Dodaj do ulubionych

Sędzia Kavanaugh

19.09.18, 18:28
No i zaczęło się...

Demokraci nie mogli znaleźć nieczego złego na temat sędziego Kavanaugh oprócz tego, że do Sądu Najwyższego niminuje go Trump. I było im smutno. Aż tu nagle pojawiło sie oskarżenie, że w szkole średniej, w roku 1982, Brett molestował koleżankę. I teraz "postępowi" Amerykanie mogą z czystym sumieniem wyrażać się o nim negatywnie mimo, że zarzuty nie zostały potwierdzone.

www.reuters.com/article/us-usa-court-kavanaugh-poll/opposition-to-kavanaugh-grows-support-at-historic-low-reuters-ipsos-poll-idUSKCN1LZ1WT
Obserwuj wątek
    • engine8 Re: Sędzia Kavanaugh 19.09.18, 19:18
      No i ta molestwana nie bardzo pamieta kiedy i gdzie to bylo wiec teraz postawila zadanie ze zanim bedzie zeznawac FBI ma jej to wyszukac i przypomniec.
      Rece opadaja jak demokraci sie prymitywnie zachowuja.. W sumie wspolczuje tej Pani doktor czy profesor bo ja wrobili w cos czego sie do konca zycia nie pozbedzie ze swego zyciorysu.
      • malkontent6 Re: Sędzia Kavanaugh 19.09.18, 19:35
        Demokraci są zdesperowani. Nie mogą kwestionować jego kandydatury, bo ma odpowiednie wykształcenie i doświadczenie. Muszą więc szukać na niego innych haków. Na przykład molestowanie lub mlaskanie przy jedzeniu.
        • polski_francuz Re: Sędzia Kavanaugh 19.09.18, 20:05
          Nie znalem tla atakow przeciwko kandydatowi na sedziego Sadu Najwyzszego, ale to polityczne wydaje mi sie sensowne. Molestowanie pzred wieloma latami i nagle sobie przypomnienie jest juz troche podejrzane. I kazdy, kiedys sie niezbyt zachowal wobec jakiejs damy. I jak pomyslisz, ze do konca zycie moze Cie ona za to zaatakowac, to smak stanowi sie naprzeciw:).

PF

PF
          • engine8 Re: Sędzia Kavanaugh 19.09.18, 21:03
            Demokratom glownie chodzi o to aby przesunac glosowanie poza 6 Listopada gdzielicza ze zdobeda wiekszosc w ktorejs izb w Kongresie a wiec lapia sie wszytkiego co im w rece wpadnie.
    • szwampuch58 Re: Sędzia Kavanaugh 19.09.18, 20:15
      nie dubluj felusia
      forum.gazeta.pl/forum/w,50,166741858,166741858,Kwadratowy_cyrk.html
    • felusiak1 To już przerabialiśmy w 1991. 19.09.18, 21:05
      Anita Hill.
      Demokraci swiecie wierzą iż w nadchodzacych wyborach zdobedą większość w Izbie i Senacie zatem grają na przeciaganie. Republikanie nie maja jaj.
      • szwampuch58 Re: To już przerabialiśmy w 1991. 19.09.18, 21:16
        zaciekawila mnie ta osoba;
        en.wikipedia.org/wiki/Brett_Kavanaugh
        nie bede zlosliwy ale prawak z pod znaku dwoch zbitych desek,wspaniala kariera u prawakow ....jak zostanie sedzia mam nadzieje ze nie da dooooopy
        • felusiak1 Re: To już przerabialiśmy w 1991. 19.09.18, 22:17
          Przyznam, że nie zrozumiałem twojego wpisu. Co to znaczy "nie da doooopy"?

Wygląda na to, ze nie bardzo rozumiesz rolę sądów apelacyjnych i najwyższego.
    • kylax4 Widzę, że forumowi gwałciciele zabrali głos. 19.09.18, 23:43
      Ja wiem, że ciężko Wam się żyje, bo świat już nie zamiata Waszych gwałtów pod dywan.
      • engine8 Re: Widzę, że forumowi gwałciciele zabrali głos. 20.09.18, 00:24
        Jakich Waszych gwaltow? Gdzie byl gwalt?
        A ja mysle ze Wy Panie kylax pewnie chcielibysci zeby tak gwalcili - a tu nikt nie chce?
        • felusiak1 Re: Widzę, że forumowi gwałciciele zabrali głos. 20.09.18, 02:21
          Mówię ci, że kajlaksowi dekiel odskoczył i odfrunął z wiatrem i efekty widzć.
      • malkontent6 Re: Widzę, że forumowi gwałciciele zabrali głos. 20.09.18, 15:37
        Jakich gwałtów?
        • felusiak1 Re: Widzę, że forumowi gwałciciele zabrali głos. 20.09.18, 17:54
          Tych co zamiotłeś pod dywan, gwałcicielu. A jakbym ci pokazal co pod moim dywanem......
          kajlaks nie ma dywanu.
          • malkontent6 Re: Widzę, że forumowi gwałciciele zabrali głos. 20.09.18, 21:23
            Mam jeszcze szkielety w szafie... Ale nie mów o tym kajlaksowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka