borrrka 30.05.23, 09:39 Tekst linku Nawet napływający do Moskwabadu gruz 200 nie wywoła takiego wrazenia- vot, gieroje. Ale codzienna niepewność jest czymś, czego w Moskwie nie znają od wojny. Nowa jakość na radzieckich osiedlach:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borrrka Moskwabad czwarta rano:) 30.05.23, 10:10 twitter.com/i/status/1663435616720244737 Odpowiedz Link Zgłoś
donvito52 Re: Zaatakowane blokowisko 30.05.23, 21:19 borrrka napisał: > Tekst linku > > Nawet napływający do Moskwabadu gruz 200 nie wywoła takiego wrazenia- vot, gier > oje. > Ale codzienna niepewność jest czymś, czego w Moskwie nie znają od wojny. > Nowa jakość na radzieckich osiedlach:) > > > Uważam, że TO błąd. Była gruba linia między Imperium Zła, a Jasną Stroną Mocy. Teraz ta granica ulega zatarciu. Sauron może teraz twierdzić ... a nie mówiłem !!!? Choć ... ma TO swój nieodparty urok. Odpowiedzieć wrogowi jego bronią. Ale dalej jest to błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zaatakowane blokowisko 31.05.23, 03:47 Hehehe,Ukraincu koniec blokady? www.tokfm.pl/Tokfm/7,103086,29817258,kto-stoi-za-atakiem-dronow-na-moskwe-trzy-mozliwe-wersje-kazda.html#s=BoxOpImg4 Odpowiedz Link Zgłoś
wykrywacz_klamcow Re: Zaatakowane blokowisko 31.05.23, 09:34 borrrka napisał: > Ale codzienna niepewność jest czymś, czego w Moskwie nie znają od wojny. > Nowa jakość na radzieckich osiedlach:) to musieli być Chińczycy, bo drony były chińskie ;) a poza tym przecież takie drony można kupić w każdym sklepie z dronami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
borrrka Naprawdę, przeciętny Polak nie zrozumie 31.05.23, 09:48 Co takie video znaczy dla mieszkańców Moskwabadu - to rujnacja pewnej ideologii, wiary w 100% bezpieczeństwo. Bo kacapczik tak myśli: może mam kiepsko ekonomicznie, może stójkowy da mi w mordę, gdy zechce, ale jaki jestem bezpieczny, a nas wszyscy się boją! I ta wiara poszła się j...ć. Piękne są te "grzyby" w okolicach Rublówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Naprawdę, przeciętny Polak nie zrozumie 31.05.23, 11:19 Dlatego wydaje mi się, że te drony wysłali rosyjscy antyputinowcy. Oni przecież mogą to zrobić z każdego miejsca, nawet spod samej Moskwy. Chodzi o pokazanie Rosjanom, że Putin jest naprawdę malutki i przed niczym ich nie uchroni. Odpowiedz Link Zgłoś