IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 14.05.02, 22:19
To najwieksi sojusznicy ARYJCZYKOW w walce z Zydami w USA !
Ktos sie zgadza z takim stwierdzeniem ?
Slyszalem je ostatnio w TV5 ( francuska stacja ) .....
Obserwuj wątek
    • Gość: % Re: MURZYNI IP: 168.103.126.* 14.05.02, 22:26
      Prawda! i latinosi tambien!
      • puls 168.103.126---to samo scierwo ,% rozne nicki...! 14.05.02, 22:29
        • Gość: Rumsfeld Re: 168.103.126---to samo scierwo ,% rozne nicki...! IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 14.05.02, 22:40
          puls napisał(a):

A ty kutafonie zydowski chyba z ta opinia sie tez zgodzisz-prawda?.
          Niewiem co ci daje ciagle informowanie o nickach,tak jakby siE one liczyly tu na
          forum w jakims waznym sensie.
          Ty lepiej mosku zajmij sie przetrawianiem tresci moich i innych forumowiczow
          ktorzy juz dosyc dlugo pisza o zydowskim skurwysynstwie i wyciagaj
          nalezyte w koncu mam nadzieje humanitarne wnioski,zakladajac ze jeszcze
          ci cos zostalo z szarych komurek.
          • puls Czikago tutaj jako Rumsfeld ,a kibelki czyste ??? 14.05.02, 22:42
            Czikago nie potrzebujesz szarych komorek do pucowania sraczy nie sadz sie.
          • Gość: Młot Do DUMSFELD IP: *.dnsreseller.net 14.05.02, 23:12
            I ty tu o szarych komórkach nawijasz. U cie nie moźna ich nawet wydedetkować

najczulszym elektronicznym mikroskopem
          • Gość: abel Re: 168.103.126---to samo scierwo ,% rozne nicki...! IP: 168.103.126.* 14.05.02, 23:21
            Rumsfeld, swieta prawda, ta banda nic nie robi tylko caly dzien szpieguje na
            tym forum, proboje szkalowac, intymidowac, brudnym jezykiem wystraszac, ach
            gdyby mieli jeszcze bron to trupow byloby jak w Jeninie. Nawzajem sie chwala,
            podniecaja, wymieniaja informacje na temat forumowiczow, maja dostepy do kodow.
            I to wszystko pod egida Gazety Wyborczej! Ale nie nalezy wciagac sie na zadna
            dyskusje z nimi. Jestesmy tu dlatego zeby bronic demokracji i swobodnej wymiany
            mysli. Oni sami wpadna we wlasne pulapki!
            • cornio Re: 168.103.126---to samo scierwo ,% rozne nicki...! 14.05.02, 23:26
              Gość portalu: abel napisał(a):

> Rumsfeld, swieta prawda, ta banda nic nie robi tylko caly dzien szpieguje na
              > tym forum, proboje szkalowac, intymidowac, brudnym jezykiem wystraszac, ach
              > gdyby mieli jeszcze bron to trupow byloby jak w Jeninie. Nawzajem sie chwala,
              > podniecaja, wymieniaja informacje na temat forumowiczow, maja dostepy do kodow.
              >
              > I to wszystko pod egida Gazety Wyborczej! Ale nie nalezy wciagac sie na zadna
              > dyskusje z nimi. Jestesmy tu dlatego zeby bronic demokracji i swobodnej wymiany
              >
              > mysli. Oni sami wpadna we wlasne pulapki!

Masz racje idioto abel-oni kontroluja cale forum.I nie ma co dyskutowac!
              najlepiej mowic sam do siebie ,od tego wlasnie kiepie i buraku prymitywny jest
              forum.to jest demokracja iswobodna wymiana mysli -sam ze soba co? ty swobodny
              bezmyslny debilu.
            • kochanka 168.103.126---DANIEL dyzurny klamca sie odezwal! 15.05.02, 00:30
              Gość portalu: abel napisał(a):

> Rumsfeld, swieta prawda, ta banda nic nie robi tylko caly dzien szpieguje na
              > tym forum, proboje szkalowac, intymidowac, brudnym jezykiem wystraszac, ach
              > gdyby mieli jeszcze bron to trupow byloby jak w Jeninie. Nawzajem sie chwala,
              > podniecaja, wymieniaja informacje na temat forumowiczow, maja dostepy do kodow.
              >
              > I to wszystko pod egida Gazety Wyborczej! Ale nie nalezy wciagac sie na zadna
              > dyskusje z nimi. Jestesmy tu dlatego zeby bronic demokracji i swobodnej wymiany
              >
              > mysli. Oni sami wpadna we wlasne pulapki!

• yidele Re: MURZYNI 14.05.02, 23:05
        Mentiroso! La Raza odia los nazi-marijotos....
        • cornio Re: MURZYNI 14.05.02, 23:32
          yidele napisał(a):

> Mentiroso! La Raza odia los nazi-marijotos....

Ej yidele tylko nie bierz za duzy rozped. Latynosi tak jak i hiszpanie maja to w
          palabra i en kabeza.Nie lubia zydow i kwita.
          • yidele Re: MURZYNI 14.05.02, 23:56
            Ciekawe. Moi latynoscy przyjaciele wcale tak nie uważają. Ani murzyni
            amerykańscy ani latynosi nie są tak głupi aby zapomnieć słów i czynów neo-
            nazistów, kkk i innych ultra-rasistowskich organizacji które traktują
            wszystkich nie-białych ( w tą grupę włączają żydów i azjatów) jako tzw. "mud
            races", podludzi. Pierwej kkk przyjmie czarnych "braci" niż czerwoni czy
            niebiescy przyjmą nazistów jako sojuszników.... Poszukaj sobie hasła "La Raza"
            na sieci lub poczytaj o pachucos, batos locos, zuit-suit riots - Bunt a L.A nie
            był w koncu tak dawno temu...

Yidele
            • cornio Re: MURZYNI 15.05.02, 00:28
              yidele napisał(a):

> Ciekawe. Moi latynoscy przyjaciele wcale tak nie uważają. Ani murzyni
              > amerykańscy ani latynosi nie są tak głupi aby zapomnieć słów i czynów neo-
              > nazistów, kkk i innych ultra-rasistowskich organizacji które traktują
              > wszystkich nie-białych ( w tą grupę włączają żydów i azjatów) jako tzw. "mud
              > races", podludzi. Pierwej kkk przyjmie czarnych "braci" niż czerwoni czy
              > niebiescy przyjmą nazistów jako sojuszników.... Poszukaj sobie hasła "La Raza"
              > na sieci lub poczytaj o pachucos, batos locos, zuit-suit riots - Bunt a L.A nie
              >
              > był w koncu tak dawno temu...
              >
              > Yidele

Czlowieku ,prosze nie zaczynaj argumentacji "moi przyjaciele" bo moi polscy
              przyjaciele tez mowia ,ze lubia zydow.zapewniam cie ,ze w hiszpanii np.okreslic
              kogos zydem -to brzmi tak negatywnie jak i w polsce.Ale by cie pocieszyc ,to w
              czasie mojej ostatniej wizyty w Hiszpanii,pokazywano mi z duma pozostalosci po
              kulturze zydowskiej i mowiono duzo o wplywie na kulture hiszpanska.Masz to samo
              teraz w polase np.slynne bzdury na krakowskim kazimierzu,widzial kto klezmerow
              zydowskich grajacych na skrzypcach ,przy akompaniamencie afrykanskich bebnow ?
              tarzy klezmerzy sie w grobach obracaja.o reszcie gowna pisac nie bede -to
              pseudozydowska cepelia ,bez zydow.rzeczy trzeba nazywac po imieniu.
              • yidele Re: MURZYNI 15.05.02, 00:41
                No widzisz, a ja, Un Judio, mam przyjaciół Latynoskich mimo tego że ich
                istnienia jako argumentu nie uzywam. Hiszpanom jeszcze dziś inkwizycja w
                głowie, w koncu to wypędzenie moich kuzynów zruinowało aspiracje imperialne
                Hiszpanii i zbudowało imperium handlowe Holendrów, ale to nie to samo co
                Latynosi mimo wspólnego języka - zaś Hiszpańsko-jezyczne ludy ameryki
                centralnej i południowej w większości żyda na oczy nie widziały i więdzą o nas
                tyle, co im ich lokalny "liberation theology" nauczyciel do głów nakładł. Co do
                Klezmerów na rynku Kazimierza, po prostu nie wiesz o czym mówisz. Tradycja
                klezmerska znaczyła granie z kapelami innych grup etnicznych/narodów, np.
                Cyganow czy Ormian - zaś dziś an Kazimierzu mieszkaja chasydzi ktorych powoli
                przybywa. Pójdź sobie pod synagoge Remu w dowolna sobotę i zobacz jak nie
                wierzysz.
                • cornio Re: MURZYNI 15.05.02, 02:32
                  yidele napisał(a):

> No widzisz, a ja, Un Judio, mam przyjaciół Latynoskich mimo tego że ich
                  > istnienia jako argumentu nie uzywam. Hiszpanom jeszcze dziś inkwizycja w
                  > głowie, w koncu to wypędzenie moich kuzynów zruinowało aspiracje imperialne
                  > Hiszpanii i zbudowało imperium handlowe Holendrów, ale to nie to samo co
                  > Latynosi mimo wspólnego języka - zaś Hiszpańsko-jezyczne ludy ameryki
                  > centralnej i południowej w większości żyda na oczy nie widziały i więdzą o nas
                  > tyle, co im ich lokalny "liberation theology" nauczyciel do głów nakładł. Co do
                  >
                  > Klezmerów na rynku Kazimierza, po prostu nie wiesz o czym mówisz. Tradycja
                  > klezmerska znaczyła granie z kapelami innych grup etnicznych/narodów, np.
                  > Cyganow czy Ormian - zaś dziś an Kazimierzu mieszkaja chasydzi ktorych powoli
                  > przybywa. Pójdź sobie pod synagoge Remu w dowolna sobotę i zobacz jak nie
                  > wierzysz.

I znowu metne wykrety i glaskanie dla glaskania-klezmerzy grali miedzy zydami i
                  tam nie wlazili ani cyganie ani ormianie,sam dobrze wiesz.A nawet to nie
                  afrykanskie bebny.Co do chasydow,nie mam zamiaru dyskutowac,byc moze
                  faktycznie "powoli przybywa" a skad ? z importu? wczoraj w TV Polonia powiedzial
                  zyd,ze jest wiecej synagog jak zydow by sie w nich modlic.Trudno zebrac
                  minian.tylko mi nie wmawiaj optymisto ,ze naraz w polsce klimat sie poprawil.Nie
                  moge isc pod synagoge ,bo mieszkam kilka tysiecy km od Krakowa,ale podczas
                  ostatniej wizyty poczytalem troche co napisane na murach i scianach e polskich
                  miastach.Dziekuje nie skorzystam.pozdrawiam
                  • yidele Re: MURZYNI 15.05.02, 23:31
                    > I znowu metne wykrety i glaskanie dla glaskania-klezmerzy grali miedzy zydami
                    > i
                    > tam nie wlazili ani cyganie ani ormianie,sam dobrze wiesz.
                    Wiem że ty tak mówisz, a jak sobie posłuchasz np. Django Reihardt/Stefanne
                    Grappeli kawałków to mnóstwo motywów klezmerskich szkrzypców wraz z cyganskimi
                    usłyszysz. Klezmerzy grali dla tych co placili z tymi którym płacono - a to
                    oznacza Cyganów, Ormian, Polaków.
                    >A nawet to nie
                    > afrykanskie bebny.
                    No i co? Muzyka zmienie sie, co w tym dziwnego? Big Cyc tez kujawiaków nie gra.
                    >Co do chasydow,nie mam zamiaru dyskutowac,byc moze
                    > faktycznie "powoli przybywa" a skad ? z importu? wczoraj w TV Polonia powiedzia
                    > l
                    > zyd,ze jest wiecej synagog jak zydow by sie w nich modlic.Trudno zebrac
                    > minian.
                    To prawda ze jest nas mało, w koncu tylko jakies 5-8000, ale na Kazimierzu
                    spotkałem Chasiddim z Izraela co sie do Polski przeprowadzili. Jak byłem w
                    Synagodze Temple na miodowej ( Kazimierz ) to mi gabej mówił ze w całym Krakowie
                    maksymalnie 200 Żydów się znajdzie - a w Remuh ( na rynku kazimierskim) nie było
                    miejsca, wszystkie ławy wykozystane, tylko sekcja dla kobiet pusta. Trudno się
                    dziwic, w koncu Mojżesz Iserles sie tu modlił, uczył i jest dzis pogrzebany. W
                    inne miejsca w Polsce Chasiddim przyjezdzają co roku ( Leżajsk, Biała) na groby
                    cadyków...
                    >tylko mi nie wmawiaj optymisto ,ze naraz w polsce klimat sie poprawil.Ni
                    > e
                    > moge isc pod synagoge ,bo mieszkam kilka tysiecy km od Krakowa,ale podczas
                    > ostatniej wizyty poczytalem troche co napisane na murach i scianach e polskich
                    > miastach.Dziekuje nie skorzystam.pozdrawiam
                    Wiesz, to nie optymism tylko rzeczywistość. Sam wróciłem do Polski po wielu
                    latach, mieszkam sobie w Warszawie, a napisy na murach jak były tak są. Rasistów
                    i antysemitów coraz mniej w Polsce, dlatego tak głośno szczekają - nowe pokolenia
                    dorastają w ignorancji i ani ( wiekszości ) nic o nas nie wiedza, ani ich nic nie
                    obchodzimy. Mnie jest tu dobrze, mam jedynie nadzieje że sie rynek nieco poprawi.
                    • cornio Re: MURZYNI 15.05.02, 23:55
                      yidele napisał(a):

> > I znowu metne wykrety i glaskanie dla glaskania-klezmerzy grali miedzy zy
                      > dami
                      > > i
                      > > tam nie wlazili ani cyganie ani ormianie,sam dobrze wiesz.
                      > Wiem że ty tak mówisz, a jak sobie posłuchasz np. Django Reihardt/Stefanne
                      > Grappeli kawałków to mnóstwo motywów klezmerskich szkrzypców wraz z cyganskimi
                      > usłyszysz. Klezmerzy grali dla tych co placili z tymi którym płacono - a to
                      > oznacza Cyganów, Ormian, Polaków.
                      > >A nawet to nie
                      > > afrykanskie bebny.
                      > No i co? Muzyka zmienie sie, co w tym dziwnego? Big Cyc tez kujawiaków nie gra.
                      > >Co do chasydow,nie mam zamiaru dyskutowac,byc moze
                      > > faktycznie "powoli przybywa" a skad ? z importu? wczoraj w TV Polonia powi
                      > edzia
                      > > l
                      > > zyd,ze jest wiecej synagog jak zydow by sie w nich modlic.Trudno zebrac
                      > > minian.
                      > To prawda ze jest nas mało, w koncu tylko jakies 5-8000, ale na Kazimierzu
                      > spotkałem Chasiddim z Izraela co sie do Polski przeprowadzili. Jak byłem w
                      > Synagodze Temple na miodowej ( Kazimierz ) to mi gabej mówił ze w całym Krakowi
                      > e
                      > maksymalnie 200 Żydów się znajdzie - a w Remuh ( na rynku kazimierskim) nie był
                      > o
                      > miejsca, wszystkie ławy wykozystane, tylko sekcja dla kobiet pusta. Trudno się
                      > dziwic, w koncu Mojżesz Iserles sie tu modlił, uczył i jest dzis pogrzebany. W
                      > inne miejsca w Polsce Chasiddim przyjezdzają co roku ( Leżajsk, Biała) na groby
                      >
                      > cadyków...
                      > >tylko mi nie wmawiaj optymisto ,ze naraz w polsce klimat sie poprawil.Ni
                      > > e
                      > > moge isc pod synagoge ,bo mieszkam kilka tysiecy km od Krakowa,ale podcza
                      > s
                      > > ostatniej wizyty poczytalem troche co napisane na murach i scianach e pols
                      > kich
                      > > miastach.Dziekuje nie skorzystam.pozdrawiam
                      > Wiesz, to nie optymism tylko rzeczywistość. Sam wróciłem do Polski po wielu
                      > latach, mieszkam sobie w Warszawie, a napisy na murach jak były tak są. Rasistó
                      > w
                      > i antysemitów coraz mniej w Polsce, dlatego tak głośno szczekają - nowe pokolen
                      > ia
                      > dorastają w ignorancji i ani ( wiekszości ) nic o nas nie wiedza, ani ich nic n
                      > ie
                      > obchodzimy. Mnie jest tu dobrze, mam jedynie nadzieje że sie rynek nieco popraw
                      > i.

Cacy cacy jakis ty zadowolony-to i dobrze,5-8000 mowisz to tez dobrze.wrociles i
                      mieszkasz w warszawie ,tez dobrze.a przypadkiem "emeryturka mundurowa " niw
                      wplywa do banku co miesiac? A moze ty nie "z tych" jasne w koncu Szurmiej
                      powinien znalezc nastepcow-stary i medali ma od cholery.No to gdzie ktos mieszka
                      to jego sprawa. I antysemitow coraz mniej-tylko rynek ma sie poprawic ! jaki
                      rynek ?a co zle miales tam gdzie zyles? to koze sobie wzieles-ech yidele !
                      ciezko na tuches usiasc co? A ile masz lat ?przepraszam za pytanie.I co chcesz za
                      dyzurnego zydka robic ? No ale jak masz takie sentymenty i parnusy z tego to
                      zycze powodzenia.zawsze myslalem,ze jak cie wyrzucaja i nie chca to trzeba na
                      nich sie wysrac.Chcesz uslyszec zes parch i nikt cie tam nie zapraszal? to
                      zawiadom jak to uslyszysz-a moze juz uslyszales.mazel tov i napisz cos,lubie z
                      toba pogadac.
                      • yidele Re: MURZYNI 16.05.02, 00:21
                        cornio napisał(a):

> Cacy cacy jakis ty zadowolony-to i dobrze,5-8000 mowisz to tez dobrze.wrociles
                        > i
                        > mieszkasz w warszawie ,tez dobrze.a przypadkiem "emeryturka mundurowa " niw
                        > wplywa do banku co miesiac? A moze ty nie "z tych" jasne w koncu Szurmiej
                        > powinien znalezc nastepcow-stary i medali ma od cholery.No to gdzie ktos mieszk
                        > a
                        > to jego sprawa.

> I antysemitow coraz mniej-tylko rynek ma sie poprawic ! jaki
                        > rynek ?
                        Boli cie to że tu mieszkam? Co do emerytury to troszke za wczesnie, w koncu
                        jeszcze 40 mi nie stuknęło a w woju ani mi sie sniło spędzać czas. Pracuje w dość
                        dużej międzynarodowej firmie i radze sobie całkiem niezle, zas rynek o ktorym
                        mowie to koniunktura generalnie, a dla firm is/it/telecom specyficznie.
                        > a co zle miales tam gdzie zyles? to koze sobie wzieles-ech yidele !
                        > ciezko na tuches usiasc co? A ile masz lat ?przepraszam za pytanie.
                        Coz, na tuches usiaść bez problemu, choć na polskim wikcie przytyłem nieco ;)
                        Kozy nie brałem, bo zona i dzieci wystarczy; Polska zas fajna jest i troche ludzi
                        z zachodu przybywa tu by zarobic, osobliwie menagerów sie namnozyło jak wszy.
                        Wróciłem odwiedzic rodzine i jakoś mi sie zostało.
                        >I co chcesz za
                        > dyzurnego zydka robic ? No ale jak masz takie sentymenty i parnusy z tego to
                        > zycze powodzenia.zawsze myslalem,ze jak cie wyrzucaja i nie chca to trzeba na
                        > nich sie wysrac.Chcesz uslyszec zes parch i nikt cie tam nie zapraszal? to
                        > zawiadom jak to uslyszysz-a moze juz uslyszales.mazel tov i napisz cos,lubie z
                        > toba pogadac.
                        W 68 byłem malutki, ale nie tak mały by nie wiedziec że to komuchy, nie ludzie
                        wyrzucają
                        • cornio Re: MURZYNI 16.05.02, 00:45
                          yidele napisał(a):

> cornio napisał(a):
                          >
                          > > Cacy cacy jakis ty zadowolony-to i dobrze,5-8000 mowisz to tez dobrze.wro
                          > ciles
                          > > i
                          > > mieszkasz w warszawie ,tez dobrze.a przypadkiem "emeryturka mundurowa " n
                          > iw
                          > > wplywa do banku co miesiac? A moze ty nie "z tych" jasne w koncu Szurmiej
                          > > powinien znalezc nastepcow-stary i medali ma od cholery.No to gdzie ktos m
                          > ieszk
                          > > a
                          > > to jego sprawa.
                          >
                          > > I antysemitow coraz mniej-tylko rynek ma sie poprawic ! jaki
                          > > rynek ?
                          > Boli cie to że tu mieszkam? Co do emerytury to troszke za wczesnie, w koncu
                          > jeszcze 40 mi nie stuknęło a w woju ani mi sie sniło spędzać czas. Pracuje w do
                          > ść
                          > dużej międzynarodowej firmie i radze sobie całkiem niezle, zas rynek o ktorym
                          > mowie to koniunktura generalnie, a dla firm is/it/telecom specyficznie.
                          > > a co zle miales tam gdzie zyles? to koze sobie wzieles-ech yidele !
                          > > ciezko na tuches usiasc co? A ile masz lat ?przepraszam za pytanie.
                          > Coz, na tuches usiaść bez problemu, choć na polskim wikcie przytyłem nieco ;)
                          > Kozy nie brałem, bo zona i dzieci wystarczy; Polska zas fajna jest i troche lud
                          > zi
                          > z zachodu przybywa tu by zarobic, osobliwie menagerów sie namnozyło jak wszy.
                          > Wróciłem odwiedzic rodzine i jakoś mi sie zostało.
                          > >I co chcesz za
                          > > dyzurnego zydka robic ? No ale jak masz takie sentymenty i parnusy z tego
                          > to
                          > > zycze powodzenia.zawsze myslalem,ze jak cie wyrzucaja i nie chca to trzeba
                          > na
                          > > nich sie wysrac.Chcesz uslyszec zes parch i nikt cie tam nie zapraszal? to
                          >
                          > > zawiadom jak to uslyszysz-a moze juz uslyszales.mazel tov i napisz cos,lub
                          > ie z
                          > > toba pogadac.
                          > W 68 byłem malutki, ale nie tak mały by nie wiedziec że to komuchy, nie ludzie
                          > wyrzucają
      • kochanka TAK_TO_JEST_TE_KLAMIACE_SCIERWO_DANIEL=% 15.05.02, 00:14
        Wypociny Pan Daniela:

Kłamstwo# 1
        wszystkie wiadomosci sa z NYTimesa i potwierdzone doswiadczeniem.
        Porownywanie z Nazizmem nie ma sensu, pamietajmy ze zolnierze polscy po II
        wojnie swiatowej emigrowali do USA, niektorzy umieszczani byli na farmach w
        Texasie, ci co chcieli uciec z farm byli strzelani.

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=690923&aid=715778

Kłamstwo# 2

Rodzice w szkolach prywatnych musza placic kazdego centa za swoje dziecko, ale
        w zydowskich yeshiwa dzieci sa dowozone na koszt stanu do szkoly.

Kłamstwo # 3
        Ksiadz nie moze byc sedzia, Rabin - o.k.,

Kłamstwo#4
        Choinki i kazde wyobrazenia Bozego Narodzenia sa zabronione w urzedach
        panstwowych, ale jest Menora swieci sie wszedzie.

Kłamstwo# 5
        kara smierci, ilosc wiezniow w USA jest wieksza niz w komunistycznej Rosji.

Kłamstwo # 6
        Obozy koncentracyjne na Florydzie dla emigrantow z Haiti, Brighton Beach dla
        emigrantow z Rosji ze stypendiami dla dzieci, opieka spoleczna i socjalna itd.

Powyższe cytaty pochodzą tylko z jednego postu:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=690923&aid=712124

7. Oskarzenie o pedofilie - napewno wielokrotnie mniej zdarza sie wsrod ksiezy
        niz w szkolach publicznych, albo innych prywatnych,

Powiedz nam Daniel gdzie zdobyles takie informacje????

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?zial=0511&forum=SWIAT&wid=1774366&aid=1775643

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka