Dodaj do ulubionych

DO ZNIWIAREK

IP: *.broadband.actcom.net.il 05.11.04, 19:27
moje drogie panie. dlaczego zlikwidowalyscie ten cudowny watek mojego
najlepszego zerowego przyjaciela pod wyjatkowo ciekawym tytulem "kiedy to
bydle dana zdechnie"???? czyzbyscie sie przerazily, ze was tez bede po
smierci odwiedzac w roli ducha i straszyc???? wiec obiecuje ze nie bede. ale
zwroccie ten watek, bo inaczej to sie zastanowie i moze jednak.... choc raz w
tygodniu.... taki maly straszek... :)
przeciez ten watek byl cudownym przykladem na forumowe dobre zyczenia
wypowiedziane z najwieksza sympatia i w jezyku sfer wyzszych!!! powinien
zostac jako przyklad!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ktm Re: DO ZNIWIAREK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.04, 19:55
      No cóż, jak się zyczy innym śmierci, jak się cieszy z czyjejś śmierci...
    • kropka Re: DO ZNIWIAREK 05.11.04, 20:19
      > czyzbyscie sie przerazily, ze was tez bede po
      > smierci odwiedzac w roli ducha i straszyc???? wiec obiecuje ze nie bede.

dobra, dobra. Teraz tak mówisz, a potem...
      Wole nie ryzykowac :-)
      • Gość: dana33 Re: DO ZNIWIAREK IP: *.broadband.actcom.net.il 05.11.04, 20:21
        :(((((( :)))))))
      • rattler Re: DO ZNIWIAREK 05.11.04, 21:53
        A co , rozliczasz sie z dana ? Ona popisala sie wczoraj podobnym postem i wisi
        jeszcze - Do gory nogamy , ale wisi :)

narazie
        • Gość: dana33 Re: DO ZNIWIAREK IP: *.broadband.actcom.net.il 05.11.04, 21:54
          wow, pieseczku, a gdzie to ja zyczylam tak dobrze? na jakim to watku???
          • Gość: ktm [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.04, 10:14
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: dana33 do ktm IP: *.broadband.actcom.net.il 06.11.04, 15:10
              zdradze ci tajemnice: widzisz, te wszystkie wasze epitety i wulgarnosci jakimi
              mnie tu obrzucacie, splywaja po mnie jak woda po kaczce. ale jednoczesnie daja
              mi mase satysfakcji: denerwuje was okropnie, bo wiecie, ze nie klamie i pisze
              prawde, chociaz za wszelka cene staracie sie ja podwazyc, zmniejszyc, przekrecic
              lub ignorowac. nawet jak tu i tam napisze do kogos, ze jest gnojek, idiota,
              kretyn lub balwan, to jeszcze nigdy nie pisalam wlasnie takich rzeczy jakie
              m.in. ty napisales powyzej, i to pokazuje wlasnie WAM samym, na jakim dnie
              moralnym jestescie. a szczegolnie tacy jak ty czy polit, ktorzy probowali na
              poczatku grac tych objektywnych i dobrze wychowanych, ale szybko zrzuciliscie z
              siebie ta skore i pokazaliscie siebie takimi, jakimi rzeczywiscie jestescie,
              czyli homo ledwo sapiens, no i zdajecie sobie doskonale sprawe, ze szukacie
              moich wpisow natychmiast, jak dochodzicie do computera. piszcie tak dalej, i
              tak wszyscy wiedza juz, co soba przedstawiacie.
              • krystian71 Re: do ktm 06.11.04, 15:14
                rozpustila Dunia kosy
                a za nieju wsje matrosy

przynajmniej jej sie tak zdaje
                • Gość: dana33 do krystiana IP: *.broadband.actcom.net.il 06.11.04, 16:17
                  nu, i ty tez od razu tam, gdzie ja. potwierdzasz tylko. slicznie.
                  • krystian71 Re: do krystiana 06.11.04, 16:26
                    mosz recht ,krasawica,biegam za toba jakbym biegunke mial
                    rospustila Dana lenty
                    a za nieju wsie studienty
                    Ale zaraz,zaraz.
                    Ja tam gdzie ty?Klamstwo!
                    Ty w ugolku siedzisz i czekasz na smierc Arafata,by za pare dni lub tygodni zakrzyknac jeszcze raz Mialam racje:)))

Ja nie musze kanalami chodzic!
                    To sie do mnie nie porownoj
                    I jeszcze raz PS.
                    Swietny wam kawal wywinal.Takiego i klonica nie dobijesz.
                    pozdr
                    • Gość: dana33 Re: do krystiana IP: *.broadband.actcom.net.il 06.11.04, 16:39
                      nu, tylko spokojnie, krystianku, wywinal kawal to sobie, bo nie udalo mu sie
                      umrzec jako gieroj, a tak strasznie tego chcial. nu, i ja juz nie czekam, bo
                      facet nie funkjonuje juz od conajmniej 2 dni. suha go trzyma aparatami przy
                      tzw. "zyciu" zanim nie dogadaja sie co to forsy, jej pozycji i gdzie zostanie
                      pochowany. ona tam juz wszystko trzyma w reku, nawet jak cus tam oglaszaja, to
                      mowia ze to na jej zyczenie. widac, ze nie rozumiesz, jak to wszystko dziala w
                      aparacie sw.p. arafata.
                      ja chodze kanalami? cus ci sie wszystko kicka z tej wscieklosci, krystianku,
                      ale nie szkodzi, mozesz najwyzej podskoczyc.
                      • krystian71 Re: do krystiana 06.11.04, 16:56
                        danusiu,nie bajdurz,krolowa bona nie zyje-to jest pewne
                        Cala reszta-Bog jeden wie
                        Ale nie ty.Bo niby skad.
                        Wy nawet nie auwazacie jakie to smieszne,gdy tak w pietke walicie.
                        Jeden wrzeszczy,ze Suha szarpie Arafata,by wydal na jakim koncie te miliony(miliardy-zdecydujcie sie wreszcie do cholery) leza
                        Drugi twierdzi,ze to wzgledy rozgoworow nt sukcesji nie pozwalaja przyznac,ze Arafat juz od dwoch dni nie zyje,bo tak przeciez Dana na polskim forum oglosila
                        A kto nie wierzy-antysemita jest.
                        I na koniec jeszcze trzeci sie wtraca,ze prawowiernego muzulmanina trzeba w ciagu 24 godz pochowac,wiec ktos tu z naszym Stworca zadziera
                        Nie trzeba bylo poczekac,az chlopina oczy zamknie
                        Na cholere takie paparacowanie,zeby byc tym pierwszym kto wiesc radosna oglosi?
                        800 lat wspolnej histori i tak malo zrozumienia ducha tego narodu co sie mu nie udalo na emigracje wyrwac!
                        Ale swoja szosa,przyznac ci trzeba,ze dostarczylas mi ostatnio sluszna porcje rozrywki
                        Wiesz,ze mam malego szczeniaczka?
                        • Gość: dana33 Re: do krystiana IP: *.broadband.actcom.net.il 06.11.04, 17:09
                          szczeniaczki to fajna rzecz.
                          a teraz krystianku, poczekajmy jeszcze pare dni, i zobaczymy, co oglosza, ok?
                          tymczasem jak widac, sprawa spadku zalatwiona, podobno abu maazen i kurei, czy
                          po naszemu i dawnemu abu alla sa wpolnikami do rzadzenia. jesli chodzi o
                          pogrzeb, to zdaje sie ze bedzie khan junis, bo my sie na jerozolime nie
                          zgadzamy, na bu dis podobno tez nie, wiec zostaje khan junis, a tam i tak
                          siostra i tate arafat sa pochowani, wiec bedzie rodzinka w komplecie. a co do
                          reszty, to sam wiesz, predzej czy pozniej bedzie wiadomo, czy generalissimo juz
                          od 2 dni nie gunkcjonuje, czy wlasnie puscil perskie oczko dzisiaj jeszzce do
                          ciebie.
                          • krystian71 Re: do krystiana 06.11.04, 17:21
                            a ten jego tate w ktorym roku zszedl z tego swiata,bo tu co poniektorzy twierdza,ze Arafat Egipcjanin Sinuhe jest?
                            To jak tate w gazie pochowane,to znaczy ,ze gaza ziemia ojcow jest?
                            DANA.Czy ty wierzysz w to co mowisz?Czy ty wierzysz,ze za pare dni okaze sie kiedy on naprawde ten padol opuscil?W jaki sposob?
                            Mam do niego sympatie o tyle o ile.
                            Chocby za to,ze nawet w godzinie smierci i osmieszyl Israel a chocby jego kanal telewizji.
                            Przyznasz,ze to bylo fajne? Nigdy nie przyznasz :(((
                            Chcialbym,zeby jeszcze na chwile z loza bolesci wstal i wszystkim co go przedwczesnie pochowali faka pokazal.
                            A potem sobie juz moze odchodzic i tak czas na zmiane warty
                            • Gość: dana33 Re: do krystiana IP: *.broadband.actcom.net.il 06.11.04, 18:04
                              arafat byl egipcjaninem, tam sie urodzil. ze tate arafat pochowany w gazie, to
                              tez dosc logiczne, jako ze gaza do 67 nalezala do egiptu. a kiedy tate umarl,
                              to ja nie wiem, mame jego podobno jak synus mial 5 lat.
                              oczywiscie, ze wierze, ze to sie wyda, kiedy rzeczywiscie umarl, czy jutro czy
                              troche pozniej nie ma znaczenia, ale takie rzeczy w koncu wychodza na swiatlo
                              dzienne.
                              a czym to on tak osmieszyl israel w godzine smierci, czy tez w inna godzine,
                              krystianku? bo nie bardzo wiem...
                              nu, miej do niego sympatie, dlaczego nie, ja sie tu wyklocam kto ma miec do
                              niego sympatie? ja sobie tylko tak patrze, jacy to ludzie maja sympatie do
                              takiego faceta. wiesz, nawet jak odstawimy na strone sprawe zydow i israela. to
                              ty mi powiedz, eee, nawet nie mnie, sam sobie odpowiedz na pare pytanek: co ten
                              facet, ten tzw. przywodca i ojciec narodu palestynskiego, bo przeciez do
                              arafata takiego nie bylo, co on zrobil dobrego dla tego narodu? dal im prace?
                              wybudowal w autonomii choc jedna ulice? szkole? szpital? dal kobietom rowne
                              prawa? wyksztalcenie? z czego slynie dzisiaj narod palestynski? jakie
                              osiagniecia? co produkuja, co swiat kupuje? jakis znany pisarz? aktor?
                              naukowiec? na jakim poziomie zyje dzisiaj narod palestynski? na wyzszym niz 11
                              lat temu, kiedy arafat jeszcze siedzial w tunisie? a moze na nizszym? a co to
                              za przywodca narodu, ktory wzywa swoich obywateli do popelniania samobojstwa-
                              morderstwa? gdzie to jeszcze jest uprawiane? o, nie mam zadnych watpliwosci, ze
                              tlumy wyjda na pogrzeb.... ostatecznie to co arafat swietnie zaprowadzil w
                              swoim panstwie, to kara smierci za nieposluszenstwo, i to taka natychmiastowa,
                              bez sadu, bez obroncy, od razu na ulicy....
                              nu, krystianku, sympatyzuj z nim dalej. ostatecznie z kims trzeba sympatyzowac,
                              nie?
                              • krystian71 Re: do krystiana 06.11.04, 19:21
                                "a czym to on tak osmieszyl israel w godzine smierci, czy tez w inna godzine,
                                krystianku? bo nie bardzo wiem..."
                                no chyba tym,ze nie umarl wtedy,choc kanal israelskiej telewizji tak podal
                                Nie zgrywaj sie Dana ,ze nie rozumiesz jaka wielka fale uciechy w Europie na wpadka wywolala
                                I Dana ty patrzysz przez balkon na te arabskie osiedle.Jak sie ono teraz zachowuje?Jak sie zachowa,gdy oglosza,ze odszedl ich bohater?
                                Pamietam twoje slowa,ze nie beda go zalowac.
                                Czy jestes w stanie napisac obiektywna relacje,gdy to nastapi?
                                Ja mam wiele kanalow telewizji europejskich
                                Narazie na wszystkich jest to samo.Domyslasz sie co?
                                Ale ty jestes blizej
                                A zastanawialiscie sie co po Arafacie?Oprocz wezwan do powszechnej mobilizacji IDF-u nic do nas nie dotarlo.
                                Wierze,z tocza sie jakies zakulisowe rozmowy.Jestes dobrej mysli?Nie obawiasz sie ,ze bedzie gorzej?
                                • Gość: dana33 Re: do krystiana IP: *.broadband.actcom.net.il 06.11.04, 23:36
                                  alez onb umarl, krystianku, on umarl. jego suha trzyma teraz artificial przy
                                  tzw zyciu, bo musi najpierw zalatwic interesa rozne, ale on juz umarl.
                                  wiec tymczasem w wiosce spokoj, nie tancza, nie placza, business as usual.
                                  w mojej wiosce tez bedzie dalej spokoj. oni cholernie chca zostac przy israelu.
                                  protestowali nawet, razem z nami, przeciw przylaczeniu do autonomii.
                                  cus docieraja do was nieprawdziwe wiadomosci, albo ty cos przekrecasz
                                  krystianku. mobilizacja powszechna u nas tylko wtedy jak wybucha wojna. a wojny
                                  tymczasem nie ma. nie bylo zadnej mobilizacji. po prostu poslali w strategiczne
                                  miejsca wiecej wojska, bo obawiaja sie rozruchow w autonomii i nie chca, zeby
                                  te rozruchy przeniosly sie na tereny israela. zwykle bezpieczenstwo, to
                                  wszystko. rozruchow tymczasem nie ma, ale zaczynaja sie zrec juz miedzy soba.
                                  znaczy sie ta wierchuszka. abu maazen w paryzu mowi zo on spadkobierca, abu
                                  alla w ramalli mowi ze on i jedzie na rozmowki z hamasem do gazy, faruk kadumi
                                  w paryzu gada, ze jemu sie nalezy, bo on najstarszy, ktorys z nich gada, ze on
                                  chce do spolki a dahlanem, a inny, ze dahlan moze poczekac. nu, wesolo juz
                                  jest. never a dull moment w moim mocarstwie, a ja siedze, ogladam wiadomosci i
                                  popijam herbatke. nie nudzi mi sie.
                                  aaa, a propos wiadomosci, fajnie bylo dzisiaj ogladac i sprawdzic potem, co
                                  gadaja na cnn, sky news i bbc. bo tak jak podal nasz korepondent z paryza, to
                                  dochtory paryskie widac maja dosyc bujania, i powiedzieli, ze od teraz nie beda
                                  dawac zadnych komunikatow wiecej, ze niech to robi suha na wlasna
                                  odpowiedzialnosc. cnn, bbc i sky nie powiedzieli na ten temat slowa. zobaczymy,
                                  czy dochtory paryskie beda dawac jakies komunikaty czy nie w najblizsze dwa
                                  dni, czy to jakis na polecenie suhy bedzie gada, to wtedy bedzie wiadomo, czy
                                  nasz korespondent wiedzial co mowi, nie? a jak wiedzial, to chyba sam
                                  rozumiesz, ze suha buja jak moze... nu, arafat juz u allaha, nie mam zadnych
                                  watpliwosci... :)
              • Gość: ktm Re: do ktm IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.04, 16:30
                No cóż, trudno inaczej wyrazić obrzydzenie do Izraela, tych cynicznych
                naśladowców Hitlera. Niemcom łatwiej bym wybaczył, bo oni podczas wojny mogli
                tylko domyślać się, co się dzieje w Generalgouvernement, a Żydzi są świetnie
                poinformowani o zbrodniach popełnianych w ich imieniu, aprobują je i są z tego
                dumni. Dla haniebnych zbrodni izraelskich, popełnianych na oczach całego świata
                nie będzie nigdy przebaczenia.
                • Gość: dana33 Re: do ktm IP: *.broadband.actcom.net.il 06.11.04, 16:41
                  nu, zlotko, przebaczaj niemcom, ja ci bronie? a nam nie przebaczaj. bo chyba
                  zdajesz sobie sprawe, ze mamy takich jak ty i ich przebaczanie lub aprobate w
                  pewnym miejscu. tez mozesz podskakiwac. najlepiej razem z krystiankiem, zeby
                  sie wam nie nudzilo.
                  • Gość: ktm [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.04, 06:24
                    • Gość: dana33 Re: do ktm IP: *.broadband.actcom.net.il 07.11.04, 08:31
                      widzisz, ktm, duzo satysfakcji mi sprawiles. juz dawno wiedzialam, ze do piet
                      mi nie dorastasz, a tym postem ladnie to potwierdziles.
                      ja nie zycze smierci nikomu, ani zadnemu polakowi, nawet takiemu jak ty, ani
                      zadnemu arabowi. nu, oprocz arfafata. a to zyczenie juz sie spelnilo.
                      • Gość: ktm Re: do ktm IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.04, 08:39
                        Dana, przepraszam Cię serdecznie za poprzedni post. W moim wieku człowiek już
                        nie wie co pisze.
                        Pozdrawiam
                        ktm
                        • Gość: dana33 Re: do ktm IP: *.broadband.actcom.net.il 07.11.04, 08:47
                          ok, przyjelam.
                        • Gość: ktm [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.04, 12:32
                          • Gość: dana33 Re: do ktm IP: *.broadband.actcom.net.il 07.11.04, 12:43
                            twoim nikiem i twoim adres. hm. widze ze doszedles do siebie.
                            zydki normalnie maja lepsze pomysly.
                            • Gość: Cep Re: do ktm - informacja IP: *.aster.pl 07.11.04, 12:51
                              Dano,

jeśli się nie mylę, to adres warszawskiego servera TPSA, połączenie z internetem przez numer dostępowy 0-202122. Jeden z najpopularniejszych IP w Polsce. Jak chcesz, to ja też mogę zaraz coś do Ciebie napisać spod tego IP.

Możesz być w błędzie. Drobnych manipulatorów tu nie brak.
                              • Gość: dana33 Re: do ktm - informacja IP: *.broadband.actcom.net.il 07.11.04, 12:54
                                bardzo mozliwe, ale jako mi tu to nie wyglada. dopiero teraz zaprotestowal?
                                nu, ale to tez i nie takie wazne, cep. nie kazdy mi wazny :)
                                • krystian71 Re: do ktm - informacja 07.11.04, 14:39
                                  mnie tez cos nie gralo w tych dwoch jego postach przeslanych dzisiaj bladym switem,kiedy pozadni ludzie jeszcze spia.
                                  Przeczytaj je uwaznie,bo autor obok extremistycznych pogladow w stylu hate-jewsa umiescil jeszcze informacje o zydowskich korzeniach a potem jeszcze przeprosiny z podaniem slabej ,starczej glowy jako przyczyny.
                                  Ja sie nie wtracalem,bo kazdemu moze odbic,ale skoro ktm prostuje te bardzo cienka manipulacje,to raczej mu nalezy wierzyc.
                                  • Gość: dana33 Re: do ktm - informacja IP: *.broadband.actcom.net.il 07.11.04, 19:34
                                    wszystko swietnie gra, krystianku. ten pan juz pare miesiecy temu pisal i o
                                    swoich przezyciach lwowskich i tez o swoim wieku. to jedna i ta sama osoba,
                                    ktora w jednym krotkim momencie otrzezwienia zawstydzila sie dobrych zyczen dla
                                    moich dzieci. ale szybko mu przeszlo. nu, ja takich zyczen to dostalam juz cala
                                    mase na tym forum, ale na szczescie dzieciaki sa ok, chociaz i corcia w
                                    niebezpiecznym miejscu i syn tez nie akurat na plazy w tel avivie. ale mam
                                    wrazenie, ze wlasnie te "dobrez" zyczenia strzega ich dosc dobrze.... cus
                                    takiego jak na przekor idiotom... :)
                                    • krystian71 Re: do ktm - informacja 07.11.04, 22:42
                                      Wierze ci Danusiu
                                      Ale i ty rusz troche glowa
                                      Jaki sens jest pisac niewywazone posty a potem je prostowac
                                      Ja tez przez godzine sobie z jakims niezrownowazonym akim pogadalem,zanim sie nie zorientowalem,ze to falszywka
                                      A jesli falszywka to argumenty nie sa serio i szkoda czasu
                                      My tu sie wszyscy gryziemy,ale mimo wszystko nalezy nam sie jakies minimum szacunku i prawo do wiary w to co mowimy,nie sadzisz?
                                      • Gość: dana33 Re: do ktm - informacja IP: *.broadband.actcom.net.il 08.11.04, 08:16
                                        wszystko, co piszesz na innym watku jesli chodzi o historie polski wierze ci w
                                        100%, tak samo jak piszecie o polsce codziennej. ja nie meszkam w polsce, nie
                                        zyje tymi problemami, nie czytam regularnie polskich gazet i nie zyje tez
                                        codziennymi problemami obywatela polskiego, zebym miala dostatecznie duzo
                                        znajomosci dzisiejszego zycia w polsce, aby zabierac glos w dyskusjach. ale
                                        rowniez tak samo, ty nie mieszkasz tutaj, ty nie zyjesz problemami mojego
                                        kraju, nie znasz stosunkow, nie czytasz gazet israelskich, nie widzisz wlasnymi
                                        oczami co sie dzieje, a mimo to bierzesz sobie prawo nie tylko do wtracania,
                                        ale i do oskarzania: kraju, ludzi, rzadu i mnie o pisanie nieprawdy. nu, moze
                                        ty sie tak zastanowisz?
                                        widzisz, nawet zrodla zagraniczne nie podaja dokladnie wiadomosci o arafacie,
                                        bo nie zawsze im to pasuje, a juz bbc i cnn to na 100%. fakt, ze arafat jest
                                        brain dead od chwili, jak wam o tym napisalam. fakt jest, ze powinni byli
                                        zrobic dwa badania eeg, a zrobili tylko jedno, bo suha, jak sie okazalo po
                                        pierwszym, ze mozg juz nie pracuje, nie zgodzila sie na drugie badanie. fakt
                                        jest, ze po paru dniach francuskich komunikatow, ze jego stan jest "stable" i
                                        bez zmian (co sie zgadza, smierc kliniczna ustabilizowana i bez zmian)oglosili,
                                        ze teraz wszystkie komunikaty beda przychodzily od suhy (nie zastanowiles sie
                                        dlaczego), dzisiaj juz wiadomo wszystkim ze czekaja z odlaczeniem go od
                                        aparatow bo najpierw musza sie zorganizowac i zalatwic sprawy finansowe. nu,
                                        poniewaz ja jestem tutaj, znam sstosunki tu panujace, napisalam, co napisalam.
                                        poczekaj jeszcze pare dni, juz niedlugo, 2-3 dni najprawdopodobniej, jesli
                                        dzisiejsze rozmowy w paryzu z suha beda pozytywne, i smierc generalissimo
                                        bedzie ogloszona oficjalnie. to wcale nie znaczy, ze jeszcze pare dni temu
                                        zartowal z lekarzami, jak podala ambasadorka palestynska w paryzu.
                                        • krystian71 Re: do ktm - informacja 08.11.04, 08:50
                                          Dobrze Danusiu,dzieki za konkretna wypowiedz,tylko mi nie o to w tym momencle chodzi,zostawmy na moment konkrety na boku,i nasze ostatnie przepychanki
                                          Ja nie wymagam od ciebie 100% wiary w to co pisze nt historii Polski
                                          Jedwabne,to jest tezx czesc jej historii i ty masz na ten temat inne zdanie OK ?
                                          Mi chodzi o pewne minimum zaufania,ze to co pisze,to JA wlasnie pisze,to sa MOJE poglady,a nie jakis sprytnych podrobek
                                          Jesli aki twierdzi,ze to nie on,wierze mu na slowo,tym bardziej,ze mnie tez uderzyly jego dziwne sformulowania.A na innym watku zmarnowalem czas na pogaduszki i probe wyprostowania pogladow,tez akiego co niby uwazal ,ze hitlerowskie wojska tylko honorem sie kierowaly w przeciwienstwie ...itd
                                          Jest tylko pare osob na tym forum,znajomych z nickow i pogladow,jesli mi sie cos nie zgadza,bede krzyczal,nawet jesli to np Jarka dotyczy(tez taki precedens byl)To takie minimum szacunku dla dyskutanta.
                                          PS,jakbys nazwala przesliczna suczke,pudelka kudlatego,moze jest jakies ladne zydowskie miano dla takiego pieska.Patrze na nia i wierz mi-warta najladniejszego :))
                                          • Gość: dana33 Re: do ktm - informacja IP: *.broadband.actcom.net.il 08.11.04, 09:07
                                            nie mam pojecia, musialabym ja zobaczyc.. w domu moich rodzicow pieska nazywala
                                            sie ami, czyli przyjaciel z francuska. moj piesek, poniewaz w chwili kiedy mnie
                                            zobaczyl rozdarl morde i ja mu powiedzialam, ze zachowuje sie jak bandyta, to
                                            moj naj postanowil, ze imie jego bedzie wlasnie bandit. teraz mamy kote, co ma
                                            imie memcy, skrot od miss mouse catcher (jak zobaczyla mysz to zwiala tak
                                            szybko, ze sie kurzylo). nu, my wariaty to i imiona wariackie.
                                            popatrz na nia i zobacz co robi i jak sie zachowuje. wpadnie ci samo do glowy.
                              • Gość: ktm Re: do Cepa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.04, 18:27
                                Wszystko to prawda. I dlatego oburza mnie, że Dana swoim wściekłym, bezmyslnym
                                fanatyzmem tylko dostarcza argumentów naszym antysemitom. Niestety Izrael nie
                                liczy się z cywilizowanym światem i wszelkie apele humanitarne są daremne.
              • Gość: polit Re: Danus- znowu musze zmienic mniemanie. IP: *.dialin.kamp-dsl.de 08.11.04, 00:16
                Zawsze myslalem ze jestes "gaska z Lodzi" ale ze jestes kaczka to sie nie
                spodziewalem i do tego sama zes sie przyznala. No no powoli widze u ciebie
                skruche!Z powazaniem polit
                • Gość: dana33 Re: Danus- znowu musze zmienic mniemanie. IP: *.broadband.actcom.net.il 08.11.04, 08:17
                  zmieniaj, polit, zmieniaj ile chcesz. ja o tobie mojego nie zmieniam.
    • Gość: `12`12 Re: DO ZNIWIAREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:17
    • Gość: Krzys52 Kropka to specjalistka od zamordyzmu pelzajacego IP: *.proxy.aol.com 06.11.04, 17:12
      Udaj sie Dana na F. Lodz a zauwazysz, ze tam to nawet osla lawke zlikwidowali -
      a po co pieprzyc sie z wyjasnianiem, przy czym niektore posty nawet tam nie
      powinny byc widoczne (od tego sie zaczelo). Na F. Lodz panuje najwiekszy
      zamordyzm jaki mozna spotkac na forach GW. Wlasciciel wypuscil zarzadzanie
      forami w pacht jakims zakonom, a ci, jak w Lodzi, zaczynaja uczyc ludzi jakie
      powinni miec poglady, a jakich nie miec. Przeciez to zaraza gorsza od komuny.

Teraz na F.Lodz najwiecej pisza o tramwajach, zabytkach, ZOO, czy soczku dla
      niemowlat. Powazniejszych dyskutantow wykosila czarna sotnia do spolki z
      Adminem.
      • Gość: dana33 Re: Kropka to specjalistka od zamordyzmu pelzajac IP: *.broadband.actcom.net.il 06.11.04, 18:08
        aa, ja tam nigdy nie wchodzilam, ale popatrze....
        nie trzeba likwidowaz az do niemowlakow, ale na forum swiat przydaloby sie
        troche cenzury na niecenzuralne slowa, nie myslisz? zaraz tacy, co tylio tak
        umieja zostaliby na stronie... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka