Dodaj do ulubionych

Obglodalem Polski film krzyzacy to plagiat?!

01.11.04, 17:58
Ksiedza Konrad z Mazowsze sprzedal prusja dla Niemcow bo polacy njic
nieumieli robic bez zydow i niemcow, potem niemcy chcieli pracowac dla swoja
kieszenie bez polakow
a ten film chcial przesletwic niemcow krzyzakow jako Nazisci
oni wcale nie lubili polek bo byli zakonicy pedali i lalusi co araby ich
wypedzili w 13 wieku z erec Izraela
Obserwuj wątek
    • Gość: aki a ja nie obglądałem żaden film z erec israel IP: 80.51.161.* 01.11.04, 18:35
      bo ich w polska kino nie wyświetlawują ani w tiwi też.i nie wiem czy w israel wogóle jakas film produkować
      • krystian71 Re: a ja nie obglądałem żaden film z erec israel 01.11.04, 18:50
        rezyser tego filmu dozyl swoich dni gdzies w erec israel co jest kolo holiludu
        I Fredzio ma racje,ze to wyjatkowa chala,ale jak to sie ogladalo!!!
        Czy Fredzio tv Polonie oglada,wlasnie wczoraj Krzyzakow puszczali???
        • fredzio54 Re: a ja nie obglądałem żaden film z erec israel 01.11.04, 19:16
          ten Film to polska propaganada
          zaprosili krzyzakow a potem wypedzili ich tfuj
          • gini Re: Fredziu 01.11.04, 19:21
            Idz juz sobie ze swoimi glupimi prowokacjami.
            Nie mozliwe by ktos piszac i czytajac przez trzy lata nie nauczyl sie w miare
            poprawnie pisac, nie rznij glupa bo nudny jestes.
          • krystian71 Re: a ja nie obglądałem żaden film z erec israel 01.11.04, 19:22
            niczego ci to nie przypomina?Nie wolno przeginac paly i porywac Danusi
            • Gość: rachelka Re: a ja nie obglądałem żaden film z erec israel IP: *.twcny.rr.com 01.11.04, 19:29
              krystian71 napisała:

> niczego ci to nie przypomina?Nie wolno przeginac paly i porywac Danusi

loj nie,bo zeby poleca:)
    • a.adas Fredzi, co Ty sobie miesiac z kinem polskim robisz 01.11.04, 19:45
      czy co???
      widzę, że pochwalasz działania Arabów, Fredzio
      choć to wyglada tak
      Krzyżaki pedały wyrzucone z erec Izrael
      przez Arabów
      Krzyzaki kupiły od Polaki ziemia
      i pedały wspólnie z Żydami budowały Polskę
      za co pedały i Żydzi out z (NIE)Polska ziemia
      w tym czasie Arabowie budowac swój erec Palestyna
      (przez kilkaset latek)
      a Żydzi out Arabów z erec (i Tych i Tamtych) Palestyna
      • Gość: wiktor Re:a.adas napisz ze jestes prostym kretynem IP: 5.6R1D8DEBUG* / 212.25.109.* 01.11.04, 19:55
        lepiej brzmi
        • Gość: adas Ty mnie naprawdę lubisz mniej niż Rachelka:))))) IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 01.11.04, 19:57
          A to duża sztuka (taaaaaaaka ryba)
        • Gość: rachelka Re:a.adas napisz ze jestes prostym kretynem IP: *.twcny.rr.com 01.11.04, 19:58
          Gość portalu: wiktor napisał(a):

> lepiej brzmi
          nie moze tego uczynic,gdzy tytul ten dawno jest wziety przez ciebie.ty masz
          zupelnie polot starej kury,nawet gdaczesz podobnie.
        • krystian71 Re:a.adas napisz ze jestes prostym kretynem 01.11.04, 20:01
          tobie tez zal Krzyzakow?Bo pedaly i industrie na erec Prusy przyniosly a
          potem byl Grunwald?
          I od Saracenow i od Polakow dostali manto.Ucz sie fiktorku ,ucz
    • Gość: magdziarz [...] IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.04, 20:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: aki fredzio to robią filmy w izrael czy nie IP: 80.51.161.* 01.11.04, 21:01
      ?????
      • krystian71 Re: fredzio to robią filmy w izrael czy nie 01.11.04, 21:05
        trudno wyczuc,za to Iran ma calkiem udane kino
    • Gość: ABE Re: Obglodalem Polski film krzyzacy to plagiat?! IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 01.11.04, 21:22
      Nie ma to jak odswiezajaca, odwazna re-interpretacja historii. Fredzio jest
      geniuszem. A juz to subtelne odniesienie do Izraela pokazuje wspaniale jak to
      historie Polski i erec Izraela byly od poczatku naszych dziejow nierozerwalnie
      ze soba splecione. Bravo@
    • Gość: mefet Fredzi to był wasz film IP: *.visp.energis.pl 01.11.04, 21:36
      Aleksandr ford go nakręcił. Jakiś mądry żyd powiedział, że gdyby Ford żył w
      Ameryce ( Usreal) to znaczył by więcej nie Metro i Goldwyn i Spielberg razem
      wzięci.
      • krystian71 Re: Fredzi to był wasz film 01.11.04, 21:39
        juz o tym fredzi delikatnie napomykalem,ale on woli ople,fordy dzis bojkotuje
      • fredzio54 Re: Fredzi to był wasz film 02.11.04, 13:08
        Prawda ale on kochal polske i w 39 byl Plk. w WP i nakrecal wiadomsci
        jak polacy z bitwy uciekali przez niemcow
    • Gość: babariba ty fredzia nie obglondaj nic, jak się napijesz... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 02.11.04, 11:57
      ten napój, co on jest robiony na wodaz Morze Zmartwiałe, bo ciebie się robi cóść z mózg z takiej słonej woda.
      TAkie ślone to dobre są grzyb niektóre i dzisiaj solił będę podzielonki, a potem je w śmietanę wetknę z cebulą :)))
      • Gość: Bredzio54 Re: ty fredzia nie obglondaj nic, jak się napijes IP: *.telia.com 02.11.04, 12:20
        Brdzisz, trzeszczysz i nic nie mozna ciebie zrozumiec. Ty lopuchu.
        • fredzio54 Re: ty fredzia nie obglondaj nic, jak się napijes 02.11.04, 13:09
          widzis ale obglodam polskie filmy serialy i dowiedzam sie o polakow
          • a.adas Re: ty fredzia nie obglondaj nic, jak się napijes 02.11.04, 13:14
            to coś Ty wiedział o Polakach jak Ci kołder na granicy zabierali?, ze teraz
            musisz filmy oglondać?
            • fredzio54 Re: ty fredzia nie obglondaj nic, jak się napijes 02.11.04, 13:25
              a.adas napisał:

> to coś Ty wiedział o Polakach jak Ci kołder na granicy zabierali?, ze teraz
              > musisz filmy oglondać?
              obglodam polski film i wszytko negatwinie o polakow wytlumaczam z kumplami w
              kawiarni mykolinsky w Natani nad morzem na piatek po poludniu
              • a.adas Re: ty fredzia nie obglondaj nic, jak się napijes 02.11.04, 13:40
                A kumple skąd? Też z Galicji?
                • Gość: babariba fredzia nie ma kumpel, ona ma tylko... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 02.11.04, 14:17
                  ...narzeczony, co razem z rzewnością kordeł wspominają i poniemiecki stragan z Breslau
                  • a.adas Panie Babariba jest tak 02.11.04, 14:43
                    Polski Muzułmanim kłóci się z Polskim Żydem
                    a Polskie Goje i Niewierni się przypatrują
                    Dobrze myślę?
                    Proszę nie brać tego postu śmiertelnie poważnie
                    Broń Boze
                    • fredzio54 Re: Panie Babariba jest tak 02.11.04, 14:48
                      a.adas napisał:

> Polski Muzułmanim kłóci się z Polskim Żydem
                      > a Polskie Goje i Niewierni się przypatrują
                      > Dobrze myślę?
                      > Proszę nie brać tego postu śmiertelnie poważnie
                      > Broń Boze
                      Mieszkalem w polsce i nigdy nie poznalem arabstwo muzelmanskie polskie
                      napewno ich gomulka sprowadzil "nasze arabskie braci"
                      • a.adas Panie Fredzio,o polskich Tatarach się nie słyszało 02.11.04, 16:04
                        Nie zdziwiłbym być się, gdyby się okazało, że gdy przodkowie Szanownego Pana
                        Fredzia do Rzeczypospolitej przed pogromami uciekali
                        Przodkowie Pana Babariby od kilku już pokoleń w barwach choragwi tatarskich
                        granic Rzeczypospolitej bronili
                        choćby przed Turkami
                        Pan Fredzio zachwyca sie filmem Pana Forda "Krzyżacy", a nie wie, że pod wodzą
                        Wielkiego Księcia Litewskiego Witolda pozostawały w czasie tej bitwy wojska
                        litewskie oraz tatarskie
                      • Gość: babariba w zamian za twój kordeł my se zamienili IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 02.11.04, 16:58
                    • Gość: babariba ja tak na to nie patrzę... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 02.11.04, 16:55
                      ...nie jestem ani polski muzułmanin, ani polski żyd, wszeklie sakramenta katolickie mnie nadali.
                      Ale sobie czytam czasem w chwilach wolnych od wizyt w Puszczy Knyszyńskiej
                • fredzio54 Re: ty fredzia nie obglondaj nic, jak się napijes 02.11.04, 14:47
                  sa "Sabry" gojow jak nie znaja czeba im cala prawde opwiedzic
                • Gość: rachelka Re: ty fredzia nie obglondaj nic, jak się napijes IP: *.twcny.rr.com 02.11.04, 15:47
                  a.adas napisał:

> A kumple skąd? Też z Galicji?
                  ee spod kordly.
                  ---------------------
                  nie jestem ombecylem
    • rispetto Re: Obglodalem Polski film krzyzacy to plagiat?! 02.11.04, 14:50
      Fredzio jesteś cool facet. Uwielbiam czytać Twoje posty :-) Jeszcze trochę, to
      założę Twój fan-club :-)) Jak Cię nie ma w pracy i nie piszesz, to prawie nikt
      nie pisze na tym forum :-)
      • fredzio54 Re: Obglodalem Polski film krzyzacy to plagiat?! 02.11.04, 15:26
        rispetto napisał:

> Fredzio jesteś cool facet. Uwielbiam czytać Twoje posty :-) Jeszcze trochę,
        to
        > założę Twój fan-club :-)) Jak Cię nie ma w pracy i nie piszesz, to prawie
        nikt
        > nie pisze na tym forum :-)
        Dzieki kolego juz mnailem jakis Post z 550 polacy mnie bardzo kochaja ja
        rownisz ich ale oni nie znaja swoja prawdziwo historie
        • rispetto Re: Obglodalem Polski film krzyzacy to plagiat?! 02.11.04, 15:48
          Powinieneś zdecydowanie napisać o tym jakąś książkę. Zarobisz więcej kasy niż
          autorka Harry'ego Pottera. Może nawet wywiad w wieczornych wiadomościach z Tobą
          wyświetlą ?
          • fredzio54 Re: Obglodalem Polski film krzyzacy to plagiat?! 02.11.04, 16:06
            rispetto napisał:

> Powinieneś zdecydowanie napisać o tym jakąś książkę. Zarobisz więcej kasy niż
            > autorka Harry'ego Pottera. Może nawet wywiad w wieczornych wiadomościach z
            Tobą
            >
            > wyświetlą ?
            >
            ale to bylo dukumentarny film an tvpolonia zloze to gdzies
        • Gość: rachelka Re: Obglodalem Polski film krzyzacy to plagiat?! IP: *.twcny.rr.com 02.11.04, 15:49
          fredzio54 napisał:

> rispetto napisał:
          >
          > > Fredzio jesteś cool facet. Uwielbiam czytać Twoje posty :-) Jeszcze troch
          > ę,
          > to
          > > założę Twój fan-club :-)) Jak Cię nie ma w pracy i nie piszesz, to prawie
          >
          > nikt
          > > nie pisze na tym forum :-)
          > Dzieki kolego juz mnailem jakis Post z 550 polacy mnie bardzo kochaja ja
          > rownisz ich ale oni nie znaja swoja prawdziwo historie

tak fredzio dlatego taki rarab jak ty musi nasz umiec naszych historyjek 101, uczyc.
          • fredzio54 Re: Obglodalem Polski film krzyzacy to plagiat?! 02.11.04, 16:07
            Gość portalu: rachelka napisał(a):

> fredzio54 napisał:
            >
            > > rispetto napisał:
            > >
            > > > Fredzio jesteś cool facet. Uwielbiam czytać Twoje posty :-) Jeszcze
            > troch
            > > ę,
            > > to
            > > > założę Twój fan-club :-)) Jak Cię nie ma w pracy i nie piszesz, to
            > prawie
            > >
            > > nikt
            > > > nie pisze na tym forum :-)
            > > Dzieki kolego juz mnailem jakis Post z 550 polacy mnie bardzo kochaja ja
            > > rownisz ich ale oni nie znaja swoja prawdziwo historie
            >
            > tak fredzio dlatego taki rarab jak ty musi nasz umiec naszych historyjek 101,
            u
            > czyc.
            rachelko szmatelo piss off
            • Gość: rachelka Re: Obglodalem Polski film krzyzacy to plagiat?! IP: *.twcny.rr.com 02.11.04, 16:10
              fredzio54 napisał: > rachelko szmatelo piss off
              fredzio-pedzio co ty taki nabzdyczony rarab dzisiaj, opilas sie woda z martwa
              morza i ci sie wraca, czy krzyzowce cie dopadli w lozka, bez kordla i cie obili?
      • Gość: rachelka Re: Obglodalem Polski film krzyzacy to plagiat?! IP: *.twcny.rr.com 02.11.04, 15:48
        rispetto napisał:

> Fredzio jesteś cool facet. Uwielbiam czytać Twoje posty :-) Jeszcze trochę, to
        > założę Twój fan-club :-)) Jak Cię nie ma w pracy i nie piszesz, to prawie nikt
        > nie pisze na tym forum :-)

tylko zebys podszywek rarabskich z samaodlotami nie dostal,bo to sie zdarza.
        • fredzio54 Re: Obglodalem Polski film krzyzacy to plagiat?! 02.11.04, 16:08
          Gość portalu: rachelka napisał(a):

> rispetto napisał:
          >
          > > Fredzio jesteś cool facet. Uwielbiam czytać Twoje posty :-) Jeszcze troch
          > ę, to
          > > założę Twój fan-club :-)) Jak Cię nie ma w pracy i nie piszesz, to prawie
          > nikt
          > > nie pisze na tym forum :-)
          >
          > tylko zebys podszywek rarabskich z samaodlotami nie dostal,bo to sie zdarza.
          twoj ostani murzyn muzelma jakie imie ma abdula iben szarmuta ?
          • Gość: smile Re: ach fredziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:10
            a co ty lubisz najbardziej?
            • Gość: rachelka Re: ach fredziu IP: *.twcny.rr.com 02.11.04, 16:11
              Gość portalu: smile napisał(a):

> a co ty lubisz najbardziej?
              polska baba
              • Gość: smile Re: ach rachelu, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:13
                rachelciu, minutkę...
                • fredzio54 Re: ach rachelu, 02.11.04, 16:21

> rachelciu, minutkę...
                  ale nie rachelka jako polko bo mniala u siebie z dozo murzynow i muzelamnow ja
                  nie wchodze do takiej piwnicy
                  • Gość: smile ach fredziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:24
                    słuchaj uważnie i odpowiadaj, kiedy grzecznie pytam: co Ty lubisz najbardziej?
                    • fredzio54 Re: ach fredziu 02.11.04, 16:44

> słuchaj uważnie i odpowiadaj, kiedy grzecznie pytam: co Ty lubisz najbardziej?
                      polke co tanczy taniec brzucha
                      • Gość: smile Re: ach fredziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:58
                        czyli masz fantazję, albo przeżycia; a brzuch co tańczy polkę chciałbyś?
                        • Gość: rachelka Re: ach fredziu IP: *.twcny.rr.com 02.11.04, 17:02

> czyli masz fantazję, albo przeżycia; a brzuch co tańczy polkę chciałbyś?

e tam fredek tanczy, a koza sie ze smiechu zwija. w koncu nasz bohater ma
                          fantazje i motywy zwierzat czesto sie w jego wypowiedziach przewijaja. dobrze
                          mowilam,ze on lubi polska baba,tylko z tymi brzuchami mu sie pomylilo. wiek robi
                          swoje, a on zolniez nigdy sie nie oszczedzal bo musial duzo wiarusow tluc po drodze.
                        • fredzio54 Re: ach fredziu 02.11.04, 17:08

> czyli masz fantazję, albo przeżycia; a brzuch co tańczy polkę chciałbyś?
                          ale polki sa chlodne i nie nadaja sie do taniec brzucha tylko turczynki
                          • Gość: smile Re: ach fredziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:12
                            ściemniasz coś: to kogo w końcu Turczynkę czy Polkę? ile masz lat?
                          • Gość: Opinia Prosze Fredziu nie psuj mi opini IP: *.telia.com 02.11.04, 17:13
                            Blagam bo mnie jz itak wszyscy przezywaja glupim zydem a bedzie jeszcze gorzej
                            tak ty ten swoj glupi ryj otworzysz.
                            • Gość: rachelka Re: Prosze Fredziu nie psuj mi opini IP: *.twcny.rr.com 02.11.04, 17:21
                              Gość portalu: Opinia napisał(a):

> Blagam bo mnie jz itak wszyscy przezywaja glupim zydem a bedzie jeszcze gorzej
                              > tak ty ten swoj glupi ryj otworzysz.
                              I wonder why? znasz Dr.Seuss, moze poczytaj sobie telia,on ma fajne rozmowki.
                            • fredzio54 Re: Prosze Fredziu nie psuj mi opini 02.11.04, 18:00
                              Gość portalu: Opinia napisał(a):

> Blagam bo mnie jz itak wszyscy przezywaja glupim zydem a bedzie jeszcze
                              gorzej
                              > tak ty ten swoj glupi ryj otworzysz.
                              jak pacze na polske to wielu mandrych tam niema tylko cwaniarow co koradna od
                              niemcow samochody i prace
                          • krystian71 Re: ach fredziu 02.11.04, 17:18
                            fredziu,a czemu napisales ze ten film to plagiat?
                            Bo Krzyzakom juz wczesniej ktos dal w dupe?
                            Cala historia to plagiat-wszystko juz bylo rzekl ben Akiba
                            Ty lepiej sobie wez do serca ich los,jak to sie w zywym polskim organizmie usilowali pasozytniczo zagniezdzic,trwalo to 150 lat i w momencie swej najwiekszej potegi spotkala ich kleska
                            Twoj Erec ile juz liczy lat?
                            • fredzio54 Re: ach fredziu 02.11.04, 18:05
                              krystian71 napisała:

> fredziu,a czemu napisales ze ten film to plagiat?
                              > Bo Krzyzakom juz wczesniej ktos dal w dupe?
                              > Cala historia to plagiat-wszystko juz bylo rzekl ben Akiba
                              > Ty lepiej sobie wez do serca ich los,jak to sie w zywym polskim organizmie
                              usil
                              > owali pasozytniczo zagniezdzic,trwalo to 150 lat i w momencie swej
                              najwiekszej
                              > potegi spotkala ich kleska
                              > Twoj Erec ile juz liczy lat?
                              moj Erec ile juz liczy lat 3700 lat jako ziemie dla AM Israel
                              araby sa tutaj nie legalnie tak samo jak polacy na schlessien pommern i ost
                              preussen
                              z nasz pobyt w polsce dostaliscie dosic talkery i zlotowki
                              • krystian71 Re: ach fredziu 02.11.04, 18:16
                                po tamtym erecu tylko sciana zostala a i to nie wiadomo od czego
                                Widzialem na BBC program i te paskudne antysemity mowily,ze krol Salomon to taka bardziej bajkowa postac,cus jak nasz Popiel.
                                Zadnych sladow materialnych oprocz wzmianki w Bibli
                                nie to co Hammurabi
                                • fredzio54 Re: ach fredziu 02.11.04, 18:19
                                  krystian71 napisała:

> po tamtym erecu tylko sciana zostala a i to nie wiadomo od czego
                                  > Widzialem na BBC program i te paskudne antysemity mowily,ze krol Salomon to
                                  tak
                                  > a bardziej bajkowa postac,cus jak nasz Popiel.
                                  > Zadnych sladow materialnych oprocz wzmianki w Bibli
                                  > nie to co Hammurabi
                                  Jak salomon Szlomo mnial Krolewstwo te brtyjczcy gdziec nocowali w Dzunglu w
                                  Indi tak powtorzyl Zydowski Premier Angli d`ìsraeli
                                  dobrze ze naglicy dali nam mozliwosc wybudowac nasz erec israel
                                  wiesz dlaczego bo czytaja bibli co niedziele nie jak polacy co chlaja co
                                  niedziele
                                  • krystian71 Re: ach fredziu 02.11.04, 18:31
                                    ja tez lubie bajki,babcia mi czytala i teraz w wolnym czasie dzieciom czytam.Oczywiscie jak nie siedze w necie albo chlam i zone bije-to zajmuje duzo czasu
                                    A Salomona nie bylo,to taka duza ryba
                                    • fredzio54 Re: ach fredziu 02.11.04, 18:33
                                      krystian71 napisała:

> ja tez lubie bajki,babcia mi czytala i teraz w wolnym czasie dzieciom
                                      czytam.Oc
                                      > zywiscie jak nie siedze w necie albo chlam i zone bije-to zajmuje duzo czasu
                                      > A Salomona nie bylo,to taka duza ryba
                                      tak samo jak tego zyda z nazaretu jego mamusia krolowa polska niebylo
                                      ale wy goje modlicie sie do niego
                                      • krystian71 Re: ach fredziu 02.11.04, 18:36
                                        gdzie tam nie bylo,Fredziu.Jezus to postac historyczna,nawet wasz historyk Jozef Flawiusz o nim napomyka-i tyle niezaleznych przekazow ewangelicznych
                                        A jak sie urodzil-to matke tez musial miec i ona jest teraz Krolowa Polski
                                        Kapisz , Fredziu
                                        • Gość: antyfredzio Z fredziem sie nie dyskutuje IP: *.telia.com 02.11.04, 18:39
                                          Fredzia sie opier....ala
                                          Toc to balwan nie z tej ziemi. Psuje ludzkosi opinie.
                                          • Gość: rachelka Re: Z fredziem sie nie dyskutuje IP: *.twcny.rr.com 02.11.04, 18:48
                                            Gość portalu: antyfredzio napisał(a):

> Fredzia sie opier....ala
                                            > Toc to balwan nie z tej ziemi. Psuje ludzkosi opinie.
                                            telia a kto je vice-balwan,co ludzkosi opinii nie poprawia?
                                          • fredzio54 Re: Z fredziem sie nie dyskutuje 03.11.04, 11:18
                                            spadaj achmed
                                        • fredzio54 Re: ach fredziu 03.11.04, 11:18
                                          a wy durni modlicie do zyda co bylo :))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka