Dodaj do ulubionych

Czym latają Polacy w Iraku

IP: 151.157.129.* 15.12.04, 13:34
Co to jest 70 stopni Celsjusza w sloncu? Temperature powietrza mierzy sie w
standardowy sposob natomiast wskazania termometru oswietlonego bezposredno
promieniami slonecznymi to temperatura termometru i tu otrzymamy rozne wyniki
w zaleznosci od wspolczynnika odbicia materialu z ktorego termometr wykonano.
Obserwuj wątek
    • Gość: pacyfista ta katastrofa to wina BuSSha!!! IP: *.crowley.pl 15.12.04, 13:41
      Bush nas ostrzega:Nie wycofujcie sie z Iraku,bo pożałujecie! www.panstwozla.pl
      • Gość: Mc watt Re: ta katastrofa to wina BuSSha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 14:18
        Ten pacyfista to wina swoich rodziców. Główny psychiatra kraju ostrzega:
        kobiety uprawiające sex bez zabezpeczeń pamietajcie - i wy możecie urodzić
        pacyfistę! ;-P
        • Gość: . okupanci precz z Iraku ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 14:39
          • Gość: igor Naiwny czy co? Haslami chcesz wygrac z wojskiem? IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 15.12.04, 15:27
            Kalacha, islamosynu, w garsc i do brata Zarkawi'ego. Tam juz Marines czekaj na
            takich. Nie jedz tam tylko przez Syrie. Ze strachu przed ewentualnym najazdem
            USA, Asad Jr. zaczyna wylapywac dzihadystow.
            • Gość: maruda Mity IP: *.gdynia.mm.pl 15.12.04, 17:33
              Gość portalu: igor napisał(a):

> Kalacha, islamosynu, w garsc i do brata Zarkawi'ego. Tam juz Marines czekaj na
              > takich. Nie jedz tam tylko przez Syrie. Ze strachu przed ewentualnym najazdem
              > USA, Asad Jr. zaczyna wylapywac dzihadystow.

Półtora roku temu ogłoszono zwycięstwo koalcji okupacyjnej. Rok temu pojmano
              Saddama. Śmigłowce nie spadają, a ludzie nie giną. Raj na ziemi.

• Gość: bangi Re: Naiwny czy co? IP: 129.81.192.* 15.12.04, 18:41
              "Igorze"... czy w Iraku mieszka 26 milionow
              terrorystow, czy tez potencjalnych terrorystow?
              Bo jakos nikt nie slyszal o terrorystach w Iraku
              do momentu kiedy w imie US-raelskich interesow
              nie doszlo do agresji na ten kraj i pozniejszej
              okupacji przez wprawione w torturach, chetne
              (wlasnie pojawily sie nowe informacje o torturach
              i pozorowanych, i prawdziwych egzekucjach w Iraku)
              do zabijania wojska hamerykanskie!
              • Gość: Jaco Re: Naiwny czy co? IP: 217.8.163.* 16.12.04, 14:09
                Gość portalu: bangi napisał(a):

> "Igorze"... czy w Iraku mieszka 26 milionow
                > terrorystow, czy tez potencjalnych terrorystow?

Raczej nie, główny problem to nieustanne pielgrzymki do Iraku różnych oszołomskich radykałów z całego świata arabskiego który chcą sobie postrzelać do Amerykanów.
    • fredzio54 Re: Czym latają Polacy w Iraku 15.12.04, 14:40
      wiatrakami :)))))))))
    • Gość: Kuba Re: Czym latają Polacy w Iraku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 15:39
      Smamolotami rolniczymi przystosowanymi do warunkow bojowych.Tak samo jak
      samochód marki honeker ktory służył do wożenia prosiaków na rynek, teraz w
      Iraku służy do patrolowania.Chłopaki własnym pomyslem opancerzają, przez to
      staje sę wolniejszy i wywrotny.A minister obrony narodowej ma dobre
      samopoczucie i humor.
    • Gość: Nikola Piterski Re: Czym latają Polacy w Iraku IP: *.127.adsl.wplus.ru 15.12.04, 15:56
      Po co latacie na rosyjskich MI-8 i Mi-24? To bron zlego Warszawskiego Dogoworu?
      Oto one i mszcza. Lepiej latac na amerykanskich "Apaczach". Czy sojusznicy
      wykorzystuja ich tylko dla obstralow irakskich slubow?
      • Gość: piaskowiec Re: Czym latają Polacy w Iraku IP: *.biology.duke.edu 15.12.04, 18:24
        problem tylko taki ze Apache nie jest maszyna transportowa. Gdzie zaladujesz
        paru dodatkowych ludzi? Siada na oklep na belce ogonowej czy podwiesza sie pod
        skrzydelkami? Jak juz cos pisac to sensownie.
        jak czytam takie posty przpomina mi sie stary dobry dowcip Mleczki "Obywatelu
        nie pieprz bez sensu".
        S! zolnierzom w Iraku!
      • Gość: Wosiek Re: Czym latają Polacy w Iraku IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.12.04, 01:45
        > Po co latacie na rosyjskich MI-8 i Mi-24? To bron zlego Warszawskiego Dogoworu?
        > Oto one i mszcza. Lepiej latac na amerykanskich "Apaczach". Czy sojusznicy
        > wykorzystuja ich tylko dla obstralow irakskich slubow?
        Ja sobie wolę polatać w internecie.
        W Iraku niech sobie polatają Amerykanie, skoro Bush tak chciał, a Amerykanie go
        wybrali.
    • Gość: Kamil-FAZI Re: Czym latają Polacy w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 16:13
      Mikojan MI-24 to był jedyny atut jakim dysponowala armia ZSRR w afganistanie,
      niszczy wszystko co napotka na swojej drodze. do tego w przeciwienstwie do
      amerykanskich helikopterow szturmowych moze przewozic zolnierzy. jest to
      rowniez jeden z najszybszych smiglowcow na swiecie. jak lecą do iraku to możemy
      być spokojni o naszych zolnierzy.
      • Gość: bangi Re: Czym latają Polacy w Iraku... IP: 129.81.192.* 15.12.04, 18:45
        A ile ciezkich smiglowcow bojowych MI-24
        stracily wojska radzieckie okupujace
        Afganistan?

P.S. Czym rozni sie "buszewik" od "bolszewika"?
    • Gość: PRz Re: Czym latają Polacy w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 18:33
      Mikojan to był koleś od MIG'a haha:)
      W artykule zaznaczono iż lata się na ok 20 metrach, z tej wysokości pilot może
      bardzo niewiele zrobić, właściwie każda utrata mocy na tej wysokości to wypadek.
      Co nam z ower mighty Hinds jeśli strzelać nie można!?
      • Gość: jaski Re: Czym latają Polacy w Iraku IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 16.12.04, 04:36
        Ano prawda Mikojan z MIL nie ma wiele wspolnego, jezyk moze. W hindzie zaloga
        jest dwie osoby, oilot, co to ma latac i operator broni, co strzela, tak ze na
        20 metrach pilota nie interesuje, a zreszta moze sobie wyzej poleciec. A ze
        strelaniem to przeciez trudno uwododnic, ze w obronir wlasnej nie bylo.Ja sie
        jednak dziwie temu, ze dopiero teraz jakis hgw general wymysli, zeby hindy
        poslac. To z czym oni na ta wojne pojechali, z ulotkami?
    • paradyz1 Re: Czym latają Polacy w Iraku 15.12.04, 21:23
      Hmm moj kolega byl w Iraku podczas pierwszej zmiany i mowil mi ze Sokoly czesto
      miewaly problemy z podniesieniem sie, o ile na pokladzie byl ktos poza pilotem
      i nawigatorem.
      • Gość: Gerard Moze od ciepla stal robi sie ciezsza? IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.12.04, 05:53
        Zartuje oczywiscie. Ale jesli to prawda co napisales, to po cholere komu taki
        helikopter.
    • fredzio54 Re: Czym latają Polacy w Iraku 16.12.04, 08:09
      Polskie ulany kawaleria na koni jak w 39 :)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka