Dodaj do ulubionych

Max, albo jak cie tam zwa.....

IP: *.proxy.aol.com 05.05.02, 05:19
.....get the fuck off MY forum, now!!!!! Don't waste my motherfuckin' time
pinhead. Do you understand what you were told to do? Just seek your life
elsewhere. It's an order. Now go you shir-for-brains, go, go, go.....
Paul
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: Max, albo jak cie tam zwa..... IP: *.proxy.aol.com 05.05.02, 05:27
      Paul fuck you dumb pollack
    • Gość: SSharon Re: Max, albo jak cie tam zwa..... IP: *.idzap.com 05.05.02, 05:34
      Gość portalu: Paul napisał(a):

> Don't waste my motherfuckin' time
      > Paul

Nie dziwi mnie, ze pierdolisz zwloki wlasnej matki.
      Czegoz innego mozna by sie spodziewac po skurwialym
      zydowskim kryptofilu?
      • kmiotek2 Re: Max, albo jak cie tam zwa..... 05.05.02, 05:40
        hehehehe, a to skurwiel zboczony ten Paul !!!!!
        • Gość: Paul maxy, ssharony i kmiotki....... IP: *.proxy.aol.com 05.05.02, 05:47
          kmiotek2 napisał(a):

> hehehehe, a to skurwiel zboczony ten Paul !!!!!
          ......to kmiotki. Im tylko walenie w dupe sie marzy bo sami rodzinnie ten sport
          uprawiaja. Jezykow obcych polaczki nie znaja, bo po co? Rado maryja i pojebany
          ksiac rydzyk wszystko po polsku wytlumaczy. Jestescie gownem tego swiata
          skurwysyny. Jak sie z tym czujecie? Zaloze sie ze swietnie. To pedalcie sie
          dalej.
          Paul

• kmiotek2 Re: maxy, ssharony i kmiotki....... 05.05.02, 05:51
            Paul-inko - idz ty sie wymocz w proszku ARIEL bo moja krowa to pachnie w
            porownaniu z toba,
          • kmiotek2 Re: maxy, ssharony i kmiotki....... 05.05.02, 05:52
            a twoja ex-zona mowila ze wiekszego gowna swiata jak ty nie spotkala,
            • kmiotek2 Re: maxy, ssharony i kmiotki....... 05.05.02, 05:54
              no a tera paszol won Paulu-sie niedojebany bo jak wezme sztachete z plota to ci
              ta mycke w ten durny leb wbije,
              • Gość: Paul Re: maxy, ssharony i kmiotki....... IP: *.proxy.aol.com 05.05.02, 06:04
                kmiotek2 napisał(a):

> no a tera paszol won Paulu-sie niedojebany bo jak wezme sztachete z plota to ci
                >
                > ta mycke w ten durny leb wbije,

Ja ci ta sztachete polaczku na twojej pustej glowie polamie. Wezme twojego
                synka, dam mu pol litra i kaze jego mamusie wypierdolic. To ty nie wiesz ze ta
                twoja zona kurwa z twoim synem alfonsem jak psy na polskiej wsi sie pierdola? To
                teraz wiesz. Ten maly hujek od dawna ci nie staje nie? To dlatego ze krowy sam
                zaplonic chciales, co niby takie czyste sa. W polandzie nie widzialem jeszcze
                ani jednej czystej krowy. To prawda, ze wsi nie jestem, ale przynajmniej z okna
                samochodu. Ale wszedzie jakies kmiotki na polach swoja trzode pierdola.
                Paul

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka