Gość: he he he IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 09.01.05, 16:53 Nastepny krok - beda kontrolowac wlosy pod pachami i lonowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szopen Korea Płn. wydaje wojnę długim włosom IP: *.net.autocom.pl 09.01.05, 16:54 zdrowie jednostki gwarantem zdrowia ogolu...a balcerowicz musi odejsc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: Korea Płn. wydaje wojnę długim włosom IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.01.05, 17:20 ODCZEP SIE OD LESZKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisiekM Nos, nos, nos dlugie wlosy :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 17:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marjanin Kogo obchodzi co robi dinozaur-idiota IP: *.ri.ri.cox.net 09.01.05, 18:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAVID ha PAGIAT !!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.05, 23:27 Nawet zero wzmianki o źródle! news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/4157121.stm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Pęczak a jednak odwilż! IP: *.jjs.pl 09.01.05, 16:59 >Reporterzy donoszą, że niektórzy długowłosi zamiast się dać wylegitymować, >"małodusznie uciekali". i nie rozstrzelano ich! Pieriestrojka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer to tłumaczy dlaczego kobitki są głupie IP: 80.55.171.* 09.01.05, 17:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ A co? IP: *.top.net.pl 09.01.05, 17:24 Włosy też dają się zjeść. Zwłaszcza w socjalistycznym raju. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Przewiduje okres PROSPERITY dla... 09.01.05, 18:04 <>ZAKLADOW FRYZJERSKICH !!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiga Re: Przewiduje okres PROSPERITY dla... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.05, 07:52 Czyżby doszło tam do glosu lobby Fryzjerów. Ci ŻÓłci zawsze mieli tendencje do plagiatu. Ale żeby od nas? Trzeba to będzie zbadać. Możeby tak jaka Komisja ?..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przewiduje okres PROSPERITY dla... IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 24.01.05, 06:51 Zaklady tez sa panstwowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek ...a kobiety ??? IP: *.elisa-laajakaista.fi 09.01.05, 18:10 ...czy te 1-5 cm dotycza rowniez kobiet ??? ...czy jak zwykle wszystko dotyczy facetow :-))) Przy okazji, zupelnie na marginesie, dlaczego faceci u nas musza isc do armi a kobiety nie ??? Tradycje niewiele mnie obchodzi :-)))...bo zadko ma to cos wspolnego ze zdrowym rozsadkiem :-)) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blyzysfyzyfa Re: ...a kobiety ??? IP: *.kopalnia.proton.net.pl / *.proton.net.pl 09.01.05, 19:29 bo my musimy zajmować się Waszymi dziećmi i dokarmiać rybki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucacek Re: ...a kobiety ??? IP: *.kopalnia.proton.net.pl / *.proton.net.pl 09.01.05, 19:30 ktoś musi wkońcu zarabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: ...a kobiety ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:04 A chciałbyś zamieszkać z babą po wojsku ? To chyba nie wiesz co robią żołnierze podczas tzw zasadniczej służby wojskowej. Wielu wraca jako alkoholicy albo narkomani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CF Re: ...a kobiety ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 23:19 Jak byś się uczył to byś nie poszedł;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maestro Bo trudno, by granic polski bronila jednostka... IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 10.01.05, 02:06 ...ktora raz na miesiac sama puszcza krew. > dlaczego faceci u nas musza isc do armi a kobiety nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: ...a kobiety ??? IP: *.client.comcast.net 10.01.05, 02:16 Gość portalu: Jarek napisał(a): > ...czy te 1-5 cm dotycza rowniez kobiet ??? ...czy jak zwykle wszystko dotyczy > facetow :-))) Przy okazji, zupelnie na marginesie, dlaczego faceci u nas musza > isc do armi a kobiety nie ??? Tradycje niewiele mnie obchodzi :-)))...bo zadko > ma to cos wspolnego ze zdrowym rozsadkiem :-)) > Pozdr U NAS to u WAS w Finlandii czy w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Korea Płn. wydaje wojnę długim włosom IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 18:15 Nareszcie mam argument w sporach z rodziną! Moje długie włosy są wyrazem sprzeciwu wobec łamania praw człowieka w Korei Północnej!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum ILE KOSZTUJE FRYZJER W KOREI PLN? 09.01.05, 18:23 Moze wielki wodz otworzyl siec uslug fryzjerskich i chce napedzic klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Jan Re: ILE KOSZTUJE FRYZJER W KOREI PLN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:06 W ekskluzywnym salonie jakiegoś dolara czyli miesięczną pensję nauczyciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryter Re: Korea Płn. wydaje wojnę długim włosom IP: *.chello.pl 09.01.05, 18:21 Korea Północna wydaje wojnę długim włosom, a za to w kraju demokratycznym każdy może mieć długie włosy - tak jak się wydaje ma brzmieć przesłanie tego artykułu. Jest równie kłamliwe jak koreańska propaganda. Proszę więc spróbować dostać dobrze płatną pracę nie mając łysej pały lub fryzurki na żel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Korea Płn. wydaje wojnę długim włosom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:09 Nie wiem czy sobie zdajesz sprawę, że fryzurka na żel jest bardzo źle widziana od pewnego stanowiska. Pasuje może do handlowca albo kierownika ale już dyrektor z żelem na głowie wyglądałby śmiesznie. Nie mówiąc o prezesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryter Re: Korea Płn. wydaje wojnę długim włosom IP: *.chello.pl 10.01.05, 02:48 Gdybym był już dyrektorem, to miałbym takie znajmości, że przeskok na innego dyrektora załatwiłbym sobie wśród swoich kolegów również dyrektorów. A włosy mógłbym mieć do pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Uczesanie pokazuje przystosowanie spoleczne IP: *.client.comcast.net 10.01.05, 05:31 Gość portalu: ryter napisał(a): > Gdybym był już dyrektorem, to miałbym takie znajmości, że przeskok na innego > dyrektora załatwiłbym sobie wśród swoich kolegów również dyrektorów. A włosy > mógłbym mieć do pasa. Mysle, ze nie. Na to aby byc dyrektorem trzeba umiec wspolzyc z ludzmi aby nimi moc sprawnie kierowac. Ekstrawaganckie uczesanie czy ubranie wskazuje na problemy z ukladaniem sobie stosunkow z innym ludzmi. W interesie firmy jest aby taki czlowiek nie byl kierownikiem, bo bedzie firmie szkodzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Korea Płn. wydaje wojnę długim włosom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 18:23 a ty noś, noś, długie włosy....komunizm to głupi ustrój. Byłym "demoludom" należy współczuć, że komuna była taka głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm luzik IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.05, 18:30 z tego wynika że tam sie mocno poluzowało ostatnio, skoro pojawiło się aż tylu dlugowlosych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: luzik IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 24.01.05, 06:56 A nie brakowalo stali? Moze te nozyczki dostali z Chin? :) I teraz musza ciac, albo robia bron z wlosa lub brakuje im sznurka do snopowiazalek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Biblia mówi wyraźnie IP: *.server.ntli.net 09.01.05, 18:32 Tak gwoli wyjasnienia, gdyby ktos myslal, ze jest jakas roznica miedzy Polską a Koreą: Różnica ról pomiędzy mężczyzną a kobietą powinna być podkreślana tym, że kobiety zapuszczają włosy a mężczyźni nie czynią tego (1Kor 11:14,15). "Każda zaś kobieta modląc się z odkrytą głową, hańbi swoją głowę (tzn. swojego męża w. 3): wygląda bowiem tak jakby była ogolona. Jeżeli więc jakaś kobieta nie nakrywa głowy, niechże ostrzyże swoje włosy. Jeśli zaś hańbi kobietę to, że jest ostrzyżona lub ogolona, niechże nakrywa głowę ... Oto dlaczego kobieta powinna mieć na głowie znak poddania" (1Kor 11:5,6,10). --- a w Nowej Hucie nadal bandytyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Długowłosy Re: Biblia mówi wyraźnie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.05, 19:34 I dlatego Chrystus na obrazach ma długie włosy? Już czuję zapach stosu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uncle Re: Biblia mówi wyraźnie IP: *.nys.biz.rr.com 10.01.05, 15:17 No co ty sie tak glupio pytasz - a widziales Chrystusa z krotkimi wlosami ??? :) Przeciez na kazdym obrasie ma dlugie wlosy, i w filmach tez :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Biblia mówi wyraźnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:12 Na szczęście w Polsce nie wprowadzono jeszcze chrześcijańskiej wersji szarijatu i Biblia nie jest obowiązującym prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cobolt Co wcale nie znaczy, ze IP: 212.191.132.* 10.01.05, 13:38 Ze dlugo wlosych nadal sie przesladuje, mnie chciano zabic za to, ze mam dlugie wlosy, no moze przesadza, ze zabic chociaz kto wie co by bylo gdybym nie uciekl:) Ale coz Hair Forever Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 09.01.05, 18:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re:Zgadzam sie IP: *.dsl.ksc2mo.swbell.net 10.01.05, 01:47 NIe mozna wyczyscic te zydy Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel Re: Korea Płn. wydaje wojnę długim włosom 09.01.05, 18:38 Oj to dobrze że się we wtorek obcięłam na krótko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Korea Płn. wydaje wojnę długim włosom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:13 Ale im chodzi o włosy na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zatroskany Zeby odwrocic uwage IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.05, 18:50 Ta cala akcja z dlugimi wlosami, niewlasciwym ubiorem itp ma tylko jedno na celu - odwrocic uwage od faktycznej sytuacji w kraju. Tak dlugo jak ludziom bedzie sie podsuwalo nowego, slusznie potepianego wroga, nie beda zadawac niewlasciwych pytan. A gdy bedzie juz calkiem zle, mozna zawsze powiedziec ze ludzie umieraja z glodu bo wlosy potrzebuja dodatkowych kalorii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEATH a u mnie w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:13 się czepiali ze mam długie włosy, ale jak nas sie zebrało w 10 metali z długimi włosami to dali spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Re: Korea Płn. wydaje wojnę długim włosom 09.01.05, 19:48 Niech żyje Korea Północna! Precz z jaskiniowcami! --------- Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze, będziesz mieć dwa dni wolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarema a skad wy to wszystko tak dobrze wiecie?? IP: *.client.comcast.net 09.01.05, 21:03 od kilku lat,korea pn jest systematycznie zaczepiana przez yebana hameryke- zandarma swiata a reszta usluznych pieskow jak "polskie" pejsate media podchwytuja te piosenke chodzi o to,zeby w momencie nieuniknionej inwazji przecietny czlowiek mial wizje korei jako=kraju barbarzyncow,mordercow i nacjonalistow gotowych zawojowac swiat i za duzo nie protestowal jak "wyzwoliciele" wpadna tam i "zdemokratyzuja" koree jak irak stare sposoby ludzie,obudzcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEEO Wiedziałem że można by głupim ..... IP: *.netis.net.pl 09.01.05, 21:17 ale że az takim?.....to ty sie obudź czerwony kretynku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarema Re: Wiedziałem że można by głupim ..... IP: *.client.comcast.net 09.01.05, 21:23 no jeszcze pokiwaj tym swoim baranim lbem matole i powiedz co uslyszales na cnn,wtedy bedziesz juz kul i trendy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz_jaremy Re: Wiedziałem że można by głupim ..... IP: *.68.67.5.kutno67.tnp.pl 10.01.05, 10:55 Bardzo Państwa przepraszam, jedłem śniadanie i nie zauważyłem, że pacjent dorwał się do klawiatury. Zaraz zmienię mu leki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uncle - Ordynator Re: Wiedziałem że można by głupim ..... IP: *.nys.biz.rr.com 10.01.05, 15:31 Szanowny Panie Doktorze, prosze nie marnowac czasu na zmiane lekow pacjentowi jaremie nr ewidencyjny 131313. Jak Pan zapewne sie przekonal - srodki farmakologiczne okazaly sie nieskuteczne... Sugerujemy natomiast natychmiastowe wykonanie zabieg lobotomii na wyzej wymienionym. Prozbe nasza motywuje tym iz przyniezie to niewymierna kozrysci dla czytelnikoe tego forum, spoleczenstwa europejskiego i w ogole Ludzkosci jako takiej. Z powazaniem - Ordynator Szpitala dla bardzo, ale to bardzo nerwowych pacjentow. PS. Niech Pan to zrobi tak zeby go nie bolalo... Dosc juz sie wycierpial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: a skad wy to wszystko tak dobrze wiecie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:18 Chyba musisz mieć naprawdę nisko opłacaną pracę skoro tak nienawidzisz USA. Pewno myjesz kible i czarnuch jest twoim szefem. Albo sprzedajesz buty jak Al Bundy. Trzeba być naprawdę debilem ablo byłym esbekiem, żeby bronić reżimu w Korei Północnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CF Re: a skad wy to wszystko tak dobrze wiecie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 23:24 A po co mają napadać ten kraj? Słyszałeś żeby tam była ropa? Odpowiedz Link Zgłoś
cobolt Bo to prawda!!! 10.01.05, 13:43 Korea Polnocna to rezim, ktorego nawet Kuba nie przebija!!! Tam ludzi gloduja, a Kimus jezdzi sobie na wakacje do rajow na ziemi, cala pomoc jaka daje zachod przekazywana jest wojsku zeby mieli co jesc. Ten kraj nie jest normalny, to jeden wielki oboz koncentracyjny, ktory trzeba wyzwolic, ale nie Bush wolal zaatakowac Irak a nie Koree. Czlowieku zastanow sie co mowisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MeDaN Re: Sranie w banie, czyli smutki uposledzonego... IP: *.versanet.de 10.01.05, 19:32 Nie wiem, czy pamietasz czasy, kiedy to w Polsce milicja wylapywala dlugowlosych i sila doprowadzala do zakladow fryzjerskich. Noszacy dzinsy byli uznawani za wrogow klasowych a np.wywieszenie flagi w dniu 3 Maja, dla upamietnienia Konstytucji, czy spiewanie "zakazanych" piosenek bylo rownoznaczne z represjami konczacymi sie nawet smiercia. To sa cechy systemu, ktory gloszac wolnosc, zniewala spoleczenstwa. Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot, wielu innych, wiekszych i mniejszych bandziorow, szubrawcow i mordercow, ktorych cechowalo jedno- milosc do ludu? Bandy czerwonych skur..synow, gotowe dopuscic sie kazdej zbrodni, by tylko dorwac sie do koryta i za wszelka cene utrzymac przy wladzy!! W upragnionym, czerwonym raju zryjcie kore z drzew jak w Koreii, szczury, jak w ZSRR lub zwloki zmarlych, jak na Ukrainie!! Glupcze, jesli mialbys wybierac ustroj, wolalbys zyc w znienawidzonej przez ciebie Ameryce czy moze jednak w Koreii? Teraz zyjesz w kraju demokratycznym, mozesz poruszac sie, bez problemu, po calym swiecie. Takich mozliwosci, wczesniejsze pokolenia zyjace w socjalistycznych ojczyznach, nie mialy. Czemu nadal mieszkasz w kraju, ktory prostytuuje sie z USA? Masz mozliwosc wyemigrowac do koreanskiego dobrobytu, mozesz pomoc i uchronic przed zblizajaca sie inwazja. Kto cie splodzil pajacu, krzyzowko sierpa z mlotem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEEO A gdziejest pacysyf=Gebels..... IP: *.netis.net.pl 09.01.05, 21:14 Dlaczego nie weźmie w obrone uciśnionych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Długowłosy Rafał Re: Korea Płn. wydaje wojnę długim włosom IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.01.05, 21:25 Ja mam włosy na głowie długości 40 cm (almost :D) i leję na koree północną sikiem prostym ! (co oni kur.wa mogą wiedzieć o zajebi.stej fryzurze tempe buze, afe, precz z koreą !) dziękuję za uwagę, zbierajmy dalej pieniążek orkiestrowy zamiast czytać ten zje.bany artykuł ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Jak widać oszołomy są wszędzie !!!!!!!!!!!! 09.01.05, 21:42 A może wprowadzić zakaz życia dla oszołomów !! Byłoby spokojniej i zdecydowanie normalniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario bez komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:55 No super. Ciekawe, co jeszcze? Długość paznokci czy (nie-)właściwy zgryz zostaną dokładnie, socjalistycznie ustalone? A może jeszcze długość życia - czyli masz przypuśćmy 70 lat, to połóż się do trumny i czekaj na śmierć, mimo iż cieszysz się dobrym zdrowim i wolą życia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tofik Re: Korea Płn. wydaje wojnę długim włosom IP: 80.48.19.* 09.01.05, 21:57 A co z wlosami na klacie?? No i jeszcze z tymi najbardziej widocznymi w nosie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uncle Re: Korea Płn. wydaje wojnę długim włosom IP: *.nys.biz.rr.com 10.01.05, 15:35 Wlosy w nosie mozna nosic dlugie - nawet do 40 cm... Yuck !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Che To mała próbka tego co chce robić LPR I MW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alosza błędne założenie.... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.01.05, 23:02 Im włos dłuższy, tym bardziej "negatywnie odbija się to na rozwoju ludzkiej inteligencji" - a u nas chodzi wielu wygolonych na łyso o mózgu wielkości pestki od wisni. Tym razem wielki Wódz pomylił się... Ale jaja ! Odpowiedz Link Zgłoś