Dodaj do ulubionych

Putin mięknie

02.08.22, 00:18
www.money.pl/gospodarka/putin-o-wojnie-jadrowej-nigdy-nie-nalezy-jej-rozpoczynac-6796819965246432a.html a taki twardy był...
Obserwuj wątek
    • boomerang Re: Putin mięknie 02.08.22, 00:19
      Jedno jąderko zrzucone na Kreml by nie zaszkodziło.
    • szwampuch58 Re: Putin mięknie 02.08.22, 00:19
      Ty ciulu to dobry news
    • szwampuch58 Re: Putin mięknie 02.08.22, 00:29
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,28747954,joe-biden-gotowy-do-negocjowania-z-rosja-nowego-traktatu-o-redukcji.html#s=BoxOpMT
    • yabbaryt Re: Putin mięknie 02.08.22, 07:25
      skoro Putin tak mówi to należy w podskokach spie..dalać do najbliższego schronu. Patologiczny kłamcą czerpie dużą radość w zaprzeczaniu swoim własnym słowom.
    • borrrka Mięknie? 02.08.22, 09:45
      Właśnie Miedwiediew zapowiedział pełną aneksję Gruzji.
      Ich słowa nie znaczą nic konkretnego w kategorii czynów.
    • horpyna4 Re: jaki dobry? 02.08.22, 10:17
      W latach 30. ubiegłego wieku Polska zawarła z ZSRR pakt o nieagresji. Był przedłużany, ostatni taki okres miał być do końca 1945 roku. I jakoś nie przeszkodziło to w napaści na nasze terytorium 17 września 1939 roku.

Jak ktoś wierzy słowom Putina, to lepiej niech kupi sobie białe prześcieradło i powoli czołga się w kierunku cmentarza.
      • bunkum Re: jaki dobry? 02.08.22, 11:59
        Siedemnastego wrzesnia Polski juz nie bylo, idiotko.
        A zwiazku typu przyczyna-skutek lub nawet przypadkowe podobienstwo nie istnieje. Jestes podwojna idiotka.
        • petronella.kozlowska BUNKUM sam jesteś idiotą 02.08.22, 12:04
          bunkum napisała:

> Siedemnastego wrzesnia Polski juz nie bylo, idiotko.
          • horpyna4 Re: BUNKUM sam jesteś idiotą 02.08.22, 18:17
            Petronella, daj spokój, przecież to tępy kacapski troll. Nawet nie wie, że kampania wrześniowa zakończyła się dopiero 5 października, bo mocodawcy wmówili mu, że 17 września Polski już nie było, i dlatego wkroczyli. Tylko dlaczego zagarniętych wtedy polskich żołnierzy nazywali "wojennoplennymi"? Ot, logika. A żeby nie było, że nic nie wiem i zmyślam, to informuję, że jednym z tych wojennoplennych był mój ojciec, więc mam informacje bezpośrednio od świadka tamtych czasów.
        • tapatik Re: jaki dobry? 02.08.22, 20:49
          bunkum napisała:

> Siedemnastego wrzesnia Polski juz nie bylo,

O ile ja pamiętam lekcje historii, to kampania wrześniowa zakończyła się 6 października.

> idiotko.

Kultury trochę, nie jesteś na pikabu.

> A zwiazku typu przyczyna-skutek lub nawet przypadkowe podobienstwo nie istnieje.
          > Jestes podwojna idiotka.

Weź to napisz jeszcze raz po polsku, bo nie mam jak skomentować.
    • yabbaryt Re: Putin mięknie 02.08.22, 11:27
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,28748535,blinken-rosja-wykorzystuje-elektrownie-atomowa-jako-baze-do.html#s=BoxOpMT

Tłumacząc z putinowskiego na ludzki. Rosjanie usadowili się w elektrowni atomowej i stamtąd ostrzeliwują Ukraińców. Jak Ukraińcy odpowiedzą ostrzałem to to znaczy,że wojnę nuklearną wywołują.
      • buldog2 Re: Putin mięknie 02.08.22, 18:07
        Nie do końca tak. Zajęli elektrownię i w pomieszczeniach dwóch (co najmniej, informacja sprzed ok. 2-3 tygodni) reaktorów zgromadzili wiele materiałów wybuchowych. Co dalej, trudno powiedzieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka