Dodaj do ulubionych

JESTEM GOJEM. UWIELBIAM IZRAEL. I TO NIE ZART

IP: *.proxy.aol.com 08.01.05, 18:01
Bo jak nie uwielbiac malutenkiego kraju ktory juz 6 razy dokopal calemu
arabskiemu swiatu i zawsze im dokopie.
Jak nie kochac malutenkiego kraju ktorego miliardy Arabow tak sie boi ze
zamiast prowadzic otwarta wojne to wole wysylac swe wlasne kobiety i dzieci
na samobojcze ataki.
Jak nie kochac kraju ktory jest jednym z najmniejszych na swiecie a wlasciwie
decyduje o swiatowej polityce?
My Polacy powinnismy sie uczyc od Zydow jak miec porzadna armie, wywiad i
rzad a nie tchorzliwie ich opluwac jakbysmy byli wyznawcami Mahometa.
Ciekawe kiedy Polska bedzie miala taka armie ze moglaby sama nakopac ruskim i
Niemcom jednoczesnie.
CHWALA ZYDOM!!!! I mama wielka nadzieje ze wszystkie najwazniejsze stanowiska
rzadowe i wojskowe w Polsce obsadza Zydzi bo przynajmniej czegos by nas
nauczyli!!!!!

WIWAT IZRAEL!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Karl [...] IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.05, 18:05
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: iloveizrael Re: CHCIALBYS BYC GOJEM IP: *.proxy.aol.com 08.01.05, 18:07
        J.K ma racje. Niemieckie szkolnictwo upada bo Ty tak sie znasz na historii ja
        niedzwiedz na gwiazdach!!!!!!
    • Gość: totyle Re: JESTEM GOJEM. UWIELBIAM IZRAEL. I TO NIE ZART IP: *.176.168.2.Dial1.Phoenix1.Level3.net 08.01.05, 18:06
      Tania chucpa ten twoj post.Ty jestes raczej gnojem.
      • Gość: Iloveisrael Re: JESTEM GOJEM. UWIELBIAM IZRAEL. I TO NIE ZART IP: *.proxy.aol.com 08.01.05, 18:08
        Bo co lepszej odpowiedzi Ci brak bo wiesz ze calkowita racja?????
    • Gość: aki jaka wielka mama? IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 08.01.05, 18:06
      <CHWALA ZYDOM!!!! I mama wielka>
      • Gość: iloveisrael Re: jaka wielka mama? IP: *.proxy.aol.com 08.01.05, 18:09
        J juz szczegolnie Twoja!!!!
        • Gość: aki acha rozumiem izrael to twoja wielka mama IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 08.01.05, 18:11
          ..no mamę trzeba kochać nawet jesli jest sie gojem
          • Gość: iloveisrael Re: acha rozumiem izrael to twoja wielka mama IP: *.proxy.aol.com 08.01.05, 18:14
            Widac ty nie jestes
            • Gość: aki no dobrze że ją kochasz tak byc powinno :-) IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 08.01.05, 18:19
              wielka mama pani erec
              • Gość: iloveisrael Re: no dobrze że ją kochasz tak byc powinno :-) IP: *.proxy.aol.com 08.01.05, 18:23
                O aki pluj sobie dalej a Polska dalej niech rzadza skorumpowane glupki i
                wojskowe zera. Daleko zajdziemy z idiotami na czele
                • Gość: aki cieszę się tylko że IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 08.01.05, 18:25
                  kochasz swoją mamę.co to ma wspólnego z polską i jej rządzącymi?
                  • Gość: z daleka Re: cieszę się tylko że IP: 5.5R* / *.inter.net.il 08.01.05, 18:35
                    A ja sie ciesze, ze aki jest z nami. To dobrze swiadczy o jego inteligencji.
                  • krystian71 tak bylo w starym dowcipie" mama jest tylko jedna" 08.01.05, 21:42
                    • Gość: iloveisrael Re: tak bylo w starym dowcipie" mama jest tylko j IP: *.proxy.aol.com 08.01.05, 22:12
                      o widze ze nie poglaskala dzis po glowce, ale szeciolatkowi pozwalaja na
                      komputer? no tak czemu nie w koncu moj 3 letni synek dzieki internetowi juz i
                      tak wie wiecej niz ty
                      • krystian71 Re: tak bylo w starym dowcipie" mama jest tylko j 08.01.05, 22:19
                        nie watpie, a jak go do jesziwy zaprowadzisz to wszystkich na podworku na glowe
                        pobije
    • negevmc [...] 08.01.05, 18:43
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: iloveisrael Re: CHWALA ZYDOM!!!! IP: *.proxy.aol.com 08.01.05, 18:46
        Znam dobry sklep z chalwa w NY. Moge poslac. A na razie poprzestane tylko na
        podziwie!!!
        • Gość: z daleka Re: CHWALA ZYDOM!!!! IP: *.inter.net.il 08.01.05, 18:50
          Najlepsza chalwa jest w Izraelu.:)
          • Gość: iloveisrael Re: CHWALA ZYDOM!!!! IP: *.proxy.aol.com 08.01.05, 18:53
            Na pewno racja, ale i tu mozna dostac niezla. Pozdrw.
          • Gość: aki a najlepsze kasztany? IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 08.01.05, 18:56
            • Gość: iloveisrael Re: a najlepsze kasztany? IP: *.proxy.aol.com 08.01.05, 18:58
              na Twoim podworku
            • Gość: z daleka Re: a najlepsze kasztany? IP: 5.5R* / *.inter.net.il 08.01.05, 19:01
              Na placu Pigal. Ale o tym szzza.
          • krystian71 Re: CHWALA ZYDOM!!!! 08.01.05, 21:44
            eee, tam wole turecka, w supermarkecie nawet avocado nie idzie. Bezmyslnie
            napisali made in israel i teraz kazdy omija lukiem
          • Gość: staszek Re: CHWALA ZYDOM!!!! IP: 209.101.135.* 10.01.05, 20:52
            Mozna dobra znalezc tez w DC
      • negevmc Przypomnijcie mi co ja tam napisalem ? 08.01.05, 22:39
        Czy cos niezgodnego?
        O kurcze trzeba sie pilnowac bo zabanuja i klops bedzie.
        A obiecali, ze maila wysla. Nie wyslali.
        • krystian71 Re: Przypomnijcie mi co ja tam napisalem ? 08.01.05, 22:47
          cos o chalwie musi bylo, moze nie taka lubisz jak potrzeba zgodnie z kropkowym
          PC ?
          • negevmc Re: Przypomnijcie mi co ja tam napisalem ? 08.01.05, 22:50
            krystian71 napisała:

> cos o chalwie musi bylo, moze nie taka lubisz jak potrzeba zgodnie z
            kropkowym
            > PC ?

No chalwe pamietam. Tuczaca i niezdrowa - moze o to chodzilo
    • Gość: totyle Re: JESTEM GOJEM. UWIELBIAM IZRAEL. I TO NIE ZART IP: *.176.168.2.Dial1.Phoenix1.Level3.net 08.01.05, 18:52
      Jak na podstawie takich chucp jak tu wpisales ma izrael mies racje bytu
      to jestes faktycznie ciolek zydowski i nie dziwie sie ze panstwa nie mieliscie
      a to co zwiecie izraelem teraz to reanimacja 24 godz, na dobe za pieniadze us
      podatnika.Taki izrael za gojowskie pieniadze miedzy innymi to sie nie zdziw ze
      go juz kiedys znowu nie bedzie.
      Na glupote nie ma lekarstwa i yo jeszcze trzeba trzeba aushwitzami placic.
      • Gość: iloveisrael Re: JESTEM GOJEM. UWIELBIAM IZRAEL. I TO NIE ZART IP: *.proxy.aol.com 08.01.05, 18:58
        Gdybys choc ciutke znal historie to wiedzialbys ze Izrael wygral 4 wojny bez
        zadnej pomocy , al te miliony wyznawcow Mahometa mialy pomoc finasowa i
        militarna najpierw od Brytyjczykow (generalowie brytyjscy dowodzili zarowno
        armia Jordani jak i Iraku w wojnie 1948 roku, malo juz kto pamieta) a potem od
        Sowietow. A i tak Izrael im nakopal wiec nie puszczaj bredni bo wystarczy ze
        rachelka w tym celuje
      • negevmc Totylku Moj Drogi 08.01.05, 19:03
        Gość portalu: totyle napisał(a):
        ... wiele fajowych postow

Kiedys juz dedykowalem Ci wpis ale jakos umknal Twojej Szanownej Uwadze
        przypominam tu go jeszcze raz
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=18992996&a=19029595
        Za darmo, bardzo rzadko udzielam porad wiec korzystaj, Moj Slodki korzystaj.
        • negevmc Totylku Moj Drogi - zanim odpowiesz. 08.01.05, 19:06
          Latwo sie dajesz podpuszczac.
          Przestan pic, wez sie za robote. Bedzie dobrze!

• Gość: iloveisrael Re: Totylku Moj Drogi IP: *.proxy.aol.com 08.01.05, 19:09
          Tak, swietne to. O ile sie nie myle jednak to dla Totyle trzeba bY to chyba
          napisac wieLkimi litErami. Tak, bo inaczej nie zrozumie. On tam w arizonie to
          chyba z domu nie wychodzi bo by go zlinczowali. I tylko komputer mu zostal.
          Dlatego nic madrego nie pisze. I nerwy go zjaaja. On chyba teraz to ma juz i
          hemoroidy. Ten bol wylewa na forum. A my musimy cierpiec.
          • negevmc Re: Totylku Moj Drogi 08.01.05, 19:13
            Gość portalu: iloveisrael napisał(a):

> Tak, swietne to.

Nie znajduje nic swietnego w tym. To smutne. Choroby tego rodzaju sa bardzo
            uciazliwe.

Aha mialobyc Totyłku a nie Totylku ale mysle, ze adresat mi wybaczy
            • Gość: iloveisrael Re: Totylku Moj Drogi IP: *.proxy.aol.com 08.01.05, 19:15
              mysle jednak ze WIELKIE LITERY totylkowi duzo by daly
        • sol4000 Re: do negevmc 08.01.05, 22:05
          prozne twoje starania. a i dobre checi w tym przypadku rowniez nie pomoga-:(
          kiedys totylek wystepowal pod nickiem ufojudek i tez potrzebowal, moim zdaniem
          leczenia, wiec w przyplywie dobrych checi wystawilem diagnoze:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14607610&a=14607610
          bo uwazalem, ze leczenia jest wrecz konieczne. potem bylem zmuszony wystawic
          inna:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14620090&a=14634248
          niestety, ufojudek vel totyle nie skorzystal z moich rad.
          wydaje mi sie, ze na leczenie tego typu chorob jest juz za pozno.
          pozdrawiam
          • negevmc Re: do negevmc 08.01.05, 22:29
            sol4000 napisał:

> prozne twoje starania. a i dobre checi w tym przypadku rowniez nie pomoga-:(
            > kiedys totylek wystepowal pod nickiem ufojudek i tez potrzebowal...

sol, to bardzo nieladnie wysmiewac sie z chorych ludzi.
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=19251285
            Ale zastanawiajace, ze ani Tobie ani mi nie odpowidzial.
            A taki elokwĘtny gosciu.
            • sol4000 Re: do negevmc 08.01.05, 22:41
              negevmc napisał:

> sol, to bardzo nieladnie wysmiewac sie z chorych ludzi.

nie rozumiem jak mozesz mnie o wysmiewanie sie z chorych i nieszczesliwych
              ludzi podejzewac? to byla szczera chec pomocy-;) ale, no coz? nie reaguje, jak
              widzisz ani na twoje ani na moje dobre rady.

> A taki elokwĘtny gosciu.

:))))))))

• Gość: che guevara Bez pomocy USA Izrael dawno przestałby już IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 08.01.05, 19:05
      istnieć.
      • negevmc Bez pomocy USA Izrael nigdy by nie 08.01.05, 19:07
        powstal
        • Gość: iloveisrael Re: Bez pomocy USA Izrael nigdy by nie IP: *.proxy.aol.com 08.01.05, 19:13
          Nie wiem czy sie z tym zgadzam. I zreszta bez sowieckiej pomocy dla arabow
          izrael mialby granice od bosforu do ciesniny gibraltarskiej. Europa nie
          musialby by dzis byc uklonow przed arabami
          • krystian71 Re: Bez pomocy USA Izrael nigdy by nie 08.01.05, 21:49
            o rety, to ty Fradzia, I know,you love Israel
            niemozliwe , czyli impossible , zeby dwoch takich glupkow bylo, nawet za
            przeproszeniem w erecu israelskim.
          • Gość: che guevara buuuahahahaha!!! Sowiecka pomoc??? ;-) IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 09.01.05, 13:15
            Ładna mi pomoc, sprzedali Arabom nowoczesny sprzęt (jak na tamte lata)
            i "radźcie sobie sami". Żadnych doradców, żadnych instruktorów, lepiej by było
            tej broni wogóle nie brać, na jedno by wyszło a przynajmniej kasy by
            zaoszczędzili. Uwierz mi, gdyby ZSRR chciało Arabom pomóc to Izrael zostałby
            zmieciony.
            Tu rzeczywiście ZSRR bardzo nieuczciwie Arabów wykiwał. :-/
            • Gość: iloveisrael Re: buuuahahahaha!!! Sowiecka pomoc??? ;-) IP: *.proxy.aol.com 09.01.05, 20:33
              A doradcach sowieckich ktirzy przesiedzieli w Nasserowskim Egipcie cala dekade
              juz nie pamietasz?
        • sol4000 Re: Bez pomocy USA Izrael nigdy by nie 08.01.05, 22:48
          negevmc napisał:

> powstal

tow. che guevara zapomnial, ze cccp tez sie przyczynilo do powtania israela-;)
          • Gość: che guevara Do powstanie fakt, durny prawicowiec Stalin IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 09.01.05, 02:58
            się przyczynił, ale już utrzymanie tego bękarta to zasługa bandy z Białego Domu.
      • Gość: z daleka Re: Bez pomocy USA Izrael dawno przestałby już IP: *.inter.net.il 08.01.05, 19:32
        To sie nazywa przyjazn...che guevara:)
        • krystian71 Re: Bez pomocy USA Izrael dawno przestałby już 08.01.05, 21:51
          ale czasami sic transit amicii mundi
          • Gość: iloveisrael Re: Bez pomocy USA Izrael dawno przestałby już IP: *.proxy.aol.com 08.01.05, 22:08
            Czesc szciolatku, jak bylo w przedszkolu? a, zapomnialem w kraju w sobote
            przedszkola juz nie ma, a szkoda bo moglbys sie czegos nowego nauczyc
            • krystian71 Re: Bez pomocy USA Izrael dawno przestałby już 08.01.05, 22:22
              Nu, w erecu w sobote to jakis szczegolnu wikend macie, ja tam nie wnikam, co mi
              do tego
          • Gość: totyle Re: Bez pomocy USA Izrael dawno przestałby już IP: *.176.6.169.Dial1.Phoenix1.Level3.net 08.01.05, 22:11
            Krystian ja nie moge jak czytam te ich brednie.Jakoby Izrael nie dostal zadnej
            pomocy i sam Arabow pobil to znaczy ze F-16 to izraelski samolot przez zyda
            zrobiony w samym Petah Tikva.Czolgi amunicja nie mowiac juz o systemach
            naprawadzajacych.Wszystko zrobione made in Izrael przez zydowskich ciezko
            pracujacych patriotow.Pozwol ze ich sie zapytam ilu to dzielnych soldakow
            zdezerterowalo a armii Andersa z osprzetowaniem w Palestynie?.Od samego
            poczatku prowadzili akcje terrorystyczne na amerykanskim interesie miedzy
            innymi w Egipcie wmawiajac ze to araby za co pozniej dostawali sprzet i
            pieniadze nu bo zydzi wiedza kto to robi i beda z nimi walczyc.I tak zydzi
            swoich wrogow Arabow dali Ameryce a ta jeszcze im za to placi.
            • Gość: iloveisrael Re: Bez pomocy USA Izrael dawno przestałby już IP: *.proxy.aol.com 08.01.05, 22:17
              tak i szczegolnie w 48, 56 i 67 F16 duzo Izraelowi pomogl, zbawienny wrecz byl,
              oj wiesz totyle ci kowboje na rodeo wiec wiedza o historii niz ty, dziwneze
              sie miedzy nimi chowasz, pewnie za rednecka tam robisz bo za nic madrzejszego
              to juz na pewno nie
            • krystian71 Re: Bez pomocy USA Izrael dawno przestałby już 08.01.05, 22:31
              mozesz,mozesz , bo radochy moze byc jeszcze wiecej i nie warto z niej
              rezygnowac.
              Z tych czeskich UZI, z bombki atomowej w usa wyszpiegowanej co jeszcze
              Rozengergowie ten proceder zaczeli , no i szczegolnie tych hamerykanskich
              dotacji bez ktorych juz na drugi dzien zmylby go do morza arabski tsunami
              Slonka nasze pracowite , od switu do nocy trudzace sie na polu i przy
              rzemieslniczym warsztacie.
              Takie to zasadnicze i uczciwe, jak zobaczy aferzyste , to az tupie, zeby
              obywatelstwa mu nie przyznawac, bo to przeciez wstyd dla calej uczciwej
              zydowskiej nacji
        • Gość: che guevara Przyjaźń przyjaźnią, ale pie..nie że Izrael IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 09.01.05, 03:02
          opiera się milardom Arabów jest totalnym debilizmem. W rzeczywistowści Arabów
          jest jakieś 300mln, miliard to jest ludzi wyznania Muzułmańskiego, a do tego
          przeciw Izraelowi walczyły raptem Egipt,Syria i Jordania, w sumie w latach
          60ych jakieś 30mln ludzi w biednych i totalnie zacofanych krajach. Przeciw nim
          potężne Stany Zjednoczone, z nowoczesną technologią i doświadczeniami z IIWŚ,
          bo to ich pomocy Izrael zawdzięcza odparcie Arabów. Więc niewiem co ten jude-
          lover tak się podnieca.
          • Gość: staszek Re: Przyjaźń przyjaźnią, ale pie..nie że Izrael IP: 209.101.135.* 11.01.05, 15:08
            a do tego
            > przeciw Izraelowi walczyły raptem Egipt,Syria i Jordania, w sumie w latach
            > 60ych jakieś 30mln ludzi w biednych i totalnie zacofanych krajach.==ha, ha,
            ha
            Tomson/guevara naucz sie historii lepiej bo sie osmieszasz
      • szpieg.z.krainy.dreszczowcow "che" bez pieniedzy USA to KOREA przestałaby 22.03.05, 12:47
        istnieć. Gdyby nie amerykańskie zboze i kasza to już dawno całe koreńskie
        plemie z północy byłob martwe.
    • amenothep przeprowadz sie tam 09.01.05, 01:39
      i zastanow, za czyja kase ten maly kraj jest taki silny? za kase odebrana
      glodujacym amerykanskim dzieciom.
      • Gość: iloveisrael Re: przeprowadz sie tam IP: *.proxy.aol.com 09.01.05, 02:00
        czlowieku, a gdzie ty mieszkasz ze takie bzdury piszesz?
    • Gość: Gucio takie jak ty goje, to wieprzowe gnoje! IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 09.01.05, 07:43
      > I jak z tekstu wynika - glupie gnoje!!!!
      • Gość: iloveisrael Re: takie jak ty goje, to wieprzowe gnoje! IP: *.proxy.aol.com 10.01.05, 01:41
        a ty widze z kwiatka zes sie urwal i chyba w maji rozum zostawil
    • Gość: che guevara Co to za nowe zboczenie seksualne??? :-/ IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 09.01.05, 13:06
      Tutaj jakiś "iloveisrael", niedawno natknąłem się na tym forum na
      niejakiego "USlover". Czy to jakaś nowa forma odchyłki seksualnej, czy co???
      • Gość: iloveisrael Re: Co to za nowe zboczenie seksualne??? :-/ IP: *.proxy.aol.com 09.01.05, 20:32
        tak, bardzo przyjemneij w dodatku
        • Gość: rachelka Re: Co to za nowe zboczenie seksualne??? :-/ IP: *.twcny.rr.com 09.01.05, 20:37
          Gość portalu: iloveisrael napisał(a):

> tak, bardzo przyjemneij w dodatku
          i do not like stupid,uneducated people,they bother me. uciekaj do szkoly i ucz
          sie pisac poprawnie po polsku, jak tu dyskutujesz. co wpis to byki.
          • Gość: iloveisrael Re: Co to za nowe zboczenie seksualne??? :-/ IP: *.proxy.aol.com 09.01.05, 20:54
            i do not have the luxury of sitting in front of my computer all day, taj jak
            szanowna pani, i wole robic bledy ortograficzne niz bez przerwy popisywac sie
            ignorancja jak ty
            • Gość: rachelka Re: Co to za nowe zboczenie seksualne??? :-/ IP: *.twcny.rr.com 10.01.05, 01:53
              a co ty kotus robisz all day,besides sitting in front of your PC loving Israel?
              jak juz go tak kochasz to kochaj gramatycznie.
    • Gość: zoofil Powinno być: JESTEM GNOJEM. UWIELBIAM IZRAEL. IP: 5.5.* / 80.58.34.* 09.01.05, 18:29
      Jak żuk gnojnik. :)
      • Gość: babuszkawariatka Re: Powinno być: JESTEM GNOJEM. UWIELBIAM IZRAEL. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.01.05, 01:46
        też kocham Izrael ale boję się że w ciągu sekundy lub dokladnie w 23 sekund i
        2/3 może przestać egzystować
        jeśli zrobi żle zaplanowaną zadymę z Iranem.
        szalom.........
        • Gość: staszek Re: Powinno być: JESTEM GNOJEM. UWIELBIAM IZRAEL. IP: 209.101.135.* 10.01.05, 12:23
          Ja bym sie tam tym tak nie przejmowal. Jak bedzie zadyma to amerykanska i Iranu
          braknie
    • Gość: igor Nie uwielbiam Izraela ale podziwiam fakt, ze wygra IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 11.01.05, 15:31
      l tyle razy przeciw Arabom. Parafrazujac Churchilla:" Tak niewielu zrobilo tak
      wiele". Porownanie liczb wydaje sie wrecz niesmaczne i faktycznie arabstwo musi
      czuc olbrzymie upokorzenie.
      • Gość: staszek Re: Nie uwielbiam Izraela ale podziwiam fakt, ze IP: 209.101.135.* 11.01.05, 15:33
        mam pytanie. Pisal pan wielokrotnie ze czyta jordanska prase anglojezyczna.
        Mozna poprosic o link/i bo tez chcialbym poczytac
    • negevmc TO MNIE PONIEKAT OBRAZA 22.03.05, 17:41
      Gość portalu: Iloveisrael napisał(a):

> Bo jak nie uwielbiac malutenkiego kraju ktory juz 6 razy dokopal calemu
      > arabskiemu swiatu i zawsze im dokopie.
      > Jak nie kochac malutenkiego kraju ktorego miliardy Arabow tak sie boi ze
      > zamiast prowadzic otwarta wojne to wole wysylac swe wlasne kobiety i dzieci
      > na samobojcze ataki.
      > Jak nie kochac kraju ktory jest jednym z najmniejszych na swiecie a wlasciwie
      > decyduje o swiatowej polityce?

I za to kochasz Izrael ??? To jest hmmmmm.. jak kochac kobiete
      za to ze ma duze cycki albo niezle daje.

> My Polacy powinnismy sie uczyc od Zydow jak miec porzadna armie, wywiad i
      > rzad a nie tchorzliwie ich opluwac jakbysmy byli wyznawcami Mahometa.

Wlasnie obraziles muzulmanow. Oni nie wyznaja Mahometa. Mahomet nie byl Bogiem
      powiedzenie na muzulmanina , wyznawce Allacha Mahometanin jest obrazliwe.
      Nie bede przytaczal porownania jak co dla katolika czy zyda.

> Ciekawe kiedy Polska bedzie miala taka armie ze moglaby sama nakopac ruskim i
      > Niemcom jednoczesnie.

Oby nigdy nie miala.

> CHWALA ZYDOM!!!! I mama wielka nadzieje ze wszystkie najwazniejsze stanowiska
      > rzadowe i wojskowe w Polsce obsadza Zydzi bo przynajmniej czegos by nas
      > nauczyli!!!!!

Juz kiedys w tym watku napisalem

CHALWA ZYDOM
      (a poniewaz jak Dana twierdzi najlepsza jest chalwa arabska)
      to CHALWA ARABSKA ZYDOM !!

• pypcinski Re: TO MNIE PONIEKAT OBRAZA 22.03.05, 17:55
        Spodobało mi się, negev.
      • mamzerek Re: TO MNIE PONIEKAT OBRAZA 22.03.05, 17:57
        chalwa tuczy!
        • manny_ramirez Re: TO MNIE PONIEKAT OBRAZA 22.03.05, 17:59
          i to jak!!!!
      • manny_ramirez Re: TO MNIE PONIEKAT OBRAZA 22.03.05, 19:25
        ladnie napisane
        ale w czym problem z wielkimi cyckami???
        • negevmc Re: TO MNIE PONIEKAT OBRAZA 22.03.05, 22:17
          manny_ramirez napisał:

> ladnie napisane
          > ale w czym problem z wielkimi cyckami???

Problemu z wielkimi cyckami nie ma, wprost przeciwnie ;-)
          ale przecież nie za to się kocha kobiete chociaż bez nich trudno było by
          ją kochać :))))

• agentmossadu Re: JESTEM GOJEM. UWIELBIAM IZRAEL. I TO NIE ZART 22.03.05, 19:30
      popieram
      • wyrodnamatka Re: JESTEM GOJEM. UWIELBIAM IZRAEL. I TO NIE ZART 22.03.05, 22:35
        ale jajca
    • lolo11 Re: JESTEM GOJEM. UWIELBIAM IZRAEL. I TO NIE ZART 22.03.05, 23:00
      Byc ZYDEM z charakteru jest gorzej niz z pochdzenia
      • wyrodnamatka Re: JESTEM GOJEM. UWIELBIAM IZRAEL. I TO NIE ZART 22.03.05, 23:04
        e tam , najgorzej to mieć charakter z pochodzenia
        jeszcze gorzej z przyrodzenia
        a już całkiem strasznie , z odzysku ...
    • agentmossadu ilove zrobiles 23.03.05, 04:07
      genialna robote
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka