Dodaj do ulubionych

Iran wypróbował nową broń

IP: *.top.net.pl 20.10.04, 14:26
Prawdopodobnie Izrael też coś wypróbuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: homofob i rasista Re: Iran wypróbował nową broń IP: 207.181.167.* 20.10.04, 14:38
      > Prawdopodobnie Izrael też coś wypróbuje.

...najlepiej na szmacianoglowych iranskich mulach !
    • Gość: ajak Bron trzeba udoskonalac IP: *.tor.primus.ca 20.10.04, 14:39
      Amerykanie caly czas udoskonalaja swoja bron, dzieki temu nawet ich bomby i
      rakiety mysla (w przeciwienstwie do ich prezydenta).
      "Myslaca i bardziej precyzyjna bron = mniej ofiar" (G.W.Bush)
    • Gość: Gucio [...] IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 20.10.04, 14:54
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: homofob i rasista Re: Nadzieja dla ludzi dobrej woli.... IP: 207.181.167.* 20.10.04, 14:57
        ...brawa !!! Gucia, brawa !!!
        A gdzie ty sie Gucia uczyla polska skladnia i gramatyk ?
    • Gość: igor Iran wypróbował nową broń i walnal w Damaszek IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.10.04, 15:10
      Mozna smialo zalozyc, ze jesli cos jest od komuchow z Korei, a tam znalazlo sie
      z Sowiecji, to musi to byc 'celne'. Pomiary dokladnosci na pewno zostaly tez
      ustalone przez tych co wystrzeliwali. Czekam z niecierpliwoscia jak wysla
      glowice A. Nie mam rowniez watpliowsci, ze poleci (trafi - to niuzyteczne tu
      slowo) tam gdzie nie chciano.
      • Gość: Tysprowda Re: Iran wypróbował nową broń i walnal w Damaszek IP: 193.188.161.* 20.10.04, 15:23
        Buszolomie niegoju, Igorem zwany....

Nie pamietasz jak USSA strzelaly precycyjnie z Morza Czerwonego ponad
        sredniowiecznym i niedemokratycznym krajem serdecznych przyjaciol Busha Nostra
        aby zakorzenic demokracje w Irakoriko po uprzednim tam trafieniu precycyjnym, a?

I trafily one USSA w Arabie Saudyjska, Turcje i Iran tez.

Nie trafily precycyjnie w Damaszek, wiec chcesz zeby Iran robil to za
        amerykansynow czy co?
        • Gość: .. a teraz.. przetlumacz to na polski .:--)) IP: *.utc.com 20.10.04, 16:08
          • Gość: Tysprowda Re: a teraz.. przetlumacz to na polski .:--)) IP: 193.188.161.* 20.10.04, 16:12
            Uczyc sie, uczyc sie i jeszcze raz uczyc sie, powiedzial Lenin do Bushina.
          • rebecca2 Re: a teraz.. przetlumacz to na polski .:--)) 20.10.04, 16:22
            a co tu tlumaczyc,byla chinska ambasada,byly szpitale w kazdym jezyku latwo zrozumiec
        • Gość: igor Tysprowda. Zartuje caly czas bo lubie Polakow. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.10.04, 16:11
          I polski jezyk musze trenowac aby nie zapomniec. Rozprez sie, zluzuj - pomaga
          na zdrowie. Mnie zwisa dokladnie kto kogo walnie na Bliskim Wschodzie. Daleko
          do mnie. A ze sie pomyla to Ci gwarantuje. Co Ty masz z tym Bushem - obsesja
          czy co. Nie moge glosowac na Demokratow bo za bardzo mi komuna smierdza i tyle.
          Jak bym glosowal za Kerrym to bym glosowal tez za malzenstwami pedalow i
          lesbijek a tego nawet moj tolerancyjny umysl nie zniesie. Niech sie dupcza jak
          chca, ich byznes. Ale malzenstwa? Zreszta slyszales, ze Kerry moze byc
          ekskomunikowany z katolicyzmu.
          Na wesolo jeszcze bardziej: Moj ksiadz kaze mi glosowac przeciwko Kerry'emu bo
          on za aborcja zawsze i wszedzie; bez ograniczen. Alles klar?
          • Gość: Tysprowda Re: Tysprowda. Zartuje caly czas bo lubie Polakow IP: 193.188.161.* 20.10.04, 16:17
            Aha, tos ty buszolom goj, nie niegoj, a?

Ja tez trenuje moj ukochany jezyk polski na niekochanym Bushu zartujac z
            wrednego buszyzmu i morderczej Busha Nostra.

Gdzie jest powiedziane, ze Busha kazdy ma kochac, nu?
          • Gość: .. Tysprowda to taka ..jadwiga-falszywka goralska:-)) IP: *.utc.com 20.10.04, 16:18
            Nie moge glosowac na Demokratow bo za bardzo mi komuna smierdza i tyle.
            >
            a czym ty myslisz czuc "Gownoprowde"? Toz to ich czlowiek..dlatego te jego
            przygupawe posty..
            • rebecca2 Re: Tysprowda to taka ..jadwiga-falszywka goralsk 20.10.04, 16:26
              aj,waj prawda jest jedna.Iran wyprobowal nowa bron,wg igora zawsze trafi w damaszek,wiec czemu bush za panswo zla ich oglasza,a nie panstwo bublarzy?
              Czemu sie jakims Iranem przejmuje
              Niech sie igor z buszem skonsultuje i wspolna linie ustala
              • Gość: igor Rebecca? Rachelka? Co z tymi zydowskimi nickami IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.10.04, 16:56
                na tym forum? Rebeczko droga - przeciez ja pisze co ja mysle a nie co Bush.
                Bush mysli jak Bush. Igor mysli jak igor. Kumasz Ziemianko znad Jordanu? Jak
                mam glosowac jak wybor taki. Kerry - prezydentem. Jak zamkne oczy to moge
                sluchac Busha nawet jak sie jajcarz pomyli. Kerry'ego nie moge zniesc za falsz.
                We Frisco nadawal pedalom, ze za malzenstwami ich jest. W Bostonie, nadawal w
                katedrze, ze jest przeciw. W koncu Alzheimera jeszce chyba nie ma. To kto jest?
                Nader, tez smutas jak Kerry i pieprzy jeszcze gorzej. Z Bushem sie mozna nie
                zgadzac (podpadl mi tez za pare rzeczy) ale lojalny jest w stosunku do
                przyjaciol, i to co mowi to stara sie robic. A ze mu tyle rzeczy nie wyszlo?
                Zgodnie z polskimi geniuszami powinien czytac Nostradamusa to by wiedzial
                lepiej.

"Swiat jest coraz glupszy i dlatego coraz weselszy" (My boss)
                • Gość: Tysprowda Re: Rebecca? Rachelka? Co z tymi zydowskimi nicka IP: 193.188.161.* 20.10.04, 17:07
                  Igorze buszolomie nie niegoju.

Sie znaczy, cosik sie tlumaczysz z tego zboczenia buszewizmem zwanego, ze niby
                  nie ma wyboru....jeden Frankenstein, drugi amerykansynow morduje w Irakoriko,
                  wstydzisz sie czy jak?

A po kiego tez sie tlumaczysz, ze ksiedza sluchasz co masz robic.

You know, man's got to do what man's got to do: klechy sluchac i buszewizm
                  uprawiac.
                  • Gość: igor nastepny jajcarz. Lepszy niz Bush. Pisalem do IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.10.04, 17:13
                    Rebeczki nie do Ciebie. Ja - tlumaczyc sie komukolwiek. Synus, jam alfa i
                    omega. Ja wszystko wiem. Ja wszystko rozumiem. Ja oswiecam tylko jak lampa w
                    ciemnosci glupoli jak Ty. Ja nawet nie sprawdzam czy Ty cos rozumiesz. Nie
                    musisz. Co ty masz taki dziwny sposob pisania po polsku. Nie ma nawet
                    formy 'niegoj' w Wielkim Slowniku Jezyka Polskiego. I czemu w ogole uzywasz ten
                    jezyk, jak tak slabo nim wladasz. Znasz angielski, niemiecki, francuski,
                    rosyjski? Napisz cos z sensem i lepsza gramnatyka w innym jezyku.
                    • rebecca2 Re: nastepny jajcarz. Lepszy niz Bush. Pisalem do 20.10.04, 17:17
                      "Mozna smialo zalozyc, ze jesli cos jest od komuchow z Korei, a tam znalazlo sie
                      z Sowiecji, to musi to byc 'celne'. Pomiary dokladnosci na pewno zostaly tez
                      ustalone przez tych co wystrzeliwali. Czekam z niecierpliwoscia jak wysla
                      glowice A. Nie mam rowniez watpliowsci, ze poleci (trafi - to niuzyteczne tu
                      slowo) tam gdzie nie chciano."

no to powiedz mi alfo i omego,kto tu jest groznym przeciwnikiem,bo chyba nie ty
                      • Gość: igor Droga Rebeko. Ladnie pytasz to odpowiadam bo IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.10.04, 17:38
                        lubie jak ludzie sa grzeczni i argumentuja. Nienawidze chamsta, klniec i
                        obrzucania blotem oponenta. Jesli jednak, ktos tak robi w stosunku do mnie to
                        albo mu nie odpowiadam albo tez se walne gruda.
                        A teraz do rzeczy. Jestem tu tylko z przyczyn utrzymanie jezyka. Naprawde nie
                        chce a i przekowywac ani tlumacyc. Wyrazam swoja opinie oparta na wiedzy. Iran,
                        jest dla mnie przykladem straconej szansy modernizacji. Wladza szaha byla
                        niedemokratyczna ale wladza ajatolahow jes samobojstwem narodowym Persow. Bron,
                        ktora oni moga dysponowac oparta jest na przestarzalej technologii.
                        Na miejscu Bush'a bym zostawil Iran powiewaz jest on na prostej drodze do
                        wewnetrznej rewolucji.
                        • rebecca2 Re: Droga Rebeko. Ladnie pytasz to odpowiadam bo 20.10.04, 17:43
                          dzieki za wyczerp.odpowiedz ,ale prosze jeszcze o jedna,czy w czlym USA nie ma ani jednego kandydata kt.bylby przeciw aborcji,malzenstwom homo i atakowi na Iran.
                          Oprocz ciebie oczywiscie,kt.nie masz jak suppose biernego prawa wyborczego
                    • Gość: Tysprowda Re: nastepny jajcarz. Lepszy niz Bush. Pisalem do IP: 193.188.161.* 20.10.04, 17:38
                      No bo widzisz Igorze goju, Slowniki, nawet Wielkie, sa do tylu.

Goj, to wiesz co znaczy, nu nie?

Nie, to wiesz co znaczy, nu nie?

Niegoj, nie wiesz co znaczy, a? Orzeszty.....

Kto ci powiedzial ze ja znam angielski, niemiecki, francuski, rosyjski?

Uczylem sie tych jezykow, nie z mojej pierwszej polskiej czytanki, wieczory i
                      ranki, ale zeby tak od razu znac? Dziekuje niemniej za przesadne mniemanie o
                      moich mozliwosciach lingwinistycznych.

Ale nad twoimi polskimi mozliwosciami lingwinistycznymi warto
                      popracowac....horyzonty rozszerzac, z pudelka myslowego wypelznac, nowych slow
                      sie nauczyc.......a potem mozesz sam je sobie stworzyc.

Uczyc sie, uczyc sie i jeszcze raz uczyc sie polskiego, buszolomie Igorze.

Wtedy zrozumiesz, ze jak to jest w zwyczaju u buszolomow gdzie biale jest
                      czarne, wolnosc niewola i Bush ofiara losu, ze ja polskim wladam dobrze, a ty
                      polskiego juz nie bardzo rozumiesz.

Niemniej doceniam twoje cwiczenie w zrozumieniu jezyka matczynego, bo jak to
                      mowia staroswieccy: Uebung macht den Meister.
                • rebecca2 Re: Rebecca? Rachelka? Co z tymi zydowskimi nicka 20.10.04, 17:14
                  misiu-igorku.Ja ciebie juz zrozumialam w pierwszym poscie,ze tylko z powodu tej aborcji,no i jeszcze homoseksualnych malzenstw preferujesz busha.No i fajnie,wolno ci.Mnie to malo obchodzi,choc powinno,bylonie bylo prez.mocarstwa.
                  A jesli to nie ty napisales,ze wszystkojedno co Iran wyprobowal i tak walnal w Damaszek -to cie przepraszam,bo ja sie do tej informacji ustosunkowalam.
                  Bo albo iran jest groznym panstwem zla(wg twego idola),albo tak i tak w damaszek wyceluje-wiec olac go nalezy i zajac sie lukaszenka
            • Gość: igor Dziekuje :.. Jak mam lepszy humor niz zwykle to IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.10.04, 17:18
              odpowiem nawet Guciowi. Tomson przy tej 'jadwidze' jak piszesz, to geniusz.
              Tysprowda, niezaleznie od nicka, jest jednym z najbardziej dziwnych (delikatnie
              mowiac) produktow genetycznego niedoboru jego rodzicow.
              • Gość: .. Re: Dziekuje :.. Jak mam lepszy humor niz zwykle IP: *.utc.com 20.10.04, 18:06
                A ja mam wrazenie, ze rozmowa z takim cymbalem jak Tysprowda to to samo co
                rozmowa z rebecca2, toz gdy porownasz ich wypowiedzi to sa
                identyczne...Tysprowda potrzebuje poparcia i...pisze sam do siebie.Widzisz w
                jakim stanie ten facio jest? przypadek tylko do Tworek :-))A moze stamtad facio
                pisze?! Kto wie.:-)))
                p.s. jadwiga to taka goralska cipa...:-))
                • Gość: igor Dziekuje :.. Tego okreslenia nie znalem, bo tak IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 20.10.04, 20:42
                  naprawde nigdy nie znalem gorali. Rade biore pod uwage. Masz racje, szkoda
                  czasu. Doszly wiec dwie osoby do listy 'durniow' forunowych -Rebecca i
                  Tysprowda.
          • Gość: sp;lit Re: Tysprowda. Zartuje caly czas bo lubie Polakow IP: *.nas32.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 20.10.04, 16:35
            Zapamietaj co jadles dzis na sniadanie , nie wiem co , ale widze , ze nareszcie
            odzywasz sie normalnie i z sensem :)

uklony
            • Gość: meerkat Wole Shahaba od Araba! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 20:35
              Shahab leci, Shahab smrodzi
              Shahab nigdy nie zaszkodzi.
              ale moze dostac czkawki
              gdy nadleca TOMAHAWKI! :-)))
              • Gość: igor meerkat. Nalezysz do kilku osob na forum, ktore IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 20.10.04, 20:46
                czerpia wzory ze Sztaudyngera - moim zdaniem. Moge sie mylic. Zawsze poprawia
                mi to humor, szczegolnie,, ze masz racje merytoryczna. Przeciez te iranskie
                osiagniecie to musi byc islamsko-koreansko-sowiecki szmelc w porownaniu z
                rakietami USA i Izraela. Ja twierdze, ze jak Iran walnie w Tel Awiw to Shahab
                wyladyje w Damaszku.
                • Gość: meerkat Igor, a jak Persowie zwieksza zasieg Shahabow..:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:54
                  To pare moze wyladowac w FENIANIE i okolicy.
                  Wtedy my HUMANITARNIE staniemy po stronie Iranu majac nareszcie pretekst by dac
                  wreszcie wrazym silom polnonokoreanskiego GULAGU "zdecydowany odpor"!:-))))

Moze byc wszelako jeszcze gorzej. Polnocnokoreanskie rakiety ktore moga
                  dosiegnac tylko Alaski wytluka tysiace niedzwiedzi, losi i reniferow w tym
                  stanie. Jesli znasz zacieklosc amerykanskich eko-terrorystow, to wiesz, ze w
                  tym momencie Kim Jong-il ma juz zupelnie przechlapane!:-)))))))))))))))))))))))
                  • Gość: igor Dziwie sie , ze eko-faszysci nie zalatwili go juz. IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 22.10.04, 22:03
                    W KRLD ponad 20% powierzchni to nieodwracalnie zdegradowane srosowisko. Jak
                    tereny w Deutche Demokratische i Ceskoslovensko po odkrywkach brunatnego wegla.
                    Zero, null, kropka, nicht und so weiter. W Polsce tez sa niezle polacie. Czemu
                    Kima jakis umierajacy z glodu wspolrodak nie zalatwi?
    • Gość: jarek-Zyd ne telus Niepotrzebuje, te mameluki sami sie wykoncza. IP: *.fastres.net 20.10.04, 20:44
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka