Gość: Kameleon IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 14.05.02, 22:19 To najwieksi sojusznicy ARYJCZYKOW w walce z Zydami w USA ! Ktos sie zgadza z takim stwierdzeniem ? Slyszalem je ostatnio w TV5 ( francuska stacja ) ..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: % Re: MURZYNI IP: 168.103.126.* 14.05.02, 22:26 Prawda! i latinosi tambien! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumsfeld Re: 168.103.126---to samo scierwo ,% rozne nicki...! IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 14.05.02, 22:40 puls napisał(a): A ty kutafonie zydowski chyba z ta opinia sie tez zgodzisz-prawda?. Niewiem co ci daje ciagle informowanie o nickach,tak jakby siE one liczyly tu na forum w jakims waznym sensie. Ty lepiej mosku zajmij sie przetrawianiem tresci moich i innych forumowiczow ktorzy juz dosyc dlugo pisza o zydowskim skurwysynstwie i wyciagaj nalezyte w koncu mam nadzieje humanitarne wnioski,zakladajac ze jeszcze ci cos zostalo z szarych komurek. Odpowiedz Link Zgłoś
puls Czikago tutaj jako Rumsfeld ,a kibelki czyste ??? 14.05.02, 22:42 Czikago nie potrzebujesz szarych komorek do pucowania sraczy nie sadz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młot Do DUMSFELD IP: *.dnsreseller.net 14.05.02, 23:12 I ty tu o szarych komórkach nawijasz. U cie nie moźna ich nawet wydedetkować najczulszym elektronicznym mikroskopem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abel Re: 168.103.126---to samo scierwo ,% rozne nicki...! IP: 168.103.126.* 14.05.02, 23:21 Rumsfeld, swieta prawda, ta banda nic nie robi tylko caly dzien szpieguje na tym forum, proboje szkalowac, intymidowac, brudnym jezykiem wystraszac, ach gdyby mieli jeszcze bron to trupow byloby jak w Jeninie. Nawzajem sie chwala, podniecaja, wymieniaja informacje na temat forumowiczow, maja dostepy do kodow. I to wszystko pod egida Gazety Wyborczej! Ale nie nalezy wciagac sie na zadna dyskusje z nimi. Jestesmy tu dlatego zeby bronic demokracji i swobodnej wymiany mysli. Oni sami wpadna we wlasne pulapki! Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: 168.103.126---to samo scierwo ,% rozne nicki...! 14.05.02, 23:26 Gość portalu: abel napisał(a): > Rumsfeld, swieta prawda, ta banda nic nie robi tylko caly dzien szpieguje na > tym forum, proboje szkalowac, intymidowac, brudnym jezykiem wystraszac, ach > gdyby mieli jeszcze bron to trupow byloby jak w Jeninie. Nawzajem sie chwala, > podniecaja, wymieniaja informacje na temat forumowiczow, maja dostepy do kodow. > > I to wszystko pod egida Gazety Wyborczej! Ale nie nalezy wciagac sie na zadna > dyskusje z nimi. Jestesmy tu dlatego zeby bronic demokracji i swobodnej wymiany > > mysli. Oni sami wpadna we wlasne pulapki! Masz racje idioto abel-oni kontroluja cale forum.I nie ma co dyskutowac! najlepiej mowic sam do siebie ,od tego wlasnie kiepie i buraku prymitywny jest forum.to jest demokracja iswobodna wymiana mysli -sam ze soba co? ty swobodny bezmyslny debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka 168.103.126---DANIEL dyzurny klamca sie odezwal! 15.05.02, 00:30 Gość portalu: abel napisał(a): > Rumsfeld, swieta prawda, ta banda nic nie robi tylko caly dzien szpieguje na > tym forum, proboje szkalowac, intymidowac, brudnym jezykiem wystraszac, ach > gdyby mieli jeszcze bron to trupow byloby jak w Jeninie. Nawzajem sie chwala, > podniecaja, wymieniaja informacje na temat forumowiczow, maja dostepy do kodow. > > I to wszystko pod egida Gazety Wyborczej! Ale nie nalezy wciagac sie na zadna > dyskusje z nimi. Jestesmy tu dlatego zeby bronic demokracji i swobodnej wymiany > > mysli. Oni sami wpadna we wlasne pulapki! Odpowiedz Link Zgłoś
yidele Re: MURZYNI 14.05.02, 23:05 Mentiroso! La Raza odia los nazi-marijotos.... Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: MURZYNI 14.05.02, 23:32 yidele napisał(a): > Mentiroso! La Raza odia los nazi-marijotos.... Ej yidele tylko nie bierz za duzy rozped. Latynosi tak jak i hiszpanie maja to w palabra i en kabeza.Nie lubia zydow i kwita. Odpowiedz Link Zgłoś
yidele Re: MURZYNI 14.05.02, 23:56 Ciekawe. Moi latynoscy przyjaciele wcale tak nie uważają. Ani murzyni amerykańscy ani latynosi nie są tak głupi aby zapomnieć słów i czynów neo- nazistów, kkk i innych ultra-rasistowskich organizacji które traktują wszystkich nie-białych ( w tą grupę włączają żydów i azjatów) jako tzw. "mud races", podludzi. Pierwej kkk przyjmie czarnych "braci" niż czerwoni czy niebiescy przyjmą nazistów jako sojuszników.... Poszukaj sobie hasła "La Raza" na sieci lub poczytaj o pachucos, batos locos, zuit-suit riots - Bunt a L.A nie był w koncu tak dawno temu... Yidele Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: MURZYNI 15.05.02, 00:28 yidele napisał(a): > Ciekawe. Moi latynoscy przyjaciele wcale tak nie uważają. Ani murzyni > amerykańscy ani latynosi nie są tak głupi aby zapomnieć słów i czynów neo- > nazistów, kkk i innych ultra-rasistowskich organizacji które traktują > wszystkich nie-białych ( w tą grupę włączają żydów i azjatów) jako tzw. "mud > races", podludzi. Pierwej kkk przyjmie czarnych "braci" niż czerwoni czy > niebiescy przyjmą nazistów jako sojuszników.... Poszukaj sobie hasła "La Raza" > na sieci lub poczytaj o pachucos, batos locos, zuit-suit riots - Bunt a L.A nie > > był w koncu tak dawno temu... > > Yidele Czlowieku ,prosze nie zaczynaj argumentacji "moi przyjaciele" bo moi polscy przyjaciele tez mowia ,ze lubia zydow.zapewniam cie ,ze w hiszpanii np.okreslic kogos zydem -to brzmi tak negatywnie jak i w polsce.Ale by cie pocieszyc ,to w czasie mojej ostatniej wizyty w Hiszpanii,pokazywano mi z duma pozostalosci po kulturze zydowskiej i mowiono duzo o wplywie na kulture hiszpanska.Masz to samo teraz w polase np.slynne bzdury na krakowskim kazimierzu,widzial kto klezmerow zydowskich grajacych na skrzypcach ,przy akompaniamencie afrykanskich bebnow ? tarzy klezmerzy sie w grobach obracaja.o reszcie gowna pisac nie bede -to pseudozydowska cepelia ,bez zydow.rzeczy trzeba nazywac po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
yidele Re: MURZYNI 15.05.02, 00:41 No widzisz, a ja, Un Judio, mam przyjaciół Latynoskich mimo tego że ich istnienia jako argumentu nie uzywam. Hiszpanom jeszcze dziś inkwizycja w głowie, w koncu to wypędzenie moich kuzynów zruinowało aspiracje imperialne Hiszpanii i zbudowało imperium handlowe Holendrów, ale to nie to samo co Latynosi mimo wspólnego języka - zaś Hiszpańsko-jezyczne ludy ameryki centralnej i południowej w większości żyda na oczy nie widziały i więdzą o nas tyle, co im ich lokalny "liberation theology" nauczyciel do głów nakładł. Co do Klezmerów na rynku Kazimierza, po prostu nie wiesz o czym mówisz. Tradycja klezmerska znaczyła granie z kapelami innych grup etnicznych/narodów, np. Cyganow czy Ormian - zaś dziś an Kazimierzu mieszkaja chasydzi ktorych powoli przybywa. Pójdź sobie pod synagoge Remu w dowolna sobotę i zobacz jak nie wierzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: MURZYNI 15.05.02, 02:32 yidele napisał(a): > No widzisz, a ja, Un Judio, mam przyjaciół Latynoskich mimo tego że ich > istnienia jako argumentu nie uzywam. Hiszpanom jeszcze dziś inkwizycja w > głowie, w koncu to wypędzenie moich kuzynów zruinowało aspiracje imperialne > Hiszpanii i zbudowało imperium handlowe Holendrów, ale to nie to samo co > Latynosi mimo wspólnego języka - zaś Hiszpańsko-jezyczne ludy ameryki > centralnej i południowej w większości żyda na oczy nie widziały i więdzą o nas > tyle, co im ich lokalny "liberation theology" nauczyciel do głów nakładł. Co do > > Klezmerów na rynku Kazimierza, po prostu nie wiesz o czym mówisz. Tradycja > klezmerska znaczyła granie z kapelami innych grup etnicznych/narodów, np. > Cyganow czy Ormian - zaś dziś an Kazimierzu mieszkaja chasydzi ktorych powoli > przybywa. Pójdź sobie pod synagoge Remu w dowolna sobotę i zobacz jak nie > wierzysz. I znowu metne wykrety i glaskanie dla glaskania-klezmerzy grali miedzy zydami i tam nie wlazili ani cyganie ani ormianie,sam dobrze wiesz.A nawet to nie afrykanskie bebny.Co do chasydow,nie mam zamiaru dyskutowac,byc moze faktycznie "powoli przybywa" a skad ? z importu? wczoraj w TV Polonia powiedzial zyd,ze jest wiecej synagog jak zydow by sie w nich modlic.Trudno zebrac minian.tylko mi nie wmawiaj optymisto ,ze naraz w polsce klimat sie poprawil.Nie moge isc pod synagoge ,bo mieszkam kilka tysiecy km od Krakowa,ale podczas ostatniej wizyty poczytalem troche co napisane na murach i scianach e polskich miastach.Dziekuje nie skorzystam.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yidele Re: MURZYNI 15.05.02, 23:31 > I znowu metne wykrety i glaskanie dla glaskania-klezmerzy grali miedzy zydami > i > tam nie wlazili ani cyganie ani ormianie,sam dobrze wiesz. Wiem że ty tak mówisz, a jak sobie posłuchasz np. Django Reihardt/Stefanne Grappeli kawałków to mnóstwo motywów klezmerskich szkrzypców wraz z cyganskimi usłyszysz. Klezmerzy grali dla tych co placili z tymi którym płacono - a to oznacza Cyganów, Ormian, Polaków. >A nawet to nie > afrykanskie bebny. No i co? Muzyka zmienie sie, co w tym dziwnego? Big Cyc tez kujawiaków nie gra. >Co do chasydow,nie mam zamiaru dyskutowac,byc moze > faktycznie "powoli przybywa" a skad ? z importu? wczoraj w TV Polonia powiedzia > l > zyd,ze jest wiecej synagog jak zydow by sie w nich modlic.Trudno zebrac > minian. To prawda ze jest nas mało, w koncu tylko jakies 5-8000, ale na Kazimierzu spotkałem Chasiddim z Izraela co sie do Polski przeprowadzili. Jak byłem w Synagodze Temple na miodowej ( Kazimierz ) to mi gabej mówił ze w całym Krakowie maksymalnie 200 Żydów się znajdzie - a w Remuh ( na rynku kazimierskim) nie było miejsca, wszystkie ławy wykozystane, tylko sekcja dla kobiet pusta. Trudno się dziwic, w koncu Mojżesz Iserles sie tu modlił, uczył i jest dzis pogrzebany. W inne miejsca w Polsce Chasiddim przyjezdzają co roku ( Leżajsk, Biała) na groby cadyków... >tylko mi nie wmawiaj optymisto ,ze naraz w polsce klimat sie poprawil.Ni > e > moge isc pod synagoge ,bo mieszkam kilka tysiecy km od Krakowa,ale podczas > ostatniej wizyty poczytalem troche co napisane na murach i scianach e polskich > miastach.Dziekuje nie skorzystam.pozdrawiam Wiesz, to nie optymism tylko rzeczywistość. Sam wróciłem do Polski po wielu latach, mieszkam sobie w Warszawie, a napisy na murach jak były tak są. Rasistów i antysemitów coraz mniej w Polsce, dlatego tak głośno szczekają - nowe pokolenia dorastają w ignorancji i ani ( wiekszości ) nic o nas nie wiedza, ani ich nic nie obchodzimy. Mnie jest tu dobrze, mam jedynie nadzieje że sie rynek nieco poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: MURZYNI 15.05.02, 23:55 yidele napisał(a): > > I znowu metne wykrety i glaskanie dla glaskania-klezmerzy grali miedzy zy > dami > > i > > tam nie wlazili ani cyganie ani ormianie,sam dobrze wiesz. > Wiem że ty tak mówisz, a jak sobie posłuchasz np. Django Reihardt/Stefanne > Grappeli kawałków to mnóstwo motywów klezmerskich szkrzypców wraz z cyganskimi > usłyszysz. Klezmerzy grali dla tych co placili z tymi którym płacono - a to > oznacza Cyganów, Ormian, Polaków. > >A nawet to nie > > afrykanskie bebny. > No i co? Muzyka zmienie sie, co w tym dziwnego? Big Cyc tez kujawiaków nie gra. > >Co do chasydow,nie mam zamiaru dyskutowac,byc moze > > faktycznie "powoli przybywa" a skad ? z importu? wczoraj w TV Polonia powi > edzia > > l > > zyd,ze jest wiecej synagog jak zydow by sie w nich modlic.Trudno zebrac > > minian. > To prawda ze jest nas mało, w koncu tylko jakies 5-8000, ale na Kazimierzu > spotkałem Chasiddim z Izraela co sie do Polski przeprowadzili. Jak byłem w > Synagodze Temple na miodowej ( Kazimierz ) to mi gabej mówił ze w całym Krakowi > e > maksymalnie 200 Żydów się znajdzie - a w Remuh ( na rynku kazimierskim) nie był > o > miejsca, wszystkie ławy wykozystane, tylko sekcja dla kobiet pusta. Trudno się > dziwic, w koncu Mojżesz Iserles sie tu modlił, uczył i jest dzis pogrzebany. W > inne miejsca w Polsce Chasiddim przyjezdzają co roku ( Leżajsk, Biała) na groby > > cadyków... > >tylko mi nie wmawiaj optymisto ,ze naraz w polsce klimat sie poprawil.Ni > > e > > moge isc pod synagoge ,bo mieszkam kilka tysiecy km od Krakowa,ale podcza > s > > ostatniej wizyty poczytalem troche co napisane na murach i scianach e pols > kich > > miastach.Dziekuje nie skorzystam.pozdrawiam > Wiesz, to nie optymism tylko rzeczywistość. Sam wróciłem do Polski po wielu > latach, mieszkam sobie w Warszawie, a napisy na murach jak były tak są. Rasistó > w > i antysemitów coraz mniej w Polsce, dlatego tak głośno szczekają - nowe pokolen > ia > dorastają w ignorancji i ani ( wiekszości ) nic o nas nie wiedza, ani ich nic n > ie > obchodzimy. Mnie jest tu dobrze, mam jedynie nadzieje że sie rynek nieco popraw > i. Cacy cacy jakis ty zadowolony-to i dobrze,5-8000 mowisz to tez dobrze.wrociles i mieszkasz w warszawie ,tez dobrze.a przypadkiem "emeryturka mundurowa " niw wplywa do banku co miesiac? A moze ty nie "z tych" jasne w koncu Szurmiej powinien znalezc nastepcow-stary i medali ma od cholery.No to gdzie ktos mieszka to jego sprawa. I antysemitow coraz mniej-tylko rynek ma sie poprawic ! jaki rynek ?a co zle miales tam gdzie zyles? to koze sobie wzieles-ech yidele ! ciezko na tuches usiasc co? A ile masz lat ?przepraszam za pytanie.I co chcesz za dyzurnego zydka robic ? No ale jak masz takie sentymenty i parnusy z tego to zycze powodzenia.zawsze myslalem,ze jak cie wyrzucaja i nie chca to trzeba na nich sie wysrac.Chcesz uslyszec zes parch i nikt cie tam nie zapraszal? to zawiadom jak to uslyszysz-a moze juz uslyszales.mazel tov i napisz cos,lubie z toba pogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
yidele Re: MURZYNI 16.05.02, 00:21 cornio napisał(a): > Cacy cacy jakis ty zadowolony-to i dobrze,5-8000 mowisz to tez dobrze.wrociles > i > mieszkasz w warszawie ,tez dobrze.a przypadkiem "emeryturka mundurowa " niw > wplywa do banku co miesiac? A moze ty nie "z tych" jasne w koncu Szurmiej > powinien znalezc nastepcow-stary i medali ma od cholery.No to gdzie ktos mieszk > a > to jego sprawa. > I antysemitow coraz mniej-tylko rynek ma sie poprawic ! jaki > rynek ? Boli cie to że tu mieszkam? Co do emerytury to troszke za wczesnie, w koncu jeszcze 40 mi nie stuknęło a w woju ani mi sie sniło spędzać czas. Pracuje w dość dużej międzynarodowej firmie i radze sobie całkiem niezle, zas rynek o ktorym mowie to koniunktura generalnie, a dla firm is/it/telecom specyficznie. > a co zle miales tam gdzie zyles? to koze sobie wzieles-ech yidele ! > ciezko na tuches usiasc co? A ile masz lat ?przepraszam za pytanie. Coz, na tuches usiaść bez problemu, choć na polskim wikcie przytyłem nieco ;) Kozy nie brałem, bo zona i dzieci wystarczy; Polska zas fajna jest i troche ludzi z zachodu przybywa tu by zarobic, osobliwie menagerów sie namnozyło jak wszy. Wróciłem odwiedzic rodzine i jakoś mi sie zostało. >I co chcesz za > dyzurnego zydka robic ? No ale jak masz takie sentymenty i parnusy z tego to > zycze powodzenia.zawsze myslalem,ze jak cie wyrzucaja i nie chca to trzeba na > nich sie wysrac.Chcesz uslyszec zes parch i nikt cie tam nie zapraszal? to > zawiadom jak to uslyszysz-a moze juz uslyszales.mazel tov i napisz cos,lubie z > toba pogadac. W 68 byłem malutki, ale nie tak mały by nie wiedziec że to komuchy, nie ludzie wyrzucają Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: MURZYNI 16.05.02, 00:45 yidele napisał(a): > cornio napisał(a): > > > Cacy cacy jakis ty zadowolony-to i dobrze,5-8000 mowisz to tez dobrze.wro > ciles > > i > > mieszkasz w warszawie ,tez dobrze.a przypadkiem "emeryturka mundurowa " n > iw > > wplywa do banku co miesiac? A moze ty nie "z tych" jasne w koncu Szurmiej > > powinien znalezc nastepcow-stary i medali ma od cholery.No to gdzie ktos m > ieszk > > a > > to jego sprawa. > > > I antysemitow coraz mniej-tylko rynek ma sie poprawic ! jaki > > rynek ? > Boli cie to że tu mieszkam? Co do emerytury to troszke za wczesnie, w koncu > jeszcze 40 mi nie stuknęło a w woju ani mi sie sniło spędzać czas. Pracuje w do > ść > dużej międzynarodowej firmie i radze sobie całkiem niezle, zas rynek o ktorym > mowie to koniunktura generalnie, a dla firm is/it/telecom specyficznie. > > a co zle miales tam gdzie zyles? to koze sobie wzieles-ech yidele ! > > ciezko na tuches usiasc co? A ile masz lat ?przepraszam za pytanie. > Coz, na tuches usiaść bez problemu, choć na polskim wikcie przytyłem nieco ;) > Kozy nie brałem, bo zona i dzieci wystarczy; Polska zas fajna jest i troche lud > zi > z zachodu przybywa tu by zarobic, osobliwie menagerów sie namnozyło jak wszy. > Wróciłem odwiedzic rodzine i jakoś mi sie zostało. > >I co chcesz za > > dyzurnego zydka robic ? No ale jak masz takie sentymenty i parnusy z tego > to > > zycze powodzenia.zawsze myslalem,ze jak cie wyrzucaja i nie chca to trzeba > na > > nich sie wysrac.Chcesz uslyszec zes parch i nikt cie tam nie zapraszal? to > > > zawiadom jak to uslyszysz-a moze juz uslyszales.mazel tov i napisz cos,lub > ie z > > toba pogadac. > W 68 byłem malutki, ale nie tak mały by nie wiedziec że to komuchy, nie ludzie > wyrzucają Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka TAK_TO_JEST_TE_KLAMIACE_SCIERWO_DANIEL=% 15.05.02, 00:14 Wypociny Pan Daniela: Kłamstwo# 1 wszystkie wiadomosci sa z NYTimesa i potwierdzone doswiadczeniem. Porownywanie z Nazizmem nie ma sensu, pamietajmy ze zolnierze polscy po II wojnie swiatowej emigrowali do USA, niektorzy umieszczani byli na farmach w Texasie, ci co chcieli uciec z farm byli strzelani. www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=690923&aid=715778 Kłamstwo# 2 Rodzice w szkolach prywatnych musza placic kazdego centa za swoje dziecko, ale w zydowskich yeshiwa dzieci sa dowozone na koszt stanu do szkoly. Kłamstwo # 3 Ksiadz nie moze byc sedzia, Rabin - o.k., Kłamstwo#4 Choinki i kazde wyobrazenia Bozego Narodzenia sa zabronione w urzedach panstwowych, ale jest Menora swieci sie wszedzie. Kłamstwo# 5 kara smierci, ilosc wiezniow w USA jest wieksza niz w komunistycznej Rosji. Kłamstwo # 6 Obozy koncentracyjne na Florydzie dla emigrantow z Haiti, Brighton Beach dla emigrantow z Rosji ze stypendiami dla dzieci, opieka spoleczna i socjalna itd. Powyższe cytaty pochodzą tylko z jednego postu: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=690923&aid=712124 7. Oskarzenie o pedofilie - napewno wielokrotnie mniej zdarza sie wsrod ksiezy niz w szkolach publicznych, albo innych prywatnych, Powiedz nam Daniel gdzie zdobyles takie informacje???? www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?zial=0511&forum=SWIAT&wid=1774366&aid=1775643 Odpowiedz Link Zgłoś