Gość: notulster IP: *.lib.qub.ac.uk 11.01.05, 15:29 ehhhhh pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syn pedala Re: Lesbijskie adopcje w Izraelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:34 Niedlugo u nasz beda u wladzy zydzi masoni pedaly i lesbijki. Koniec swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Czy syna pedala mozna nazwac "gowniarzem"? IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 11.01.05, 15:55 Zydzi jak widac tez ludzie i powoli zaczynaja wariowac w sprawach homoseksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOSIEK NOBEL IZRAELICI WYNALEZLI PEDALOW I LISBIJE IP: *.sympatico.ca 11.01.05, 17:03 Teraz to juz nie ma watpliwosci, ze pierwszym pedalem byl Izrealita a pierwsza lisbija Izraelka. To mile dla naszego ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaczek Re: IZRAELICI WYNALEZLI PEDALOW I LISBIJE IP: 5.5R* / 212.29.206.* 14.01.05, 13:38 Ale checa .....radocha dla homofobow i antysemitow takich jak ty pier*ole jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepper Re: Lesbijskie adopcje w Izraelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:56 narazie masz ku.. ,zlodziei ,czarnuchow,czerwonych ,....... moze jak przyjda ci o ktorych piszesz to sie troche poprawi!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Lesbijskie adopcje w Izraelu IP: *.mybigcity.net / *.mybigcity.net 14.01.05, 20:38 Jak zwykle taki temat uaktywnia wszystkich ciężko chorych ludzi. Lekarzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Poganizacja Izraela,podoba mi sie to okreslenie 11.01.05, 15:51 :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Re: Lesbijskie adopcje w Izraelu 11.01.05, 16:01 Jest zapewne cos w watpliwosciach co do "zdrowia" takiej rodziny gdzie i tato nosi sukienke ale robilbym z tego afery. A juz na pewno nie mozna ignorowac faktu, ze zwiazki takie istnieja i problem adopcji, spadkow czy wspolnego opodatkowania nalezalo rozwiazac. Jesli juz komus mam zaufac to niech to bedzie sad (a niechby nawet i izraelski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HRABIA WALGODESCO STAROZAKONNI NA WALETA IP: *.sympatico.ca 11.01.05, 17:18 Izraelska lisbije mozna zrozumiec, bo co to za chlop co ma reszte siurka. Byloby dobrze aby starozakonni nosili masonskie fartuszki bez spodnich kalesonkow. Niech Sad Najwyzszy w tym pieknym kraju da jasna wykladnie tego problemu, bo to jest bardzo wazne dla reszty swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski + POPIERAM ORTODOKSYJNYCH IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.05, 16:53 Maja racje.To poganizacja i bezczeszczenie praw Bozych. Moze ludzie przestana protestowac ale kara Boza zboczencow nie ominie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: POPIERAM ORTODOKSYJNYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 17:03 Katolik Polski popiera jakiegos Zyda ktory nie jest martwy!!!! - co ci sie stalo chlopie???? nie poznaje kolegi!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski + Re: POPIERAM ORTODOKSYJNYCH IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.05, 17:12 To co piszesz mija sie z prawda.Takich "radykalnych" pogladow nigdy nie glosilem.A tutaj jest wspolnota interesow. Mamy tego samego Boga i jego przykazania. Ortodoksyjni powinni pojsc dalej.Judaizm powinien potepic homoseksualizm na calym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: POPIERAM ORTODOKSYJNYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 17:20 wiesz chodzby nawet potepili wszyscy wplywowi tego globu to i tak beda na swiecie taka jest widocznie wola Pana w koncu wszystkich stworzyl na wlasne podobienstwo ! mysle ze czas zakonczyc walke z wiatrakami bo jak swiat stary tak i padalstwo jest stare a wszczepic w siebie odrobine tolerancji dla innosci w koncu co to kogo obchodzi kto kogo za tylek trzyma? zazdroscisz im milosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepostępowy CZY BÓG JEST CHORY? IP: *.core.net.pl 11.01.05, 17:41 1. > wiesz chodzby nawet potepili wszyscy wplywowi tego globu to i tak beda na > swiecie taka jest widocznie wola Pana w koncu wszystkich stworzyl na wlasne > podobienstwo ! Ta wypowiedz jest z gruntu bzdurna, bo nielogiczna. Przecież niektórzy ludzie są mordercami, a inni nie. Nie można być jednocześnie mordercą i nie-mordercą - to wbrew logice. Trudno więc mówić, że homoseksualizm jako taki jest dziełem Boga, tak samo jak np. jąkanie się czy jakaś choroba. Przecież to, że ludzie chorują nie oznacza, że Bóg jest chory... 2. > mysle ze czas zakonczyc walke z wiatrakami bo jak swiat stary tak i padalstwo > jest stare a wszczepic w siebie odrobine tolerancji dla innosci w koncu co to > kogo obchodzi kto kogo za tylek trzyma? zazdroscisz im milosci? Czy gdyby chodziło o np. Zoofilię, to też byś dał taki komentarz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: CZY BÓG JEST CHORY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 17:56 > > wiesz chodzby nawet potepili wszyscy wplywowi tego globu to i tak beda na > > > swiecie taka jest widocznie wola Pana w koncu wszystkich stworzyl na wlas > ne > > podobienstwo ! > Ta wypowiedz jest z gruntu bzdurna, bo nielogiczna. Przecież niektórzy ludzie s > ą mordercami, a inni nie. Nie można być jednocześnie mordercą i nie-mordercą - > to wbrew logice. Trudno więc mówić, że homoseksualizm jako taki jest dziełem Bo > ga, tak samo jak np. jąkanie się czy jakaś choroba. Przecież to, że ludzie chor > ują nie oznacza, że Bóg jest chory... > wiesz tu twoj kometarz jest chory , chodzilo o to ze gdyby P.Bog nie chcial hamoseksualistow na swiecie to by ich nie bylo ,prawda? mialem namysli ze stworzyl czlowieka na swoje podobienstwo(a homoseksualista tez jest czlowiekien) i nie oznacza to ze P.Bog jest homoseksualista!-trzeba jak dziecku wszystko wykladac od podstaw! > > mysle ze czas zakonczyc walke z wiatrakami bo jak swiat stary tak i padal > stwo > > jest stare a wszczepic w siebie odrobine tolerancji dla innosci w koncu c > o to > > kogo obchodzi kto kogo za tylek trzyma? zazdroscisz im milosci? > Czy gdyby chodziło o np. Zoofilię, to też byś dał taki komentarz??? wiesz nie przebywam w srodowisku zeofili i mnie to nie razi a jak ciebie razi to zmien towarzystwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepostępowy Czy Pan Bóg chce morderców? IP: *.core.net.pl 11.01.05, 18:07 > wiesz tu twoj kometarz jest chory , chodzilo o to ze gdyby P.Bog nie chcial > hamoseksualistow na swiecie to by ich nie bylo ,prawda? mialem namysli ze > stworzyl czlowieka na swoje podobienstwo(a homoseksualista tez jest > czlowiekien) i nie oznacza to ze P.Bog jest homoseksualista!-trzeba jak dziecku Żeby nie było draki oświadczam, że nie zrównuję homoseksualistów do morderców, itp. Piszesz, że gdyby Pan Bóg nie chciał homoseksualistów, to by ich nie stworzył. Taki sam tok myślenia można by zastosować do morderców, pedofili, ludzi chorych, kalekich, itd. Chodzi mi o to, żebyś nie mieszał Pana Boga w takie dyskusje, bo to jest bez sensu. > wiesz nie przebywam w srodowisku zeofili i mnie to nie razi a jak ciebie razi > to zmien towarzystwo! Czy gdyby zoofile w Twoim towarzystwie wystąpiliby o jakieś przywileje itp, to też by Cię to nie raziło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Czy Pan Bóg chce morderców? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 18:25 > > wiesz nie przebywam w srodowisku zeofili i mnie to nie razi a jak ciebie > razi > > to zmien towarzystwo! > Czy gdyby zoofile w Twoim towarzystwie wystąpiliby o jakieś przywileje itp, to > też by Cię to nie raziło niech sobie przygarna swinke,kotka, pieska czy krolika - co mnie to obchodzi! ~- to jest taka dewiacja ze naprawde mam to gdzies! a tu bac co bac wystepuja dwie osoby ludzkie - to jest ta subtelna roznica > Piszesz, że gdyby Pan Bóg nie chciał homoseksualistów, to by ich nie stworzył. > Taki sam tok myślenia można by zastosować do morderców, pedofili, ludzi chorych > , kalekich, itd. > > Chodzi mi o to, żebyś nie mieszał Pana Boga w takie dyskusje, bo to jest bez se > nsu. tu generalnie sie zgadzam paza wkladaniem do jednego worka homoseksualistow ,pedofili i mordercow - tu tez jest pewna subtelna roznica przykro ze tego nie dostrzegasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepostępowy Re: Czy Pan Bóg chce morderców? IP: *.core.net.pl 11.01.05, 18:46 > tu generalnie sie zgadzam paza wkladaniem do jednego worka > homoseksualistow ,pedofili i mordercow - tu tez jest pewna subtelna roznica > przykro ze tego nie dostrzegasz! Przecież na samym początku postu napisałem: "Żeby nie było draki oświadczam, że nie zrównuję homoseksualistów do morderców, itp." Przykro, że tego nie dostrzegasz... > tu generalnie sie zgadzam paza wkladaniem do jednego worka > homoseksualistow ,pedofili i mordercow - tu tez jest pewna SUBTELNA roznica Zawsze sądziłem, że różnica ta była PODSTAWOWA, teraz się dowiaduję, że jest tylko "subtelna".... Hmmm... Może jeszcze raz powinienem porównać homoseksualizm do pedofilii... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Czy Pan Bóg chce morderców? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:38 ok, krecic sie w kolko nie bedziemy tym bardziej ze z tego co widze myslimy prawie podobnie tylko inne slowa uzywmy! teraz jak juz wiemy ze roznica jest ogromna miedzy lezbijankami a mordercami ,wiemy ze lezbijanki to ludzie stworzeni przez Boga potrafiacy kochac,zyjacy zgopdnie z prawem, pracujacy,wierzacy,wesoly,nerwowy,czasem smutny czasem pogodny czyli czlowiek ,to czemu ten czlowiek nie nie moze adoptowec dzieci>?(zauwaz ze chodzi o lezbijki czyli kobiety(z duzym rodzicielskim instynktem) i co jest lepsze dzieci u lezbijanek czy na ulicy,? najedzone czy glodne?majace warunki do ksztalcenia czy szwedajace sie bez celu? tym sie wlasnie sad kierowal - dobrem dzieci!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esmeralda Zostawmy Boga w spokoju IP: *.onlink.net 14.01.05, 21:15 nie On jest winny temu ze ludzie przestali Go sluchac i zaczeli idiociec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB A CZY DOBRO DZIECI SIĘ NIE LICZY??? IP: 195.219.214.* 11.01.05, 17:29 Rozumiem, że pewne sprawy dotyczą tylko wierzących Żydów, a pewne świeckich. Ale przecież wierzącym powinno chyba zależeć na losie dzieci.... Dlatego też dziwnym się wydaje, że odpuścili sobie te dzieci..... Sama w ogóle idea adopcji przez pary homoseksualne jest bez sensu. Równie dobrze można by takie prawa przyznać samotnym ludziom, a właściwie trzeba będzie takie prawa przyznać, bo ich nieprzyznanie byłoby niesprawiedliwością... Np. gdyby matka i córka sobie razem mieszkały, były jeszcze stosunkowo młode. To czym ich wystąpienie o adopcję różniłoby się od wystąpienia o to samo pary lesbijskiej??? Przecież w tym związku też jest miłość.... Zakładam, że obydwie "pary" zobowiązałyby się do wspólnego wychowywania dzieci... Czym związek matki i córki (nie-lesbijek) różni się od związku lesbijskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: A CZY DOBRO DZIECI SIĘ NIE LICZY??? IP: 67.131.131.* 11.01.05, 19:04 Czy rozni sie to trudno powiedziec. Zaden z nas nie mieszka i nie jest materacem w lozku takiej pary. Ale przyznasz ze inaczej spoleczenstwo patrzy na samotna matke z dzieckiem a inaczej bedzie patrzyc na dwoch tatusiow czy dwie mamusie z dzieckiem. Tu chodzi miedzy innymi o te roznice... Poza tym mysle ze inaczej dziecko bedzie wychowywane przez rodzicow odmiennej plci, inaczej przez samotnego rodzica (choc jezeli rodzic jest heteroseksualny, to wychowywanie to moze niewiele sie roznic od pary hetero-) niz jezeli bedzie wychowywane przez "rodzicow" jednej plci. To juz jest inne patrzenie na swiat, mimo wszystko. Bo jak bedzie wychowywac mama lesbijka dziecko, ktora bierze czynny udzial w zyciu ludzi takich jak ona (ubieganie sie o prawa, milosc ze swoja partnerka, uczestniczenie w gejowskich imprezach...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: A CZY DOBRO DZIECI SIĘ NIE LICZY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:45 w domach normalnych dzieci obserwuja sex rodzicow?NIE to dlaczego maja obserwowac sex lezbijanek? w domach normalnych moga byc libacje ale to beda libacje normalnych,to jest dopuszczalne? a jak w tzw normalnym domu na impreske przyjdzie para lezbijanek to trzeba rodzicom zabrac prawa? czy uwazasz ze w domu lezbijanek na impreze nie przychodza heteroseksualni przyjaciele? CO TY MASZ ZA ARGUMETY? a co do wychowywania dziecka przez dwie kobiety i wplywu tego faktu na dziecko powinni sie wypowiedziec psychologowie ale tez powinni powiedziec jaki wplyw na dziecko ma ulica czy sierociniec WTEDY TO TRZEBA POROWNAC I WYBRAC MNIEJSZE ZLO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: A CZY DOBRO DZIECI SIĘ NIE LICZY??? IP: 67.131.131.* 11.01.05, 23:10 Wybacz stary, ale twoja wypowiedz nijak sie odnosi do mojej, chyba ze to nie do mnie pisales albo nieuwaznie przeczytales moja wypowiedz. Jest jeszcze jedna mozliwosc jestes gejem i nie docieraja do ciebie zadne argumenty "przeciw". Ja nie napisalem ze dziecko moze lub jest swiadkiem poczynan lozkowych rodzicow, tylko napisalem o roznicy podejscia do wychowania w trzech roznych opcjach. Zeby byc bardziej jasnym, biore pod uwage przecietne pary, czy to heteroseksualne, czy gejowskie czy przecietnego samotnego rodzica, nie jakis "wysiedlencow" i mialem na mysli ze w kazdej opcji z osobna, bedzie roznica w wychowywaniu. Moze ty prowadzisz towarzystki tryb zycia i na imprezach ktorych bywasz sa osoby roznej masci, mnie to nie obchodzi. Ja biore pod uwage przecietnych ludzi, ktorzy sa na tyle odpowiedzialni, ze zdaja sobie sprawe z wagi wychowywania dziecka... Na koniec chcialbym tylko napisac ze w swojej wypowiedzi przedstawilem tylko swoja mysl, mam do tego prawo. Mozesz sie z ta mysla zgadzac lub nie. Jak sie nie zgadzasz napisz gdzie i dlaczego a nie piszesz bez ladu i skladu, praktycznie nie nawiazujac do mojej wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek To dopiero nieszczescie, teraz beda araby nawet IP: *.fastres.net 11.01.05, 17:31 swoje kozy do Israela sprowadzac i kazac socjalowi na nie placic. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: To dopiero nieszczescie, teraz beda araby naw 11.01.05, 20:00 Gość portalu: jarek napisał(a): > swoje kozy do Israela sprowadzac i kazac socjalowi na nie placic. <>To w tym 'kwitnacym Israelu" jest socjal? <>Zachodze w glowe ,jak te wszystkie 'pomoce finansowe' dla Israela wytrzymuje amerykanski podatnik.... Benefits to Israel of U.S. Aid Since 1949 (As of November 1, 1997) Foreign Aid Grants and Loans $74,157,600,000 Other U.S. Aid (12.2% of Foreign Aid) $9,047,227,200 Interest to Israel from Advanced Payments $1,650,000,000 Grand Total $84,854,827,200 Total Benefits per Israeli $14,630 Cost to U.S. Taxpayers of U.S. Aid to Israel Grand Total $84,854,827,200 Interest Costs Borne by U.S. $49,936,680,000 Total Cost to U.S. Taxpayers $134,791,507,200 Total Taxpayer Cost per Israeli $23,240 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard Kobiety w USA wydaja tyle na bielizne w ciagu roku IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 12.01.05, 00:25 Mnie nie przeszkadza jak place na Izrael - demokratyczny kraj popierajacy USA. Natomiast pisalem juz kilka razy do moich senatorow o zmniejszenie pomocy tzw. palestynczykom. Cieszyli sie jak nastapil 9/11 a zra amerykanskie jedzenie. Tym bym nie dal centa. Na szczescie polityka Bush'a to zmniejszenie dotacji dla tego narodu terrorystow z ciemnogrodu islamskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 no poparcie dla USA i polityki ich prezydenta 14.01.05, 22:20 - tej prorodzinnej i tradycyjnych wartosci rodzinnych ma sie rozumiec - to widac wlasnie.... Niezaleznie od tego to w tym przypadku Izrael powinien siegnac do wynikow badan naukowych. Dobrze by mu to zrobilo. Rozumiem ze to szal spowodowany poczuciem zagrozenia ze strony demografii Palestynczykow. Ale nawet w szale trzeba umiec dochodzic do madrych wnioskow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Ale tylko kozy i wielblady w ciazy...... IP: *.fastres.net 11.01.05, 20:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol O przewadze swiat BN nad W IP: *.tkg.bc.tac.net 11.01.05, 20:58 Prawda jest, ze naturalnie potrzebuja matki i ojca: matka ukocha - ojciec skarci. Ostatnio duzo rozwodow i najczesciej duzo samotnych matek. Dzieci sa poddane tylko tej jednej, feministycznej stronie. W zwiazkach lesbijskich sa najczesciej dwie strony: ta feministyczna i ta bardziej meska. Moze to wiec lepiej dla dzieci!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTEK Re: Lesbijskie adopcje w Izraelu IP: 216.223.64.* 11.01.05, 21:35 Ortodoksyjni posłowie straszyli wczoraj Izraelczyków karą Boga, plagami i lamentowali z powodu "poganizacji państwa". OBY SPELNILY SIE WASZE OBAWY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Lesbijskie adopcje w Izraelu IP: *.med.unc.edu 11.01.05, 22:06 Niech zasmakuja tego miodu ktory roznosza po calym swiecie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Jesli 'gowniarz' jest dobra nazwa syna pedala to IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 11.01.05, 22:25 jak nazwac syna lesbijki? Odpowiedz Link Zgłoś
kpix [...] 11.01.05, 23:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 jako normalny nie moge juz nawet powiedziec że 12.01.05, 10:13 jako normalny nie moge juz nawet powiedziec, ze jestem normalny i musze mowic "heteroseksualny", bo inaczej bede ciagany po sadach. Za to tych odbiegajacych od normy nie moge okreslac klasyczna definicja "homoseksualny", bo tez bede ciagany po sadach. W pracy (jako wiekszosci!) tez grozi mi dyskryminacja. Przyklad: jesli pojde do szefa i powiem, ze ktos do mnie powiedzial "ty heteroseksualisto" to spotkam sie zapewne ze wzruszeniem ramion ale jesli ktos pojdzie ze skarga, ze zostal (zgodnie z prawda) nazwany homoseksualista to oczywiscie mnie pociagna za odpowiedzialnosc, bo "dyskryminuje mniejszosc". W szkole, nauczyciel, ktory tez powinien wychowywac i byc wzorem i autorytetem dla mlodziezy moze smialo powiedziec do dzieciakow: "jestem gejem i tak jest dobrze". A rodzice musza sie grzecznie usmiechac i potakiwac: "tak jest panie geju". No i oczywiscie jesli para gejowska zechce sobie wziasc na wychowanie pare malych chlopaczkow w ramach adopcji, to moga im codziennie demonstrowac rodzinne wzory rodzicielskiej milosci... miedzy tatusiem a tatusiem. Gdzie sa granice tolerancji? A jesli ktos jutro powie, ze sie zakochal w kozie i chce z nia wziasc slub? Dzis to brzmi jeszcze jak absurd ale ludzka fantazja nie zna granic te musza jednak istniec w praktyce i prawie. Naistotniejsze jest pytanie o granice prawne. Moje zdanie jest proste: w zakresie prywatnym niech sobie geje robia co chca ale uwazam, ze model rodziny opartej o malzenstwo kobiety i mezczyzny jest najlepszy i taki popieram. Natomiast co do zwiazkow homoseksualnych to jestem za mozliwoscia ich rejestrowania jako zwiazek partnerski wlasnie a nie jako malzenstwo. W szczegolnosci adopcja powinna byc homoseksualistom zakazana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Sama radość dla arabów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 20:58 Ajajaj, uś, jak takie dwie sraelskie Środy adaptują dziewczynkę i zaczną ją "dopieszczać", to napewno wyrośnie na bolowniczkę...hamasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBRZEZANY H-U-J BRAWO! TO KROK W DOBRYM KIERUNKU! IP: *.236.108.15.Dial1.NewYork1.Level3.net 14.01.05, 03:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Lesbijskie adopcje w Izraelu IP: *.bracz.edu.pl 14.01.05, 07:27 Palestyńskie wtyki w rządzie Izraela działają. Nie dają im rady militarnie to wykończą ich rozkładem moralnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Woda na młyn giertychowców IP: *.gdynia.mm.pl 14.01.05, 08:17 Decyzja izraelskiego sądu to woda na młyn giertychowców. Rydzyk pewnie przeżyje orgazm na antenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herodot Re: Lesbijskie adopcje w Izraelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 09:31 Powinno sie zesłać wszystkich odmieńców typu - lesbjsko/pedalskiego na jedną wyspę. Podobnie zresztą jak miało to miejsce z Safoną. Pytanie czy samodzielnie istnieje albo przetrwała taka grupa społeczna? Nie! Zatem wysiedlić. Może się rozwiną w jakąś cywlizację. Podoba mi się podejście islamu - nie ma miejśca dla dewiacji,.... w takim razie przydała by się ta wyizolowana wyspa - humanitarnie i bezboleśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judofilek Ale jaja, nie wierzę IP: *.ebstrade.com 14.01.05, 09:35 Zawsze miałem Żydów za najbardziej konserwatywny naród świata i za to ich szanowałem. Jeśli z tymi lesbijskimi adopcjami to prawda, to trochę stracili w moich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Lesbijskie adopcje w Izraelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:25 W jaki sposób dobro dziecka to zboczeńcy ? To się w głowie nie mieści. Odpowiedz Link Zgłoś