oszol-lom-z-rm 20.11.23, 21:17 www.rp.pl/polityka/art39435941-javier-milei-prezydentem-argentyny-skok-w-nieznane - jeśli w Polsce wróci PiS albo konfa to ja tez wrócę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wykrywacz_klamcow Re: Korwin Z Argentyny 20.11.23, 22:56 oszol-lom-z-rm napisał: > - jeśli w Polsce wróci PiS albo konfa to ja tez wrócę Ale po co zmyślasz, źe wyjechałeś do Australii? Kto niby ci uwierzy panie sowiecki? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Korwin Z Argentyny 20.11.23, 23:11 Przeciez PiS wygralo wybory,hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska szwampuch58 napisał: 21.11.23, 10:27 Cytat: Javier Milei, ultraliberalny ekonomista bez doświadczenia politycznego, zostanie nowym prezydentem Argentyny. To wyraz desperacji społeczeństwa doprowadzonego do nędzy przez lokalną odmianę nacjonalistycznego populizmu: peronizm. Habeck ultrazielony germanista Baebockultrazielona socjolożka bez doświadczenia politycznego, zostanie nowym ministrem gopodarki ( spraw zagranicznych) RFN To wyraz desperacji społeczeństwa doprowadzonego do nędzy przez lokalną odmianę internacjonalistycznego populizmu: merkelizm. SPD wygrała wybory hehe de.wikipedia.org/wiki/Bundestagswahl_2021 Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Korwin Z Argentyny 24.11.23, 19:19 Mam mieszane uczucia wobec tego gościa . Z jednej str podoba mi die jego konserwatyzm i nie boi się iść na udry z samym Papieżem Franciszkiem ale jego poglądy gospodarcze to korwinizm balcerowiczowski . To może tylko napędzić głosy komunistom … Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Korwin Z Argentyny 25.11.23, 02:48 oszol-lom-z-rm napisał: > - jeśli w Polsce wróci PiS albo konfa to ja tez wrócę To PiS gdzieś się wyniósł? Odpowiedz Link Zgłoś