Dodaj do ulubionych

Rosja napadnie na Ukrainę?

02.12.21, 09:47
Agresja jest przygotowana. Tak przynajmniej zapewniają USA, które dysponują niezbitymi na to dowodami.
Zimny pot spłynął mi po plecach, gdy przypomniałem sobie jakimi dowodami posługiwały się USA gdy wprowadzały porządek i demokrację na świecie.
Obserwuj wątek
    • peace2u Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 02.12.21, 09:51
      Po Anschlussie Białorusi wszystko jest możliwe.
      • tuttifrutti1234 Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 02.12.21, 10:03
        Anschluss skojarzył mi się z Austrią.
        A tam z ostatniej chwili: Był Kurz, nie ma Kurza, hat den Kürzeren gezogen i wycofał się całkowicie z polityki.
        • peace2u Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 02.12.21, 10:09
          Putin podąża drogą już wcześniej przetartą.
      • szwampuch58 Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 02.12.21, 10:10
        Nooo,wszystko mozliwe jest z tym gejem specjalista od IV Rzeszy
        • peace2u Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 02.12.21, 10:17
          Czyli zgadzasz się z tym co Litwinienko powiedział o orientacji seksualnej kurdupla u władzy?
          • szwampuch58 Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 02.12.21, 10:45
            Twój guru jest na ruskiej smyczy dlatego warczy na Niemcy.
            • peace2u Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 02.12.21, 23:57
              ha ha ruskie trolle twierdzą ze PiS jest na amerykańskiej smyczy, niemieckie trolle że na rosyjskiej a w rzeczywistości mamy próbę obalenia polskiego rządu przez Niemcy i Rosje za błogosławieństwem USA.
              Wszystko po to aby zrobić globalistyczny Wielki Reset.
            • pis_najlepszy Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 03.12.21, 09:30
              Sam jesteś na smyczy i trzymają cię jak należy, krótko przy pysku.
              Prócz Prawa i Sprawiedliwości wszystkie opcje są na obcej smyczy. PO na smyczy Berlina i okupanta brukselskiego, właśnie robią szwindel z pieniędzmi, które należą się Polsce. Konfederacja na ruskiej smyczy, tak samo Ordo Iuris. Tylko Prawo i Sprawiedliwość walczy o Polskę, dlatego jest szanowane w USA i opluwane przez lewackie reżymy i ich żołnierzyków.
              • szwampuch58 Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 03.12.21, 10:53
                Dlaczego naleza sie Polsce ?
              • j-k nie zapedzaj sie. 03.12.21, 14:16
                pis_najlepszy napisał(a):
                dlatego jest szanowane w USA i opluwane przez lewackie reżymy i ich żołnierzyków.

nie jest szanowane przez USA - bo tam aktualnie u wladzy tez jest lewicowa banda.
              • dom.pogrzebowy Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 26.07.25, 16:38
                ty pis-najglupszy, co jeszcze połknąłeś z najsłodszych ust prezesa
    • a.jej.rkoniak Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 02.12.21, 13:34
      a nie doczytałeś, że Amerykanie nie wybierają się z pomocą?
      • tuttifrutti1234 Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 02.12.21, 14:02
        a.jej.rkoniak napisał(a):

> a nie doczytałeś, że Amerykanie nie wybierają się z pomocą?

to jeszcze nikt ich o pomoc nie poprosił?
        P.S. Nie czytam gazet.
        • a.jej.rkoniak Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 02.12.21, 23:47
          RT wystarczy
          • tuttifrutti1234 Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 03.12.21, 00:41
            co to jest RT?
            • j-k Russia Today - a Rosja NIE napadnie na Ukrainę 03.12.21, 14:14
              tuttifrutti1234 napisał(a):
              > co to jest RT?

Russia Today - rosyjski kanal informacyjny dla zagranicy.
              • tuttifrutti1234 Re: Russia Today - a Rosja NIE napadnie na Ukrain 03.12.21, 16:06
                j-k napisał:

> Russia Today - rosyjski kanal informacyjny dla zagranicy.

nie dla mnie, wolę reportaże krajoznawcze o Rosji w niemieckiej tv
                • bmc3i Re: Russia Today - a Rosja NIE napadnie na Ukrain 08.12.21, 04:13

> j-k napisał:
                  >
                  > > Russia Today - rosyjski kanal informacyjny dla zagranicy.
                  >
                  >
                  > nie dla mnie, wolę reportaże krajoznawcze o Rosji w niemieckiej tv

RT jest też po niemiecku, w niemeickiej telewizji.
    • j-k Rosja NIE napadnie na Ukrainę 02.12.21, 14:43
      > Agresja jest przygotowana. Tak przynajmniej zapewniają USA,

i szczerze zapewniaja - bo w koncu sami podjudzaja Ukraine do napasci na rosyjsko-jezyczny Donbass.

Wiec Ukraina pierwsza napadnie na Donbass

a Rosjanie przyjda tylko Donbasowi z pomoca i ostatecznie pogonia stamtad ukrainskich Chacholow.
      • tapatik Re: Rosja NIE napadnie na Ukrainę 25.07.25, 22:57
        j-k napisał:

> tuttifrutti1234 napisał(a):
        > > Agresja jest przygotowana. Tak przynajmniej zapewniają USA,
        >
        >
        > i szczerze zapewniaja - bo w koncu sami podjudzaja Ukraine do napasci
        > na rosyjsko-jezyczny Donbass.
        >
        >
        > Wiec Ukraina pierwsza napadnie na Donbass
        >
        > a Rosjanie przyjda tylko Donbasowi z pomoca i ostatecznie
        > pogonia stamtad ukrainskich Chacholow.

Ten wpis się źle zestarzał, bo kacapia jednak napadła na Ukrainę.
        • pijatyka Re: Ten wpis się źle zestarzał 29.11.25, 13:21

Ostatnio Putler zadeklarował, że już na nikogo więcej nie napadnie i że - uwaga, uwaga! - jest GOTÓW NAWET DAĆ TO NA PIŚMIE !

Ruski kabaret ;-D

• borrrka Będą się bronic 29.11.25, 14:38
            Jak przed Finlandią 1939.
            No, to chyba wolno?
    • stavros2002 Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 02.12.21, 14:59
      Czytając ten bełkot przypomniał mi się cytat:

"Drogi chłopcze, gdybyście byli bardzo słabi, nikt by was nie nienawidził. Gdybyście byli biedni, też nikt by was nie nienawidził. Nie jesteście nienawidzeni mimo tego tryliona dolarów; nienawidzą was za ten trylion dolarów. – Tu stary biurokrata wskazał w kierunku Grosvenor Square, gdzie pod wzniesioną z kamienia ambasadą odbywała się manifestacja lewicowych aktywistów i brodatych muzułmanów – Nienawiść do twojego kraju nie jest spowodowana tym, że napada na ich kraj; oni nienawidzą was za to, że zapewniacie im bezpieczeństwo. Nie szukajcie popularności. Możecie dominować albo być kochanymi, ale nigdy jedno i drugie. To, co ludzie do was czują, to w dziesięciu procentach szczera niezgoda na waszą politykę, a w dziewięćdziesięciu zazdrość. Nie zapominaj nigdy o dwóch rzeczach! Żaden człowiek nigdy nie wybaczy temu, komu coś zawdzięcza. Taka już jest ludzka natura... najbardziej nienawidzimy swoich dobroczyńców."
    • jk2007 Czas na wyzwolenie Ukrainy 03.12.21, 01:04
      Szkoda ludzi.
      • peace2u Re: Czas na wyzwolenie Ukrainy 03.12.21, 01:23
        wyzwolenie w sensie "Arbeit Macht Frei"?
        • jk2007 [...] 03.12.21, 01:30
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • peace2u Re: Czas na wyzwolenie Ukrainy 03.12.21, 01:38
            Stara tradycja rosyjskich masowych wywózek na Sybir i przywożenia Rosjan na podbite tereny powróci?
            • herr7 Re: Czas na wyzwolenie Ukrainy 03.12.21, 06:55
              peace2u napisał(a):

> Stara tradycja rosyjskich masowych wywózek na Sybir i przywożenia Rosjan na pod
              > bite tereny powróci?

Czy to jest jedynie rosyjska tradycja? Poczytaj historię Imperium Brytyjskiego na początek.

Celem Amerykanów i Brytyjczyków jest to żeby wschodnioeuropejscy "podludzie" tj. Ukraińcy, Rosjanie, Polacy i Bałtowie wzięli się za łby. Znowu, historia Anglii jest pod tym względem pouczająca.
              • pijatyka Re: Poczytaj historię Imperium Brytyjskiego 31.12.21, 18:45

Są osobne wątki i na ten temat - w tym piszemy o imperium kacapskim.

• j-k Czas na wyzwolenie Ukrainy - od czego ? 03.12.21, 14:19
        jk2007 napisał:
        > Szkoda ludzi.

Czas na wyzwolenie Ukrainy - od czego ? - od amerykanskiego buta ?

bo od kapitalizmu to dzis wyzwolic sie jej nie da.
        • boavista4 Re: Czas na wyzwolenie Ukrainy - od czego ? 03.12.21, 15:17
          Rosja juz napadla na Brooklyn, zajeli caly Brighton Beach i nazwali to Odessa.
          • peace2u Re: Czas na wyzwolenie Ukrainy - od czego ? 03.12.21, 15:35
            to tylko powrót potomków tych którzy w 1917 za pieniążki Warburga wybrali się na wycieczkę do Petersburga
            • bmc3i Re: Czas na wyzwolenie Ukrainy - od czego ? 08.12.21, 01:07
              peace2u napisał(a):

> to tylko powrót potomków tych którzy w 1917 za pieniążki Warburga wybrali się n
              > a wycieczkę do Petersburga

Duzo tych potomków, skor nawet na tablicy wiszacej w Brighton Beach, od 1991 przybylo tam 900 000 Rosjan
      • pijatyka Re: Czas na wyzwolenie 02.02.26, 11:06

....forum od kacapów jest najwyższy.

• szwampuch58 Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 07.12.21, 13:04
      To ci bezczelny cham ten Biden,nie konsultowal z wazniakami wolskimi

forum.gazeta.pl/forum/0,173832,25752101.html?ext=aHR0cHM6Ly90dm4yNC5wbC9wb2xza2Evcm96bW93YS1iaWRlbi1wdXRpbi1yYWRvc2xhdy1mb2dpZWwtd2ljZXJ6ZWN6bmlrLXBpcy1wcmV6eWRlbnQtdXNhLW5pZS1rb25zdWx0b3dhbC1zaWUtei1wb2xza2EtNTUxNjY0Mg%3D%3D
      • privus Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 31.07.25, 12:35
        Po vo, skoro oni byli już po konsultacjach z Putinem :)
    • bmc3i Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 07.12.21, 15:31

> Agresja jest przygotowana. Tak przynajmniej zapewniają USA, które dysponują nie
      > zbitymi na to dowodami.
      > Zimny pot spłynął mi po plecach, gdy przypomniałem sobie jakimi dowodami posług
      > iwały się USA gdy wprowadzały porządek i demokrację na świecie.

O czym swiadczy zgromadzenie na granicy z Ukraina 170 tys zolnierzy, czolgow i artylerii? Szykuja sie do obrony przed ukrainską inwazją na Rosje?
      • gosc88 Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 07.12.21, 15:53
        bmc3i napisał:

> O czym swiadczy zgromadzenie na granicy z Ukraina 170 tys zolnierzy, czolgow i
        > artylerii? Szykuja sie do obrony przed ukrainską inwazją na Rosje?

B.dobre pytanie.

Czy Rosja gromadzi tam te sily ?? Czy to pewne na 100% ?
        Czy napadnie czy nie ... tylko czas pokaze. Rosja twierdzi, ze na nikogo nie zamierza napadac.
        • pijatyka Re: Czy to pewne na 100% ? 31.12.21, 18:40

Nie, kwa, satelitom się przywidziało...

• europitek Re: Czy to pewne na 100% ? 01.01.22, 06:17
            pijatyka napisała:
            > Nie, kwa, satelitom się przywidziało...

Pomyliły się im rosyjskie wojska z lokalnymi nagromadzeniami ostatnio modnego wirusa .
            • pijatyka Re: lokalne nagromadzenie wirusa 20.02.22, 16:08

wiRUSa

• pijatyka Re: lokalne nagromadzenie wiRUSa 15.04.25, 01:19

Ale najważniejsze, że nie napadną na Ukrainę.

• bmc3i Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 26.07.25, 03:02
          gosc88 napisał:

> bmc3i napisał:
          >
          > > O czym swiadczy zgromadzenie na granicy z Ukraina 170 tys zolnierzy, czol
          > gow i
          > > artylerii? Szykuja sie do obrony przed ukrainską inwazją na Rosje?
          >
          > B.dobre pytanie.
          >
          > Czy Rosja gromadzi tam te sily ?? Czy to pewne na 100% ?
          > Czy napadnie czy nie ... tylko czas pokaze. Rosja twierdzi, ze na nikogo nie za
          > mierza napadac.

No i czas pokazał pajacu. I co powiesz? Co wynika z tego pokazania przez czas?

• senioryta13 Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 15.04.25, 03:10
      No i ten caly tuttifrutti wykrakal, a teraz zwial.

• boavista4 Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 15.04.25, 06:32
        Dzien dobry
        • pijatyka Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 25.07.25, 21:27

boavista4 napisał(a):

> Dzien dobry

Dobranoc

• pijatyka Re: wykrakal, a teraz zwial 23.06.25, 17:04

Może mu się łyso zrobiło ?...

• boavista4 Re: wykrakal, a teraz zwial 23.06.25, 19:51
          Pytania dla Pijatyki!

Ile kroków jest stąd do Powiśla?
          O czym myślałby stół, gdyby myślał?
          Czy lenistwo na łokcie się mierzy?
          Skąd wiadomo, że Jurek to Jerzy?
          Kto powiedział, że kury są głupie?
          Ile much może zmieścić się w zupie?
          Na co łysym potrzebna łysina?
          Kto indykom guziki zapina?
          Skąd się biorą bruneci na świecie?
          Ile ważą dwa kleksy w kajecie?
          Czy się wierzy niemowie na słowo?
          Czy jaskółka potrafi być krową?
    • j-k Rosja napadnie na Ukrainę? - NIE 23.06.25, 20:24
      bo juz napadla :)
      • boavista4 Re: Rosja upadnie na Ukrainę? 25.07.25, 22:07
        Napewno Upadnie!

Przychodzi Jasio do domu ze szkoły i krzyczy :
        - Mamo, mamo dzisiaj zrobiłem dobry uczynek.
        - No to mów.
        - Koledzy podłożyli pinezkę szpicem do góry na krześle nauczyciela. Już miał siadać kiedy ja odsunąłem krzesło.
    • buldog2 Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 30.07.25, 10:15
      Алексей Суконкин
      ЗАЙТИ И ВЫЙТИ

— Да что Киев, — рассмеялся комбриг. — Даёшь Варшаву! Даёшь Берлин! Согласен?
      — А чего нет-то?

Москва — Волноваха — Владивосток
      2024 г.

To zakończenie - przesłanie książki Aleksjeja Sukonkina i większości rosyjskiej propagandy.
      Nie uważam i nie będę straszyć, że takie są zamiary rosyjskiego Gensztabu. Rosyjska gospodarka jest wyczerpana wojną na Ukrainie, sankcjami i głębokim kryzysem gospodarczym. Ale zapotrzebowanie na małą zwycięską wojenkę jest i może urosnąć w razie potrzeby czy konieczności pokazania społeczeństwu sukcesu, choćby na przykładzie któregoś z państw bałtyckich.

Żeby takie i podobne wybić z głowy pomysłodawców, musimy się zbroić.
      Polska, Niemcy, Francja i cała Europa. Musimy mieć duży potencjał odstraszający, broń jądrową i jednoznaczną doktrynę użycia jej w przypadku agresji.

Musimy wydawać dużo pieniędzy na zbrojenia i jeszcze więcej na rozwój, nas dotyczy to w stopniu wyjątkowym, bo jesteśmy na pierwszej linii, mamy jakiś potencjał do wykorzystania, a nie robimy nic. NCBiR to kpina.
    • petronella.kozlowska tuttifrutti1234 30.07.25, 14:03
      Wątek założony przez tuttifrutti został podbity do góry. Tutti-frutti został zidentifikowny przez mnie jako vermieter, wyszukiwarka podaje, że ostatni wpis vermietera nastąpił 10 lutego 2025 r.

forum.gazeta.pl/forum/w,50,178599779,178599779,Honor_czy_zycie_socjalne.html

Vermieter sam podawał, że dorabia jako tłumacz w Bochum, po czym można go było wyszukać na portalu dla tłumaczy. Z ciekawości klikam dzisiaj i widzę że Ma... X. nie znajduje się na liście tłumaczy.

www.gerichts-dolmetscher.de/Recherche/de/Suchen

• monalisa2016 Re: tuttifrutti1234 30.07.25, 14:41
        petronella.kozlowska napisała:

> Wątek założony przez tuttifrutti został podbity do góry. Tutti-frutti został zi
        > dentifikowny przez mnie jako vermieter, wyszukiwarka podaje, że ostatni wpis ve
        > rmietera nastąpił 10 lutego 2025 r.
        >
        > forum.gazeta.pl/forum/w,50,178599779,178599779,Honor_czy_zycie_socjalne.html
        >
        > Vermieter sam podawał, że dorabia jako tłumacz w Bochum, po czym można go było
        > wyszukać na portalu dla tłumaczy. Z ciekawości klikam dzisiaj i widzę że Ma...
        > X. nie znajduje się na liście tłumaczy.
        >
        > www.gerichts-dolmetscher.de/Recherche/de/Suchen
        >
        >

Der größte Lump im ganzen Land ist und bleibt der Denunziant
        • petronella.kozlowska monalisa2016 napisał(a): 31.07.25, 08:15
          Lump i denuncjant
          Jesteś bardzo cwana i mądra.

Podbicie tematu założonego przez tuttifrutti spowodowało moje wejście na portal tłumaczy sądowych. To jest zwykły przypadek.

Tuttifrutti i vermieter został jako ta sama osoba zdemaskowany przeze mnie ponieważ pisał (pijany?) o Bochum. Po prostu zapomniał się pod którym pseudonimem pisze. Ja tutaj nikogo nie denuncjuję, on sam się zdradził kim jest, a jego dane osobowe znane są tylko mi.

Dwa pseudonimy służyły mu do tego by prowokować, sprowokować i następnie obrażać innych forumowiczów. Prowadził też dyskusje sam z sobą. Ordynarne obrażanie i wyzywanie to była jego specjalność. Czy takie zachowanie jest normalne?

Polecam jako lekturę:

• j0rl.1 Re: monalisa2016 napisał(a): 31.07.25, 10:02

> Tuttifrutti i vermieter został jako ta sama osoba zdemaskowany przeze mnie poni
            > eważ pisał (pijany?) o Bochum.

Nie pizdzij durniu. To ze verm i titi... sa ta sama osoba to ja np. po paru wpisach tez widzialem, ciebie do tego nie potrzebuje. Bo mozna nicki zmieniac ale charakter pisaniny sposob jej zdradza takiego natychmista.
            Harcuje tu taki wielonikowiec, robol a dokladnie oszust socjalny bo siedzi na rencie inwalidzkiej w Niemczech okradajac mnie, na forach, zmienia nicki ale zaraz widac ze to on. Bo podobnie pisze i podobne glupoty.

ja zmieniam nicki bo mnie kasuja. Ale od razu widac ze to ja ten sam bo jorl jest zawsze w nicku. Nie chowam sie pod innym nickiem

• petronella.kozlowska j0rl.1 napisał: 31.07.25, 10:20
              Jeżeli wiedziałeś, że tuttifrutti i vermieter to ta sam osoba, to mogłeś to napisać na forum. A twoje nicki kasują za twoje ordynarne wpisy, przy czym niewiele różnisz się od vermietera.

• monalisa2016 Re: j0rl.1 napisał: 31.07.25, 12:54

> Jeżeli wiedziałeś, że tuttifrutti i vermieter to ta sam osoba, to mogłeś to nap
                > isać na forum. A twoje nicki kasują za twoje ordynarne wpisy, przy czym niewiel
                > e różnisz się od vermietera.
                >

Kobieto czy ty zdajesz sobie sprawe z konsekwencji tego co ty tu wczesniej (patrz twoje linki) i obecnie piszesz? Jestes naprawde tak ciemna jak sie tu pokazujesz?

Der größte Lump im ganzen Land ist und bleibt der Denunziant.
              • j0rl.1 Re: j0rl.1 napisał: 31.07.25, 19:14

> Jeżeli wiedziałeś, że tuttifrutti i vermieter to ta sam osoba, to mogłeś to nap
                > isać na forum.

Kiedys nawet napisalem ze sa ci sami ale tak naprawde to on mnie malo obchodzil.

Fakt jedna rzecz dla mnie istotna mi napisal. Ze mozna, dla obywatela EU napewno, przejsc granice niemiecko-polska w dowolnym miejscu. Jako ze plywalem pare razy kajakiem Odra, graniczna rzeka tez, a przeczytalem gdzies poprzednio, zapewne przestarzale, ze nie wolno tego robic, bylem w bledzie.

>A twoje nicki kasują za twoje ordynarne wpisy, przy czym niewiel
                > e różnisz się od vermietera.

Skad wiesz ze za to mnie kasuja? Masz kontakty z moderacja?

Co do ordynarnosci to sam wiesz jak sie do mnie odezwales. Per durniu. Dlatego ciebie durniem nazywam. I wiesz dobrze ze slusznie
                • petronella.kozlowska Re: j0rl.1 napisał: 01.08.25, 09:58
                  j0rl.1 napisał:

> Fakt jedna rzecz dla mnie istotna mi napisal. Ze mozna, dla obywatela EU napewno, przejsc granice niemiecko-polska w dowolnym miejscu. Jako ze plywalem pare razy kajakiem Odra, graniczna rzeka tez, a przeczytalem gdzies poprzednio, zapew> ne przestarzale, ze nie wolno tego robic, bylem w bledzie.

No widzisz forum świat jest forum edukacyjnym.
                  • j0rl.1 Re: j0rl.1 napisał: 01.08.25, 11:57

> j0rl.1 napisał:
                    >
                    > > Fakt jedna rzecz dla mnie istotna mi napisal. Ze mozna, dla obywatela EU
                    > napewno, przejsc granice niemiecko-polska w dowolnym miejscu. Jako ze plywalem
                    > pare razy kajakiem Odra, graniczna rzeka tez, a przeczytalem gdzies poprzednio,
                    > zapew> ne przestarzale, ze nie wolno tego robic, bylem w bledzie.

> No widzisz forum świat jest forum edukacyjnym.

Zawsze cos sie moze trafic interesujacego ale trzeba oczywiscie oddzielac prawde od klamstwa. Bo na forach glowie sie klamie.

Sam, pisalem juz, podajesz np. dobre interesujace linki ale wnioski jakie z nich wyciagasz sa jak na durnia przystalo najczesciej durne.
          • monalisa2016 Re: monalisa2016 napisał(a): 31.07.25, 10:26

> Lump i denuncjant
            > Jesteś bardzo cwana i mądra.
            >
            > Podbicie tematu założonego przez tuttifrutti spowodowało moje wejście na portal
            > tłumaczy sądowych. To jest zwykły przypadek.
            >
            > Tuttifrutti i vermieter został jako ta sama osoba zdemaskowany przeze mnie poni
            > eważ pisał (pijany?) o Bochum. Po prostu zapomniał się pod którym pseudonimem p
            > isze. Ja tutaj nikogo nie denuncjuję, on sam się zdradził kim jest, a jego dane
            > osobowe znane są tylko mi.
            >
            > Dwa pseudonimy służyły mu do tego by prowokować, sprowokować i następnie obraża
            > ć innych forumowiczów. Prowadził też dyskusje sam z sobą. Ordynarne obrażanie i
            > wyzywanie to była jego specjalność. Czy takie zachowanie jest normalne?
            >
            > Polecam jako lekturę:
            >
            > forum.gazeta.pl/forum/w,50,178599779,178599779,Honor_czy_zycie_socjalne.html
            >

Jeszcze raz poniewaz prymitywizm mimo tego nic nie zrozumial.

Der größte Lump im ganzen Land ist und bleibt der Denunziant!!!
            • petronella.kozlowska Re: monalisa2016 napisał(a): 31.07.25, 11:01

> Pieprzysz vemieter pieprzysz, ale sam dorabiasz do emerytury jako tłumacz

Re: vermieter napisał(a):
              06.02.25, 19:49

to źle czy dobrze pizdo? moim zdaniem dowodzi, że jestem sprawny umysłowo i spędzam pożytecznie czas wolny.
              ty jako robol wysiądziesz po 50, ja będę tłumaczył mając 90 lat i jeszcze mi za to zapłacą

• j0rl.1 Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 31.07.25, 09:57
      buldog2 napisał:

> Nie uważam i nie będę straszyć, że takie są zamiary rosyjskiego Gensztabu. Rosy
      > jska gospodarka jest wyczerpana wojną na Ukrainie, sankcjami i głębokim kryzyse
      > m gospodarczym. Ale zapotrzebowanie na małą zwycięską wojenkę jest i może urosn
      > ąć w razie potrzeby czy konieczności pokazania społeczeństwu sukcesu, choćby na
      > przykładzie któregoś z państw bałtyckich.

Pizdzisz jak zwykle.
      Przeciez Rosja ma przed soba walke do zwyciestwa nad Ukraina. Nie mala a duza ta wojna. I po zwyciestwie nad Ukraina, zgodnie z zalozeniami jak ma wygladac, czyli wiekszosc Ukrainy staje sie Rosja a reszta, Lwow okolice rozbrojona zadne wejscie do NATO zadne EU.

To jest celem Rosji. A pizdzenie ze OK nie walczymy z Ukraina, jakis rozejm wg obecnych b´granic spowodowaloby ze Zachod nareszcie by te reszta Ukrainy z 80% uzbroilby po zeby i bylaby za pare lat nastepna wojna z Rosja. Bo Ukraina by chcial odebrac te utracone tereny.

To po co Rosji jakas mala zwycieska wojna z baltami????

A wiec juz tradycyjne

Wal sie palancie
      • buldog2 Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 31.07.25, 19:40
        Jorl, miałem cię za mądrzejszego, sami Rosjanie (już nie pamiętam, Karaganow czy kto inny) piszą o takim wariancie i się tym cieszą. Bo utarliby nosa całemu NATO, a СШП przede wszystkim. Na podniesienie morale i ratingu władz, kiedy w gospodarce coraz trudniej (п*****ц). A że coraz trudniej, to już na Forum w Piterze mówiono otwarcie, i na Kitaj też coraz mniej liczą w gospodarce.
        Jorl, coś cię zawodzi rozum.
        • j0rl.1 Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 31.07.25, 19:48
          buldog2 napisał:

> Jorl, miałem cię za mądrzejszego, sami Rosjanie (już nie pamiętam, Karaganow cz
          > y kto inny) piszą o takim wariancie i się tym cieszą. Bo utarliby nosa całemu N
          > ATO, a СШП przede wszystkim.

A co mnie jakies tam Karganowy obchodza. Zwlaszcza w twoim przekazie ktory oczywiscie jest przekrecony jak zwykle u ciebie

Jak tam twoje „nienaruszalne zasoby“ rakiet palancie? Sa naruszone?

>Na podniesienie morale i ratingu władz, kiedy w go
          > spodarce coraz trudniej (п*****ц). A że coraz trudniej, to już na Forum w Piter
          > ze mówiono otwarcie, i na Kitaj też coraz mniej liczą w gospodarce.

Zadanie Rosji teraz jest rzucenie na kolana Ukrainy jak wyzej napisalem. ja czytam co Putin powiedzial na jego stronie oczywiscie jak jest napisane. A nie na zaklamanych polskich itd.
          Potem nastapi odciecie bylych republik od Swiata, Gruzja Armenia i zmuszenie ich do poprzylaczania sie do Rosji na rosyjskich warunkach.
          A Balty to sobie moga zyc w spokoju.
          Pieprzenie o zagrozonych Baltach jest po to aby zmusic spoleczenstwa Europy do obnizania poziomu zycia aby produkowac wiecej broni.

> Jorl, coś cię zawodzi rozum.

Wal sie palancie
          • dom.pogrzebowy Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 31.07.25, 20:37
            Drogi Jorl,
            O jakich "nienaruszalnych zasobach" rakiet piszesz?
            • j0rl.1 Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 31.07.25, 20:41
              dom.pogrzebowy napisała:

> Drogi Jorl,
              > O jakich "nienaruszalnych zasobach" rakiet piszesz?

Juz zapomniales? jak liczyles rakiety Rosjanom przed 2 laty i wyszlo tobie ze im sie skoncza zaraz?
              Demenz?

• dom.pogrzebowy Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 31.07.25, 20:52
                Robią nowe, bo sankcje są fikcyjne.
                • j0rl.1 Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 01.08.25, 11:46
                  dom.pogrzebowy napisała:

> Robią nowe, bo sankcje są fikcyjne.

Acha czyli mowiac ze Rosji przed 2 latay juz skoncza sie rakiety zle oceniles sytuacje. bo przyznajesz ze rakiety sie nie skonczyly. Dlaczego, osobna sprawa, neiwazne, weazne ze zle prognozowales.
                  Powinienes sobie wziasc do serca ze zle prognozujesz i po prostu nie prognozowac. Bo wyjdzie durnie. Znowu
          • dom.pogrzebowy Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 31.07.25, 20:45
            Już kiedyś zarzucałeś mi, że przekręcam. Okazaało się że nie. Co twoim zdaniem teraz przekręciłem?
            A jeśli chodzi o przekręcanie, to jest taka książka Сукгонки - Полковник Никто. W książce gieroj ginie odkupując własne złodziejstwa. W realu nic (poza krótkim aresztem domowym) mu się nie stało, jest doradcą dyrektora FSB Aleksandra Bortnikowa.
            • j0rl.1 Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 31.07.25, 21:04
              dom.pogrzebowy napisała:

> Już kiedyś zarzucałeś mi, że przekręcam. Okazaało się że nie. Co twoim zdaniem
              > teraz przekręciłem?

Nie mam zamiaru brac powaznie co piszesz. Bo przytaczasz, przytaczalem juz przedtem jakies tam glupoty Rosji ktore tobie pasuja. A ja po rosyjsku to juz wodospady glupot tez widzialem, ty z nich korzystasz

> A jeśli chodzi o przekręcanie, to jest taka książka Сукгонки - Полковник Никто.
              > W książce gieroj ginie odkupując własne złodziejstwa. W realu nic (poza krótki
              > m aresztem domowym) mu się nie stało, jest doradcą dyrektora FSB Aleksandra Bor
              > tnikowa.

Pizdzasz
              • dom.pogrzebowy Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 31.07.25, 21:15
                Oj, brak argumentów.
                Zarzuciłeś mi, że cytuję tekst Regnum sprzed 10 lat. A przecież w przypadku procesów społecznych 10 lat to chwila.
              • dom.pogrzebowy Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 31.07.25, 21:16
                Tę książkę przeczytaj, chcesz to dam ci linka. Ma najwyższy rating.
                • dom.pogrzebowy Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 31.07.25, 21:22
                  Masz:

u.pcloud.link/publink/show?code=XZqjc25ZAHKcvvak8qzRNNVaT4B2AJ2oAu4y
                  • boavista4 Re: Rosja padnie na nogi zadnie! 31.07.25, 23:59
                    bez pogrzebu, bez łez czułych
                    Kacapia padnie pod butem Żeleńskiego
                    i jego członka żeńsko - męskiego !
                    Niech żyje Bandera, niech żyję Tusk
                    pijmy za zwycięstwo , chlust, chlust, plusk

• j0rl.1 Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 01.08.25, 11:47
                    dom.pogrzebowy napisała:

> Masz:
                    >
                    > u.pcloud.link/publink/show?code=XZqjc25ZAHKcvvak8qzRNNVaT4B2AJ2oAu4y

W du.e mam takie ksiazki
                    wal sie palancie
                    • dom.pogrzebowy Re: Rosja napadnie na Ukrainę? 01.08.25, 12:04
                      Drogi Jorl,
                      Przyjmij gratulacje z powodu posiadania pojemnej ж**ы.
    • pijatyka A teraz kacapia napadła na Polskę 11.09.25, 18:48

Ok. dwadzieścia ruskich dronów nie zabłądziło tu przypadkiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka