perla.roztocza 26.06.26, 17:05 www.youtube.com/shorts/1UhuPNmidoQ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k Mozna by powiedziec, ze tak 26.06.26, 17:35 Goscilismy tu Niemcow, Russkich, a nawet Czesi wpadli tu kiedys z goscina... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Polacy to jest wyjątkowo gościnny naród właśn 26.06.26, 17:44 perla.roztocza napisał(a): > www.youtube.com/shorts/1UhuPNmidoQ Opowiesz o co tam chodzi? Nie klikam na linki no-name. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Polacy to jest wyjątkowo gościnny naród właśn 26.06.26, 17:53 taziuta napisał: > Opowiesz o co tam chodzi? Nie klikam na linki no-name. podziwiam ostrożność klikania w niewiadome linki. Filmik przedstawia scenę jak trzech pijanych Polaków pobiło spokojnego ciężko pracującego Ukraińca. Jesteś zbyt wrażliwy aby to oglądać. To jest seans dedykowany tylko dla dorosłych ludzi właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Nie klikam na linki no-name 26.06.26, 22:04 W Zgłoś spokojnie możesz kliknąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Nie klikam na linki no-name 26.06.26, 22:52 pijatyka napisał: > W Zgłoś spokojnie możesz kliknąć ;) ty to musisz być od Tuska bo tam donoszenie jest powszechne właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Nie klikam na linki no-name 26.06.26, 23:10 ruZkie.govvno.z.roztocza Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Nie klikam na linki no-name 26.06.26, 23:13 pijatyka napisał: > ruZkie.govvno.z.roztocza już się spiłeś banderowski oblechu właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
opa34 Re: Właśnie... 26.06.26, 17:57 ...sie zastanawiam:Jaki cel ma ten prymityw w zakladaniu watku pod tym tytulem,wlasnie 1:Szczucie antyukrainskie ..wyszlo fatalnie 2:Lobowanie Polski..wyszla katastrofa PS:Zanim odpowiesz prymitywie,wytrzyj piane z mordy,wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Właśnie... 26.06.26, 18:02 a gdzie śmieciu jest moje tysiąc rubli? Miałeś śmieciu już dawno mnie spłacić, ale wiadomo, że taki śmieć jak ty to oszust jest właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
opa34 Re: Właśnie... 26.06.26, 18:14 No wlasnie dzisiaj rano bank odrzucil przelew od razu bo konto nie istnieje Nic tylko czas stracilem w tym upale,wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Właśnie... 26.06.26, 18:24 opa34 napisał(a): > No wlasnie dzisiaj rano bank odrzucil przelew od razu bo konto nie istnieje > Nic tylko czas stracilem w tym upale,wlasnie kłamiesz śmieciu boś złodziej jest właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Właśnie... 26.06.26, 18:31 perla.roztocza napisał(a): > kłamiesz śmieciu boś złodziej jest właśnie. Zeskanuj jakiś przelew z tym numerem konta, i udowodnij że jest prawdziwe. Kłamstwo najczęściej zarzucają innym kłamcy, właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
opa34 Re: Właśnie... 26.06.26, 18:53 Z koniem mam sie kopac...sprawa mi wisi ,za blacha .Nawet jak to zrobie to bedzie jak gra w szachy z golebiem nasra na szachownice i oglosi ze wygral Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Właśnie... 26.06.26, 22:51 opa34 napisał(a): > Z koniem mam sie kopac...sprawa mi wisi ,za blacha .Nawet jak to zrobie to bed > zie jak gra w szachy z golebiem nasra na szachownice i oglosi ze wygral a z tobą śmieciu w nic nie gram a szczególnie w szachy. Masz mi oddać moje pieniądze złodziejski śmieciu. Zrozumiał śmieć? Aha, byłbym zapomniał śmieciu, onegdaj napisałeś, że będziesz tak dojeżdżał mnie na forum tym aż wyląduję w Tworkach. No to podjąłem wyzwanie śmieciu właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Właśnie... 26.06.26, 23:14 opa34 napisał(a): > Twoje pieniadze smirdzielu? moje śmieciu, i masz mi oddać złodzieju jeden. To Tusk cię śmieciu nauczył kraść właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
opa34 Re: Właśnie... 26.06.26, 23:28 roztocza Re: Nazistowska przeszlosc 13.05.26, 10:18 jeżeli szkopy wracają do swej ukochanej przeszłości to niech napiszą o zrabowaniu 14 kur i roweru w 1943 roku, który to majątek należał do mojej rodziny właśnie. Zaproponowalem chamowi dla swietego spokoju 1000 rubli bo mi sie zal zrobilo,teraz ta menda drze ryja ze mu ukradem te moje ruble co probowalem mu przelac na wymyslone przez niego bankowe numerki niesamowity cham Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Właśnie... 26.06.26, 23:35 opa34 napisał(a): > roztocza Re: Nazistowska przeszlosc 13.05.26, 10:18 > jeżeli szkopy wracają do swej ukochanej przeszłości to niech napiszą o zrabowan > iu 14 kur i roweru w 1943 roku, który to majątek należał do mojej rodziny właśn > ie. > Zaproponowalem chamowi dla swietego spokoju 1000 rubli bo mi sie zal zrobilo,te > raz ta menda drze ryja ze mu ukradem te moje ruble co probowalem mu przelac na > wymyslone przez niego bankowe numerki niesamowity cham kłamiesz śmieciu, rachunek jest dobry, a ty złodzieju nie chciałeś oddać mi moich pieniędzy. Śmieć jesteś i złodziej, bo każdy śmieć to złodziej jest właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
opa34 Re: Właśnie... 27.06.26, 01:04 Dobry to jest twoj oficer prowadzacy z Moskwy, chamie Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Właśnie... 27.06.26, 09:46 opa34 napisał(a): > Dobry to jest twoj oficer prowadzacy z Moskwy, chamie mój oficer prowadzący z Moskwy płaci mi sumiennie więc nie jest takim szubrawym złodziejem jak ty śmieciu właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
opa34 Re: Właśnie... 27.06.26, 10:11 Komunikat forum: Nie możemy aktualnie wyszukać podanej frazy, prosimy spróbować ponownie za chwilę. Mam czas,znajde chamie w onucach Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Właśnie... 27.06.26, 10:24 opa34 napisał(a): > Komunikat forum: > Nie możemy aktualnie wyszukać podanej frazy, prosimy spróbować ponownie za chwi > lę. > Mam czas,znajde chamie w onucach widzę śmieciu, że jesteś z rana wyjątkowo pobudzony. A jakiej frazy szukasz śmieciu? Może pomogę mimo, żeś brudna szmata jest właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Właśnie... 27.06.26, 10:52 opa34 napisał(a): > "wuj"ci do tego czemu jesteś taki zdenerwowany śmieciu? Nie denerwuj się tak, bo to źle wygląda właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Właśnie... 26.06.26, 23:48 halo śmieciu, jesteś? Musimy coś ustalić aby zapanował porządek i spokój. Otóż od dziś będę ci śmieciu naliczał karne odsetki w systemie ciągu geometrycznego, gdzie q=2. To cię śmieciu wyleczy ze złodziejstwa. Więc radzę po dobroci pókim grzeczny i układny, oddaj mi moje pieniądze teraz właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Właśnie... 27.06.26, 09:49 opa34 napisał(a): > Chamie gon leszcza oddaj mi śmieciu moje pieniądze, a jak się wywiążesz to potem możesz sobie bluzgać do woli właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Właśnie... 26.06.26, 22:56 taziuta napisał: > Zeskanuj jakiś przelew z tym numerem konta, i udowodnij że jest prawdziwe. > Kłamstwo najczęściej zarzucają innym kłamcy, właśnie. świetny pomysł, jestem za. Wtedy zobaczymy kto kłamie właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Won z tym ruZkim gównem 26.06.26, 21:47 Jesteś debilem tak jak właściciel tego kanału na YT - a sam ten short nie za bardzo wiadomo, co przedstawia za to mocno śmierdzi AI. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Won z tym ruZkim gównem 26.06.26, 22:53 pijatyka napisał: > Jesteś debilem tak jak właściciel tego kanału na YT - a sam ten short ni > e za bardzo wiadomo, co przedstawia za to mocno śmierdzi AI. śmierdzisz to ty opoju żałosny właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_2025 Re: Polacy to jest wyjątkowo gościnny naród właśn 26.06.26, 21:55 perla.roztocza napisał(a): > www.youtube.com/shorts/1UhuPNmidoQ 7 Troche nie realnie to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: wymiana jencami ! 27.06.26, 00:06 Otoz GW wyminila sie jencami z Gazera Warszawska. Wypusculi na wolnosc trolli, ktory zaczely szturmowac swojego szefa Misznika, przy pomocy laskotania, swedzenia, podlizywavnia sie, I obszczywania. Zrowno Putler jak I Trump milcza , a krakowski rabi GRys szuka znakow na Kazimierzu I na niebie. Odpowiedz Link Zgłoś