Dodaj do ulubionych

Oj wyzwalamy tych Irakijczykow, wyzwalamy

IP: *.mel.dialup.connect.net.au 16.11.04, 00:25

fallujapictures.blogspot.com/
Obserwuj wątek
    • Gość: Gerard Zbalansowany wynicuj sie z glupoty, mozesz? IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 00:53
      Dobrze mieszkac w supermocarstwie i smiac sie z twojej bezsilnosci.
      • Gość: hmmm ty IP: *.telia.com 16.11.04, 01:37
        ty z supermocarstwa, szykuj sie na front wszchodni i nie pyskuj :-)))

• Gość: Gerard Front wschodni corus? To bylo za mojego dziadka. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 01:48
          • kropekuk Nie, Gerard. Tym razem przeholowales. Czy tak sie 16.11.04, 02:03
            u ciebie wyraza zazenowanie i bol? Chocby z powodu krzywdy tych dzieci(choc ja
            ich rodzicow winie), bo i ja mlodych zdrowych uzbrojonych mezczyzn po obu
            stronach mam w nosie - wojna, to nie zabawa w podchody, sami wybrali. Ale,
            sorki, nie te 2-3 latki...
            • krystian71 Re: Nie, Gerard. Tym razem przeholowales. Czy tak 16.11.04, 02:10
              ble,ble,ble kropka
              Czy to tak trudno zauwazyc blizniacze reakcje Gerarda i Alfredzika
              Jeszcze wisi moj watek w ktorym cytuje tego wynaturzenca
              Jak to bylo?O tym zabitym 12-to latku?
              Ze bedzie potrzebowal kamasutry i instruktazu seksualnego w raju?
              Glupi uwierzy,ze to nie jest jedna i ta sama osoba
              A wiesz dlaczego?Bo jestem optymista nieuleczalnym
              Po prostu na swiecie nie moze byc tyle lajdakow.
              A juz ,zeby takich trzech sie w jednym biurze spotkalo,to wrecz wykluczone

• kropekuk Daj spokoj, Krystian. Tamtej wypowiedzi nie znam 16.11.04, 02:20
                (choc pamietam, ze sie pytasz), ale tu to tylko w morde strzelic. Odezwalbym
                sie wczesniej, gdyby zapaprany nie wyskoczyl z Izraelem.
                • Gość: Gerard Sluchaj mnie dokladnie, na sto procent, bez IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 06:59
                  zazenowania nie obchodzi mnie co ktos o mnie mysli. Nie biore rowniez za afront
                  jak ktos mnie przezywa lub nie zgadza sie ze mna. Mie jestem tu ani dla
                  oklaskow ani dla przekonywania kogos. Czasy milosci blizniego sie skonczyly
                  9/11 2001. Ameryka przeszla do pierwszego etapu kontrofensywy. Albo uratuje
                  demokracje albo demokracja zginie razem z Ameryka. Jesli dzieci byly w miescie,
                  ktore zgodnie z prawem miedzynarodowym bylo uznane za oblezone, mieszkancom
                  ktorego dano zbyt duzo czasu na opuszczenie to wierz mi, nie mam zalu. Walka
                  teraz nie toczy sie o to kto ma racje ale kto przezyje. Mozna cynicznie
                  powiedziec, ze z tych dzieci nie uroscnie juz nastepne pokolenie fanatykow. Tak
                  dokladnie twierdzi Koran "zabijac i niszczyc ich potomstwo, aby jak dorosnie
                  nie zabilo was". Nie, tak nie mysle bo moze bedzie jakas forma demokracji w
                  Iraku. Osobiscie sadze, ze nie ma szans ale tak mysli facet na ktorego
                  glosowalem. naprawde myslle, ze sa one po prostu ofiarami glupoty. Chcesz
                  plakac nad nimi, prosze bardzo. Nie bede nawet staral sie ocenic twojej
                  postawy; masz do niej prawo a ja nie jestem twoim aniolem strozem.
                  • nierzyd Gerard podobasz mi sie :) 16.11.04, 09:23
                    podoba mi sie to, co piszesz. fajny bylby z ciebie naziol :)

Gość portalu: Gerard napisał(a):

> Czasy milosci blizniego sie skonczyly 9/11 2001. Ameryka przeszla do
                    > pierwszego etapu kontrofensywy. Albo uratuje demokracje albo demokracja
                    > zginie razem z Ameryka.

O ja cie! Albo - albo. gra idzie o wszystko! Prawie tak jak po podpaleniu
                    reichstagu - czasy milosci blizniego sie skonczyly. "Kontrofensywa" udala sie 6
                    milionow rzydow poszlo do pieca.

Paru oszolomow z Arabii Saudyjskiej zabilo 3000 Amerykanow. W
                    wyniku "kontrofensywy" zrownano z ziemia Irak i zabito kikadziesiat tysiecy
                    Irakijczykow, z krßtrych wiekszosc nawet nie wiedziala co to WTC.

> Jesli dzieci byly w miescie, ktore zgodnie z prawem miedzynarodowym bylo
                    > uznane za oblezone, mieszkancom ktorego dano zbyt duzo czasu na opuszczenie
                    > to wierz mi, nie mam zalu.

gerard podobasz mi sie chlopie! masz tak niemiecko brzmiacy nick! choc niemcy
                    nie byli takimi twardzielami. czytalem niedawno wspomnienia jednego, ktory bal
                    udzial w likwidacji powstania warszawskiego. jemu bylo zal dzieci i kobiet
                    mordowanych przez bandy dirlewangera.
                    ty jestes twardszy gerard. imponujesz mi!

wiesz wlasciwie o tym, ze cywile mogli opuscic warszawe zarowno w 39 jak i w 44
                    roku? ale nie opuscili. ty wiedzialbys gerard co z tym zrobic...

> Walka teraz nie toczy sie o to kto ma racje ale kto przezyje. Mozna cynicznie
                    > powiedziec, ze z tych dzieci nie uroscnie juz nastepne pokolenie fanatykow.

Bingo gerard! jak myslisz, co wpajano wczesniej mlodym SS-manom, ktorzy pozniej
                    prowadzili zydowskie dzieci do komor gazowych albo rozstrzeliwali cale
                    rodziny "bandytow"?
                    • krystian71 Re: Gerard podobasz mi sie :) 16.11.04, 09:32
                      Nierzydku,szkoda dyskusji i cienkiej ironii,ktore to bydle i tak nie zrozumie
                      Czas zaczac nazywac rzeczy po imieniu,tepic i utylizowac.
                • krystian71 Re: Daj spokoj, Krystian. Tamtej wypowiedzi nie z 16.11.04, 09:23
                  znasz,znasz,kropa,sam na ten watek wlaziles
                  Naplul bym sobie w gebe,gdybym mial tylko cien poszlaki ,ze to bydle zwyrodniale moze z mojego narodu pochodzic.
                  Na szczescie ,sam zobacz,nawet na tak zboczonym forum,zaden Polak takich tekstow nie wstawia,a juz zwlaszcza w trojglosie.
                  Wiec to juz nie nasz problem
                  • kosel_maruwi Re: Daj spokoj, Krystian. Tamtej wypowiedzi nie z 16.11.04, 09:48
                    krystian71 napisała:

> znasz,znasz,kropa,sam na ten watek wlaziles
                    > Naplul bym sobie w gebe,gdybym mial tylko cien poszlaki ,ze to bydle
                    zwyrodnial
                    > e moze z mojego narodu pochodzic.
                    > Na szczescie ,sam zobacz,nawet na tak zboczonym forum,zaden Polak takich
                    teksto
                    > w nie wstawia,a juz zwlaszcza w trojglosie.
                    > Wiec to juz nie nasz problem

Myslisz, ze ten facet jest zly ?

Ja sadze, ze jest porostu wyjatkowym glupcem.
                    • krystian71 Re: Daj spokoj, Krystian. Tamtej wypowiedzi nie z 16.11.04, 10:48
                      I ty masz racje,i ja mam racje.
                      To kliniczny okaz lajdactwa i bezdennej glupoty
                      Na szczescie moze zaszkodzic tylko image'owi swojej nacji.
                      Przeciez mu nie wytlumaczysz,ze zrobiono blad w jego szkoleniu,bo za glupi:)
                      I tak kolko sie zamyka
                      pozdr
        • nierzyd Re: ty 16.11.04, 08:43
          Gość portalu: hmmm napisał(a):

> ty z supermocarstwa, szykuj sie na front wszchodni i nie pyskuj :-)))

he he he... dobre! jego moze jeszcze nie wciagnac ale jak tak dalej pojdzie to
          moze przynajmniej jego corka bedzie miala zaszczyt polec w obronie faterlandu
          10000 km od domu :)
    • Gość: zbalansowany A wszystko ku chwale Izraela IP: *.mel.dialup.connect.net.au 16.11.04, 01:02
      www.marwenmedia.com/articles_images/CostofIsrael.html
      • Gość: Gerard A Ty dla chwaly Allaha. o co ci chodzi wielbladku? IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 05:48
        A teraz znajdz sile, ktora Ci da Ci przewage nad demokracja. Nie mozesz? No
        widzisz, dlatego islamcow beda teraz lac. Wskazaliscie droge. Moze i glowki
        zaczna allahowcom podrzynac?
    • Gość: ABE Dlaczego cierpia DZIECI?!?!?!?! IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 16.11.04, 01:42
      Na kogo spadnie ich krew?
      Nie moge patrzec na te dzieci. Nie moge!
      • kropekuk Bo ich matki nie opuscily miasta. Czemu? Mowia, ze 16.11.04, 01:44
        terrorysci im nie pozwolili...
        • kropekuk PS: Czemu pozostali w miescie? Czemu nie opuscili 16.11.04, 01:53
          go, jak sasiedzi? Czy nie lepiej - jak sasiedzi - nie bylo przeczekac w
          namiotach poza miastem, co w tym klimacie nie jest zadna tragedia? Czy nie
          lepiej, by ten maluszek z forki 3 zachowal obie nozki, jak ten maly z forki 7?
          news.bbc.co.uk/1/hi/in_pictures/4010467.stm
          MOZNA bylo najgorszego uniknac. Ale wybrano "Ynsh Allah!"...
          • nierzyd tak samo jak w warszawie w 39 i 44? gabrycha? 16.11.04, 09:05
            wtedy tez "bandyci" im nie pozwolili?
    • Gość: totyle Oj beda dlugo pamietac amerykanska demokracje. IP: *.176.168.57.Dial1.Phoenix1.Level3.net 16.11.04, 04:30
      Kto oczywiscie przezyje.
      • Gość: Gerard Nie zasmiecaj gnoju amerykanskiej demokracji. IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 04:51
        Co Ty tu robisz? Jak islamcy pluja na Europe tak Ty palancie plujesz na USA.
        Masz problemy z asymilacja to splywaj z Ameryki. Zjezdzaj skad przyjechales
        duraczku komuchowaty. Na Twoje miejsce madrzejsi przyjada. Ale jesli placisz
        podatki, to armie USA tez wspierasz. Im wiecej zarabiasz, tym wiecej bohaterow
        Allaha ubija Marines.
        • Gość: totyle Re: Nie zasmiecaj gnoju amerykanskiej demokracji. IP: *.176.168.57.Dial1.Phoenix1.Level3.net 16.11.04, 04:57
          Widzisz ciulu zydowski ja jestem w kraju gdzie jeszcze za krytyke rzadu
          je..ego nie zamykaja.Jak zaczna to bedziesz mnie mial z glowy.
          Takim ch..om jak ty Ameryke oddal debil Bush.
          • Gość: zbalansowany Ta demokracja to troche sie IP: *.mel.dialup.connect.net.au 16.11.04, 05:17
            zaczyna wykoslawiac. Przeczytaj totyle jakie fajne nowe prawa chca Buszysci
            przepchac przez kongres. Juz niedlugo krytyka Hutzpalandu bedzie tak traktowana
            jak krytyka ZSSR w dawnym PRLu.

New Bill in Congress
            Targets Teachers
            Who Dare To Question US Support For Israel
            By Michael Collins Piper
            American Free Press
            11-15-4

The Israeli lobby has launched an all-out drive to ensure congressional passage
            of a bill, approved by the House and now before a Senate committee that would
            set up a federal tribunal to investigate and monitor criticism of Israel on
            American college campuses.

Ten months ago the New York-based Jewish Week newspaper claimed that the report
            by American Free Press that Republican members of the Senate were planning to
            crack down on college and university professors who were critical of Israel
            was "a dangerous urban legend at best, deliberate disinformation at worst."
            They were claiming that AFP lied.

However, on Sept. 17, 2003, the House Subcommittee on Select Education
            unanimously approved H.R. 3077, the International Studies in Higher Education
            Act, which was then passed by the full House on Oct. 21. The chief sponsor of
            the legislation was Rep. Peter Hoekstra, a conservative Republican from
            Michigan.

DANGEROUS LEGISLATION

Critics charge that the bill is dangerous-a direct affront to the First
            Amendment and the product of intrigue by a small clique of individuals and
            organizations which combines the forces of the powerful Israeli lobby in
            official Washington.

Leading the push for Senate approval of the bill are the Anti-Defamation League
            (ADL) of B'nai B'rith, run by Abe Foxman, the American Jewish Congress and the
            American Jewish Committee.

Also lending its support is Empower America, the neo-conservative front group
            established by William Kristol, editor and publisher of billionaire Rupert
            Murdoch's Weekly Standard, which is said to be the "intellectual" journal that
            governs the train of foreign policy thinking in the Bush administration.

One other group has lent its support: the U.S. India Political Action
            Committee, an Indian-American group that has been working closely with the
            Israeli lobby now that Israel and India are geopolitically allied.

H.R. 3077 is bureaucratic in its tone, decipherable only to those with the
            capacity to wade through legislative linguistics. It would set up a seven-
            member advisory board that would have the power to recommend cutting federal
            funding for colleges and universities that are viewed as harboring academic
            critics of Israel.

Two members of the board would be appointed by the Senate, two by the House,
            and three by the secretary of education, two of whom are required to be from
            U.S. federal security agencies. The various appointees would be selected from
            what The Christian Science Monitor described on March 11 as "politicians,
            representatives of cultural and educational organizations, and private
            citizens."

FEARS ECHOED

Gilbert Merk, vice provost for international affairs and development and
            director of the Center for International Studies at Duke University, has echoed
            the fears of many when he charged that this advisory board "could easily be
            hijacked by those who have a political axe to grind and become a vehicle for an
            inquisition."

The primary individuals promoting this effort to control intellectual debate on
            the college campuses are prominent and outspoken supporters of Israel and harsh
            critics of the Arab and Muslim worlds. They are:

* Martin Kramer, a professor of Arab studies at the Moshe Dayan Center at Tel
            Aviv University in Israel;

* Stanley Kurtz, a contributor of ex-CIA man William F. Buckley Jr.'s bitterly
            anti-Arab National Review Online and a research fellow at the staunchly pro-
            Israel Hoover Institution; and

* Daniel Pipes, founder of the pro-Israel Middle East Forum and its affiliate,
            Campus Watch, an ADL-style organization that keeps tabs on college professors
            and students who are-or are suspected of being-critics of Israel.

These three, along with the Israeli lobby, are claiming that they are
            fighting "anti-Americanism" as it is being taught on the college campuses.

Republicans in Congress have joined this chorus, preferring to allow their
            constituents to think that this is an "America First" measure.

Juan Cole of the History News Network responds to this extraordinary twist on
            reality saying that the claim of "anti-Americanism" is intellectually
            dishonest.

"What they mean . . . if you pin them down is ambivalence about the Iraq war,
            or dislike of Israeli colonization of the West Bank, or recognition that the
            U.S. government has sometimes in the past been in bed with present enemies like
            al Qaeda or Saddam. None of these positions is 'anti-American,' and any attempt
            by a congressionally appointed body to tell university professors they cannot
            say these things-or that if they say them they must hire someone else who will
            say the opposite-is a contravention of the First Amendment of the U.S.
            Constitution."

The promoters are also suggesting that this legislation would, according to the
            American Jewish Committee, "enhance intellectual freedom on campus by enabling
            diverse viewpoints to be heard." Of course, the legislation would do precisely
            the opposite, say critics.

Lisa Anderson of the Columbia University School of International and Public
            Affairs said in response that "this plan . . . is not about diversity, or even
            about the truth."

Ms. Anderson does not cite the role of the Israeli lobby, but instead targets
            conservative Republicans who are acting as the Israeli lobby's surrogates and
            says that this plan is "about the conviction of conservative political
            activists that the American university community is insufficiently patriotic,
            or perhaps simply insufficiently conservative."

What she should be saying is that these Republicans who are carrying water for
            Israel are concerned that universities are "insufficiently pro-Israel."

The Republican House members who originally joined Hoekstra in co-sponsoring
            this legislation should be named for the record. They are: John A. Boehner
            (Ohio), John R. Carter (Texas), Tom Cole (Oklahoma), James Greenwood (Penn.),
            Howard (Buck) McKeon (Calif.), Patrick J. Tiberi (Ohio) and Joe Wilson (South
            Carolina).

Americans will not be able to find out how their representatives voted on the
            bill. Hoekstra asked for a suspension of the House rules, which was approved,
            making it possible for the controversial measure to be passed with an
            unrecorded "voice vote." There is no record of how individual House members
            voted or if they even voted at all.

FIRST MEASURE

The measure passed by the House is the same type of proposed "ideological
            diversity" legislation that AFP detailed in its Oct. 20, 2003, issue. At the
            time, the measure was being kicked around for possible introduction in the
            Senate by two prominent Republicans, Rick Santorum (Penn.) and Sam Brownback
            (Kan.).

AFP's initial report on the legislation garnered so much attention from
            American college and university professors and on the Internet, even so far as
            the Arab world, that the resulting negative publicity forced Santorum and
            Brownback to back off.

Many major American education organizations, including the teacher's union, the
            National Education Association, have raised their concerns about this campaign
            to muzzle the free speech of teachers, professors and instructors. The American
            Civil Liberties Union has also protested this measure.

Critics say this is a new form of what has been known in the past
            as "McCarthyism," and no matter what you may think about the late Sen. Joseph
            McCarthy, whose name, rightly or wrongly, inspired that
            • Gość: Gerard To sobie tez poszukaj wydawnictw uniwersyteckich IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 05:45
              tylko krytykujacych Ameryke. moze zapomnialez, ze na wielu uczelniach nie wolno
              bylo prowadzic akcji werbunkowej do wojska. Dopiero Sad Najwyzszy uznal, zto
              byla dyskryminacja rzadu. Kumasz zynku? Rzad Ameryki nie mogl prowadzic
              werbunku do wojsk Ameryki. Zreszta, z twoich postow widac, ze jestes pacholkiem
              najgorszego fanatyzmu z jakim swait mial do czynienia,. Trzeba go zgniesz jak
              pluskwy.. Co do Zydow, to w rzadzie Clintona bylo ich wiecej. Sprawdz durniu
              nazwiska i porownaj z rzadem Busha. Zydzi nie rzadza w tym kraju. Maja wplywy
              ale nie rzadza.
              Gdybys sie dobrze zastanowil, to demokracja nie jest samobojcym paktem.
              Przejrzyj wyszukiwarki o studiach islamskich w USA i jakie tam poglady sie
              wyglaszalo. Otwarcie gloszono wymordowanie Zydow i zniszczenie USA. Nie
              wiedziales o tym, to sprawdz, masz czas.
              • Gość: totyle Re: To sobie tez poszukaj wydawnictw uniwersyteck IP: *.176.168.57.Dial1.Phoenix1.Level3.net 16.11.04, 06:30
                Gość portalu: Gerard napisał(a):

> tylko krytykujacych Ameryke. moze zapomnialez, ze na wielu uczelniach nie
                wolno
                >
                > bylo prowadzic akcji werbunkowej do wojska. Dopiero Sad Najwyzszy uznal, zto
                > byla dyskryminacja rzadu. Kumasz zynku? Rzad Ameryki nie mogl prowadzic
                > werbunku do wojsk Ameryki.
                -Demokracja synku nie polega na tym ze mozesz zrobic co chcesz bo masz poparcie
                aparatu przemosc-zmuszania.Werbunek rzadu na uczelniach nie mogl byc bo jak ci
                wiadomo uczelnie te prywatne mogly byc.Dwa rzad ma swoje punkty werbunkowe
                i to powinno wystarczyuc plus reklama.Kapiczi?.

Zreszta, z twoich postow widac, ze jestes pacholkiem
                >
                > najgorszego fanatyzmu z jakim swait mial do czynienia,.
                -Co ty powiesz?.

Trzeba go zgniesz jak
                > pluskwy.. Co do Zydow, to w rzadzie Clintona bylo ich wiecej. Sprawdz durniu
                > nazwiska i porownaj z rzadem Busha. Zydzi nie rzadza w tym kraju. Maja wplywy
                > ale nie rzadza.
                -Rzydzi maja wplywy na rzadzenie.Administracja rzadzi cwoku a nie prezydent.
                W obecnej administracji jest ich dosyc a zwa sie neoconami-czyli fanatykami dla
                zydowskiego interesu.Nie udawaj glupka i nie prowadz zbednej mistyfikacji bo
                wystarczajaco ludzi wie co jest tu grane.

> Gdybys sie dobrze zastanowil, to demokracja nie jest samobojcym paktem.
                > Przejrzyj wyszukiwarki o studiach islamskich w USA i jakie tam poglady sie
                > wyglaszalo. Otwarcie gloszono wymordowanie Zydow i zniszczenie USA.
                -Nie interesuje mnie co gloszono w islamskich studiach.To jest tez czescia
                demokracji co sie glosi.Natomiast interesuje mnie co glosi obecny rzad i co robi
                czyli realizuje to co glosi i mam prawo wolnego slowa cwoku nazwac prezydenta
                pacholkiem zydowskim.

Nie
                > wiedziales o tym, to sprawdz, masz czas.
                Spadaj cwoku.
          • Gość: Gerard bush wygral przeciw takim jak Ty. A z demokracja IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 05:37
            synus nie myl tendencji do samobojstwa. Paru, calkiem slawnych facetow juz tak
            myslalo, ze demokracje mozna latwo udusic. Demokracja, mocno atakowana, ma
            mozliwosci aby wylapac Takich jak Ty. Moge Cie zapewnic, ze twoj adres jest
            znany tym co sie interesuja Polaczkiem, plujacym na kraj gosci. Ty nie
            atakujesz prezydenta tylko. Ty atakujesz demokracje amerykanska, czlowiek.
            Czemu psychopato jak Ci tu zle nie leziesz tam gdzie bylbys wsrod swoich.
            Islamcy mieszkaja w 66 krajach. Gnida jak Ty tam pasuje.
            • Gość: Neszczu W Ameryce demokracja??? Ha, ha, ha IP: 202.139.187.* 16.11.04, 06:41
              Zanim zaczniesz pisac o demokracji w Ameryce, sprawdz w slowniku co to jest
              demokracja a potem zobaczysz, ze nie ma to wiele z system obecnie panujacym w
              Ameryce. W Ameryce panuje moneykracja. Wszystkim rzadzi pieniadz i wszystkie
              decyzje sie podejmuje z mysla o pieniadzu. Kto ma pieniadz ten ma wladze. To
              nie ma nic wspolnego z demokracja. Na takich jak ty, twoj fuhrer - Bush i jego
              rzad sra.

• Gość: Gerard Brawo geniuszu mylacym kapitalizm z demokracja. IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 07:09
                Mam dla Ciebie propozycje. Podaj mi w jakim panstwie nie mozna kupic kobiety za
                pieniadze. Podaj mi w jakim panstwie nie mozna kupic szpiegow za pieniadze.
                Podaj mi w jakim panstwie nie mozna kupic sluzby za pieniadze. Podaj mi w jakim
                panstwie nie mozna kupic paru osilkow, ktorzy Ci morde skuja. ITD. Czy masz
                problemy z pieniedzmi bo za duzo czy za malo? jesli za duzo to podam Ci numer
                konta na wspomozenie biednego rodaka. Jesli za malo to podaj mi swoj numer
                konta. Moze z dobroci swojego serca Ci pomoge?
                Przy okazji. Nie mowi sie moneykracja. generalnie stosuje sie polaczenia
                lacinsko-greckie lub jednojezyczne, najczesciej lacinskie lub greckie. W tym
                przypadku masz na mysli plutokracje. Masz zdecydowanie zbyt niskie wyksztalcene
                jak na tego typu dyskusje. O malo nie zapomnialem. Czy masz problemy
                urologiczne Nieszczu?
                • Gość: Neszczu Re: Brawo geniuszu mylacym kapitalizm z demokracj IP: *.swiftdsl.com.au 16.11.04, 11:59
                  > Brawo geniuszu mylacym kapitalizm z demokracj

>Masz zdecydowanie zbyt niskie wyksztalcene
                  >jak na tego typu dyskusje.

Po pierwsze wiem, ze nie mowi sie moneykracja bo sam wymyslilem ta skladanke.

Po drugie, to ze mozna kupic kobiete, czy szpiega za pieniadze nie znaczy, ze w
                  tym kraju panuje kapitalizm, bo moze tam byc zupelnie dobrze gospodarka
                  komunistyczna.

Po trzecie mozesz sie nie martwic o moje wyksztalcenie. Jest wystarczajace nie
                  tylko jak na dyskusje z osobnikiem, ktory nie jest nawet w stanie odroznic
                  systemu gospodarczego (kapitalizm) od politycznego (demokracja czy plutokracja)
                  ale na to zeby dobrze zarobic i dobrze zyc. Na brak pieniedzy nigdy nie
                  narzekalem. Wysylam je biednym dzieciom w Afryce, moge wyslac biednemu Polakowi
                  w Ameryce. Pewnie bym to zrobil gdybym wiedzial ze wykorzystasz je tak dzieci z
                  Tanzanii. Na edukacje. Bo naprawde tego potrzebujesz. Tylko nie wiem czy to dla
                  ciebie jest ratunek, bo niektorzy sa naprawde odporni na nauke.

Facet, masz podstawowe problemy z rozroznianiem pojec powszechnie uwazane za
                  znane i ktore normalny czlowiek opanowuje w szkole podstawowej.

A ja jeszcze raz powtarzam swoja teze, ze w Jesuslandzie demokracji juz od
                  dawna nie ma. I decyzje, ktore podejmuje twoj fuhrer Bush maja na mysli dobro
                  tylko malego kregu osob tych przy korycie. I nie dosc, ze fuhrera musisz lizac
                  po dupie (niedlugo bedziecie chyba na defilady chodzic, zeby pokazac swoje
                  uwielbienie dla wladzcy), to jeszcze za wojne w Iraku i inne cudowne interesy
                  bedziesz placil podatki przez lata, zeby fuhrerowi dobrze rodzinny interes
                  naftowy szedl a np takiemu Dickowi i kumplom z Haliburtona jeszcze bardziej
                  kieszenie wypchac.

• nierzyd mylisz sie! 16.11.04, 09:11
                Gość portalu: Neszczu napisał(a):

> Na takich jak ty, twoj fuhrer - Bush i jego rzad sra.

mylisz sie i to bardzo! Bush najpierw sie podetrze gerardem a dopiero potem...

albo moze na odwrot?
            • Gość: zbalansowany GERARD IP: *.mel.dialup.connect.net.au 16.11.04, 06:44
              Zrob nam wszystkim przyjemnosc, zaciagnij sie do tego wojska i idz wyzwalac
              swiat - tam na pewno z twoja glupota zrobisz kariere
              • Gość: totyle Re: GERARD IP: *.176.168.57.Dial1.Phoenix1.Level3.net 16.11.04, 06:48
                gerard jest za cwany.On jest tak zwanym naganiaczem-czyli zydowskim
                sku..elem co to chwali kazdy rezym ktory sprawie izraelskiej-zydowskiej sluzy.
                Zydki nigdy nie wywalczyli sami niczego,zawsze sie poslugiwali antagonizowaniem
                dwoch stron a oni jako mediatorzy w zaleznosci gdzie wiekszy geszeft.
                Gerard to poprostu zydowski skunks.
                • Gość: dana33 Re: GERARD IP: *.bb.netvision.net.il 16.11.04, 07:09
                  ohoho, znalazl sie tutaj jakis, ktory moralnosci uczy, a sam zerowiec moralny.
                  zwial z polskiej nedzy, usa dalo muszanse na wybudowanie slicznego,
                  samozaprojektowanego domeczku, dalo na nowe zeby i na chlebek. a teraz mozna
                  pluc w reke, ktora dalej daje jesc, nie zerowiec? typowe dla polskich nedzarzy.
                  prostactwa, chamstwa glupoty niestety nie mozna wymienic. nawet jak sie ma
                  sliczny domeczek.
                  • Gość: Gerard Mozna sie usmiac z tych durniow a najlepiej wpusc IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 07:19
                    ic ich w antysemityzm. Od razu wylaza jakies antyzydowskie szmaty. Mam z nich
                    ubaw bo przeciez ani przeciw Izraelowi ani przeciw USA nic biedaki nie moga
                    zrobic. Bezsilne toto, blade od siedzenia przy komputerze aby jakiegos Zyda
                    opluc. A mnie nie zalezy jak przezywaja mnie Zydem. Szkoda, ze nie jestem bo
                    jak rodzina Zydow z Moskwy (poznalem ich w obozie dla uchodzcow w Austrii)
                    przyjechala do Detroit to im pomogla gmina zydowska. Jak ja przyjechalem do
                    Toledo to zadna tzw. Polonia nic nie pomogla. Nawet nie chcieli po polsku
                    rozmawiac. Dobrze, ze parafia katolicka, czysto amerykanska mi pomogla troche
                    przez pierwsze trzy miesiace.
                    • Gość: dana33 Re: Mozna sie usmiac z tych durniow a najlepiej w IP: *.bb.netvision.net.il 16.11.04, 07:32
                      :))
                      • nierzyd tobie tez imponuje gerard dana? 16.11.04, 09:31
                        Gość portalu: dana33 napisał(a):

> :))

tak pieknie i potulnie sie do niego usmiechasz :)

"Jesli dzieci byly w miescie, (...) to wierz mi, nie mam zalu. Mozna cynicznie
                        powiedziec, ze z tych dzieci nie uroscnie juz nastepne pokolenie fanatykow"

tobie tez imponuja takie meskie, zdecydowane wypowiedzi?
                        • krystian71 Re: tobie tez imponuje gerard dana? 16.11.04, 09:35
                          a co ,masz jakies watpliwosci?Konsekwentynie i zawsze,podpisze sie pod kazda jego wypowiedzia,a tam gdzie Gerard-Alfred-Igor ludobojcze hasla glosi od razu swoja buzke wstawia
                          • nierzyd pozyteczny gerard 16.11.04, 09:41
                            praktyczny taki gerard. przynajmniej sama nie musi ryzykowac jakimis
                            kontrowersjami. duzo bezpieczniej, taniej (I EFEKTYWNIEJ) animowac,
                            podbudowywac, osmielac i zachecac takich pozytecznych gerardow.
                            • krystian71 Re: pozyteczny gerard 16.11.04, 10:54
                              ty widzisz jakas praktyczna roznice miedzy autorstwem pogladow,a podpisywaniem sie pod nimi?
                              To tak jak z listem otwartym.Podpisujesz sie i bierzesz na siebie pelna odpowiedzialnosc za jaego tresc.
                              Przynajmniej w sensie moralnym
                              pozdrowka
                              • nierzyd Re: pozyteczny gerard 16.11.04, 11:40
                                mozna sie podpisac albo mozna sie podpisac z entuzjazmem, oddaniem i duzym
                                ladunkiem sympatii. I wyglada to wtedy tak:

:))
                  • Gość: totyle Re: GERARD IP: *.176.168.57.Dial1.Phoenix1.Level3.net 16.11.04, 08:40
                    A ty k...o niewdzieczna ukradlas palestynczykom.Tu jest roznica
                    i dlatego cie moge nazwac zlodziejem,zbrodniarzem,naziolem.
                    Przyjedz do stanow,zapracuj sobie jak ja uczciwie to bedziesz miala prawo
                    nazwac ten rzad zydowskim przydupasem.
                    Domeczek moj sliczny-to prawda i nie kradziony jak twoj naziolu syjonistyczny.
                  • nierzyd Re: dana 16.11.04, 09:01
                    a ty dana pewna jestes ze Ameryka to towarzysz Bush i towarzysz (icek) wolfowic?

bo cos sie zdaje, ze nie za bardzo.

no ale dla was sowiecki sojuz to tez byl towarzysz stalin...
              • nierzyd Re: GERARD 16.11.04, 08:59
                odwalcie sie od gerarda bo gerard jest VON BLUMENBAUM i on wam jeszcze pokaze
                jak dostanie zelazny krzyz!

albo kupi - co jest bardziej prawdopodobne :)
    • Gość: jarek-Zyd ne telus Od kiedy ty arabski morderco kogos IP: *.fastres.net 16.11.04, 07:53
      wyzwoliles, co zdjecia z Sudanu nie potrafisz obejzec.
    • nierzyd to sie nazywa "bratnia pomoc" dla narodu irackiego 16.11.04, 08:44
      milujacego demokracje czyli macdonaldy i pornosy :)
      • Gość: totyle Re: to sie nazywa "bratnia pomoc" dla narodu irac IP: *.176.168.57.Dial1.Phoenix1.Level3.net 16.11.04, 08:50
        Nu oni tacy odporni na demokracje ze ich trzeba zabijac.
        Zwlaszcza dzieci bo widzialy jak ich matki i ojcowie byli zabijani.
        • nierzyd Re: to sie nazywa "bratnia pomoc" dla narodu irac 16.11.04, 08:55
          dziwny narod! tez mi "straszne rzeczy", ze kilkadziesiat tysiecy z nich gryzie
          piach a kilkaset jest okaleczonych na cale zycie.

czy to wygorowana cena za demokracje macdonalda i pornosow? czyz nie
          rekompensuje to z nawiazka utraty najblizszych lub nawet trudow wychowania
          dziecka, ktore w ramach "bratniej pomocy" utracilo nogi?
      • Gość: jarek-Zyd ne telus A jak sie nazywaly te wszystkie ludobojstwa IP: *.fastres.net 16.11.04, 09:01
        ktore wam sie udalo i w dalszym ciagu udaje w ciagu ostatnich 1360
        lat.....misjion i imie Allaha.
        • nierzyd gadasuz jareczku z jakimis duchami? 16.11.04, 09:02
          idz na forum "parapsychologia" dla rzydow.
          • Gość: jarek-Zyd ne telus A ty nierzydku tego nie wiesz..... IP: *.fastres.net 16.11.04, 09:25
          • Gość: jarek-Zyd ne telus albo tez zadnego przykladu nie potrafisz podac. IP: *.fastres.net 16.11.04, 09:27
            Normalnie.....jak sie ktos nawet swojego mahmuckiego imienia wstydzi, to co po
            nim mozna sie spodziewac.
            • nierzyd jareczku wiadomo nie od dzis, ze tykasz inaczej 16.11.04, 09:33
              ale moglbys powiedzic, o co ci wlasciwie chodzi?

sprobuj... nie zrazaj sie.
              • krystian71 Re: jareczku wiadomo nie od dzis, ze tykasz inacz 16.11.04, 09:36
                He,he obniz prog wymagan,to tylko nietelus,taki zydowski nielot.
                • nierzyd zostaw go w spokoju! 16.11.04, 09:38
                  on jeszcze mysli co napisac.
                • Gość: dana33 Re: jareczku wiadomo nie od dzis, ze tykasz inacz IP: *.bb.netvision.net.il 16.11.04, 11:08
                  odpowiedzial krystian, taki polski antysemita....
                  • krystian71 Re: jareczku wiadomo nie od dzis, ze tykasz inacz 16.11.04, 11:14
                    w ramach gwarancji
                    dla tolerancji
                    antysemitom
                    mordy obito

a tak powaznie to spadaj dana do kanalu,bo dalas takie popisy,ze nie warto z toba w dyskusje wchodzic
                    • Gość: dana33 Re: jareczku wiadomo nie od dzis, ze tykasz inacz IP: *.bb.netvision.net.il 17.11.04, 09:36
                      krystianek, ja spadam kiedy chce i gdzie chce, wiec nie rozkazuj. a co do
                      popisow, to lepiej nie wylicze twoich.
    • nierzyd Z pozdrowieniami dla Gerarda i dany 16.11.04, 09:36

Temu tutaj Gerard i dana sie udalo !! Co teraz zrobic z tym potencjalnym
      fanatykiem?

www.spiegel.de/img/0,1020,407804,00.jpg
    • Gość: jeja Re: Oj wyzwalamy tych Irakijczykow, wyzwalamy IP: *.184-183-adsl-pool.axelero.hu 16.11.04, 11:43
      to jest bagno. cały swiat sie temu przyglada.
      USA i IZRAEL czeka moralna izolacja we wspołczesnym swiecie.
      Konsekwencje tego moga byc nieprzewidywalne.
    • nierzyd Nieustanne pozdrowienia :) 17.11.04, 08:36

Temu tutaj Gerard i dana sie udalo !! Co teraz zrobic z tym potencjalnym
      fanatykiem?

www.spiegel.de/img/0,1020,407804,00.jpg
      • Gość: zbalansowany oj co wolnosc, to wolnosc IP: 61.68.206.* 18.11.04, 03:27
        www.jihadunspun.com/intheatre_internal.php?article=100576&list=/home.php&

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka