Dodaj do ulubionych

Zaraz pobiegnę do rygi

IP: *.aster.pl 11.10.04, 17:49
Niewiele brakowało, a bym się zrzygał.

Po lekturze tego kawałka:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16526359&a=16592293

Idee Adolfa wiecznie żywe.

A Autorowi tego kawałka radziłbym zacząć eksterminację od własnej żony. Po co to takie islamskie ..... chodzi jeszcze po tym świecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: rachelka Re: Zaraz pobiegnę do rygi IP: *.twcny.rr.com 11.10.04, 17:52
      cepie ktos nam tu medrca jarka podrabia i sobie jaja z niego robi. ot i tyle.
      nasz jarek co prawda jest specjalista od konczenia kazdego watka na arabach,ale
      to niegrozny oszolom:)
      • Gość: Cep Re: Zaraz pobiegnę do rygi IP: *.aster.pl 11.10.04, 18:00
        Podrabia?

Śmiem wątpić. Ten nazista tak właśnie myśli.
        • Gość: rachelka Re: Zaraz pobiegnę do rygi IP: *.twcny.rr.com 11.10.04, 18:03
          no jarek tak jak i fredek ma pomysly zlote,ale ta gazeta.pl to dodatek. jarek
          nie ma tyle info na temat komputerow,aby tak nagle pozmieniac swoje IP. to ktos
          sie podzyl pod tego buca i sobie z niego robi jaja. nie pierwszy to juz raz jak
          to sie dzieje. jak mowie jarus ma zboczenie na temat arabow i wyprowadzi ich z
          kolonii mrowek afrykanskich,ale on jest nieszkodliwy tylko upierdliwy, a to
          roznica:)
          gorzej z nasza gabcia,ta ma naprawde teksty mocne jak jej cosik odbije:)
          • Gość: Cep Re: Zaraz pobiegnę do rygi IP: *.aster.pl 11.10.04, 18:14
            Jakby ktoś chciał się podszywać, to wszedłby na IP fastres. Żaden problem.
            • Gość: rachelka Re: Zaraz pobiegnę do rygi IP: *.twcny.rr.com 11.10.04, 18:27
              Gość portalu: Cep napisał(a):

> Jakby ktoś chciał się podszywać, to wszedłby na IP fastres. Żaden problem.
              no zaden jak zaden,ale dodanie sobie dodatkowego adresu do IP nie jest takie
              latwe. jarus nie wydaje mi sie zdolny do tego.
      • mirmilek Re: Zaraz pobiegnę do rygi 11.10.04, 18:01
        Jak dla mnie to jaro sam siebie "podrabia", bo mu sie nudzi.
    • Gość: aki rzeczywiście "trąci" niejakim adolfem h. IP: *.protonet.pl 11.10.04, 17:56
      :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
      • krystian71 Re: rzeczywiście "trąci" niejakim adolfem h. 11.10.04, 17:58
        skad mu sie wziela ta gazeta/pl w adresie?
        • Gość: Cep Re: rzeczywiście "trąci" niejakim adolfem h. IP: *.aster.pl 11.10.04, 18:02
          krystian71 napisała:

> skad mu sie wziela ta gazeta/pl w adresie?

To niech on sam wyjaśnia. Mnie jego eksperymenty z IP nie interesują. Udane czy nieudane.
          • krystian71 Re: rzeczywiście "trąci" niejakim adolfem h. 11.10.04, 18:10
            zeby to fredzio napisal,tobym nawet na adres nie zerknal
            ale mi cos nie pasowalo juz pare godzin temu
            Spojrz na ten wpis,chyba pamietasz
            "fekalia likwidujemy, wiec sie mniej na bacznosci bo po ciebie przyjdziemy."
            to nie jego refleks i nie jego slownictwo
            a tez z adresu gazeta/pl
            • Gość: Cep Re: rzeczywiście "trąci" niejakim adolfem h. IP: *.aster.pl 11.10.04, 18:12
              Mnie pasuje. Smród ten sam.
              • krystian71 Re: rzeczywiście "trąci" niejakim adolfem h. 11.10.04, 18:29
                ale w pierwszym poscie sam nazwales go islamskim....,he,he.Znaczy jakis adwersarz.Pierwsze wrazenie sie liczy
                • Gość: Cep Re: rzeczywiście "trąci" niejakim adolfem h. IP: *.aster.pl 11.10.04, 18:33
                  Nie jego nazwałem. Jego szanowną małżonkę. Z pochodzenia Turczynkę.

Zdaje się, że tu źródło jego problemów.
            • Gość: . Racja Krystian - to admin.serwera GW sie zabawia.. IP: *.range81-157.btcentralplus.com 11.10.04, 20:56
    • mirmilek Re: Zaraz pobiegnę do rygi 11.10.04, 18:18
      Prawda jest taka, ze poki sie jaro nie bedzie logowal, to mozemy sobie
      dywagowac do smierci, ktore posty sa jego, a ktore nie, bo jak sie dziecie
      zorientuje, ze za daleko sie tym razem posunal, to zaslaniajac sie poszywkami,
      zawsze moze sie wygodnie wypierac kazdego postu.
    • Gość: Cep Aha --- i może to bez związku, ale IP: *.aster.pl 11.10.04, 18:45
      własnie mój program antywirusowy wyłapał i zlikwidował wirusa <<Win-32 Trojano-378>>
      • krystian71 Re: Aha --- i może to bez związku, ale 11.10.04, 19:02
        Trojano?To musi prosto z Turcji,he,he
    • krystian71 Re: Zaraz pobiegnę do rygi 11.10.04, 19:00
      nie zalapalem,bom swiezo pod wrazeniem jego niedawnych wyznan jak to za porada rabina przekonwertytowal zone z islamu na katolicyzm :)))
    • Gość: Kris Re: Zaraz pobiegnę do rygi IP: *.cab18.mus.starman.ee 11.10.04, 19:02
      na pewno przez Zabkowice?
    • Gość: igor Ryga wyrzuca Ruskich. Cepow tez nie chce. IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 11.10.04, 19:39
      Dales sie wpuscic podszywce. Ubaw jak trza.

"Swiat jest coraz glupszy i weselszy" (My boss)
      • Gość: Cep Ty jesteś Alfred --- czy Igor --- czy czort IP: *.aster.pl 11.10.04, 22:13
        wie kto -

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka