Dodaj do ulubionych

DO PALNIKA

04.02.05, 02:02
Usiadl Palnik w katku
byl to ciemny katek
Mam dzisiaj natchnienie
To wymysle watek!!!

Napisal trzy zdania
I wycisnal pryszcza
Troche zaszczypalo
Wiec Palnik zapiszczal...

cdn wkrotce po przebudzeniu.
I tym milym akcentem zegnam wszystkich forumowiczow
K71
Obserwuj wątek
    • i-love-2-ski Re: DO PALNIKA 04.02.05, 02:04
      a co ty po nocy tu robisz?
      • krystian71 Re: DO PALNIKA 04.02.05, 02:07
        kto lubi miec bzika:
        ten czyta Palnika,
        zegarowi co tyka
        jezora wytyka
        :P
        • i-love-2-ski Re: DO PALNIKA 04.02.05, 02:09
          to wlasnie znalazlam:))))

Szczyt pijaństwa: Upić ślimaka tak, żeby do domu nie trafił.
          • i-love-2-ski Re: DO PALNIKA 04.02.05, 02:10
            i to,cos dla naszych panow i ich image o blondynkach:)))
            Do windy, w której stoi juz blondynka wchodzi pewien facet. Po zamknieciu sie
            drzwi pyta:
            - Na drugie?
            - Iwona.
            • krystian71 Re: DO PALNIKA 04.02.05, 02:11
              abi
              • texanska_dziwka Moglbys to rozwinac? 04.02.05, 02:41
                • krystian71 Re: Moglbys to rozwinac? 04.02.05, 02:45
                  poprosze o referencje,bo nie wiem z kim mam przyjemnosc i kto ma zamiar mnie
                  wylegitymowac
                  • texanska_dziwka Ja siem pytam w imieniu osob zainteresowanych 04.02.05, 02:47
                    a moze nawet DOTKNIETYCH tym skrotem myslowym.
                    Obnazac sie nie bede bo jeszcze bys cos mogl zlapac, a nie o to przeciez chodzi.
                    No, dawaj,
                    • krystian71 Re: Ja siem pytam w imieniu osob zainteresowanych 04.02.05, 03:02
                      prosze o wyslanie stosownego podania na pismie,z uzasadnieniem i podaniem
                      poprzedniego nazwiska rodowego.
                      Znaczek skarbowy moze sobie dziwka darowac.
                      Akceptujemy maile
                      Adres;krystian71....
                    • krystian71 Re: Ja siem pytam w imieniu osob zainteresowanych 04.02.05, 03:05
                      obytochudy bocian
                      chyba lapie co sie stalo.Jesli ty jestes abe to natychmiast slij mi maila
                      • texanska_dziwka Re: Ja siem pytam w imieniu osob zainteresowanych 04.02.05, 03:06
                        Tyle ci wyjawie, ze jestem blondynka i mnie takie rzeczy bolom i po oczach
                        klujom ;)))))
                        • krystian71 Re: Ja siem pytam w imieniu osob zainteresowanych 04.02.05, 03:10
                          jeszcze mnie bedziesz na kolanach przepraszala a ja twardo powiem:nie.
                          W tej chwili slac do mnie maila ze starego loginu,czekam 10 minut a potem ide
                          spac.
                          Zobaczysz,ze bedzie ci glupio
                          • texanska_dziwka Wyslalam. Cyka, ale to tylko rolex w 04.02.05, 03:16
                            presencie.
                        • i-love-2-ski Re: Ja siem pytam w imieniu osob zainteresowanych 04.02.05, 03:16
                          ty texas,czy ty sie nigdy nie meczysz? cholera,ty to masz kondycje ?
                          • texanska_dziwka Re: Ja siem pytam w imieniu osob zainteresowanych 04.02.05, 03:20
                            Ja kochaniutka, duzo cwicze. Szczegolnie te rozciagajace cwiczenia robie.
                            Siedze sobie, smaze sie pod sunbed, i ROOOOOZciagam. Stad taka kondycja.
                            • i-love-2-ski Re: Ja siem pytam w imieniu osob zainteresowanych 04.02.05, 03:24
                              texanska_dziwka napisała:

> Ja kochaniutka, duzo cwicze. Szczegolnie te rozciagajace cwiczenia robie.
                              > Siedze sobie, smaze sie pod sunbed, i ROOOOOZciagam. Stad taka kondycja.
                              ta ,ty jak moja wu ef iara,ktora takie teksty walila.
                              "wyzej te nozkie na drabinkie i wymachi obonoz cwiczymy"
                              masz racje,rozciagniecie sciegien najwazniejsze:)))
                              • texanska_dziwka Re: Ja siem pytam w imieniu osob zainteresowanych 04.02.05, 03:29
                                No a teraz lece na basen bo sie chyba niedlugo ugotuje.
                                • i-love-2-ski Re: Ja siem pytam w imieniu osob zainteresowanych 04.02.05, 03:31
                                  texanska_dziwka napisała:

> No a teraz lece na basen bo sie chyba niedlugo ugotuje.
                                  tylko salta porzadne rob,zeby mi fuszerki nie bylo:)))
                                • krystian71 Re: Ja siem pytam w imieniu osob zainteresowanych 04.02.05, 03:36
                                  wyslane
          • krystian71 Re: DO PALNIKA 04.02.05, 02:12
            bo to jest sztuka
            niebylejaka
            tak zalac robaka
            by upic slimaka
            • i-love-2-ski Re: DO PALNIKA 04.02.05, 02:14
              a to calosc,bo sie poplakalam:)

Szczyt seksapilu: tak popieścić słuchawkę telefoniczną, żeby wszystkie
              telefonistki zaszły w ciążę.
              Szczyt rasizmu: Pić Whisky Black White w dwóch oddzielnych szklankach.
              Szczyt masochizmu: Zjechać goła dupa po nieheblowanej desce do wanny pełnej
              spirytusu.
              Szczyt szybkości: Biegać tak dookoła słupa żeby z przodu była dupa.
              Szczyt bezczelności: Zapytać się powodzianina: Jak się panu powodzi? Czy się
              panu nie przelewa?
              Szczyt niemożliwości: Połaskotać tak żarówkę, aby ci w elektrowni się śmiali.
              Szczyt pecha: Zostać zabitym przez meteoryt ze złota.
              Szczyt cierpliwości: Puścić pawia przez słomkę.
              Szczyt skąpstwa: Oddać kondon do wulkanizacji
              Szczyt patologii ideologicznej: Członek z ramienia wysunięty na czoło.
              Szczyt pijaństwa: Upić ślimaka tak, żeby do domu nie trafił.
              Szczyt siły: Dmuchnąć baranowi w dupę tak, żeby mu się rogi wyprostowały.
              • i-love-2-ski Re: DO PALNIKA 04.02.05, 02:17
                no i na dobranoc:)))

Przychodzi baca do kolegi chirurga i mówi:?
                - Wiesz Kazik pomóż, mam brzydką żonę! Weź ty jej zrób jakąś operacje!
                - Ja nie dam rady, ale pogadam z doktorami w Krakowie może się da, ale to będzie
                kosztować z jakieś dziesięć tysięcy.
                Spotykają się po dwóch tygodniach. Mówi lekarz Kazik:
                - Tak jak mówiłem, da się załatwić, ino dziesięć patyków przynieś.
                - A wiesz Kazik, już nie trzeba, gajowy zgodził się za pięć stówek odstrzelić.
                • palnick Re: DO PALNIKA 04.02.05, 02:18
                  szczyt zręcznosci:
                  Utrzymać kupę w stringach.
                • krystian71 Re: DO PALNIKA 04.02.05, 02:22
                  cus ty Rachelko narobila najlepszego,teraz do rana nie zasne,a jutro mam wazne
                  spotkanie:)))Moja pani sie obudzila i pyta,czego tak rycze:)))
                  • i-love-2-ski Re: DO PALNIKA 04.02.05, 02:24
                    krystian71 napisała:

> cus ty Rachelko narobila najlepszego,teraz do rana nie zasne,a jutro mam wazne
                    > spotkanie:)))Moja pani sie obudzila i pyta,czego tak rycze:)))
                    to powiedz jej dobranoc ode mnie,ona juz bedzie wiedziala. my kobitki wiemy
                    swoje;)))
                    nu dobranoc,bo ja dzisiaj wykonczona przez lod:))) to juz nie na moje lata:)))
                    • krystian71 Re: DO PALNIKA 04.02.05, 02:26
                      ja nigdy nie pije z lodem,to rozciencza smak:))
                      • i-love-2-ski Re: DO PALNIKA 04.02.05, 02:27
                        krystian71 napisała:

> ja nigdy nie pije z lodem,to rozciencza smak:))
                        ja tez nie pije z lodem,ja jezdze po lodzie:)))) te cholerne muldki,te sa
                        najgorsze z lodem;)))
              • palnick Re: DO PALNIKA 04.02.05, 02:17
                szczyt obrzydlistwa:
                Dmuchnąć krystianowi w dupę tak, żeby mu się rogi wyprostowały.
                • i-love-2-ski Re: DO PALNIKA 04.02.05, 02:20
                  e palnik to nie dla malych chlopcow wiec spadaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka