Dodaj do ulubionych

Input i Output

03.12.23, 10:31
Z przyjemnoscia slucham piosenek Peter Gabriela i przypadek pomogl mi znalezc jego nowa plyte I/O czyli pewnie Input i Output. Z wiekiem input rosnie i wie i rozumie sie coraz wiecej i mozna miec output i idzielic sie te nabyta madroscia i doswiadczeniem z innymi.

Mozna to robic jesli nam cialo pozwala. A pozwala coraz dluzej, bo Peter ma juz 73 lata i chociaz grzywe juz stracil to zachowal jeszcze glos przyjemny do sluchania. Niestety, przychodza na mysl inni lysawi 70+ ktorych output jest zwiazany z inputem mlodosci, ale jest tragedia dla wielu tysiecy ludzi...

PF

Obserwuj wątek
    • petronella.kozlowska polski_francuz napisał: 03.12.23, 11:00
      Gratuluję dobrego gustu.

Muzyka z pewnością pomaga ci dalej żyć i zapomnieć rzeczywistość

www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-atak-nozownika-w-paryzu-ofiary-to-turysci,nId,7187123#crp_state=1
      • polski_francuz Mentalna wojna 03.12.23, 12:58
        petronella.kozlowska napisała:

" Muzyka z pewnością pomaga ci dalej żyć i zapomnieć rzeczywistość "

Nu, Petronella zblizasz sie do state of my mind okolo 9h00. I co pomyslalem? Ano, ze media publikuja negatywne wiesci. I ze jest w Europie wojna, glownie mentalna, zydowsko-arabska. I imigranci arabscy wierza, ze bialasy popieraja Zydow. I co mozna na ten stan wojenny poradzic bedac z pokolenia, ktore stan wojenny przezylo? Ano, ze trza zaczac od uspokojenia ducha. Wojna daleko nie prowadzi jak sie nie jest ulicznikiem rodem z Leningradu.

Ulicznikom, niestety, trzeba dac w morde, bo niczego innego w pustawy i lysy leb nie wchodzi. Ale czy warto o tym pisac?

Nie sadze.

PF
    • boomerang Re: Input i Output 03.12.23, 11:27
      Na basie daje się zauważyć Korwin-Mikke, acz bez tradycyjnej muszki. Poprzednio widziałem go z zespołem King Crimson.
      • szwampuch58 Re: Input i Output 03.12.23, 11:33
        Genesis,kangur,Genesis
        • szwampuch58 Re: Input i Output 03.12.23, 11:41
          youtu.be/3XhDGkg8SpQ?si=nnUmcwovHpZu-V1f
        • boomerang Re: Input i Output 03.12.23, 20:36
          Twoja nieumiejętność rozumienia tekstów jest globalnie znana, szambuchu.
      • polski_francuz Re: Input i Output 03.12.23, 12:48
        boomerang napisał:

"Na basie daje się zauważyć Korwin-Mikke, acz bez tradycyjnej muszki. Poprzednio widziałem go z zespołem King Crimson."

Alez on jest wierny Piotrkowi. Razem chodzli po wzgorzach buraczanej soli...

PF

• vermieter Re: Input i Output 03.12.23, 15:32
      www.spiegel.de/panorama/polen-bestuerzung-ueber-moeglichen-kaeltetod-von-14-jaehriger-obduktion-angeordnet-a-9524ad37-afeb-4ab6-a1b5-bd6c2ef130b2?dicbo=v2-MdG4nup#ref=recom-outbrain
      • petronella.kozlowska vermieter napisał(a): 03.12.23, 17:31
        O co ci chodzi?
    • senioryta13 Re: Input i Output 04.12.23, 14:32
      lepsze jest to:
      www.youtube.com/watch?v=YiNdxakZv_U
      Elon Musk i jego F.... na falszywe media.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka