Dodaj do ulubionych

Żydzi jak hitlerowcy

IP: 217.8.161.* 19.04.02, 13:38
Nie mogę już patrzeć i słuchać wypowiedzi Żydów i Izraelczyków, które są
nacechowane obłudą hipokryzją i cynizmem. Spójżmy prawdzie w oczy. Izraelczycy
i większość Żydów mówią i zachowują się jak hitlerowcy podczas II wojny
światowej. Wcześniej ganiłem moich znajomy za wypowedzi antysemickie dziś ja
również jestem ANTYSEMITĄ. A Gazeta chyba szuka tematów zastępczych aby
odwrócić uwagę od dramatu "Hawel Ostrzega"?!. Cynizm, Hipokryzja i Manipulacja.
Aż mnie boli z pogardy. Tylko tak dalej.
Jacek Lech
Obserwuj wątek
    • Gość: Abdul Re: Zastanow sie chwile IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.02, 21:51
      Takich zalosnych postaci jak Ty, jest w tym forum cale mnostwo.
      Cale stada nieudacznikow ktorzy potrzebuja miec wyrazny obraz wroga, ktory jest
      odpowiedzialny za to, ze im nie idzie. Kiedys byli to komunisci (tez ich nie
      trawilem) ale po komunie nastala pustka ,ktora niedojdy wypelnily sobie Zydami.
      Pytalem juz roznych inteligentow twojego pokroju ,(takich jak Hycel, Jojo, 88i
      inni) kim jest dla nich Zyd ,ktorego nienawidza. Zaden nie potrafi nawet
      zdefiniowac tego co rozumie pod pojeciem "Zyd". Ja wprawdzie zadnego Zyda nie
      znam osobiscie i nie mialem okazji zapytac jak sie oni sami okreslaja ale znam
      osobiscie kilku Arabow i wiem co dla nich oznacza pojecie Zyd. Od ciebie tez
      nie spodziewam sie niczego madrego ale w wolnej chwili zastanow sie nad soba.
      • Gość: ktos Nie wiesz kto (co?) to jest zyd? IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 19.04.02, 22:27
        To kogo bronisz?
        Zydem jest np. SSzaron i ci wszyscy, ktorzy go wybrali i go teraz popieraja
        (podobno wiekszosc zydowskich obywateli izraela).
        Zydami sa ci, ktorzy robia wrzask ("antysemita!!!") na caly swiat jak ktos
        wyglosi jakakolwiek uwage nie po ich mysli.
        Na koniec: zydami sa ci do ktorych nalezy mistrzostwo w kretactwach i
        klamstwach (to potrafi kazdy zydek bez wyjatku - to moze byc niezly test).

Przyklad: przedstawiciele jakiej nacji potrafili w perfidny sposob wykrasc
        malowidla z Ukrainy? Odpowiedz: panstwowy instytut Yad Vashem - moglo by sie
        wydawac, ze cywilizowana instytucja.
    • Gość: 88 Nie jestes antysemita ale jewhater , tak jak ja IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 19.04.02, 22:08
      Gość portalu: Lech napisał(a):

> Nie mogę już patrzeć i słuchać wypowiedzi Żydów i Izraelczyków, które są
      > nacechowane obłudą hipokryzją i cynizmem. Spójżmy prawdzie w oczy. Izraelczycy
      > i większość Żydów mówią i zachowują się jak hitlerowcy podczas II wojny
      > światowej. Wcześniej ganiłem moich znajomy za wypowedzi antysemickie dziś ja
      > również jestem ANTYSEMITĄ. A Gazeta chyba szuka tematów zastępczych aby
      > odwrócić uwagę od dramatu "Hawel Ostrzega"?!. Cynizm, Hipokryzja i Manipulacja.
      >
      > Aż mnie boli z pogardy. Tylko tak dalej.
      > Jacek Lech

Ktorego pieknego dnia , zlaczymy sily i wypierdolimy ten zydowski kram w pizdziec
      • Gość: Abdul Re: to 88 zyje ? IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.02, 22:24
        Kiedys poradzilem ci bys skoczyl z mostu na leb i doszly mnie wiesci ,ze z
        mojej rady skorzystales.Niestety znowu nie wykazales charakteru i zawiodles.
        Poza wulgarnym
        belkotem nie nic nie mozna od ciebie oczekiwac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka