            • Gość: Paul Nastepny polski jolop - wstyd mi za ciebie DDay. IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 01:15
            • Gość: Chagi Re: Nastepny zydowski chuligan IP: 143.161.79.* 18.04.02, 13:20

> wynocha z polskiego forum zdowska szumowino!

a co to takiego zdowska szumowina ?
              Ty specjalisto od poprawnej pisowni.
        • Gość: D..y paul bez joja IP: *.ok.ok.cox.net 18.04.02, 00:58
          Spadaj ty chuliganie, to polskie forum a nie izraelskie.
          • Gość: jojo Re: paul bez joja IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 01:02

> Spadaj ty chuliganie, to polskie forum a nie izraelskie.

Do kogo byla ta mowa pedale?
          • Gość: Paul DDay bez konca, czyli Najdluzszy Dzien Utrapienia. IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 01:10

> Spadaj ty chuliganie, to polskie forum a nie izraelskie.
            No i pytanie znowu powraca jak gojowskie gowno. No co ja Zyd biedny, ale
            utrzciwy mam z takim extrementem ja Pan, Panie kochany zrobic? To ja sie Pana
            Szanownego zapytuje. Bo czego mam sie nie zapytac? No przeciez pytac nie
            zaszkodzi. Ale ja sobie sam odpowiadam. Takich skurwysynow, to jeno grzebac pod
            gruzami ich parszywych, smierdzacych lepianek, albo chowac zywcem w bezimiennych
            grobach. Bo po co taka smate jak Pan, Panie Szanowny, matka nasza swieta Ziemia
            ma nosic i utrapienie jeno miec? Pan sie ortografia nie zaslonisz, Pan lepiej
            lec do Iraku i sie w jakim bunksze zaszyj, jeszcze tam spokojnie, ale doczasu, do
            czasu. Bo ja Panu mowie, jak tylko arabstwo z Izraela sie wyrzuci jak smiecie, a
            reszte spali, to i za Irak sie brac przyjdzie. I co Pan wtedy poczniecz? No
            gdzie Pan Szanowny sie ze swoimi kozami podziejesz? Kto je zaspakajal za
            przeproszeniem sexualnie bedzie gdy Pana Szanownego zabraknie? To Pan sie lepiej
            zastanow co piszesz, bo zle strasznie bedzie z Panem, oj zle bardzo!!!!
            Szalom!
            Paul

• Gość: Paul Ladnie, jak trwoga, to do Paul'a, a pomoc nie .... IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 00:33
      ....ma komu;-)))). Ja to sobie kurwa zapamietam.... Kto arabstwo i glupote na
      forum tepi? Kto z naiwno-liberalna glupota walczy, no kto? Ja Paul Wspanialy!
      I tym sie mi odwdzieczacie. Gorze!!!!
      Semper Fi
      Paul
      • Gość: mirmat Paul o co w tym wszystkim chodzi?????? IP: *.dialup.eol.ca 18.04.02, 01:04
        • Gość: Paul Re: Paul o co w tym wszystkim chodzi?????? IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 01:13
          Gość portalu: mirmat napisał(a):

Z ta strona, czy w tym watku? Ze strona, tak jak pisalem, warto napuszonego
          gnoja ukarac. Watek.....jak to kazdy inny watek na tym forum - powoli acz
          sukcesywnie zamienia sie w szambo. Uszanowanie.
          Paul

• Gość: Paul Thanks Ethanol, moze ktos jeszcze;-)))))? IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 01:19

> Paul

• _helga PANIE PAUL! SUMITUJE SIE!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.02, 02:04
      Ja dopiero teraz wlazlam na Forum!!!!!!!!
      Natychmiast poklony przed panem skladam i udaje sie we wskazanym przez pana
      kierunku!!!!!!!!

Nieustajace uszanowanie:)))))))))))

Helga
      • Gość: Paul Witam szanowna Pania Helge!;-) IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 02:13
        _helga napisał(a):

> Ja dopiero teraz wlazlam na Forum!!!!!!!!
        > Natychmiast poklony przed panem skladam i udaje sie we wskazanym przez pana
        > kierunku!!!!!!!!
        >
        > Nieustajace uszanowanie:)))))))))))
        >
        > Helga
        Dawno zesmy sobie nie gaworzyli a jes o czym, Pani Helgo, jest o czym;-))). No,
        najwazniejsze to Pani juz wie - moje plany na niedaleka przyszlosc. Nie moge sie
        doczekac! ....."mielosc Ci wszystko wybaczy....bo mielosc moj mily to jaaa..;-))"
        Z gory dzieki za pomoc. W zasadzie to nic waznego, ale widzi Pani, "ten pan" nie
        dosc ze nieprzyjemny, to Pani Helgo gluuuupiii!!! Szkoda ze usunal byl post od
        ktorego wszystko sie zaczelo. Szkoda, bo byl kulturalny (jak na mnie hihihihi) i
        o cos w nim chodzilo, ale na samo slowo "gay" gosc stracil rozum, choc wogole o
        jakiekolwiek "zapatrywania", obojetnie czy sexualne, czy polityczne nie chodzilo,
        ot taki jak mawia moja mlodsza siostra (nie taka mloda...ale ten czas leci.... 20
        lat, to stara rura....czesto martwie sie o nia, sama pani wie...ten wiek) "glupi,
        ciemny wal";-). Padam do nozek,
        Paul

• _helga Re: PANIE PAUL! NAPISALAM!!!!!!!!!!!!! 18.04.02, 02:28
        Zalozylam specjalny watek pt. Przygody z adminami. Na wszelki wypadek kopiuje
        bo moze tez mnie wytnie? I wtedy pan tego dziela literackiego nie przeczyta:(

Klaniam sie w pas, panie Paul :))))))))))))

Helga

Szanowny panie Admin. Mojego watku mi nie wycinaj, bo ja jestem glupia jak but.
        Nie ma szansy, zebym cos napisala przemadrzalego. Za to jak pan chce, to moge
        panu napisac duzo glupich rzeczy, ale juz nie dzisiaj, bo pozno.

Szanowny panie uczestniku Paul! Pan sie nieslusznie obrazil. Hhheheh. Pan
        jestes za inteligentny na to forum, sam pan slyszysz. Ale na panskie szczescie
        jest na to rada! Idz pan do najblizszej knajpy i uwal sie pan jak sztucer, to
        sie pan na pewno dostosujesz do wymogow intelektualnych admina! A dla pewnosci
        wez pan jeszcze slownik ortograficzny i pisz pan odwrotnie niz kaza, to na
        pewno nikt panu tego watku nie wytnie.

A panu Panie adminie klaniam sie w sam pas, z usmiechem glupkowatym na twarzy.
        Ciekawa jestem czy mnie tez pan wytnie? Sprawdze jutro. Jak mnie pan tez
        wytnie, to pojde sie uwalic i wroce juz w kondycji bardziej panu odpowiadajacej.

Karna uczestniczka

Helga
        • Gość: Paul Droga Pani.....nic dodac nic ujac...... IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 02:47
          _helga napisał(a):

> Zalozylam specjalny watek pt. Przygody z adminami. Na wszelki wypadek kopiuje
          > bo moze tez mnie wytnie? I wtedy pan tego dziela literackiego nie przeczyta:(
          >
          > Klaniam sie w pas, panie Paul :))))))))))))
          >
          > Helga
          >
          > Szanowny panie Admin. Mojego watku mi nie wycinaj, bo ja jestem glupia jak but.
          >
          > Nie ma szansy, zebym cos napisala przemadrzalego. Za to jak pan chce, to moge
          > panu napisac duzo glupich rzeczy, ale juz nie dzisiaj, bo pozno.
          >
          > Szanowny panie uczestniku Paul! Pan sie nieslusznie obrazil. Hhheheh. Pan
          > jestes za inteligentny na to forum, sam pan slyszysz. Ale na panskie szczescie
          > jest na to rada! Idz pan do najblizszej knajpy i uwal sie pan jak sztucer, to
          > sie pan na pewno dostosujesz do wymogow intelektualnych admina! A dla pewnosci
          > wez pan jeszcze slownik ortograficzny i pisz pan odwrotnie niz kaza, to na
          > pewno nikt panu tego watku nie wytnie.
          >
          > A panu Panie adminie klaniam sie w sam pas, z usmiechem glupkowatym na twarzy.
          > Ciekawa jestem czy mnie tez pan wytnie? Sprawdze jutro. Jak mnie pan tez
          > wytnie, to pojde sie uwalic i wroce juz w kondycji bardziej panu odpowiadajacej
          > .
          >
          > Karna uczestniczka
          >
          > Helga
          Poetry in motion. Jak pisalem Pani styl, Pani dryl, Pani czar....az dostalem
          wypiekow. Wiedzialem ze moge na Pania liczyc. Zawsze Pani,
          Paulek;-)

• Gość: Paul Jak zwykle jest Pani nieoceniona, Pani dozgonny.. IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 02:20
      dluznik, zafascynowany Pani cietym dowcipem, umyslem i.....obezwladniajaca
      kobiecoscia;-). Caluski i podziekowania niniejszym sle.
      Paul
      • _helga Re: Jak zwykle jest Pani nieoceniona, Pani dozgonny.. 18.04.02, 02:30

> dluznik, zafascynowany Pani cietym dowcipem, umyslem i.....obezwladniajaca
        > kobiecoscia;-). Caluski i podziekowania niniejszym sle.
        > Paul

Panie Paul!! Ja sie panu natychmiast na szyje rzucam, Gosia wybaczy:))))))))
        Przyjezdzaj pan do Polski jak najszybciej, pojdziemy na piwo!!
        • _helga Re: Jak zwykle jest Pani nieoceniona, Pani dozgonny.. 18.04.02, 02:31
          Panie Paul, musze isc spac, bo nosem zaryje w klawiature, ale jutro
          zajrze:)))))))

Dobranoc:))))))
          • Gość: Paul Re: Jak zwykle jest Pani nieoceniona, Pani dozgonny.. IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 02:51
            _helga napisał(a):

> Panie Paul, musze isc spac, bo nosem zaryje w klawiature, ale jutro
            > zajrze:)))))))
            >
            > Dobranoc:))))))
            Dobranoc, milych snow, Gosia Pania "zna" z tego forum i mam nadzieje ze zazdrosna
            nie jest, choc miala by o kogo;-))). Musowo umawiamy sie na DUUUze piwo we
            trojke, a moze i we czworke....kto wie?:-) Pani pewnie opedzic sie od zalotnikow
            nie moze. Raz jeszcze dobrej nocy i spokojnego dnia,
            Paul

• _helga Re: Jak zwykle jest Pani nieoceniona, Pani dozgonny.. 18.04.02, 21:59

> _helga napisał(a):
              >
              > > Panie Paul, musze isc spac, bo nosem zaryje w klawiature, ale jutro
              > > zajrze:)))))))
              > >
              > > Dobranoc:))))))
              > Dobranoc, milych snow, Gosia Pania "zna" z tego forum i mam nadzieje ze zazdros
              > na
              > nie jest, choc miala by o kogo;-))). Musowo umawiamy sie na DUUUze piwo we
              > trojke, a moze i we czworke....kto wie?:-) Pani pewnie opedzic sie od zalotnik
              > ow
              > nie moze. Raz jeszcze dobrej nocy i spokojnego dnia,
              > Paul
              >

Panie Paul! Piwo z Gosia jest ABSOLUTNIE KONIECZNE! Ja jestem gotowa pokonac
              dluga droge, zeby sie z wami piwa napic!!A w ile sztuk, to sie zobaczy:)))))))

Helga
          • Gość: Chagi Re: Jak zwykle jest Pani nieoceniona, Pani dozgonny.. IP: 143.161.79.* 18.04.02, 12:32
            Drogi DDay,
            Czy probowales juz moze naparu z rumianku ?
            Potrzebne jest okolo 10 litrow wody i jedna torebka rumianku na litr.
            Parzysz we wiadrze okolo pieciu minut.Wkladasz glowe do ostudzonego wywaru
            dbajac o to, by w calosci znalazla sie pod woda. Wytrzymujesz tak 55 minut i
            gotowe. Bardzo pobudza szare komorki.
    • kingfish PAUL! 18.04.02, 20:27

> Paul

Wyobraz sobie ze ten idiota zupelnie mnie zablokowal!

• Gość: Paul Spoko Kingfish..... IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 23:06
        kingfish napisał(a):

>
        > > Drogi jojo, Pani Helgo, Kingfish, Mr Conti..... czy mozecie cos dla mnie
        > > zrobic? Zajrzyjcie na takie nowe gowniane forum polaczka-glupa-ksenofoba
        > i go
        > > opierdolcie, ale tak dobrze. W ramach samopomocy, jak zwykle wasz,
        > > Paul
        > > <a href="http://forum.w.prv.pl/"target="_blank">forum.w.prv.pl/</
        > a>
        >
        > Wyobraz sobie ze ten idiota zupelnie mnie zablokowal!
        To jakis duren z wodoglowiem, chyba tez mnie "zablokowal";-))). Szkoda ze mam
        tylko 2 accounts, likwiduje reszte pomalu ze wzgledu na "zmiany zyciowe";-).
        Wish me luck. Thanks....Krolewska Rybo;-), Szanowanko,
        Paul

• kingfish Re: Spoko Kingfish..... 19.04.02, 20:05

> kingfish napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Paul napisał(a):
          > >
          > > > Drogi jojo, Pani Helgo, Kingfish, Mr Conti..... czy mozecie cos dla
          > mnie
          > > > zrobic? Zajrzyjcie na takie nowe gowniane forum polaczka-glupa-kseno
          > foba
          > > i go
          > > > opierdolcie, ale tak dobrze. W ramach samopomocy, jak zwykle wasz,
          > > > Paul
          > > > <a href="http://forum.w.prv.pl/"target="_blank">forum.w.prv.pl/
          > </
          > > a>
          > >
          > > Wyobraz sobie ze ten idiota zupelnie mnie zablokowal!
          > To jakis duren z wodoglowiem, chyba tez mnie "zablokowal";-))). Szkoda ze mam
          > tylko 2 accounts, likwiduje reszte pomalu ze wzgledu na "zmiany zyciowe";-).
          > Wish me luck. Thanks....Krolewska Rybo;-), Szanowanko,
          > Paul
          >

GOOD LUCK Paul!! Keep in touch!!
          Yours truly
          Kingfish

• Gość: Paul Dzieki.... IP: *.proxy.aol.com 19.04.02, 23:16
            kingfish napisał(a):

>
            > > kingfish napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: Paul napisał(a):
            > > >
            > > > > Drogi jojo, Pani Helgo, Kingfish, Mr Conti..... czy mozecie cos
            > dla
            > > mnie
            > > > > zrobic? Zajrzyjcie na takie nowe gowniane forum polaczka-glupa-
            > kseno
            > > foba
            > > > i go
            > > > > opierdolcie, ale tak dobrze. W ramach samopomocy, jak zwykle wa
            > sz,
            > > > > Paul
            > > > > <a href="http://forum.w.prv.pl/"target="_blank">forum.w.pr
            > v.pl/
            > > </
            > > > a>
            > > >
            > > > Wyobraz sobie ze ten idiota zupelnie mnie zablokowal!
            > > To jakis duren z wodoglowiem, chyba tez mnie "zablokowal";-))). Szkoda ze
            > mam
            > > tylko 2 accounts, likwiduje reszte pomalu ze wzgledu na "zmiany zyciowe";-
            > ).
            > > Wish me luck. Thanks....Krolewska Rybo;-), Szanowanko,
            > > Paul
            > >
            >
            > GOOD LUCK Paul!! Keep in touch!!
            > Yours truly
            > Kingfish
            We'll do. You have all my best,
            Paul

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się