Gość: jojo IP: *.astaware.com 17.05.02, 04:58 Za to,ze,lubie to forum ! Kurka wodna,kiedy sie obudze,to zamiast do lazienki,do compa mojego najpierw maszeruje ! Uhhhhhhhhhh nienawidze SIEBIE ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jojo Re: Nienawidze siebie IP: *.proxy.aol.com 17.05.02, 05:28 Gość portalu: jojo napisał(a): > Za to,ze,lubie to forum ! Kurka wodna,kiedy sie obudze,to zamiast do > lazienki,do > compa mojego najpierw maszeruje ! Uhhhhhhhhhh nienawidze SIEBIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Nienawidze siebie-sorry,tak naprawde ,to IP: *.proxy.aol.com 17.05.02, 05:46 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Za to,ze,lubie to forum ! Kurka wodna,kiedy sie obudze,to zamiast do > > lazienki,do > > compa mojego najpierw maszeruje ! Uhhhhhhhhhh nienawidze SIEBIE ! > Widze siebie jako,najprzystojniejszego meza,zony mojej,ktora ,jak i ja,z narodu przez Boga wybranego,pochodzimy ! Chwala Ci Jahve za to,ze Nam wszystkim - madrosc i urode dales ! God bless our people !God bless Israel & all JEWS !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Nienawidze siebie-sorry,tak naprawde ,to IP: *.proxy.aol.com 17.05.02, 07:32 schowaj sie Jojo wraz ze swoja sara bo na malpy z dlugimi i krzywymi nochalami poluja. Linijka zmierza twoj nie-aryjski niewyjsciowy ryj i....na odstrzal ! Odpowiedz Link Zgłoś