Dodaj do ulubionych

A co na to powiedza szczepieni na Covid?

18.01.22, 18:06
Jak masz ubezpieczenie na zycie i sie zaszczpisz to ona automatycznie wygasa po poddanius sie eksperymentowi szczepionkowemu liczy sie tak samo jak samobojstwo?

A we Francji wprowadzono paszporty kowidowe czyli przymus ?

unser-mitteleuropa.com/corona-hammer-lebensversicherung-steigt-nach-impftod-aus-da-freiwillige-impfung-mit-experimentellem-impfstoff-wie-selbstmord-zaehlt/

A tu po angielsku
unser--mitteleuropa-com.translate.goog/corona-hammer-lebensversicherung-steigt-nach-impftod-aus-da-freiwillige-impfung-mit-experimentellem-impfstoff-wie-selbstmord-zaehlt/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en-US
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: A co na to powiedza szczepieni na Covid? 18.01.22, 18:10
      Kochajcie mocno foliarzy...tak szybko odchodza
    • polski_francuz Re: A co na to powiedza szczepieni na Covid? 18.01.22, 18:25
      engine8 napisał(a):

" Jak masz ubezpieczenie na zycie i sie zaszczpisz to ona automatycznie wygasa po poddaniu sie eksperymentowi szczepionkowemu liczy sie tak samo jak samobojstwo?"

Interesujace pytanie. Nie wiem czy firmy ubezpieczeniowe zwracaja na to uwage. Zgaduje, ze raczej unikaja tego problemu by nie "podniecac" tych co nie trzeba (wladze, klientow...)

"A we Francji wprowadzono paszporty kowidowe czyli przymus ?"

Z tego co rozumiem to poaszport sluzy do pokazania jak idziesz do kina czy do restauracji. Dzis w poludniu bylem n.p. w takiej restauracji samoobslugowej i musialem pokazac swiadectwo ostatniego szczepienia od aptekarza, ktory mnie szczepîl.

PF
      • vermieter Re: A co na to powiedza szczepieni na Covid? 18.01.22, 20:41
        co to jest restauracja samoobsługowa? możesz sam gotować swojego putina? musisz swoją miskę wymyć?
      • engine8 Re: A co na to powiedza szczepieni na Covid? 18.01.22, 20:50
        Ja uwazam nie nikt nie ma prawa mnie spowiadac jakie leki biore, bralem i na co ?
        Dziwne ze EU z jednej strony ma RODO a drugiej musisz sie przyznawac do bardzo prywatnych i personalnych procedur.
        Niedlugo wszedzie bedzie trzeba pokazywac karte zdrowia z detalami ?

Idiotyzm jest bezgranczny
        Najlepszym sposobem na to jest nie popierac takich miejsc gdzie maja te wymagania.
        Bo jaki sens ma np napis ze do restauracji mozna wejsc tylko w masce skoro zaraz za drzwiami ludzie siadaja przy stoliku i pierwsze co roba to zdejmuja maski.
        W Walmarcie przy drzwiach siedzi gosc i mowi "przykro mi ale zmuszono nas aby nie wpuszczac ludzi bez masek, jak nie masz swojej to masz tutaj w pudelku a co zrobisz dwa kroki po minieciu mnie to juz nikt tego nie sprawdza" I 90% zdejmuje ..
        • vermieter Re: A co na to powiedza szczepieni na Covid? 19.01.22, 19:38
          engine8 napisał(a):

> W Walmarcie przy drzwiach siedzi gosc i mowi "przykro mi ale zmuszono nas aby n
          > ie wpuszczac ludzi bez masek, jak nie masz swojej to masz tutaj w pudelku a co
          > zrobisz dwa kroki po minieciu mnie to juz nikt tego nie sprawdza" I 90% zdejm
          > uje ..

Walmart ma swoją klientelę, a jak wygląda w sklepach z obsługą, w butikach, gdzie obsługuje doradca, sprzedawca podaje towar z półki, a gość przy drzwiach otwiera je i zamyka, wita i żegna?

• engine8 Re: A co na to powiedza szczepieni na Covid? 19.01.22, 19:55
            Nie tylko. Zanosi i pakuje zakupy do bagaznika.
            • vermieter Re: A co na to powiedza szczepieni na Covid? 19.01.22, 22:29
              engine8 napisał(a):

> Nie tylko. Zanosi i pakuje zakupy do bagaznika.

nie pytałem o twój job, lecz czy w innych sklepach personel zachęca do zdejmowania masek ochronnych
              • engine8 Re: A co na to powiedza szczepieni na Covid? 20.01.22, 00:06
                Tys glupszy niz moj trampek i mniej wiecej taki jak prosty zwykly lewak.
                Pracownikow zmuszaj do noszenia wiec sami musz nosic.

Nikt cie nie zacheca klientow do zdejmowania ale mowi ci ze mu nakazali tu siedziec i pilnowac a ty masz robic rzeczy ktore nie maja sensu bo im tak wladza lewacka nakazala robic i wyjasnia jak to zalecenie stosowac.
                Bo zalecenie bylo ze maja nie wpuszczac bez masek ale nie bylo ze masz je caly czas nosic i ktos ma tego pilnowac. Uczciwy czlowiek wg mnie.
                I tak samo byly w kawiarni w LA. Na drzwiach napis ze wejscie tylko w maskach, Zalozylem, po wejsciu zdjalem z nosa i pytam dziewczyny za barem czy moge tu usiasc przed jej nosem i wypic kawe. Ta mowi ze oczywiscie. Pytam czy mam to kur..stwo na gebie trzymac a ta sie smieje i mowi "jak chcesz - mnie nie przeszkadza jak zdejmiesz - w koncu bedziesz pil kawe? " A to ze to niecaly metr od niej jej wogole nie przeszkadzalo.
                I tak jest doslownie wszedzie - nikt w sodku nie zwraca uwagi ani na ciebie ani tobie jak nie masz maski. Ci co sie boja - maja, ci co nie - nie maja. A ci co sie bardzo boja to siedza w domu i zaslony przeciwkowidowe w oknach zaslaniaja.
                Dzis poszedlem do wielkiego sklepu - napis mow ze "zgodnie z zarzdzeniem lewackiej wladzy naley miec geb zakryta" ale nikt w drziwach tego nie pilnuje i co 3 ma maske a reszte maja tez maski - tylko nie na gebie ale w dupie. bo te brudne cienkie i tylko na pzor maski G daja a wlasciwie to szkodza wiecej niz przynosza korzysci.
                Ja mam w kieszeniach takie jednorazowe ktore wyciagnalem z pudelka na poczatku chyba 2020 i takie zmiete mam i ubieram na 5 minut jak musze ale zwykl enajpierw musze je wytrzepac zeby smiec wylecialy.
        • bmc3i Re: A co na to powiedza szczepieni na Covid? 19.01.22, 20:12
          engine8 napisał(a):

> Ja uwazam nie nikt nie ma prawa mnie spowiadac jakie leki biore, bralem i na c
          > o ?

Szczepionka nie jest lekiem. Jest preparatem prewenvyjnym.
          • engine8 Re: A co na to powiedza szczepieni na Covid? 19.01.22, 20:44
            A jaka to roznica? Jest pod kontrola FDA tak samo jak wszystkie inne?
      • felusiak1 Re: A co na to powiedza szczepieni na Covid? 18.01.22, 23:42
        Niemcy byli znacznie lepiej zorganizowani. Żydów oznaczyli gwiazdami, polakó trojkatem z literą "P".
        Wszyscy nieniemcy w Rzeszy byli opieczętowani. W moim antydemokratycznym i rasistowskim stanie
        nie ma paszportow. Można wejść do każdej knajpy. Jedynie w placowkach medycznych wymagaja maski ale też nie wszedzie.
        • polski_francuz Back to school again! 19.01.22, 07:41
          felusiak1 napisał:

"Niemcy byli znacznie lepiej zorganizowani. Żydów oznaczyli gwiazdami, Polaków trojkatem z literą "P".

Gdzies Ty sie takiej demagogii nauczyl? Wracaj do szkoly by sie oduczyc:)

PF

• boomerang Re: Back to school again! 19.01.22, 08:39
            Jako nauczyciel powinieneś wiedzieć że w szkołach nie uczą, ale indoktrynują.
          • felusiak1 Re: Back to school again! 19.01.22, 18:31
            Demagogii? To mowisz, ze żydzi nie mieli gwiazdy Dawida na ubraniu a polacy litery "P"? Erancuzi nie mieli litery "F"? Moja nieboszczka matka nosila taka literkę. Mam zdjecie.
            • vermieter Re: Back to school again! 19.01.22, 22:34
              felusiak1 napisał:

>Moja nieboszczka matka nosila taka literkę. Mam zdjecie.
              >
              >
              >

skoro matka nie żyje, to możesz uwłaczać pamięci ofiar hitleryzmu i przyrównywać reżim sanitarny w pandemii do restrykcji okupanta, ty chuju parszywy? dlaczego matka nie wyskrobała ciebie?
              • felusiak1 Re: Back to school again! 20.01.22, 00:08
                Skad wiesz, ze nie wyskrobala?

Z poważaniem
                Chuj Parszywy.
    • boomerang Re: Coraz ciekawiej kolego 18.01.22, 20:05
      Redakcja blogu unser-mitteleuropa.com jest w Krakowie, a nie w Petersburgu.

Wykrywacz Oszustów.
    • vermieter Re: A co na to powiedza szczepieni na Covid? 18.01.22, 20:36
      engine8 napisał(a):

> Jak masz ubezpieczenie na zycie i sie zaszczpisz to ona automatycznie wygasa po
      > poddanius sie eksperymentowi szczepionkowemu liczy sie tak samo jak samobojstw
      > o?

co to za idiota napisał? nie potrafi sformułować pytania w sposób zrozumiały.

Spróbowałem zrozumieć o co jemu chodzi i odpowiadam: Nie, ona automatycznie nie wygasa.

P.S. Na marginesie moje pytanie: Kto ma dzisiaj jeszcze ubezpieczenie na życie? Przecież do tego produktu trzeba dopłacać.
    • felusiak1 To wymaga wyjaśnienia 19.01.22, 20:46
      Generalnie, przynajmniej w USA polisa na zycie zawiera klauzulę samobojstwa w pierwszych dwoch latach.
      Być może te niemieckie i francuskie polisy byly świeże i ubezpieczyciel kombinuje jak nie wyplacić.
      To nie przyniesie im sukcesu. Niezalezne sady dostana polecenie aby takie sprawy rozpatrywać przychylnie dla ubezpieczonych.
      • vermieter Re: To wymaga wyjaśnienia 19.01.22, 22:43
        te niemieckie przykłady to nie były polisy na życie, więc nie komentuj ich, nie przywołuj od razu "niezależnych sądów", w Niemczech nie trzeba tego podkreślać, to się rozumie samo przez się, specjalisto od British common law
        • felusiak1 Re: To wymaga wyjaśnienia 19.01.22, 23:10
          drogi vermieter zamiast rzygać zółcią pomyśl zanim napiszesz.
          Artykul ma tytul "Lebensversicherung ++++++" a to tlumaczy się na Life Insuranece czyli Ubezpieczenie na Zycie.
          Ty podobno potrafisz po niemiecku to wyjaśnij co jest napisane na tym obrazku.
          Być może to jest polisa od wypadku
          • vermieter Re: To wymaga wyjaśnienia 19.01.22, 23:22
            felusiak1 napisał:

> drogi vermieter zamiast rzygać zółcią pomyśl zanim napiszesz.
            > Artykul ma tytul "Lebensversicherung ++++++" a to tlumaczy się na Life Insuran
            > ece czyli Ubezpieczenie na Zycie.
            > Ty podobno potrafisz po niemiecku to wyjaśnij co jest napisane na tym obrazku.
            > Być może to jest polisa od wypadku
            >
            >

powinieneś się sam upewnić przed napisaniem komentarza
            • felusiak1 Re: To wymaga wyjaśnienia 20.01.22, 00:05
              Znaczy nie potrafisz po niemiecku.
              • boomerang Re: To wymaga wyjaśnienia 20.01.22, 02:00
                potrafi po poznańsku, czy to za mało?
    • boomerang Re: Coraz ciekawiej kolego 19.01.22, 23:55
      502 Bad Gateway
    • szwampuch58 Re: A co na to powiedza szczepieni na Covid? 22.01.22, 18:54
      W sumie to korzystne ze te debile wybieraja powoli
      www.sport.pl/siatkowka/7,64948,28029477,kompromitacja-antyszczepionkowcow-to-nie-mialo-prawa-sie-wydarzyc.html#s=BoxOpImg5

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka