IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 01:26
Wchodzisz mi chłopcze zbyt często w drogę. Odesłał bym cię do psychiatry ale
pomysł ten skompromitowali już na tym forum twoi koledzy. Poza tym jesteś
przypadek raczej beznadziejny. No przesadziłem- jest jeszcze nadzieja. Pojedź
synu do Leżajska, na grób Cadyka Elimezecha. On jest od spraw beznadziejnych.
Nie zrobi z ciebie od razu porządnego Żyda ani tym bardziej mądrego, wierzę
jednak, że nie obca mu będzie opinia jaką robisz Żydom na tym forum i coś
zadziała.
Obserwuj wątek
    • Gość: jojo Re: do Cornio IP: *.proxy.aol.com 04.05.02, 01:41
      Gość portalu: MeF napisał(a):

> Wchodzisz mi chłopcze zbyt często w drogę. Odesłał bym cię do psychiatry ale
      > pomysł ten skompromitowali już na tym forum twoi koledzy. Poza tym jesteś
      > przypadek raczej beznadziejny. No przesadziłem- jest jeszcze nadzieja. Pojedź
      > synu do Leżajska, na grób Cadyka Elimezecha. On jest od spraw beznadziejnych.
      > Nie zrobi z ciebie od razu porządnego Żyda ani tym bardziej mądrego, wierzę
      > jednak, że nie obca mu będzie opinia jaką robisz Żydom na tym forum i coś
      > zadziała.

Chlopcem syna swojego nazywaj,a nie czlowieka,ktory nauczycielem,mozgownicy
      twojej tepej,moglby byc. Sieroto obrzygana !!!
      • Gość: Tabu Re: do Cornio IP: 217.97.227.* 04.05.02, 09:34
        i cornio i jojo to zwykli Żydzi więc nie dziw się ich wypowiedziom tak ambitnym
        i antypolskim.To "ludzie" ,którzy w stylu swojego przywódcy Szarona za cel mają
        mordowanie i lżenie porządnych ludzi.Cały dzień kiwają się jak "wańka wstańka"
        a potem od tego w ich mózgach pływa jojocznica.
        Statek kosmiczny do czarnej dziury wam wybudujemy i pa!!!!
        • tatrzan Re: do Cornio 04.05.02, 10:10
          Gość portalu: Tabu napisał(a):

>" i cornio i jojo to zwykli Żydzi więc nie dziw się ich wypowiedziom tak ambitnym
          >
          > i antypolskim.To "ludzie" ,którzy w stylu swojego przywódcy Szarona za cel mają
          >
          > mordowanie i lżenie porządnych ludzi.Cały dzień kiwają się jak "wańka wstańka"
          > a potem od tego w ich mózgach pływa jojocznica.
          > Statek kosmiczny do czarnej dziury wam wybudujemy i pa!!!!"

Ty co,staruszku,twoja mozgownica z kazdym dniem sloma sie zapelnia? Myslalem ze
          jestes troche powazniejszym,a tymczasem udawadniasz nam ze postac pajacyka jest
          ci do twarzy.

• puls do Cornio--brawo trzymaj tak dalej ,arabstwo na po 04.05.02, 09:52
      pochybel.
      To ze paskudne arabstwo Bielsko i Tabu sie wkurzaja i belkoca to juz swiadczy
      ze mowisz prawde .
      A prawde , arabstwo i ciemnota nie lubia ! To wielbiciele tego zlodzieja i
      pedala arafata ,wiadomo swoj do swojego ciagnie ,tfu .

pozdrawiam Cornio

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka