Dodaj do ulubionych

CHRIS REEVE NIE ZAGLOSWALBY NA BUHA

11.10.04, 19:42
JA TEZ NA NIEGO NIE ZAGLOSUJE

TY TEZ NIE GLOSUJ NA BUSHA
Obserwuj wątek
    • Gość: Chris Reeve Niestety juz nie moge glosowac. Bush wygra teraz. IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 11.10.04, 19:52
      • Gość: dana33 Re: Niestety juz nie moge glosowac. Bush wygra te IP: *.broadband.actcom.net.il 11.10.04, 20:15
        alez wy gnojki, nie tylko ze smierci uszanowac nie umiecie, to jeszcze
        idiotyczna demoagogia glosem zmarlego, alez zera jestescie...
        • Gość: igor dana. teraz to dostalem kopa od Ciebie. Durniowi IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 11.10.04, 20:24
          chcialem ironicznie dolozyc jako Chris. A to, ze Reeve byl polkomunista to juz
          inna sprawa. Niestety jego imie bylo wykorzystywane przez najbardziej
          antyamerykanskie sily na swiecie. Szkoda czlowieka oczywiscie, ale tez nie stal
          po najbardziej moralnej stronie. Zwolennikiem 'palestynczykow' razem z Kim
          Basinger tez byl. Czy byl w tym szczery nie wiem, ale propaganda lewakow go
          wykorzystywala.
          • Gość: dana33 Re: dana. teraz to dostalem kopa od Ciebie. Durni IP: *.broadband.actcom.net.il 11.10.04, 20:29
            mozliwe, ale jak to sie mowi, o umarlych to albo dobrze albo nic.
            chociaz oczywiscie sa wyjatki, bo o hitlerze nic dobrego powiedziec nie moge, i
            jak w kioncu arafat powedruje do allaha, to tez watpie, zebym cos dobrego miala
            o nim do powiedzenia. i wprawdzie nie uwazalam ze on taki nadzwyczajny aktor,
            ale nawet jak lewak i lubil islamistow, to mu jednak daleko do hitlera i
            arafata, nie?
            a ja nie zwrocilam uwagi na ironie, a ze ja widze, ze kupa ludzi pisze z tych
            samych adresow, to juz rozroznic nie zawsze umiem... :)
            • Gość: igor dana. Kiedys juz pisal Alfred na ten temat. Ja IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 11.10.04, 20:42
              pracuje rano, Gerard po poludniu a Alfred na weekendy. Nieraz nasz
              boss 'Amerykanin' cos napisze ale rzadko. I tyle. Czas mamy ograniczony,
              pracujemy wiec w roznych godzinach. Reeve'a uzylem specjalnie jako nick akurat
              tu, bo przeciez jego zaslugi aktorskie nie byly az tak wielkie, a jego imie
              uzywano do brudnej propagandy tez. Przy okazji. Kiedys Pietrzak w kabarecie
              powiedzial, ze najlepiej sie kopie lezacego. Bo kiedy go kopac? Jak siedzi?
              Niby nieladnie ale jedyna mozliwosc. Szacunek okazmy tym, ktorzy na to
              zasluguja. Prawda jest wazniejsza niz falszywy szacunek.
              • Gość: dana33 Re: dana. Kiedys juz pisal Alfred na ten temat. J IP: *.broadband.actcom.net.il 11.10.04, 20:55
                nu, bede zwracac teraz uwage na was trzech... :)
                napewno nie kazdemu nalezy sie szacunek. ale wg mnie sam fakt, ze ktos umarl...
                przeciez nie byl z gruntu zlym czlowiekiem, nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka