Dodaj do ulubionych

Mick zachorował

30.03.19, 20:58
Szkoda - jest symbolem.
Wracaj do zdrowia dziadku Mick!
Obserwuj wątek
    • j-k To co on wczesniej nawyrabial... 30.03.19, 21:02
      to az dziw bierze, ze HIV-a nie zlapal.
      • boomerang Re: To co on wczesniej nawyrabial... 31.03.19, 07:29
        Co nawyrabiał? Nawyrabiał to jego kolega z podstawówki, i z gorszego domu, Keith Richards, któremu życie co rusz ratowały transfuzje. Mick był raczej ostrożny, kobiety dobierał sobie zdrowe i ułożone. W narkotyki się nie wciągał, koncentrował się na biznesie, jak na byłego studenta London School of Economics przystało. Co ciekawe matka Micka urodziła się w Sydney, Australia.
        • j-k Re: To co on wczesniej nawyrabial... 31.03.19, 07:58
          a to ciekawe...

boomerang napisał:
          Mick był raczej ostrożny, kobiety dobierał sobie zdrowe i ułożone.

w to nie watpie.
          i dlatego nie zlapal HiVa...
          ale jestes pewien, ze tylko kobiety ?
          • boomerang Re: To co on wczesniej nawyrabial... 31.03.19, 08:11
            Upił się kiedyś z Davidem Bowie, pod nieobecność Angie, żony tego drugiego, a kiedy ta wróciła zastała dwóch pijaków śpiących w jej łóżku. Angie, jak to kobita, z dumą ten fakt rozgłosiła.
            • j-k No dobra Micka lubie i cenie... i 3mie kciuki... 31.03.19, 08:28
              ale ikona jest dla mnie Paul Mc Cartney.

- gdy on znicknie - skonczy sie pewna epoka.
              • polski_francuz Re: No dobra Micka lubie i cenie... i 3mie kciuki 31.03.19, 10:11
                Lubilem Makke, ale po tym jak chcial autorow piosenek przemeblowac na McCartney-Lennon, to moje sentymenta ochlodly. Uwazam, ze kolegow i przeszlosc trzeba szanowac a nie zmieniac na swoja korzysc.

PF
    • borrka Usta Micka Jaggera 31.03.19, 09:42
      Trochę zapomniany, a świetny film:
      www.youtube.com/watch?v=TT-fpHVTcjI
      Osobiście moje trzecie podejście i to zakończone powodzeniem.
      Na pierwszym dostałem pałą, w Wiedniu ... nie zdąrzyłem dojechać, ale Chorzów pełny sukces.
    • wiktor_jerofiejew Micke podobno lazil po plazy wczoraj 01.04.19, 19:36
      borrka napisał:

> Szkoda - jest symbolem.
      > Wracaj do zdrowia dziadku Mick!

Mam bilety na Koncet w Miami w kwietniu , no coz trzeba bedzie poczekac na nowe terminy
      najtanszy bilet to $ 390 , a najdrozsze $2500
      • borrka Drogo w Ameryce 02.04.19, 01:00
        Intuicyjnie czułem, że wolę europejski swąd palonych chutorów i wrzask gwałconych mołodyci
        • polski_francuz Re: Drogo w Ameryce 02.04.19, 07:59
          Mick bedzie mial operacje kardiochirurgiczna (za RTL). A zatem koncert trzeba przesunac z 3-6 miesiecy.

PF
          • engine8 Re: Drogo w Ameryce 02.04.19, 18:51
            Ale dlaczego w Ameryce skoro to nie tylko najdrozszy ale i jeden z "najgorszych" ponoc systemow medycznych na swiecie?
            • felusiak1 Re: Drogo w Ameryce 03.04.19, 16:36
              Dlatego, ze w Anglii leżałby po operacji z jakimś z plebsu albo nawet z polakiem albo arabem a w Ameryce bedzie miał swój pokoj i Keith bedzie mógł drinka wypić siedzac przy jego lózku.
      • romad2447 Re: Micke podobno lazil po plazy wczoraj 02.04.19, 08:41
        Widzialem Rolling Stones w 1974 roku w Innsbrucku za 100 schilingow , a w 1989 w Faxboro Ma. za $ 42.50, Steel Wheels tour.Kiedys wszystko bylo tansze.
    • engine8 Re: Mick zachorował 02.04.19, 00:42
      Micka ci szkoda? Idol moralny? Symbol czego - dobrego?
      Za co go mozna w sumie tak szczezrze i od serca cenic?
      • borrka Za energię życiową... 02.04.19, 00:48
        Mam nadzieję go prześcignąć.
        No i za dobrą muzykę.
        • 5magna Re: Za energię życiową... 02.04.19, 02:01
          Nabuzowany narkotykami od razu widac…..
          • boavista4 Re: Jerofiejew, lepi idzcie na koncert Owsiaka 02.04.19, 06:43
            Owsiak jest lepszy ot kogokolwiek, w czasie koncerta moszesz nawet se po.... w blocie.
            Ja wom mowie , forse dajcie Owisiakowi i do zadny Florydy nie leccie !!!
        • boomerang Re: Za energię życiową... 02.04.19, 09:26
          > No i za dobrą muzykę.

Czy potrafisz wskazać co skomponował Mick, a co Keith? Nie jest tak łatwo odgadnąć, jak w przypadku spółki Lennon/McCartney. O ile wiem "Sympathy for the Devil" było pomysłem Micka, a "Satisfaction" przyśniło się Keithowi. Brian Jones natomiast nie stworzył niczego, był wyjątkowym beztalenciem muzycznym, dlatego wyleciał z zespołu, gdy tylko popadł w uzależnienie od narkotyków.
          • borrka Dość oczywiste 02.04.19, 16:38
            Płyty solowe Jaggera lubię, Richardsa nie.
            Ale specjalnie się nie zastanawiam.
      • polski_francuz Re: Mick zachorował 02.04.19, 08:01
        Za kilka piosenek, ktore zostana. Satisfaction e.g. which he could not get, whatever he tried:)

PF

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka