mlody774 05.09.22, 21:22 Nie muszę wam tłumaczyć (jesteście dobrze poinformowani) dlaczego pytam(powiew innego wiatru w Polsce i Europie). Wiec kiedy zostanie przywrócone do życia form: Rosja i Świat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 05.09.22, 21:36 Jak putler zdechnie,moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 05.09.22, 21:44 a po co Polakom takie forum? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 06.09.22, 10:32 Polakom niepotrzebne, ale PISowcom i Konfie by się przydało, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 06.09.22, 10:35 Kto ma chęci to może sobie wejść na moskalskie fora i poczytać w oryginale, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 06.09.22, 22:54 Prawdziwi PISowcy i Konfa nie lubią czytać ani myśleć, ich myślenie złości. Jesteście już po zaczipowaniu w ramach NWO i lubicie ruble, szczególnie teraz, przy wysokim kursie wymiany, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 06.09.22, 23:09 Eurotrans humanista buldog właśnie pokazuje jak szkodliwe jest używanie implantu mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 05.09.22, 21:48 mlody774 napisał: > Nie muszę wam tłumaczyć (jesteście dobrze poinformowani) dlaczego pytam(powiew > innego wiatru w Polsce i Europie). Wiec kiedy zostanie przywrócone do życia for > m: Rosja i Świat? Jak w Rosji wejdzie do Dumy partia "Wolna Rosja bez Putina". Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 05.09.22, 23:20 po zburzeniu Kremla Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 06.09.22, 11:54 Załóż sobie własne forum, przegrywie ze zmywaka. Proponuję nazwę: NWO-Reptilianie-Strefa 51 Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 06.09.22, 11:54 Załóż sobie własne forum, przegrywie ze zmywaka. Proponuję nazwę: NWO-Reptilianie-Strefa 51 Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Hold ruski 06.09.22, 12:45 mlody774 napisał: "Wiec kiedy zostanie przywrócone do życia form: Rosja i Świat?" Mysle, ze jak zloza hold ruski to da sie forum przywrocic. Ja przynajmniej bede za tym hallakowal. PF Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Hold ruski 09.09.22, 01:38 Pomyliłeś hołdy. Hołd ruski to ten o którym w szkołach w PRLu nie uczono. Rok 1611. Car Szujski (i jego brat) na kolanach w Warszawie przed królem Władysławem III Wazą: Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy2 Re: co za pytanie!+ 06.09.22, 13:53 mlody774 napisał: > Nie muszę wam tłumaczyć (jesteście dobrze poinformowani) dlaczego pytam(powiew > innego wiatru w Polsce i Europie). Wiec kiedy zostanie przywrócone do życia for > m: Rosja i Świat? zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz teskni pan za swoloczju,ktora na poczatku butnie oznajmiala:¨Tam,gdzie Rosjanin,Tam Rosja¨ - dopoki Rosjanie temu balwanowi nie wyjasnili:¨Tam,gdzie Rosja,tam Rosjanie¨. Spodziewam,ze ten rosyjski patriota z Polski,zatruwajacy powietrze podczas swego pobytu w WK,dostal w tej Anglii,juz dostal kopa w kuper(albo go dostanie w najblizszym czasie) w kierunku Polski.,a Polska to dzielo przedluzy w kierunku przez niego ukochanej Rosji. Moze w koncu w nim obudzi sie przwdziwe uczucie prawdziwego patryotyzmu,a co za tym idzie,zacznie wspomagac Oczyznie na miescu swoim dzialaniem a nie pieprzeniem przyslowionego kotka za pomoca mlotka. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy2 Re: co za pytanie!+ 06.09.22, 14:08 kochany-pershing napisał: > bywszy2, spokojnie, nie denrwuj sie... jeszcze ci zylka z wysilku peknie w tej > twojej glupiej glowie i obciazysz rodzine swoim pogrzebem... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Товарищ Айгор - сволочь! А Вы обыкновеннная придурковатая бл.дь. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 06.09.22, 23:35 kochany-pershing napisał: > Po przeczytaniu wszystkich wpisow dochodze do wniosku, ze polaczkom nalezy sie > solidny kryzys. Najwyrazniej po przejedzeniu zagranicznych pozyczek, ktorymi zy > wili sie przez ostatnie dekady, odwala im amba bycia pepkiem swiata. > > Zebralo sie tego: rozwalona ekonomia, brak paliw, splaty horendalnych pozyczek, > i to najgorsze rozbujane ego polaczkow. > > Czekam z niecierpliwoscia na jesien i zime, kiedy polaczki zaczna z zimna szcze > kac zebami i biegac za zarciem po pustych sklepach (albo beda lizac witryny skl > epowe ogladajac bardzo droga szynke na hakach). Tego durnego narodu nie zmienil > y ani rozbiory, ani lata niewoli, ani ruskie czy niemieckie okupacje. Zalozysz sie ze Polska i Polacy przetrwają zimę? I co Ty wtedy bed!iesz pisał? > Ale nadchodzi czas, ze to sie zmieni. Nic tak dobrze nie zadziala na poprawe se > nsownego myslenia i pokory jak te tych dwoch braci: glod i chlod. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 08.09.22, 12:37 Jasne ze do wiosny dozyja ale czy Wolska i Wolacy gwarantowac nie mozna Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 09.09.22, 00:50 bmc3i napisał: > I co Ty wtedy bed!iesz pisał? Napisze, że nie dożyją do lata. Moja babcia tak miała po 80., że stale marudziła w stylu "wiosny nie doczekam". W końcu już miałem tego dość i jej wypomniałem, że od paru lat nie dotrzymuje obietnic... I wtedy przestała. Odpowiedz Link Zgłoś
yabbaryt Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 07.09.22, 09:13 Jak igorek i sasza pójdą na plac Na Rozdrożu i pocałują w tam tyłek pomnik marszałka Piłsudzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
x2014 Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 08.09.22, 12:32 ruskie ścierwa poszły na chuuuuj a stamtąd nikt nie wrócił Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 09.09.22, 06:14 Polska pomostem przyjaźni między Rosją i Niemcami?! Jak w 1939 po zawarciu sojuszu w pakcie Ribbentrop-Mołotow? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody774 Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 19.09.22, 13:42 To jak, jeszcze możecie czytać ukraińskich trolli? Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: zabłądziłeś rusku? mogę wskazać ci drzwi 19.09.22, 23:19 Pytania i prowadzenie wywiadu: Paweł Svinarski Zdjęcia: Filip Bany Montaż: Filip Bany i Paweł Svinarski Miniaturka: Dawid Borowski i Paweł Svinarski Brodaci bruneci wiedzą najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody774 Re: zabłądziłeś rusku? mogę wskazać ci drzwi 20.09.22, 13:43 Boomerang, to to wszystko "rozszyfrujesz". Nawet wiesz dlaczego sa prawdziwe filmy z frontu z: IWS, IIWS, Korei, Vietnamie itd, ale niema z ukraińskiego i "musimy" polegać na trollach. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: zabłądziłeś rusku? mogę wskazać ci drzwi 21.09.22, 00:50 Nawet wiesz dlaczego sa prawdziwe filmy z frontu z: IWS, IIWS, Korei, Vietnamie itd, ale niema z ukraińskiego i "musimy" polegać na trollach. Wiem że na Ukrainie nie ma żadnej wojny, jest tylko Specjalna Operacja Wojskowa przeprowadzana przez państwo rosyjskie, ostoję demokracji i sprawiedliwości na Świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: zabłądziłeś rusku? mogę wskazać ci drzwi 21.09.22, 02:18 a ty jesteś Polakiem? Kim w ogóle jest Paweł z Dla Pieniędzy? [;RUNDA 1/5]; Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 22.09.22, 05:19 chcesz nas zwerbować na wojnę z Ukrainą? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody774 Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 22.09.22, 23:12 Ja nie werbuje, ale informuje? Ale mam mało atramentu. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 22.09.22, 23:30 Czy ty i ten twój Kalbarczyk nie jesteście na usługach Kremla? Kalbarczyk nic tylko zasiewa strach przed czekającym Zachód armagedonem i od miesięcy nakłania swoich słuchaczy do kupowania złota, co jest nonsensem w sytuacji gdy stopa procentowa na świecie rośnie i to US$ jest w tym roku czempionem, a nie złoto. Zastanawiam się ile procent swoich oszczędności stracili w tym roku jego słuchacze i on sam. Moje komentarze ów Kalbarczyk skrzętnie na swoim fejsbuku usuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody774 Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 23.09.22, 00:18 Ja z tym Panem nic nie mam. Słucham rożnych polskich YT, nawet milko na YT bo chce w wiedzieć co się wmawia lodżią. Ja zainwestowałem mały procent w metale jak złoto kosztowało około $350 a srebro $5. Czy uważasz, ze mogę stracić i lepiej kupić Euro Lub Brytyjskiego Funta? Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 23.09.22, 02:00 jeśli kupiłeś złoto po $350 to ty już od dawna nie jesteś młody :) Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Pytanie dla dobrze poinformowanych z forum Sw 22.09.22, 23:32 ta moja wypowiedź nie dotyczyła ciebie rzekomy młody, tylko była odpowiedzią na skasowany już post niejakiej sviblovo z Moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś