Dodaj do ulubionych

"Do they know it's Christmas"

16.11.04, 21:22
Znow wydano te ikoniczna koleda aby niesc pokoj i pomoc glodujacej wiekszosci
mieszkancow tej Planety.
No wlasnie, czy te glodujace od dziesieciolecia dzieci Iraku wiedza, ze MY
Chrzescijanie mamy Boze Narodzenie, czas dobrej woli i pokoju, odrodzenia i
milosci blizniego? Czy te dzieci z amputowanymi przez kule z amerykanskich
czolgow nozkami i raczkami wiedza, ze ci czolgisci po godzinach w koszarach
pisza kartki swiateczne do domu o narodzinach Chrystusa, zeby zmazal ICH
grzechy?
Te dzieci nigdy sie nie dowiedza ze MY CHrzescijanie mamy takie swieto.
Jakbysmy im powiedzieli, to by nigdy nam nie uwierzyly bo przeciez jak w imie
tej samej wiary mozemy isc i mordowac ich Matki, wyrywac im nozki, oslepiac
ich, torturowac ich Ojcow, i niszczyc ich kraj. Przeciez to sie nie zgadza,ze
imie religii ktora opiera sie na milosci blizniego my pozbawiamy ich wody,
jedzenia, dachu nad glowa, rodziny i ich wiary.
Nikt nie mowi o ich smierci. O smierci malych dzieci. Ale kazdy w
nieskonczonosc roztrzasa smierc Arafata, starca, ktory zmarl na starosc, nie
na nasza mordercza wojne.
O przepraszam, sa tacy ktorzy cos tam napomkneli o ich smierci. Nasz
przeswietny Trimvirat z Detroit, w trzech osobach ala jak jeden maz -
powiedzieli, ze im ta smierc i cierpienie zwisa, bo takie sa prawa
SUPERMOCARSTWA! NIe zapominajmy, ze to Supermocarstwa glosi Dobra Wiadomosc
tego Swiata na wlasny sposob, wierzac ze przeciez "GOD WILL BLESS AMERICA".
DO THEY know WHAT's Christmas????
Obserwuj wątek
    • Gość: wszystko jedno kto what a pile of shit! IP: 160.79.164.* 16.11.04, 21:25
      czy szlachetni bojownicy Al-Qaidy rabna ABE normalna qrwe po mordzie zeby
      rozumu nabrala?
      • krystian71 spadaj szczurze z pejsami 16.11.04, 21:35
        • krolowa_bona Re: spadaj szczurze z pejsami 16.11.04, 21:49
          I co takie szczury maja do naszego Bozego Narodzenia?!?! Jak zwykle musze
          dorzucic swoje dwa grosze (or a pile of shit like in this case).
          Wydaje mi sie,ze to taki odruch obronny bo go sumienie ruszylo. Niech sra jak
          musi.
      • Gość: Fan ABE Może lepiej...pisz jednak wierszem, Mrs. A. B-E? IP: 195.187.51.* 16.11.04, 21:36
        • krystian71 Re: Może lepiej.. 16.11.04, 21:41
          dalszy ciag Pejsatego Jarmarku ci sie sni?
          Trzeba troche wziac na wstrzymanie i o normalnych sprawach pogadac,
          Zydzi to strasznie nudny temat
          • krolowa_bona Re: Może lepiej.. 16.11.04, 21:51
            Narcyzm to nieuleczalna choroba. Niby moj Fan ale wkolko o sobie chce gadac. To
            juz nie pierwszy raz jak mnie probuje przekupic
            • Gość: Polski szlachcic Ty lepiej oddaj Sumy Neapolitańskie, Królowo! IP: 195.187.51.* 16.11.04, 21:56
              Zamiast tutaj gadać.
              • krystian71 Re: Ty lepiej oddaj Sumy Neapolitańskie, Królowo! 16.11.04, 22:21
                o qrwa mac,wont z swiatecznego watku,nie chce juz slyszec o forsie ,arafacie ,suhej i zaginionym budzecie.Te ślachcice jedno i to samo maja na mysli jak gdzies krolowa lub prezydentowa zobacza
                I jeszcze jedno ci ślachcic powiem.
                To nie krolowa Bona ma te sumy oddac.
                Ona je Neapolowi pozyczyla i to jest ten dluznik Rzeczpospolitej.
                A teraz wal do kalkulatora i obliczaj procenty i procenty od procentow
                Bedziesz mial co robic przez caly wieczor
                • krolowa_bona Cees, a raczej Tomasz, ma juz wsze odsetki 16.11.04, 22:27
                  w malym palcu. On mi je od zaranie dziejow (no, moze przesadzam, ale od zarania
                  Polski Jagielonskiej) te sumy wymawia
                  • krystian71 Re: Cees, a raczej Tomasz, ma juz wsze odsetki 16.11.04, 22:35
                    Hmm,rozumiem ,nie wazne czy cie okradli czys ukradla.Jednym slowem jestes zamieszana w kradziez :))
                    • krolowa_bona Ano jestem!Odpowiedzialnosc zbiorowa nie wybiera 16.11.04, 22:46
            • kropekuk Istotnie: ANNIE EVANS lepiej wychodza wiersze: 16.11.04, 23:09
              Simplifying the War

The school sent home a ‘Parent’s Guide
              To Talking with Children
              On the War With Iraq.’
              (The Guide says, children need an opportunity
              to ask you their questions
              and you should provide it.)
              It’s not that I’d meant to avoid the subject –
              it just hadn’t come up,
              and I hadn’t pushed it.

(The Guide says to be honest with your children.
              They then learn this from you.)
              Did you know there’s a war?
              Yes, she said, with a lack of conviction.
              A shot of the desert
              or a somber newscaster
              possibly glimpsed before Scooby Doo:
              she could have guessed from that.
              So maybe she did know?
              But she’s never liked to admit to not knowing,
              no more than her mother -
              must have learned that from me.

(The Guide says, I am to ask for her thoughts
              about the War with Iraq.)
              She said Why is there war?
              Why indeed? But who needs a 5 year old dissident?
              Some Iraqis are bad men,
              We are sorting them out.
              (The Guide says to speak in hopeful terms.)
              Who are the Iraqis?
              Iraq is to Iraqis
              as America is to the Americans, I explained.
              OK, she said, running off.

Could it be that simple?

mywebpages.comcast.net/evnsanna/simplify.htm
          • Gość: Fan ABE Re: Może lepiej.. IP: 195.187.51.* 16.11.04, 21:53
            krystian71 napisała:

> dalszy ciag Pejsatego Jarmarku ci sie sni?
            >

Nie, raczej dalszy ciąg "Agnieszka's Dowry":

asgp.org//agnieszka.html
            Niekoniecznie jednak "Agnieszka's Dowry", inne cykle też moga być:

home.comcast.net/~evnsanna/pubindex.htm
            Mrs. A. B.-E. pisze całkiem udatne wiersze, nie? Jej proza natomiast jest do d...
            • krolowa_bona VIce-Cees, beda musiala sie na ciebie poskarzyc 16.11.04, 22:04
              Uzywanie kropki do twojej brudnej roboty jest bardzo brzydkie. Nieladnie,
              nieladnie panie profesorze... Wyraznie zaufanie nie jest czyms co mozna panu
              powierzyc. Najgorsze ze pan nie moze nawet polegac na rzekomym talencie
              dedukcji, bo ma pan uprzednia wiedze ("prior knowledge" sounds better)i to
              powierzona w zaufaniu.
              Cos w tym jest jak mowia "peeping Tom".
              • kropekuk Co za chamstwo i prymityw! To juz nie mozna 16.11.04, 23:12
                miec opini o literaturze? Nie wolno powiedziec, ze choc pensjonarskie nieco
                poezje Anny Evans sa do strawienia, to proza Anny jest niestrawna?
                Wariatka z ciebie czy co? A moze bys jednak sie do psychiatry udala, ABE?
              • dwarniecze Re: VIce-Cees, beda musiala sie na ciebie poskarz 16.11.04, 23:49
                Musztarda po obiedzie. Nie słyszałas o ty, że Ceesio został zabanowany? Głupek
                nawymyślał samemu Św. Pawłowi (tzn. dyrektorowi, który tym całym forumowym
                biznesem zarządza) i zostal karnie wywalony ze wszystkich forów.
                • krolowa_bona Ohhhhh :((((( I tak nie wierze. Ja cesie poznaje 17.11.04, 00:01
                  na odleglosc. TO on. Moze sobie nowego serwera wykupil, i znowu sie wsliznal. A
                  masz linka do tych "wymyslan cesowych"? Chetnie sobie poczytam do poduszki
                  • Gość: ABE Oczywiscie przejezyczylam sie. Serwery sa wszak IP: *.client.comcast.net 17.11.04, 00:08
                    za darmo.
                    • krolowa_bona To za co ja place? Ty mi ABE nie czaruj n/t 17.11.04, 00:14
            • krolowa_bona Nawiasem mowiac 16.11.04, 22:14
              Poezja pani Evans bardzo mi przypadla do gustu, ale insynuuwanie ze ona i ja to
              ta sama osoba jest niedorzecznoscia.
              • kropekuk Tajich glupich to tutaj chtba nie ma? A poza tym 16.11.04, 23:14
                Anna Evans-poetka i za mloda na ciebie, i za ladna, i za sympatyczna...
                mywebpages.comcast.net/evnsanna/aboutme.htm
                • krystian71 Re: Tajich glupich to tutaj chtba nie ma? A poza 16.11.04, 23:22
                  Rzeczywiscie fajna z niej babka,przestan sie slinic stara lesbijo!
                  • kropekuk Jaka lesbija, goluboj - ja mam zdrowe odruchy; 16.11.04, 23:26
                    ale zez mi sie u Evans nie podoba - moze miec problemy z dostrzezeniem natury
                    rzeczy.
                  • krolowa_bona Re: Tajich glupich to tutaj chtba nie ma? A poza 16.11.04, 23:32
                    Kropczyna zawsze chlapie ozorem na prawo i lewo, czy wie, czy nie wie, czy mu
                    ktos powiedzial, czy zaslyszala przez sciane. Takie sobie gadatliwe narzedzie
                    zbrodni. I stad wiadomo, ze to nie chlop, tylko baba. Baby lubia duzo gadac.
                    Wiem bo sama nia jestem.
                    Co do Kropczynowj preferencji seksualnej, to tez zaczynam miec podejrzenia.
                    Kiedys mnie 'kozka' nazywala... hm.... jakby kozka nie skakala...jaka ja glupia
                    bylam!
                    • krystian71 :))) 16.11.04, 23:34
        • Gość: ABE Stracilam fana:((( Chyba wolal byc anonimowy n.t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 16.11.04, 22:42
    • Gość: igor teraz rozumiem dlaczego od Bony zaczal sie upadek IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 22:13
      Rzeczypospolitej. Co za dobra dusza a tak jednoczesnie beznadziejnie
      hipokrytyczna. Jedz do Iraku i zacznij im tlumaczyc "krolowo", ze Koran jest
      pokojowy, ze milosc blizniego nakazuje Allah. A jeszcze lepiej wytlumacz to
      Osamie, Zarkawi'emu i kilkust milionom tych co ich popieraja. Oni zaczeli od
      1972 roku wojne z Zachodem. Oni bez przerwy tlumacza, ze to swieta walka o
      Islam przeciw chrescijanom. Chieli to wojna tam wlasnie poszla. Do nich. A
      teraz falszywa dobra dusza materacyka pluje w zasadzie na chrzesciajnstwo choc
      ubierasz to jak stara choinke w ladne bombki milosci blizniego.
      Pod cala przykrywka frazeologii ukrywasz naprawde nienawisc arabeski do
      kultury, ktora wygrywa z twoimi islamcami.
      • krolowa_bona Odezwal sie przedstawiciel Triumviatu 16.11.04, 22:20
        Jak milo. Tylko nie do obronienia jest uzywanie ICH religii jako uzasadnienia
        TWOICH rzekomo dyktowanych chrzecijanskimi wartosciami, wynaturzen przmocy i
        nienawisci. Twojej mentalnosci zaiste religia nienawisci bardziej by pasowala.
        To moze ty raczej przejdz na ten militarystyczny islam, czy moze stworz wlasny,
        opatentowany latami uzytku i doswiadczenia kult zbrodni.
        Tylko nie sugeruj, ze jestes chrzescijaninem. Ani twoi koledzy z paczki (czy z
        biura, czy ze szwadronu smierci)
        • krystian71 Re: Odezwal sie przedstawiciel Triumviatu 16.11.04, 22:31
          Jemu kazali nawet katolika udawac,tylko kurs byl przyspieszony.Credo,Agnus Dei,jedna koleda i od razu egzamin.O spolecznej nauce Kosciola nic nie slyszal,a ekumenizm mu sie z ekologia kojarzy
      • krystian71 Re: teraz rozumiem dlaczego od Bony zaczal sie up 16.11.04, 22:26
        Ty Igor,juz tyle o sobie naopowiadales niepytany,czy ja dobrze pamietam,ze historie studiowales na UW?
        • krolowa_bona Re: teraz rozumiem dlaczego od Bony zaczal sie up 16.11.04, 22:29
          Nieprawda, on jest statystkyk po SGPiSie i nazywa sie Alfred, tylko ze on jest
          w trzech ososobach to mu sie myli czasami co ktory z nich i kiedy studiowal.
          • krolowa_bona Ciekawe co to za biuro w Detroit 16.11.04, 22:30
            gdzie razem pracuja: history, statystyk i Marine. Any ideas? Moze agencja
            towarzyska to jest?
            • krystian71 Re: Ciekawe co to za biuro w Detroit 16.11.04, 23:03
              tu nam Abusiu rachelki brak i znajomosci detroickich realiow,a ona juz chyba na dobre wybyla,i pojechala tego sw.Mikolaja szukac
            • bam_buko Re: Ciekawe co to za biuro w Detroit 16.11.04, 23:27
              krolowa_bona napisała:

> gdzie razem pracuja: history, statystyk i Marine. Any ideas? Moze agencja
              > towarzyska to jest?

krolowo zapewniam ,ze ZADNA szanujaca sie firma w USA nie pozwoli korzystac z
              internetu w celach prywatnych.... no chyba ze detroit walnie zaraz ze wlasnej!!
              firmy pisze.
              • krolowa_bona Re: Ciekawe co to za biuro w Detroit 16.11.04, 23:39
                Myslisz, ze igor na swoim? To on chyba sie tak dobrze ustawil przed tym
                roztrojeniem jazni. Ciekawe czy Alfred wie,ze Igor uzywa roboczogodziny na
                wypisywnie bredni na forum? I CIekawe czy Igor wie, ze Gerard to tez robi?
                Ciekawe, czy Gerard wie, ze Alfred tez?
                A moze im sie wszystkim wydaje, ze to ci drudzy dwaj pracuja, to on moze
                poserfowac. CHyba ten business im wkrotce padnie!
                • bam_buko Re: Ciekawe co to za biuro w Detroit 16.11.04, 23:49
                  krolowa_bona napisała:

> Myslisz, ze igor na swoim? To on chyba sie tak dobrze ustawil przed tym
                  > roztrojeniem jazni. Ciekawe czy Alfred wie,ze Igor uzywa roboczogodziny na
                  > wypisywnie bredni na forum? I CIekawe czy Igor wie, ze Gerard to tez robi?
                  > Ciekawe, czy Gerard wie, ze Alfred tez?
                  > A moze im sie wszystkim wydaje, ze to ci drudzy dwaj pracuja, to on moze
                  > poserfowac. CHyba ten business im wkrotce padnie!

zapomnials o gienku i amerykaninie ktory ostatnio zniknal a poczatkowo duzo
                  tfozyl...... to chyba jakas wieksza korporacja ale cos cienko przedzie.
                  Ostatno wspolpracuje z Krasul Co. ale ta wspolpraca niczego dobrego nie wrozy.
                  • krolowa_bona Re: Ciekawe co to za biuro w Detroit 16.11.04, 23:58
                    TO sie moze barrrdzo zle skonczyc. Takie korporacyjne rozmnozenie jazni.
                    Przypomina mi sie ten film z Edward Norton i Richard Gere "Prime Witness" czy
                    cos takiego to bylo. Ja na miejscu krasuli bym uwazala z tymi chlopcami
                    oltarzowymi
      • Gość: aki so called "dubye smalone" gadasz IP: 80.51.161.* 16.11.04, 22:48
        w samych stanach ginie kilkadziesiat razy wiecej ludzi poprzez zwykłe morderstwa i wypadki samochodowe niz na całym swiecie swiecie jest ofiar z powodu terroryzmu miliarda muzułmanów
        • krystian71 Re: so called "dubye smalone" gadasz 16.11.04, 22:58
          cii,nie przestrasz go,lubie jego wywody historyczne
          Pare dni temu przekonywal mnie,ze RP to jest skrot od Rzeczpospolitej OBOJGA NARODOW,ktora powstala w wyniku unii BRZESKIEJ
          Chcialem miec troche ubawu a widze ,ze sie zmyl
          pozdr
          • krolowa_bona Re: so called "dubye smalone" gadasz 16.11.04, 23:01
            Zmyl sie by on jest historyk, a tu aki dane statystyczne cytuje. Igor poszedl
            po Alfreda. Afreda mi juz powiedzial, ze jest statystykiem po SGPiSie. On juz
            zaraz te statystyki aki w pyl rozbije.
            • krystian71 Re: so called "dubye smalone" gadasz 16.11.04, 23:04
              Czy to aby nie pora na lunch z zonami?
              • Gość: aki no własnie lunch time nadszedł IP: 80.51.161.* 16.11.04, 23:38
                potem będą trawić(może jakis "fart" sie trafi) i dalej pisac
          • kropekuk Czy to znaczy, ze obaj jestescie ZA zamachami 16.11.04, 23:18
            terrorystycznymi, bo tak wam ze statystyki wypadkow drogowych wynika? Tez
            udajcie sie do psychiatry wraz z ta samozwancza forumowa"poetka", Anna Evans:
            ja beda leczyc z manii wielkosci, was z psychopatii.
            • krystian71 Re: Czy to znaczy, ze obaj jestescie ZA zamachami 16.11.04, 23:23
              Jakimi zamachami ,Kropka,gdzie tu o zamachach bylo napisane?
              • kropekuk Ano tutaj - nie wiesz sam, na co odpowiadasz? 16.11.04, 23:28
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=17709428&a=17712546
                Coz, potrzeba wizyty u psychiatry to - jak widac - nie tylko moja zlosliwosc...
                • krystian71 Re: Ano tutaj - nie wiesz sam, na co odpowiadasz? 16.11.04, 23:33
                  tobie nawet karnet nie pomoze
                  Aki podal statystyke a tys wuciagnal wniosek,ze jestesmy za zamachami,a czemu nie wypadkami?
                  PS Juz sie balem,ze tam powyzej cos igor napisal,bo ja juz od dawna tylko pierwsze zdanie jego czytam.I tak z grubsza wiadomo co bedzie pozniej
                  • krolowa_bona Re: Ano tutaj - nie wiesz sam, na co odpowiadasz? 16.11.04, 23:41
                    :DDDD
                  • Gość: Gerard Adiutant krolowej. mozesz sie wreszcie achmedziku7 IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 17.11.04, 00:04
                    zdecydowac, czy Ty jestes katolik (jak pislaes) czy jestes allahowiec (jak
                    Twoja sympatia). Czy to prawda, ze jest tez raj dla pedalow? Staraj sie to sie
                    tam dostaniesz.
                    • krystian71 a tak wlasciwie to co to ciebie obchodzi? 17.11.04, 00:09
                      czy ja sie kiedys ciebie pytalem kim ty jestes?
                      Nie.Bo to tez mnie nie obchodzi.Mozesz sobie byc husyta,albo mormonem bylebys tylko choc raz cos ciekawego i innego napisal
                      Ale to widac powyzej twoich mozliwosci
                    • krolowa_bona Re: Adiutant krolowej. mozesz sie wreszcie achmed 17.11.04, 00:15
                      Zeby igor i alfred tego nie przeczytali bo po tym satysfakcjonujacym trisomie z
                      toba, moge tez sie zaczac starac o przepustke do tego raju dla pedalow. Ty juz
                      masz miejscowke?
              • krolowa_bona Re: Czy to znaczy, ze obaj jestescie ZA zamachami 16.11.04, 23:40
                Nic nie musisz pisac o zamachach. Kropka I TAK WIE
            • Gość: ABE Do moich przyjaciól: ponieważ zostałam rozpoznana IP: *.any.com / 203.221.237.* 16.11.04, 23:26
              muszę sie zaczac konspirować i będe teraz nadawać z innego IP.
              • kropekuk Rozpoznana...Hahahaha!!! Poetka z Chamowa... 16.11.04, 23:29

• krolowa_bona NO to chyba zaczne sie leczyc. 16.11.04, 23:34
                O tej drugiej mi nic do tej pory nie wiedzialam. To jest martwiace. Ces idz do
                roboty, prace domowe sprawdz, no nie wiem, zrob cos ze soba
              • krystian71 Rozpoznana!!!Po nieudolnej skladni!!! 16.11.04, 23:37
                Co to znaczy "sie zaczac konspirowac"?
                • krolowa_bona Re: Rozpoznana!!!Po nieudolnej skladni!!! 16.11.04, 23:45
                  Czy ja to napisalam? Zaczynam sie bac. Tej drugiej mnie. Kropka, powiedz, czy
                  jak moge to zlapac od tej drugiej mi? Ty wiesz przeciez. Ty wszystko wiesz
                  przeciez. O urologach wiesz, i ginekologach. Ty jestes mondra.
                  • krystian71 Re: Rozpoznana!!!Po nieudolnej skladni!!! 16.11.04, 23:57
                    i nawet z limfozy ja wyleczyli,tej na ktora Arafat mogl umrzec
                    Jest taka jednostka chorobowa,ze pacjent jak o jakiejs chorobie uslyszy to czuje jej obiawy.
                    Ale to chyba w psychiatrii.
                  • Gość: igor Czy jak przechodzilas ma islam to Ci wycieli IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 17.11.04, 00:01
                    clitoris. Brzmisz jakbys byla rozzalona z braku orgazmu. Wiesz, ze babom
                    islamcy wycinaja ale myslalem, ze tylko mlodym. A ty tak paplesz jezorem jak
                    stara baba. Wspolczucie masz dla dzieci irackich. Co o wspolczuciu do dzieci w
                    Darfurze? Tam Arabowie gwalca nawet 5 letnie dziewczynki a potem wyrywaja im
                    nozki. Wejdz na odpowiednie strony to sie dowiesz o tym. Jak Ci sie to podoba
                    materacyku? A gdzie rachelka sie podziala?
                    • krystian71 ooo,razem wrociliscie z lunchu,czy Gerard to twoja 17.11.04, 00:05
                      zona,o ktorej tyle opowiadasz.
                      A Rachelka na reniferach jezdzi pod zorza polarna
                      Lyso ci?
                      • krolowa_bona Re: ooo,razem wrociliscie z lunchu,czy Gerard to 17.11.04, 00:12
                        Taaak! ALe super! Zazdroszcze rachelce, i troche za nia tesknie.
                    • krolowa_bona Re: Czy jak przechodzilas ma islam to Ci wycieli 17.11.04, 00:11
                      Martwi mnie KAZDE skrzywdzone dziecko, matole. Jak ciebie martwia tylko te w
                      Darfurze to otworz watek na ten temat, podaj ten watek bo o tych przypadkach
                      nie slyszalam wiec nie wiem czy to nie czasem jakas neokonserwatywna fikcja w
                      rezyserii Mosadu.

PS: Twoje alter-ego Gerard juz wszedl. Zmiana warty. Ty mozesz wracac do
                      roboty,bo wam sie ta firma naprawde zawali, i bedziecie wkoncu sie musieli do
                      tych Marines na powaznie zaciagnac. ZOna tez moze odejsc.
            • Gość: aki nie IP: 80.51.161.* 16.11.04, 23:41
              imaginuj sobie ze nie; tylko pokazuję ci że te wrzaski oskarzające cały islam >1 mld ludzi o mordowanie reszty swiata sa po prostu bezzasadne
    • Gość: Gerard Gnidy islamskie o Bozym Narodzeniu. Marines IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 23:56
      chyba za malo ich wybijaja. Teraz, z Rice bedzie latwiej o wspolprace z Rosja w
      tej sprawie. Podobno Czeczency prosza o przyjecie ich do Bosni. Polskich
      gnojkow allaha to juz niech Polacy wylapuja.
      • krystian71 co miales na lunch? n/t 17.11.04, 00:02
      • krolowa_bona Re: Gnidy islamskie o Bozym Narodzeniu. Marines 17.11.04, 00:06
        Czesc nowe wcielenie z Triumviratu! Welcome.
        Ja sie musz z toba niezgodzic. Pani Rice is well past her prime, choc uroda
        egzotyczno-ogniokrwista ale juz dobrze podwiednieta. Nie przypuszczam wiec ze
        Rosjanie na nia poleca. Nie ta klasa.
        Poza tym pani Rice nie zna slowa "wspolpraca". Ma w slowniczku amerykansko-
        rosyjskim ale tego slowa po prostu nie uzywa. Zna slowka i dluzsze frazesy
        takie jak "dominacja", "narzucanie wlasnej woli" i "my wygralismy ZImna Wojne,
        to wy sie nas sluchajce or else" - wszystko to po rosyjsku zna, ale i tak
        watpie ze Putin bedzie lubic jej AKCENT. Ponial, gerard?
        • kropekuk A O CO zaklad, ze znow sie mylisz Anno? 17.11.04, 00:14

• krolowa_bona Brysiu, jak bede chciala na Anne Jagielonke 17.11.04, 00:17
            przejsc to sie sama zaloguje, ok?
            • Gość: Gerard bonka. Wycieli Ci clitoris jak sie zbisurmanilas? IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 17.11.04, 00:19
              • krolowa_bona Skonsultuj sie z Igorem. Juz o to pytales jako on 17.11.04, 00:30
        • Gość: Gerard bonka. mam do Ciebie wazne pytanie. Czy jak Arab IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 17.11.04, 00:23
          robi to z koza a potem z Arabka to myje sie w miedzyczasie. Tam woda droga to
          moze nie. Czy wiesz cos na ten temat? Odpowiedz wielbicielko kozojebcow ale
          grzecznie i bez klniec, bo jestem czlowiek wrazliwy.
          • krystian71 no to juz wiemy,ze TY sie myjesz w miedzyczasie!!! 17.11.04, 00:26
            • krolowa_bona he he, wyszla koza z woza 17.11.04, 00:33
              czy moze szydlo z worka? Ale i tak wiadomo, ze Gerard jest czysty bo sie juz
              umyl na Christmas. Z zona sie myles, gerard czy sam?
              • krystian71 Re: he he, wyszla koza z woza 17.11.04, 00:37
                zona sie umyje przed wielkanoca
            • Gość: Gerard Brawo Ahmed. To teraz z bonka zdradzasz rachelke? IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 17.11.04, 05:48
              To znaczy masz koze jak kazdy porzadny Arab i dwie baby jak bogaty Arab. Nie
              zazdroszcze Ci. Ten sam zapach.
    • Gość: Ciekawy Pytanie: Je Bona Krolowa? Krolowa je Bona? IP: 207.80.14.* 17.11.04, 00:36
      Przypomina się pewna Księżniczka ze znanego poematu Aleksandra Fredry:

dzeju2.webpark.pl/Geo/humorek/alek1.htm
    • Gość: Mars Re: "Do they know it's Christmas" IP: *.177.242.201.adsl.snet.net 17.11.04, 00:43
      jankieskie zoldacy to smieci najgorszego gatunku,tacy ktorzy
      uwielbiaja zabijanie i tortury. Kopnac takiego nie warto bo
      mozna sobie noge ubrudzic. W piekle maja miejsce przygotowane
      razem ze swoim wodzem Debiljem.
      • krolowa_bona Re: "Do they know it's Christmas" 17.11.04, 00:49
        A oni uwazaja sie za "crusaders", scierwo. Pewnie niektorym wydaje sie nawet,
        ze sa meczennikami za nasza chrzescijanska wiare. OBLUDA!!!!
        • kropekuk Margaret Hassan tez uwazala Amerykanow za 17.11.04, 00:53
          obludnikow... Pracowala cale ztcie dla Iraku, miala meza Irakijczyka...
          Bydlo Muslimskie okazalo wobec niej milosierdzie: zamiast zarznac, tylko
          kobiete zastrzelilo...
          news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/4017515.stm
          • krolowa_bona Re: Margaret Hassan tez uwazala Amerykanow za 17.11.04, 01:06
            A w ktorym miejscu jest ze Marge uwazala amerykanow za obludnikow? jak nie ma
            takiego miejsca, to start a separate thread, please.
            • kropekuk Co do zalozen promuslimskich Ani nie pasuje??? 17.11.04, 05:51

• Gość: Gerard Dojarka z PGR pod nikiem krolowej to po prostu IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 17.11.04, 05:03
      "mnormalna" arabeska. Bezczelne podszywanie sie pod Boze Narodzenie jest karane
      przez Islam. Mozna miec nadzieje, ze ja skroca o glowe, jak przesadzi. Juz jej
      skrocili inne czesci. Nie powiem jakie bo czlowiek jestem wrazliwy i dyskretny.
      Moge tylko zdradzic, ze nie moze teraz przezywac przyjemnosci. Dlatego taka
      struta w swoich postach.
    • Gość: totyle Re: "Do they know it's Christmas" IP: *.176.6.145.Dial1.Phoenix1.Level3.net 17.11.04, 06:03
      krolowa_bona napisała:

> Znow wydano te ikoniczna koleda aby niesc pokoj i pomoc glodujacej wiekszosci
      > mieszkancow tej Planety.
      -No tak.Piekna koleda rzeczywiscie.

> No wlasnie, czy te glodujace od dziesieciolecia dzieci Iraku wiedza, ze MY
      > Chrzescijanie mamy Boze Narodzenie, czas dobrej woli i pokoju, odrodzenia i
      > milosci blizniego? Czy te dzieci z amputowanymi przez kule z amerykanskich
      > czolgow nozkami i raczkami wiedza, ze ci czolgisci po godzinach w koszarach
      > pisza kartki swiateczne do domu o narodzinach Chrystusa, zeby zmazal ICH
      > grzechy?
      -Wiedza i to dobrze wiedza ze chrzescijanie(tak ameryke postrzegaja a zwlaszcza
      nawiedzonego na nowo hitlera busza)ich zabijaja i kalekami robia.

> Te dzieci nigdy sie nie dowiedza ze MY CHrzescijanie mamy takie swieto.
      -Chrzescijanie maja takie swieto ale to jest balwochwalcze swieto ktore tylko
      korzysci zydom przynosi.Swiecidelka i choineczki i jakies tam prezenciki.
      Dla dzieci irackich by wystarczylo aby im matek i ojcow nie zabijano.

> Jakbysmy im powiedzieli, to by nigdy nam nie uwierzyly bo przeciez jak w imie
      > tej samej wiary mozemy isc i mordowac ich Matki, wyrywac im nozki, oslepiac
      > ich, torturowac ich Ojcow, i niszczyc ich kraj.
      -Wszystko jest OK.Busz dostal wladze i przysiegl byl zydom ze bedzie bil arabow
      na BW.Co tam z krysmusem-to dziecinada.

Przeciez to sie nie zgadza,ze
      > imie religii ktora opiera sie na milosci blizniego my pozbawiamy ich wody,
      > jedzenia, dachu nad glowa, rodziny i ich wiary.
      -Zapominasz ze przykazanie to dotyczy tylko zydow jako blisnich dla tej samej
      grupy etnicznej.Chrzescijanie zaadoptowali to i poszli do Iraku ludzi
      mordowac.Tak zydzi antagonizuja dwie religie:czrzescijanstwo i islam.

> Nikt nie mowi o ich smierci. O smierci malych dzieci. Ale kazdy w
      > nieskonczonosc roztrzasa smierc Arafata, starca, ktory zmarl na starosc, nie
      > na nasza mordercza wojne.
      > O przepraszam, sa tacy ktorzy cos tam napomkneli o ich smierci. Nasz
      > przeswietny Trimvirat z Detroit, w trzech osobach ala jak jeden maz -
      > powiedzieli, ze im ta smierc i cierpienie zwisa, bo takie sa prawa
      > SUPERMOCARSTWA! NIe zapominajmy, ze to Supermocarstwa glosi Dobra Wiadomosc
      > tego Swiata na wlasny sposob, wierzac ze przeciez "GOD WILL BLESS AMERICA".
      > DO THEY know WHAT's Christmas????
      -Jeszcze raz.Zyd nie bierze na powaznie zadnej religi oprocz swojej.Zyd tez
      Busha wlozyl na tron wiec ten musi wole zyda spelniac.Chrzescijanstwo czy
      Christmas to tez zydowska wariacja wiec i tu moga nia szafowac jak chca.
      Ja nie mam tych problemow.Agnostycy sa areligijni bo maja ku temu duzo racji-
      nieprawdaz?.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka