Dodaj do ulubionych

Ciekawe czy Sharon

10.11.04, 23:01
ktory zapewne wczesniej czy pozniej(im wczesiej tym lepiej) przeniesie sie na
lono "najwyzszego" trafi do PIEKLA na ktore ciezko zapracowal czy moze liczyc
na jakies "wzgledy"
Jego koles z przeciwnego rogu ringu jest juz jedno noga u Allaha a ten
podobno przyjmuje wszystkich swoich a tym ktorzy poderzna komus gardziolko
czy skroca o glowe obiecuje jeszcze troche hurys.
W innych religiach ten "najwyzszy" jest przewaznie panem zycia i smierci wiec
jesli ma nawet w rezerwie pare wolnych odpowiednikow hurys napewno sie z
nikim nie podzieli i tu Sharon nie ma na co liczyc.
Moze jednak "najwyzszy" wezmie pod uwage jego "zalugi" bojowe i przynajmniej
umili mu pobyt w piekle bo tam jego miejsce.
Obserwuj wątek
    • Gość: totyle Re: Ciekawe czy Sharon IP: *.176.3.206.Dial1.Phoenix1.Level3.net 10.11.04, 23:05
      Szaron pojdzie tam gdzie Arafat.Przeciez on bez wroga i po smierci nie potrafi.
      Hurysy?.Bedzie do nich strzelal-przeciez syjonista.
      • bam_buko Re: Ciekawe czy Sharon 10.11.04, 23:22
        Gość portalu: totyle napisał(a):

> Szaron pojdzie tam gdzie Arafat.Przeciez on bez wroga i po smierci nie
        potrafi.
        > Hurysy?.Bedzie do nich strzelal-przeciez syjonista.

to ze Sharon moze trafic do Allaha odpada!!! jesli obaj trafia
        do "najwyzszego" czego nie mozna wykluczyc, zapewne "naj" postawi mur w piekle
        zeby ich rozdzielic.
      • Gość: rachelka Re: Ciekawe czy Sharon IP: *.twcny.rr.com 10.11.04, 23:29

> Szaron pojdzie tam gdzie Arafat.Przeciez on bez wroga i po smierci nie potrafi.
        > Hurysy?.Bedzie do nich strzelal-przeciez syjonista.
        no widac jakim panom te hurysy ciagle w glowie, oj chlopaki moze wam zaspiewac:

ring,ring banana phone:)
        • Gość: chala nocne polakow rozmowy IP: 68.214.177.* 10.11.04, 23:32
          przy piwku i zakasce.
          • Gość: rachelka Re: nocne polakow rozmowy IP: *.twcny.rr.com 10.11.04, 23:39
            Gość portalu: chala napisał(a):

> przy piwku i zakasce.
            przeszla chala
            i plakala
            no bo abe
            nie widziala
            to sie biedna
            pozbierala
            i rachelke
            objechala

snif,snif, here is kleenex my dear,blow up your nosey.
        • Gość: totyle Re: Ciekawe czy Sharon IP: *.176.3.206.Dial1.Phoenix1.Level3.net 10.11.04, 23:35
          Ja tam wole te ziemianskie hurysy.Ja ne gupi po tamtej stronie bramy juz nie ma
          na co liczyc.

• Gość: rachelka Re: Ciekawe czy Sharon IP: *.twcny.rr.com 10.11.04, 23:40

> Ja tam wole te ziemianskie hurysy.Ja ne gupi po tamtej stronie bramy juz nie ma
            >
            > na co liczyc.
            >
            tylko nie wyrabiaj tej normy stachanowskiej,bo jeszcze gdzies na chale
            trafisz,to ci sie humor popsuje. nie ilosc a jakosc panowie, i nie leccie na te
            zielonoglowe punki huryskie:)
            • bam_buko Re: Ciekawe czy Sharon 11.11.04, 00:02
              Gość portalu: rachelka napisał(a):

> Gość portalu: totyle napisał(a):
              >
              > > Ja tam wole te ziemianskie hurysy.Ja ne gupi po tamtej stronie bramy juz
              > nie ma
              > >
              > > na co liczyc.
              > >
              > tylko nie wyrabiaj tej normy stachanowskiej,bo jeszcze gdzies na chale
              > trafisz,to ci sie humor popsuje. nie ilosc a jakosc panowie, i nie leccie na
              te
              > zielonoglowe punki huryskie:)

zydowki sa brzydkie wiec hala nie ma szans... nawet byc huryska
              • Gość: rachelka Re: Ciekawe czy Sharon IP: *.twcny.rr.com 11.11.04, 00:06
                bam_buko napisał:

> Gość portalu: rachelka napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: totyle napisał(a):
                > >
                > > > Ja tam wole te ziemianskie hurysy.Ja ne gupi po tamtej stronie bram
                > y juz
                > > nie ma
                > > >
                > > > na co liczyc.
                > > >
                > > tylko nie wyrabiaj tej normy stachanowskiej,bo jeszcze gdzies na chale
                > > trafisz,to ci sie humor popsuje. nie ilosc a jakosc panowie, i nie leccie
                > na
                > te
                > > zielonoglowe punki huryskie:)
                >
                > zydowki sa brzydkie wiec hala nie ma szans... nawet byc huryska

nie mow bo sie dopiero rozryczy i nie tylko abe ,ale i ja bedziemy mokre:)
                • Gość: ABE Re: Ciekawe czy Sharon IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 11.11.04, 00:14
                  Chaluska raz na mnie wyslala komandosow (jej osobistych znajomych, wiec pewnie
                  z Mosadu byli) ale sie zgubili po drodze. Ona nie placze tylko z piesciami
                  zaraz do czlowieka. To by wskazywalo na to ze w rzeczy samej ladna nie jest ;)
    • Gość: PP Re: Ciekawe czy Sharon IP: 207.7.199.* 11.11.04, 00:11
      Co Ty bam buko klepiesz? Wybrany do piekla?
      • Gość: ABE Re: Ciekawe czy Sharon IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 11.11.04, 00:16
        Bo to tez Z WYBORU. Taki jego wybor bo jemu w piekle razniej bedzie. Ja mysle,
        ze Bush tez sie przylaczy i beda chlopaki mieli ubaw z samym Lucyferem w roli
        chef.
        • Gość: rachelka Re: Ciekawe czy Sharon IP: *.twcny.rr.com 11.11.04, 00:18
          Gość portalu: ABE napisał(a):

> Bo to tez Z WYBORU. Taki jego wybor bo jemu w piekle razniej bedzie. Ja mysle,
          > ze Bush tez sie przylaczy i beda chlopaki mieli ubaw z samym Lucyferem w roli
          > chef.

tylko byle tam chala nie zagladnela,to wyjatkowy party pooper, and boys have to
          have fun:)
          • Gość: ABE Re: Ciekawe czy Sharon IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 11.11.04, 00:27
            Zaczyna sie tlum robic. Niedluga zaczna rezerwacje w piekle robic ;)
          • bam_buko Re: Ciekawe czy Sharon 11.11.04, 00:29
            Gość portalu: rachelka napisał(a):

> Gość portalu: ABE napisał(a):
            >
            > > Bo to tez Z WYBORU. Taki jego wybor bo jemu w piekle razniej bedzie. Ja m
            > ysle,
            > > ze Bush tez sie przylaczy i beda chlopaki mieli ubaw z samym Lucyferem w
            > roli
            > > chef.
            >
            > tylko byle tam chala nie zagladnela,to wyjatkowy party pooper, and boys have
            to
            > have fun:)

hala w piekle!! juz widze jak tanczy z Sharonem powiedzmy na poczatek twista
            • Gość: totyle Re: Ciekawe czy Sharon IP: *.176.6.53.Dial1.Phoenix1.Level3.net 11.11.04, 00:56
              Dana tam tez by sie przydala diablom o antysemityzmie przypominac.
              Szaron najprawdopodobniej wysle agenta mossadu(nad paszportami juz pracuja)
              aby niezla chucpe w piekle zrobic.Fredzio lepiej aby te kordle odzyskal bo
              zanosi sie ze jak tam szaron dotrze to diably przestana w piekle palic.
    • yahve1 Re: Ciekawe czy Sharon 11.11.04, 11:52
      bam_buko napisał:

> ktory zapewne wczesniej czy pozniej(im wczesiej tym lepiej) przeniesie sie na
      > lono "najwyzszego" trafi do PIEKLA na ktore ciezko zapracowal czy moze liczyc
      > na jakies "wzgledy"
      > Jego koles z przeciwnego rogu ringu jest juz jedno noga u Allaha a ten
      > podobno przyjmuje wszystkich swoich a tym ktorzy poderzna komus gardziolko
      > czy skroca o glowe obiecuje jeszcze troche hurys.
      > W innych religiach ten "najwyzszy" jest przewaznie panem zycia i smierci wiec
      > jesli ma nawet w rezerwie pare wolnych odpowiednikow hurys napewno sie z
      > nikim nie podzieli i tu Sharon nie ma na co liczyc.
      > Moze jednak "najwyzszy" wezmie pod uwage jego "zalugi" bojowe i przynajmniej
      > umili mu pobyt w piekle bo tam jego miejsce.

Przygotowalem jemu duuuzy kociol ze smola jak sie troche odchudzi to wsadze do
      niego Busha i beda sie razem gotowali hihi
    • Gość: z b.daleka Re: Ciekawe czy Sharon IP: *.cust70.nsw.dsl.ozemail.com.au 11.11.04, 14:04
      Dlugo zapewne nie pociagnie ,zbyt przywiazal sie do Arafata takie papuzki
      nierozlaczki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka