Gość: Polak IP: 195.64.16.* 31.05.02, 11:43 Co sie tutaj na tym forum czyta, tego nie ma w zadnym innym narodzie. Mozna tylko bardzo sie wstydzic, za takich ludzi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Benek Re: Wstyd czytajac antysemickie hasla na forum IP: *.cvx1-bradley.dialup.earthlink.net 31.05.02, 12:15 Gość portalu: Polak napisał(a): > Co sie tutaj na tym forum czyta, tego nie ma w zadnym innym narodzie. > Mozna tylko bardzo sie wstydzic, za takich ludzi!!!!! Scierwa zydowskie, nigdy nie zapomnimy wam stalinizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wstyd czytajac antysemickie hasla na forum +++ IP: 213.88.164.* 31.05.02, 13:58 Nie zapomnij rowniez pocalowac nas w d....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulrik Re: Wstyd czytajac antysemickie hasla na forum +++ IP: *.cvx29-bradley.dialup.earthlink.net 02.06.02, 12:28 Gość portalu: . napisał(a): > Nie zapomnij rowniez pocalowac nas w d....... Nie pocalujemy. Kopniemy! Odpowiedz Link Zgłoś
gelatik_ Re: Wstyd czytajac antysemickie hasla na forum 31.05.02, 14:29 Gość portalu: Polak napisał(a): > Co sie tutaj na tym forum czyta, tego nie ma w zadnym innym narodzie. > Mozna tylko bardzo sie wstydzic, za takich ludzi!!!!! Pracowici ludzie nie mają czasu o Zydach bez przerwy zapierdalać. Pracowitość przynosi dobrobyt a dobrobyt z zazdrością w stronę Zydów nawet okiem nie rzuca. Tylko śmierdzący leń potrzebuje “żydowskie” usprawiedliwienie swojego leniwego, bezowocnego, mizernego życia. Nienawidzicie Zydów? Macie ich dosyć bo wydaje się wam że kontrolują wasze życie? Bieżcie od nich przykład i do roboty leniwi rodacy. MR.CONTI Odpowiedz Link Zgłoś
gelatik_ Re: Wstyd czytajac antysemickie hasla na forum 31.05.02, 14:30 www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=50&wid=681899&aid=681899 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Israel Re: Wstyd czytajac antysemickie hasla na forum IP: *.tnt34.chi15.da.uu.net 31.05.02, 14:35 gelatik_ napisał(a): > Gość portalu: Polak napisał(a): > > > Co sie tutaj na tym forum czyta, tego nie ma w zadnym innym narodzie. > > Mozna tylko bardzo sie wstydzic, za takich ludzi!!!!! > > Pracowici ludzie nie mają czasu o Zydach bez przerwy zapierdalać. Pracowitość > przynosi dobrobyt a dobrobyt z zazdrością w stronę Zydów nawet okiem nie rzuca. > > Tylko śmierdzący leń potrzebuje “żydowskie” usprawiedliwienie swoje > go leniwego, > bezowocnego, mizernego życia. Nienawidzicie Zydów? Macie ich dosyć bo wydaje > się wam że kontrolują wasze życie? Bieżcie od nich przykład i do roboty leniwi > rodacy. > > MR.CONTI > > > Moja pracowitosc i praca to sranie na zyda.To antysemityzm i mam z tego niezla fortune.Czy musze sie dalej tlumaczyc? skoro mam za to moj dobrobyt? Radze i wam zydy zostac antysemita-niezla kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Wstyd czytajac antysemickie hasla na forum 31.05.02, 15:17 Gość portalu: Israel napisał(a): > Moja pracowitosc i praca to sranie na zyda.To antysemityzm > i mam z tego niezla fortune.Czy musze sie dalej tlumaczyc? > skoro mam za to moj dobrobyt? > Radze i wam zydy zostac antysemita-niezla kasa. I jak tu nie być antysemitą? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Wstyd czytajac antysemickie hasla na forum 31.05.02, 15:18 bimi napisał(a): > I jak tu nie być antysemitą? ;-) (to było oczywiście do Polak'a) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyszki Re: Wstyd czytajac antysemickie hasla na forum IP: *.cvx29-bradley.dialup.earthlink.net 02.06.02, 11:41 gelatik_ napisał(a): ) Gość portalu: Polak napisał(a): ) ) ) Co sie tutaj na tym forum czyta, tego nie ma w zadnym innym narodzie. ) ) Mozna tylko bardzo sie wstydzic, za takich ludzi!!!!! ) ) Pracowici ludzie nie mają czasu o Zydach bez przerwy zapierdalać. Pracowitość ) przynosi dobrobyt a dobrobyt z zazdrością w stronę Zydów nawet okiem nie rzuca. ) ) Tylko śmierdzący leń potrzebuje “żydowskie” usprawiedliwienie swoje ) go leniwego, ) bezowocnego, mizernego życia. Nienawidzicie Zydów? Macie ich dosyć bo wydaje ) się wam że kontrolują wasze życie? Bieżcie od nich przykład i do roboty leniwi ) rodacy. ) ) MR.CONTI ) ) ) KONGRES ŻYDÓW ŻNIWUJE NA OFIARACH HOLOCAUSTU Rozmowa z drem Normanem Finkelsteinem - D: Co skłoniło Pana do badania sprawy kompensacji ofiar Holocaustu? ■ F: Historia moich rodziców. Mój ojciec, który zdołał przetrwać geto warszawskie i Oświęcim, otrzymał kompensację od Niemców, ponieważ on odniósł poważne obrażenia ciała podczas wojny. Pod koniec jego życia wynosiło to 600 dolarów miesięcznie. Co do mojej matki, która przetrwała geto i Majdanek, Niemcy nie przyznali jej kompensacji, ponieważ ona nie miała widocznych uszkodzeń ciała. Ona otrzymała tylko symboliczną kompensatę około 3000 dolarów. Moja matka wciąż się dziwiła, kto otrzymuje pieniądze z Niemiec wynoszących 188 miliardów dla żydowskich ocaleńców? W zasadzie nikt nie zasługiwał na większą kompensatę aniżeli moi rodzice prześladowani przez czas wojny, co stracili całą rodzinę i osobisty dobytek. Innym powodem dlaczego zdecywałem przestudiować sprawę kompensacji były Daniela Goldhagena: “Hitler’s Willing Executioners” i Petera Novicka “Holocaust in American Life”. Poproszono mnie o przejrzenie tych prac i po pewnych studiach historycznych postanowiłem napisać o tym książkę. Będzie ona zatytułowana: “The Holocaust History: Abuse of Jewish Victims” (“Historia Holocaustu: zużytkowanie żydowskich ofiar”). - D: Jakie wnioski wyciągnął Pan ze swoich studiów? ■ F: Wpierw zanalizowałem negocajacje i porozumienie podpisane w 1952 roku przez rząd niemiecki i Jewish Claims Conference (JCC) [Żydowską Konfererencję Roszczeń]. Na podstawie tego porozumienia Niemcy płacili JCC około 1 miliarda dolarów kompensacji dla takich ludzi jak moja matka, którzy nie kwalifikowali się do otrzymywania kompensacji. Okazuje się, że JCC albo zatrzymałą większość tych pieniędzy dla siebie, albo rozdieliłą je według swojego widzimisię. Część tych pieniędzy zastrzeżono na poparcie żydowskich gmin w krajach arabskich, część dla Yad Vashem Institute w Jerozolimie i dla innych muzeów – lub dla innych potrzeb nie związanych z kompensacjami dla ofiar. - D: Ile pieniędzy faktycznie wypłacono? ■ F: Tylko około15% z tego miliarda. Należy dodać, że JCC rozparcelowała nawet i tą małą część między “prominentnych żydowskich wodzów Drugiej Wojny Światowej i rabinów”, naprawdę zaś - między jej aktywistów. Zwyczajni poszkodowani-ofiary otrzymali tylo mały ułamek tej sumy. Następnie zbadałem z bliska sprawę szwajcarskich kont bankowych, które miały wypłacić kompensacje za żydowskie straty na oszczędnościach. Interesujące, że wkłady, które Żydzi poczynili przed wojną w szwajcarskich bankach nie były większe niż wkłady do amerykańskich banków. Logicznie rzecz biorąc, JCC, agencja World Jewish Congress (WJC) [Światowy Kongres Żydowski] zlakalizowani w Stanach Zjednoczonych wini byli wpierw zażądać kompensacji od banków USA. Ale ich jedynem obiektem byli Szwajcarzy. Pierwszymi, którzy domagali się kompensacji, był WJC I JCC. Potem amerykańscy prawnicy wnieśli zbiorowy pozew przeciwko bankom szwajcarskim. A potem przyłączył się do nich Alan Havesi, inspector finansowy z Nowego Jorku, bardzo wpływowa postać w świecie finansów, który groził sankcjami ekonomicznymi przeciwko Szwajcarii. To spowodowało przesłuchania kongresowe komisji bankowej zarówno w Kongresie jak i Senacie. W końcu na placu boju pojawił się Deputy Secretary of State (Zastępca Sekretarza Stanu) Stuart Eizenstat. On reprezentował rząd Stanów Zjednoczonych. Pod przymusem Szwajcarzy szybko zgodzili się na inspekcę ich kont i już w lutym 1996 zapewnili, że zapłacą kompensacje każdemu posiadaczowi konta lub jego spadkobiercom. Jednakże WJS sprzeciwił się tej ugodzie. Gdyby ta przeszła pieniądze poszłyby tylko do ofiar, a WJC i jego prawnicy nie otrzymaliby nic. To jest dokładnie to, o co tu się rozchodzi. WJS i JCC domagają się kompensacji na rzecz ofiar Holocaustu, ale oni biorą pieniądze dla siebie. W sierpniu 1998 roku WJS i prawnicy zmusili szwajcarskich bankowców do podpisania ugody, która zobowiązywała banki do zapłacenia 1,25 miliardów w kompensacjach. DO DNIA DZISIEJSZEGO, W KWIETNIU 2000 ROKU, ANI JEDEN CENT NIE TRAFIŁ DO CHOĆBY JEDNEJ OFIARY HOLOCAUSTU. Dlaczego? Czy oni czekają aż wszystkie ofiary wymrą? Kiedy WJC domagał się kompensacji, Szwajcarzy proponowali zaczekac aż znane będą wyniki inspekcji. Ale żydowska strona nalegała na pośpiech, że nie ma czasu, ponieważ ofiary Holocaustu w potrzebie umierają każdego dnia. Kiedy WJC osiągnął swój cel (zainkasował), nacisk czasu ustąpił. Teraz WJC nagle ma dużo czasu, bo już ma pieniądze w swojej kieszeni. - D: Czy myśli Pan, że żydowskie organizacje rozegrały roszczenia w podobny sposób podczas negocjacji z Niemcami o kompensacje za pracę przymusową? ■ F: Tak, tak myślę. Tą strategię powtórzono. W sierpniu 1998 osiągnięto ugodę z bankami szwajcarskimi, i już we wrześniu tego samego roku ci sami prawnicy wnieśli powództwo zbiorowe przeciwko przedsiębiorstwom niemieckim. I znowu wychynął Alan Havesi; raz jeszcze odbyły się przesłuchania w Kongresie i Senacie i raz jeszcze Stuart Eizenstat pojawił się w roli “mediatora”. Zająłem się bliższym zbadaniem tej sprawy i wyszły na jaw dwie kwestie: 1. Co stało się z pieniędzmi, które Niemcy wypłacili ofiarom wcześniej? 2. Ile ofiar jeszcze żyje? JCC deklarowała, że podczas negocjacji pozostających przy życiu jest 135 tysięcy byłych żydowskich przymusowych robotników. Z tego wynikałoby, że z końcem wojny w 1945 roku było około 600 tysięcy, gdyż okres następnych 50-ciu lat przeżyła tylko jedna czwarta. Tymczasem historycy Holocaustu szacują, iż w maju 1945 było tylko 50 tysięcy, a na pewno nie więcej niż 100 tysięcy żydowskich ocaleńców, którzy pracowali jako przymusowi robotnicy. Jak można było doliczyć się 135 tysięcy? Liczbę ofiar zwyczajnie przesadzono dla otrzymania większych pieniędzy, Obecnie JCC chce zamieścić ogłoszenia w prasie i wzywać ofiary z osobna do pobrania ich kompensacji. Liczba tych osób przypuszczalnie nie przekroczy 20 tysięcy; ponadto, jeżeli JCC odrzuci niektóre wnioski z różnych powodów, jak np. niekompletnej dokumentacji, to faktyczna liczba osób, które pobiorą pieniądze, sięgnie może 10 tysięcy. Reszta pieniędzy pozostanie w kieszeni WJC. Dlatego jestem przekonany, że żydowskie organizacje zbiły na Holocauście złoty interes. Z całą stanowczością temu się sprzeciwiam. Niemcy jak i Żydzi nie powinni “robić kasę” na Holocauście. Jak można profanować pamięć i godność milionów Żydów? Oni byli ofiarami zagłady. - D: Żydzi i Polacy byli na równi ofiarami wojny, a ostatnie zbiorowe powództwa w sądach zostały wniesione przeciwko Polsce. Żąda się od Polski zwrócenia żydowskich własności straconych przez wojnę. ■ F: Polacy są następni w kolejce. Strategia, którą wypróbowano preciwko Szwajcarii i Niemcom użyje się przeciwko niej, żeby pod fałszywmi pretensjami otrzymać od niej gigantycznie ogromne kompensacje. Ma to być “grand finale” - “grand”, ponieważ żydowskie organizacje będą żądać takie masy pieniędzy, jakie nie zażądały od innego kraju. Szwajca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyszkie Re: Wstyd czytajac antysemickie hasla na forum IP: *.cvx29-bradley.dialup.earthlink.net 02.06.02, 11:46 ■ F: Polacy są następni w kolejce. Strategia, którą wypróbowano preciwko Szwajcarii i Niemcom użyje się przeciwko niej, żeby pod fałszywmi pretensjami otrzymać od niej gigantycznie ogromne kompensacje. Ma to być “grand finale” - “grand”, ponieważ żydowskie organizacje będą żądać takiej masy pieniędzy, jakiej nie zażądały od innego kraju. Szwajcarzy zapłacili WJC 1,25 miliarda, a Niemcy ostatnio 1,3 miliarda kompensacji za prace robotników przymusowych. Mowa już o szacowaniu żydowskich własności na kilka tuzinów miliardów dolarów. Ta kampania jest już w drodze. Pozwy już wniesiono, kongresmeni amerykańscy już piszą listy do rządu polskiego i, jak mi wiadomo, niezadługo odwiedzi Polskę Alan Havesi. Wniosek o przesłuchania kongresowe już złożono. Stuart Eizenstat raz jeszcze przystąpi do akcji i tak dalej. Ojciec mojej matki miał sklep tytoniowy w Polsce przed wojną, a mojego ojca ojciec miał mały tartak. Ja nawet nie znam imion moich dziadków; moi rodzice nigdy nie mówili o nich i chociaż ja jestem prawnym spadkobiercą, nie przyszłoby mi do głowy domagać się restytucji tych własności. Szczerze mówiąc, moi rodzice nienawidzili Polaków tak mocno jak Niemców, ponieważ takie było ich doświadczenie. Ja ani pochwalam tego ani ganię. Jednakże wiem, iż moi rodzice nigdy by nie zgodzili się na wyrzucenie obecnych polskich właścicieli z poprzednio przez nich posiadanych nieruchomości pod pozorem kompensacji. - D: A co o tych Żydach, którzy chcą mieć zwrócone ich dawniejsze własności w Polsce? Czy oni nie mają tytułu do roszczeń? ■ F: Oczywiście, mala społeczność żydowska w Polsce jest niewątpliwie upoważniona do byłych własności społeczności żydowskiej, synagog, cmentarzy, szkół itd. Ale wszystkie synagogi, szpitale i szkoły? Czy kilku tysiącom ludzi przysługuje infrastruktura, która kiedyś służyła kilku milionom polskich Żydów? Rozdział o prywatnie posiadanych własnościach, poza roszczeniami udokumentowanymi ponad wszelką wątpliwość, winien być zamknięty. Ogromna większość byłych właścicieli i tak już nie żyje, więc dlaczego by WJC i jego prawnicy mieli mieć powód do mówienia o dziesątkach miliardów dolarów, kiedy tylko garstka pozostała żywa? 1. Polskie władze nie powinny rozmawiać z szantażystami, ponieważ oni tylko blagują i grają grę wyczekwania. 2. Jeżeli uczynisz jedno ustępstwo, nowe roszczenia przyjdą wcześniej czy później. 3. Niemcy już zapłacili Żydom ponad 100 miliardów dolarów i teraz muszą płacić znowu. 4. Jeżeli Polska zrobi jakiekolwiek ustępstwo, jestem pewien, że po pewnym czasie, kiedy Polska stanie się bogatsza, WJC znowu się pokaże, dobijając się o pieniądze. Przewodniczący WJC Edgar Bronfman ma własny samolot odrzutowy i twierdzi, że on potrzebuje pieniędzy dla “biednych” ofiar. Oto co chciałbym jemu powiedzieć: “Mister, pan posiada więcej niż 3 miliardy dolarow. Podziel się pan z ofiarami. Miałby pan więcej niż dość. Zostaw Polskę." ______________________________________________________________________ Dr Norman Finkelstein wykłada nauki polityczne i teorię stosunków międzynarodowych w New York University i Hunter College Wywiad przeprowadził Krzysztof Darewicz 26 kwietnia 2000 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat PYTANIE-O-ANTYSEMICKIE_HULIGANSTWO-KIEROWAC_DO_GAZ IP: *.dialup.eol.ca 31.05.02, 18:08 Polak napisal:"Co sie tutaj na tym forum czyta, tego nie ma w zadnym innym narodzie.Mozna tylko bardzo sie wstydzic, za takich ludzi!!!!!" PYTANIE ODNOSNIE TEGO CO SIE TUTAJ NA TYM FORUM CZYTA NALEZY KIEROWAC DO GAZETY A NIE DO NARODU POLSKIEGO. Polacy wielokrotnie wykazywali na przyklad w wyborach swe obrzydzenie do sciew takich jak JEWHATER czy jemu podobnym. Ich lider dostal w ostatnich wyborach prezydenckich tylko 0,2% glosow. Wlasciwe pytanie jest dlaczego Gazeta umozliwia niewielkiej grupce lunatykow wandalizowac dyskusje na tym forum. Dlaczego osoba z jednego internetowego adresu produkuje sie pod kilkoma nickami kopiujac puste teksty by tylko uniwmozliwic normalna dyskusjer. Nie mowie juz o podszywaniu sie pod innych dyskutantow z wyjatkowo chamskimi oswiadczeniemi. Gazeta moglaby rozwiazac ten problem bardzo latwo, pozwalajac danemu dyskutantowi zachowac jego nicka przy pomocy hasla i emailu. Nie wzruszala mnie nawet bydlakow wulgarne tresci bo to ich tylko kompromituje. Chodzi mi o to, ze uniemozliwiaja dyskusje innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Israel Re: PYTANIE-O-ANTYSEMICKIE_HULIGANSTWO-KIEROWAC_DO_GAZ IP: *.tnt34.chi15.da.uu.net 31.05.02, 18:14 Gość portalu: mirmat napisał(a): > Polak napisal:"Co sie tutaj na tym forum czyta, tego nie ma w zadnym innym > narodzie.Mozna tylko bardzo sie wstydzic, za takich ludzi!!!!!" > > PYTANIE ODNOSNIE TEGO CO SIE TUTAJ NA TYM FORUM CZYTA NALEZY KIEROWAC DO GAZETY > > A NIE DO NARODU POLSKIEGO. Polacy wielokrotnie wykazywali na przyklad w > wyborach swe obrzydzenie do sciew takich jak JEWHATER czy jemu podobnym. Ich > lider dostal w ostatnich wyborach prezydenckich tylko 0,2% glosow. > Wlasciwe pytanie jest dlaczego Gazeta umozliwia niewielkiej grupce lunatykow > wandalizowac dyskusje na tym forum. Dlaczego osoba z jednego internetowego > adresu produkuje sie pod kilkoma nickami kopiujac puste teksty by tylko > uniwmozliwic normalna dyskusjer. Nie mowie juz o podszywaniu sie pod innych > dyskutantow z wyjatkowo chamskimi oswiadczeniemi. > Gazeta moglaby rozwiazac ten problem bardzo latwo, pozwalajac danemu > dyskutantowi zachowac jego nicka przy pomocy hasla i emailu. > Nie wzruszala mnie nawet bydlakow wulgarne tresci bo to ich tylko kompromituje. > > Chodzi mi o to, ze uniemozliwiaja dyskusje innym. > Cud 21 wieku ze mozna nasrac zydom przez internet-co prawda ale wyobraz sobie ze gdyby nie internet-gdzie tlumy moga swa zlosc na zydow wyladowac to juz by chyba dzialal Oswiecim -bis z nowym Hitlerem-tez bis oczywiscie. Tak ze nie przemyslales koles swych bolaczek do konca. Ja takim jak ty zawsze radze jechac do kraju-raju-zwanego tymczasowo Israel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat Do-Izraela:Obrzezanie_w_moim_wieku_bardzo_bolesne IP: *.dialup.eol.ca 31.05.02, 18:48 Izrael napisal:"Tak ze nie przemyslales koles swych bolaczek do konca. Ja takim jak ty zawsze radze jechac do kraju-raju-zwanego tymczasowo Israel." MIESZKAM DOSC WYGODNIE W KANADZIE ALE ROBIE JUZ KONKRETENE KROKI (KUPILEM PIEKNE GNIAZDKO) BY WROCIC DO NAJWSPANIALSZEGO KRAJU NA SWIECIE POLSKI-GDZIE PREZYDENT BUSH JEST WITANY ENTUZJASTYCZNIE, GDZIE FILOSEMICKI PREZYDENT MA 76% POPARCIE (I TO NAWET BEZ MOJEGO!!!), GDZIE OTWARTY ANTYSEMITA JAK TY CZY JEWHATER DOSTAL 0,2% GLOSOW W WYBORACH. SPRUBUJE OMINAC W MOIM POWROCIE NIEMCY KTORZY JUZ KOMPLETNIE ZDZICZELI NA MODLE NAZISTOWSKO-ISLAMSKA. WYJAZD DO IZRAELA BYLBY CIEKAWY ALE NIE NA STALE. RODZICE OCHCILI MNIE CZYSTOSLOWIANSKIM IMIENIEM I ZAPOMNIELI MNIE OBRZEZAC (GDZIES TY BYL IZRAEL BY IM PRZYPOMNIEC?). TERAZ OBRZEZANIE BYLOBY ZABARDZO BOLESNE. Odpowiedz Link Zgłoś
puls Czikago tutaj jako Israel ,a kibelki czyste ?heh 01.06.02, 07:46 Czikago zarabia forse??? Szoruj kibelki ,szoruj ,pomarzyc mozesz potem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aya Re: Wstyd czytajac antysemickie hasla na forum IP: 5.2.1R1D* / *.terra.net.lb 31.05.02, 19:38 Wstydzic powinien sie ten , kto nie wie nic o spisku ogolnoswiatowym Zydow. Jesli nie wiecie nic o "Protokolach Rady Starszych Uczonych Syjonu",to lepiej nie zabierajcie w ogole glosu na temat antysemityzmu.Cala wszechogarniajaca swiat dezorganizacja, destabilizacja, globalizacja, internacjonalizacja, demoralizacja, brutalizacja zycia,wynaradawianie , osmieszanie wszystkich istniejacych autorytetow politycznych i religijnych, oglupianie mlodziezy, natretna propaganda prozydowska we wszystkich mediach z internetem wlacznie, to wynik celowego dzialania zydowskich specjalistow , ktorzy w ostatecznej rozgrywce nie cofna sie nawet przed wywolaniem wojen lokalnych , a wrecz i wojny swiatowej, jesli bedzie to jedyna mozliwosc osiagniecia ich celu tzn. powolania super-rzadu swiatowego i postawienia na miejscu przywodcow calego swiata wylacznie Zydow. Reszta swiata , to wedlug Zydow tylko podludzie z ich zwierzecymi instynktami; ich wyzsze uczucia , to tylko wady, a te mozna wykorzystac do swoich niecnych celow podporzadkowania sobie wszystkiego ,co istotne i zywotne dla normalnego funkjonowania swiata.Protokoly sa surowo zabronione do publikacji we wszystkich rejonach swiata oprocz krajow arabskich , gdzie jeszcze nie dociera cenzura zydowska. Pewnie jakis filosemita lub Zyd bedzie udowadnial , ze to co pisze to wierutne bzdury, ale mysle , ze znajda sie rozsadni ludzie roznych opcji politycznych i religijnych, ktorzy powaznie podejda do problemu nr. 1 na swiecie jakim jest syjonizm. To jest zrodlo wszelkiego zla , ktore moze byc chwilowo zamaskowane, ale efekt oddzialywania na podswiadomosc ludzi moze przyniesc tragiczne skutki. Nam sie wszystkim wydaje , ze demokracja i liberalizm ,to zdobycze ludzkosci na miare XXI wieku , ale to wymysl zydowski, aby podporzadkowac sobie caly ten slepo wierzacy Zydom swiat. Obudzcie sie ludzie!Zjednoczcie sie bez wzgledu na dzielace Was roznice rasowe, religijne, narodowe , swiatopogladowe i nawet polityczne.Jesli staniemy sie glusi na propagande zydowska, przestaniemy uwielbiac zydowska filozofie pieniadza,zrezygnujemy z zamulajacej nasza swiadomosc rozrywki serwowanej w zydowskich (wszystkich niemalze ) mediach, przestaniemy sluzyc Zydom za ich brudne pieniadze, aby uswiecili swoje dzialania sukcesem, to wtedy zalamia sie ich mozliwosci kierowania i kontrolowania wszystkich galezi zycia.Polacy! Zydzi Was opluwaja, a Wy im slepo wierzycie! Jestescie w ich rekach tylko marionetkami! Nie wierzcie w to , ze zyjecie w suwerennym , niezaleznym kraju , w ktorym nie ma cenzury! Wszystkie wiadomosci, ktore slyszycie w T.V. sa preparowane przez cenzorow zydowskich.Cala kultura, sztuka , muzyka ,filmy i publikacje wszelkiego autoramentu sa scisle nadzorowane przez zydowskie lobby.Nie widzicie , co sie stalo z Polska?! Czy mamy jeszcze cos swojego gdziekolwiek? Moze uratuja nas rolnicy , bo oni jako posiadacze niezaleznych od Zydow zrodel produkcji maja jeszcze jakikolwiek wplyw na losy Polski, tylko oby nie popadli calkowicie w dlugi , bo sektor bankowosci calkowicie przejeli Zydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat JEWHATER,sara, Aya-UFO_wyladowalo IP: *.dialup.eol.ca 01.06.02, 07:22 A wiec arabskie materace w czasie kiedy nie produkuja bachorkow na nastepne bomby za $25000 to czytuja druga lekture obowiazkowa po Koranie -"Protokoly Rady Starszych Uczonych Syjonu". Chyba w Libanie mozna dostac rowniez prase z Arabii Saudyjskiej, gdzie uczona Profesor Doktor z Uniwersytetu Krola Fajsala Umayma Ahmad Al-Jalahma uczy grzecznych islamkow jak to Zydzi wypiekaja ciasto z krwi niewinnich dzieciatek na uczte swieta Purim. Te informacje uczonej arabki podal rzadowy dziennik Al-Riyadh z 10-tego marca 2002. Podobne kulinarne przyprawy Zydow zgodnie z wielce uczona Profesor Doktor Umayma Ahmad Al-Jalahma z Uniwersytetu Krola Fajsala poprzedza rytual, gdzie zydzi zamykaja muzulmanska ofiare do beczki z kolcami, ktora krecac sie wyciska krew do specjalnego naczynia. Uczona Profesor Doktor Umayma Ahmad Al-Jalahma moze byc natchnieniem dla rodzicoe "meczennikow" przygotowujacych sie do masakr w Izraelskich dyskotekach. A myslelismy, ze nikt nie pobije Goebelsa w sztuce nienawistnej indoktrynacji. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Mirmat, to niestety nie wszystko 01.06.02, 15:30 "...And how can I not mention the doctorate degree in history, which was offered to Mustafa Talas (who just happens to be Syria's Foreign Minister) by Sorbonne? Doctor Talas has written a book on the Damascus Blood Libel of 1840, in which he claims that Jews kill Christians to obtain their blood for Passover. A true genius of historical science is Mustafa Talas, and certainly worthy of Sorbonne. I am infinitely glad that good old blood libels (perhaps the most imaginative product of European civilization), nearly forgotten in the last 50 years, are being revived in French academic circles..." Żródło: www.aquanet.co.il/war2002/french.htm Ciekawe co na to pan Stomma (on jest profesorem Sorbony)? Odpowiedz Link Zgłoś
puls Znowu_arabski_belkot_materaca_zLibanu_nowy_nick_?? 01.06.02, 07:43 Materac teraz Aya ???? To juz 5 nick tego materaca ,tresc sie nie zmienia.(arabski belkot) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Bez sensu! IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 01.06.02, 11:14 Jesli popatrzeć na styl niektorych postów na tym forum, to chce mi się rzygać! Najpierw nauczcie się pisać poprawnie po polsku, a potem wypisujcie bzdury o Żydach i Arabach. Mało kto tak naprawdę lubi Żydów, ale to jeszcze nie powód, żeby oskarżać ich o wszystkie nieszczęścia świata. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga to nie narod polski ma swira 01.06.02, 14:47 Z takimi pomylencami to ja sie zetknelam dopiero na forum, a zyje caly czas w Polsce! Wiekszosc z nich mieszka jednak poza Polska i to forum jest dla nich jakas mozliwoscia utrzymania kontaktu z jezykiem polskim, i tak wlasnie oni sobie ten kontakt wyobrazaja:( Mirmat mowi o logowaniu, ale moze jest lepszy pomysl. Uczestnicze jeszcze w kilku innych forach dyskusyjnych, tam admin systemu moze scedowac czesc swoich uprawnien na uczesnika z jakims stazem. I oczywiscie odebrac te uprawnienia, jesli sa naduzywane. Na przyklad w jednym takim forum, ktore porusza rozne drazliwe tematy, dostalam niedawno takie uprawnienie. W praktyce oznacza to, ze jak sie natkne na skandaliczny post to moge go wyciac. Sporo ludzi ma takie uprawnienia na tamtym forum i wbrew pozorom nie bylo przypadku zeby ktos naduzyl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI JA SIEM PIERWSZY ZGLASZAM DO OCHOTNIKA! IP: 64.170.22.* 01.06.02, 15:34 BENDEM MODERATORAM Z WIELKIMI NOZYCAMI I BENDEM WYCINAL BARDZO SPRAWIEDLIWI. GDZIE SIEM ZAPISYWAC?? _helga napisał(a): > Z takimi pomylencami to ja sie zetknelam dopiero na forum, a zyje caly czas w > Polsce! Wiekszosc z nich mieszka jednak poza Polska i to forum jest dla nich > jakas mozliwoscia utrzymania kontaktu z jezykiem polskim, i tak wlasnie oni > sobie ten kontakt wyobrazaja:( Mirmat mowi o logowaniu, ale moze jest lepszy > pomysl. Uczestnicze jeszcze w kilku innych forach dyskusyjnych, tam admin > systemu moze scedowac czesc swoich uprawnien na uczesnika z jakims stazem. I > oczywiscie odebrac te uprawnienia, jesli sa naduzywane. Na przyklad w jednym > takim forum, ktore porusza rozne drazliwe tematy, dostalam niedawno takie > uprawnienie. W praktyce oznacza to, ze jak sie natkne na skandaliczny post to > moge go wyciac. Sporo ludzi ma takie uprawnienia na tamtym forum i wbrew > pozorom nie bylo przypadku zeby ktos naduzyl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat WYCIECIE INTERNETOWYCH WANDALI TO NIE CENZURA IP: *.dialup.eol.ca 01.06.02, 19:28 Osobiscie jestem fanatycznym zwolenikiem wolnosci slowa. Nie mam nic przeciwko temu, zeby moi wrogowie robili z siebie idiotow-wrecz przeciwnie. Ale antysemickie scierwa nie poprzestaja na wypowiadaniu swoich wulgaryzmow. Oni sabotazuja wypowiedzi normalnych ludzi kradnac nicki, powielajac puste wypowiedzi, jedna szmata wypowiada sie pod 4-5 nickami. Tu nie chodzi o poglady nawet te najbardziej wulgarne. Tu chodzi- i lewicowa-nazistowsko-islamistyczna ekstrema w tym celuje, o uniemozliwienie wypowiedzi innym. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: WYCIECIE INTERNETOWYCH WANDALI TO NIE CENZURA 02.06.02, 11:35 Gość portalu: mirmat napisał(a): > Osobiscie jestem fanatycznym zwolenikiem wolnosci slowa. Nie mam nic przeciwko > temu, zeby moi wrogowie robili z siebie idiotow-wrecz przeciwnie. Ale > antysemickie scierwa nie poprzestaja na wypowiadaniu swoich wulgaryzmow. Oni > sabotazuja wypowiedzi normalnych ludzi kradnac nicki, powielajac puste > wypowiedzi, jedna szmata wypowiada sie pod 4-5 nickami. Tu nie chodzi o poglady > > nawet te najbardziej wulgarne. Tu chodzi- i lewicowa-nazistowsko-islamistyczna > ekstrema w tym celuje, o uniemozliwienie wypowiedzi innym. Hehheh lewicowa jak lewicowa. Ale ekstrema na pewno:) Mysle ze to jest dobry pomysl, na przyklad jesli chodzi o podszywaczy. Uczestnicy na pewno lepiej przypilnowaliby, zeby sie to nie oplacalo, niz jakikolwiek admin! Konkretnie, to na tym forum, o ktorym wspomnialam, taki uczestnik otrzymuje status moderatora i dostep do panelu, w ktorym mozna wyciac jakis post. Z kolei admin dysponuje logami moderatorow i jesli ktorys podpadnie, to mozna mu status moderatora odebrac. Ale, jak powiadam, takiego przypadku nie bylo:) Zreszta, w normalnych dyskusjach moderatorzy oznaczani sa innym kolorem, i to zwykle wystarczajaco dziala, zeby hamowac wszystkich nawiedzonych. To mozna stosunkowo prosto zrobic w php, nie wiem oczywiscie, jak forum jest zorganizowane od strony technicznej, ale byc moze najlatwiej byloby dawac status moderatora na kazde forum osobno? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: JA SIEM PIERWSZY ZGLASZAM DO OCHOTNIKA! 02.06.02, 11:39 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > BENDEM MODERATORAM Z WIELKIMI NOZYCAMI I BENDEM WYCINAL > BARDZO SPRAWIEDLIWI. GDZIE SIEM ZAPISYWAC?? > > Mr.Conti, Monarcho Forum, pan powinien byc pierwszym, ktory dostalby status moderatora! Mialby pan wtedy dwa atrybuty swej wladzy monarszej: sztachete i nozyce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Konspiracja... IP: 5.3D* / *.red.bezeqint.net 01.06.02, 19:33 Ja tez mysle, ze byla jakas konspiracja miedzy Izraelem i Niemcami zeby wygrali 8:0 przeciwko Arabii Saudyjskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goj Re: Wstyd czytajac antysemickie hasla na forum IP: *.cvx29-bradley.dialup.earthlink.net 02.06.02, 12:10 Gość portalu: Polak napisał(a): > Co sie tutaj na tym forum czyta, tego nie ma w zadnym innym narodzie. > Mozna tylko bardzo sie wstydzic, za takich ludzi!!!!! W kontekście historii trzeba się wstydzić za Żydów czy Polaków? Może za jednych i drugich, ale za b-a-r-d-z-o różne rzeczy. Że tutaj jest tyle wulgaryzmów to dlatego, że Żydzi uciskają Polaków jak Palestyńczyków, że muszą wypisywać anonimowo co na myśli, tak jak za żydokomuny pisali hasła antykoministyczne w ustępach. NB: Kiedy rząd "Izraela" wyda sędziemu w Katowicach żydowskiego zbrodniarza wojennego i mordercę, Salomona Morela, ściganego listem gończym Interpolu? Rząd tzw. "Izraela" podpisał umowę interpolową, a kiedy ma wydać ludobójcę, nielegalnie przechowuje go w lisiej norze Zydow, tzw. "Izraelu", współuczestnicząc tym samym w jego zbrodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
wojo!!!! cvx29-bradley.dialup---to samo scierwo rozne nicki 02.06.02, 12:16 Gość portalu: Goj napisał(a): > Gość portalu: Polak napisał(a): > > > Co sie tutaj na tym forum czyta, tego nie ma w zadnym innym narodzie. > > Mozna tylko bardzo sie wstydzic, za takich ludzi!!!!! > > W kontekście historii trzeba się wstydzić za Żydów czy Polaków? Może za jednych > i > drugich, ale za b-a-r-d-z-o różne rzeczy. > Że tutaj jest tyle wulgaryzmów to dlatego, że Żydzi uciskają Polaków jak > Palestyńczyków, że muszą wypisywać anonimowo co na myśli, tak jak za żydokomuny > > pisali hasła antykoministyczne w ustępach. > > NB: Kiedy rząd "Izraela" wyda sędziemu w Katowicach żydowskiego zbrodniarza > wojennego i mordercę, Salomona Morela, ściganego listem gończym Interpolu? Rząd > > tzw. "Izraela" podpisał umowę interpolową, a kiedy ma wydać ludobójcę, > nielegalnie przechowuje go w lisiej norze Zydow, tzw. "Izraelu", > współuczestnicząc tym samym w jego zbrodniach. Scierwo dzisiaj znowu " produkuje" swoje przemyslenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goj Re: Wstyd czytajac antysemickie hasla na forum IP: *.cvx29-bradley.dialup.earthlink.net 02.06.02, 12:20 Oświadczenie Prokuratora w sprawie Salomona Morela PROKURATURA WOJEWÓDZKA w Katowicach Sygn. akt V Ds 67/95/S Katowice, dnia 30 sierpnia 1996 roku Wydział Śledczy tutejszej Prokuratury kontynuuje śledztwo w sprawie zbrodni popełnionych w Obozie Pracy w Swiętochłowicach-Zgodzie w roku 1945. Śledztwo to zostało zarejestrowane pod sygn. V Ds 67/05/s. Śledztwo to zostało wszczęte w dniu 10 lipca 1992 roku przez Okręgową Komisję Badania Zbrodni Przeciwko Narodowi Polskiemu w Katowicach. W jego toku zebrano obszerny materiał dowodowy - przesłuchano bowiem wszystkich ustalonych świadków mających istotne informacje w sprawie, jak również materiał dokumentacyjny i faktograficzny - potwierdzono zgon 1538 osób zmarłych we wspomnianym Obozie. Postanowieniem z dnia 16 maja 1995 roku Komisja wydała postanowienie o przekazaniu sprawy do dalszego prowadzenia tut. Prokuraturze Wojewódzkiej, ponieważ, w jej ocenie, zaistniały przesłanki do przedstawienia ówczesnemu Komendantowi Obozu Salomonowi Morelowi zarzutu zbrodni przeciwko ludzkości. Ustalono bowiem, że w okresie drugiej wojny światowej, na terenie miasta Świętochłowice istniała filia obozu koncentracyjnego w Oświęcimiu, której więźniowie zatrudnieni byli między innymi w miejscowych Zakładach Urządzeń Technicznych "Zgoda". Bezpośrednio po wyzwoleniu Śląska spod okupacji hitlerowskiej, co miało miejsce w okresie drugiej i trzeciej dekady stycznia 1945 roku, ówczesne władze polskie reaktywowały obóz i zaczęły osadzać w nim ludność miejscową, a w szczególności Niemców oraz tych obywateli polskich, którzy w czasie wojny zgłosili swą przynależność do narodowości niemieckiej, podpisując stosowne deklaracje, tzw. "Volkslisty". Nadto w obozie umieszczano wszystkie osoby podejrzane, mniej lub bardziej zasadnie, o wrogi stosunek do ówczesnej rzeczywistości. Bezwzględna przyczyną umieszczenia w obozie było domniemanie, oparte niekiedy na przypuszczeniach lub donosach innych osób o przynależności podejrzanego do partii, bądź innej organizacji faszystowskiej, w tym do organizacji młodzieżowych, takich jak "HJ" ("Hitlerjugend") lub "BDM" ("Bund Deutscher Mädel"). Decyzja o zatrzymaniu i osadzeniu w obozie zalezała od swobodnego uznania funkcjunariuszy służby bezpieczeństwa (UB) lub powstających w tym czasie organów Milicji Obywatelskiej. Nie była ona poparta żadnymi formalnymi orzeczeniami organów sądowo-prokuratorskich. W wyniku tej działalności organów bezpieczeństwa w obozie w Świętochłowicach zwanym Świętochłowice-Zgoda, znalazło się - przyjmując szacunkowo z uwagi na brak ścisłej ewidencji - okolo 3000-3500 osób, z czego na skutek różnch przyczyn zmarło co najmniej około 1600 osób. Obóz istniał od około połowy lutego do końca listopada 1945 roku, czyli około dziesięciu miesięcy. Przez cały okres istnienia obozu jego komendantem był Salomon Morel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goj Re: Wstyd czytajac antysemickie hasla na forum IP: *.cvx29-bradley.dialup.earthlink.net 02.06.02, 12:22 Obóz Świętochłowicki składał się z 7 baraków drewnianych podmurowanych, oraz jednego budynku murowanego, w którym mieściła się komenda obozu. Każdy barak był przedzielony na pół, tworząc dwie orgromne sale. W każdej z nich znajdowało się 21 trzypiętrowych pryczy drewnianych. Jak zgodnie zeznają wszyscy przesłuchani świadkowie, na jednej pryczy umieszczano 3 więźniów. Fakt ten pozwala na orientacyjne wyliczenie ilości więźniów, która mogła jednorazowo przebywać w obozie. Ilość ta wyraża się liczbą 2000-2500 osób. Cały obóz otoczony był podwójnym pasmem drutu kolczastego będącego pod napięciem elektrycznym. Zabezpieczenie z drutu pozostało jeszcze z czasów hitlerowskich, o czym świadczyły nie zlikwidowane tabliczki z napisem w języku niemieckim:"Uwaga! Wysokie napięcie" i znakiem trupiej czaszki. Jednoosobowe kierownictwo całego obozu spoczywało na osobie komendanta Salomona Morela, który odpowiedzialny był za istniejące w obozie warunki, a w szczególności za los więźniów. Jak ustalono na podstawie przeprowadzonych dowodów z zeznań przesłuchanych świadków, w obozie istniały ekstremalnie złe warunki i to pod każdym względem, zarówno bytowo-socjalnym, jak i higieniczno-sanitarnym; nadto członkowie załogi obozu, na czele z komendantem, dopuszczali się licznych przypadków znęcania się nad więźniami, polegający głównie na biciu oraz prześladowaniu innymi sposobami, które opisali w swych zeznaniach poszczególni świadkowie. Przede wszystkim w obozie panował głód, gdyż całodziennym wyżywieniem była czarna kawa zbożowa oraz około 125 gramów chleba, wydawane rano i wieczorem, natomiast obiad stanowiła zupa z buraków pastewnych, zwana, ze względu na swą konsystencję, wodzianką. Warunki sanitorno-bytowe były fatalne, bowiem więźniowie spali po trzech na jednej pryczy, bez sienników i kocy, we własnych ubraniach, w których zostali doprowadzeni do obozu. Złe warunki bytowe oraz sanitarne spowodowały wybuch olbrzymiej epidemii tyfusu plamistego oraz brzusznego, a także czerwonki, zwanej dyzenterią. Epidemia tych chorób nasiliła się od czerwca 1945 roku i trwała w zasadzie do końca istnienia obozu, choć w końcowym okresie jej nasilenie malało. Dopuszczenie do wybuchu epidemii, a następnie niezapobieganie rozprzestrzenianiu się tyfusu, chociażby przez odwszawienie więźniów, brak warunków do izolacji, a także brak podstawowych warunków sanitarnych oraz właściwej opieki medycznej, przy panującej w obozie ciasnocie (trzy osoby na jednej pryczy), powodowały błyskawiczny i niepohamowany rozwój epidemii, co doprowadziło do masowych zgonów, których ilość dochodziła w okresie nasilenia epidemii do 20-30 przypadków dziennie. Zwłoki zmarłych wywożono z terenu obozu na furmance przykrytej plandeką a grzebano na kilku okolicznych cmentarzach, głównie na terenie tzw. starego cmentarza w Świętochłowicach, w mogiłach zbiorowych, nie oznakowanych. Nagie zwłoki układano warstwami, posypując je wapnem, zaś groby równano z powierzchnia ziemi. Czynności związane z wywożeniem i grzebaniem zmarłych wykonywali więźniowie, z których kilku wspomina o tym w swych zeznaniach. Doprowadzenie do wyżej opisanego stanu rzeczy, który był przyczyną śmierci w obozie co najmniej około 1600 osób, obciąża komendanta obozu Salomona Morela, niezależnie od odpowiedzialności za indywidualne przypadki znęcania się nad więźniami. Wszystkie opisane okoliczności wynikają z zeznań przesłuchanych w toku dotychczasowego śledztwa oraz zebranych w sprawie materiałów dokumentacyjnych. PROKURATOR WOJEWÓDZKI Piotr Gojny Prokurator Prokuratury Apelacyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
wojo!!!! cvx29-bradley.dialup---to samo scierwo rozne nicki 02.06.02, 12:26 Ten sam obled . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obwarzan NAJWIEKSZE OSZUSTWO STULECIA IP: *.cvx29-bradley.dialup.earthlink.net 02.06.02, 16:08 wojo!!!! napisał(a): > Ten sam obled . POSŁUCHAJMY DRUGIEJ STRONY 66 pytań i odpowiedzi ▬1▬ Jakie dowody istnieją na to, że narodowi socjaliści Niemiec zabili sześć milionów Żydów? ■ Ż a d n e. Wszystko, co mamy, to powojenne zeznania przeważnie pojedyń- czych "ocaleńców". Zeznania te są sprzeczne i niewielu mówi, że byli świad-kami jakiegoś "gazowania". Nie ma współczesnych dokumentów czy twardych dowodów, np. krematoriów zdolnych do usunięcia milionów zwłok, usypisk po-piołów, "ludzkiego mydła", abażurów do lamp wykonanych z ludzkiej skóry i nie ma też demograficznych statystyk potwierdzających istnienie "planu zagłady". ▬2▬ Jakie dowody istnieją na to, że Żydzi nie byli eksterminowani przez Niemców? ■ Kolosalne badania sądowe, demograficzne, analityczne i porównawcze udo-wodniły nierealność liczby "sześciu milionów". Powtarzanie tej liczby jest nieod- powiedzialnym wyolbrzymieniem. ▬3▬ Czy Simon Wiesenthal stwierdził na piśmie, że "nie było obozów zagłady na ziemi niemieckiej "? ■ Tak. Osławiany "łowca nazistów" stwierdził to w "Stars and Stripes" z 24 stycznia 1993. On również twierdził, że "gazowanie" Żydów miało miejsce... w Polsce. ▬4▬ Jeżeli Dachau znajdowało się w Niemczech i nawet Wiesenthal stwier-dził, że to nie był obóz zagłady, to dlaczego wielu amerykańskich weteranów wojny powiada, że to był obóz zagłady? ■ Po zajęciu Dachau przez Aliantów oprowadzano żołnierzy po obozie i pokazywano im budynek rzekomo będący "komorą gazową". Media informacji powszechnie kontynuują rozpowszechnianie fałszywej pogłoski, że Dachau był obozem "gazowania". ▬5▬ Co zaś o Oświęcimiu? Czy istnieją dowody na to, że tam istniały komory gazowe używane do zabijania ludzi? ■ Nie. W 1948 jedno pomieszczenie zostało "zrekonstruowane" przez czerwo-nych Polaków tak, aby ono wyglądało na "komorę gazową". Zdemaskował to brytyjski historyk David Irving, wyszperawszy dokumenty. Inżynier Fred Leuchter, czołowy ekspert konstrukcji komór gazowych dla skazańców w USA, zbadał po upadku komunizmu wskazywane instalacje i orzekł: twierdzenie jakoby instalacje te były lub mogły być użyte do egzekucji jest "absurdem". Inni eksperci stwierdzili to samo. ▬6▬ Jeżeli Oświęcim nie był "obozem śmierci", to jakie było jego przezna- czenie? ■ Był on centrum internowania stanowiąc część gigantycznego rejonu produkcji paliwa syntetycznego. Więźniowie byli siłą roboczą. ▬7▬ Kto założył pierwsze obozy koncentracyjne? ■ Brytyjczycy podczas Boer War (1899-1902) w Południowej Afryce. Oni sami nazywali je concentration camps. Brytyjczycy trzymali tam kobiety i dzieci Afrykanerów. Około 30.000 zmarło w tym piekle na ziemi, które było okrop-niejsze od niemieckich obozów koncentracyjnych Drugiej Wojny Światowej. ▬8▬ Czym różniły się niemieckie obozy koncentracyjne od amerykańskich obozów "przemieszczenia" ("relocation" camps), w których Japończycy-Amery-kanie byli internowani podczas II. Wojny Światowej? ■ Jedyną istotną róznicą było to, że podstawą internowania osób przez Niem-ców było rzeczywiste lub podejrzane zagrożenie niemieckiego wysiłku wojen-nego, podczas gdy administracja Roosevelta internowała własnych obywateli wyłącznie na podstawie rasy. ▬9▬ Dlaczego rząd niemiecki internował Żydów w obozach? ■ Rząd uważał Żydów za bezpośrednie zagrożenie bezpieczeństwa narodowe-go. (W 1917 Żydzi przeprowadzili w Rosji bolszewicki pucz nazywany rewolucją; w 1918 próbowali go w Niemczech; w 1920 Żyd Trocki wyruszył z Armią Czer-woną na zajęcie Niemiec, powstrzymany przez przedmurze chrześcijaństwa, Polskę, w Cudzie Nad Wisłą; w 1933 Żydzi wypowiedzieli Niemcom wojnę i założyli handlową blokadę w świecie; itd.) Jednak nie tylko Żydzi, lecz Niemcy i wszystkie osoby utożsamiane z ryzykiem bezpieczeństwa były zagrożone internowaniem. ▬10▬ Jakie wrogie kroki podjęło żydostwo światowe przeciwko Niemcom już w 1933 roku? ■ W marcu 1933 międzynarodowe żydostwo wypowiedziało Niemcom wojnę i zaczęło bojkot towarów niemieckich, który w 1939 całkowicie zdławil eksport niemiecki. c.d. poniżej SKOPIUJ - PODAJ DALEJ - OPOWIEDZ ZNAJOMEMU WYBORCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obwarzan NAJWIĘKSZE OSZUSTWO STULECIA IP: *.cvx29-bradley.dialup.earthlink.net 02.06.02, 16:11 ▬11▬ Czy Żydzi całego świata "wypowiedzieli wojnę Niemcom"? ■ Tak. Doniosły o tym gazety w całym świecie, np. 24 marca 1933 roku London Daily Express umieścił tekst wypowiedzenia na pierwszej stronie pod wielkimi literami: "Judea wypowiada wojnę Niemcom". ▬12▬ Było to przed czy po tym jak zaczęły się pogłoski o "obozach śmierci"? ■ Było to na lata przed pojawieniem się radiowej dywersji wiadomościami o "obozach śmierci", które zaczęto rozgłaszać dopiero w 1941-1942. ▬13▬ Któremu narodowi przypada palma pierwszeństwa w masowym zabija-niu cywilów bombardowaniem? ■ Brytyjczykom - 11 maja 1940 roku. ▬14▬ Ile "komór gazowych" znajdowało się w Oświęcimiu? ■ Ani jedna. ▬15▬ Ilu Żydów żyło na terenach zajętych przez Niemców podczas wojny? Mniej niż sześć milionów. ▬16▬ Jeżeli europejscy Żydzi nie zostali zgładzeni przez narodowych socjali- stów, to co stało się z nimi? ■ Setki tysięcy, przypuszczalnie półtora miliona, zmarło z różnych przyczyn. Część emigrowała do Palestyny, Stanów Zjednoczonych i innych krajów. Po wojnie były miliony Żydów w Europie, ale ich masy wywędrowały. ▬17▬ Ilu Żydów uciekło lub zostało ewakuowanych w głąb Związku Sowieckiego? ■ Ponad dwa miliony uciekło lub zostało ewakuowanych przez Sowietów w latach 1941-1942. Ci więc nigdy nie dostali się pod okupację niemiecką. ▬18▬ Ilu Żydów emigrowało z Europy przed wojną, plasując się poza zasięgiem Niemiec? ■ Może z milion (nie włączając tych wchłoniętych przez Sowietów). ▬19▬ Skoro Oświęcim nie był obozem zagłady, to dlaczego jego komendant, Rudolf Höss, zeznal, że był? ■ Dlatego, że brytyjska policja wojskowa torturowała Hössa. Wyjawił to później jeden z "rozpytujących" go oficerów dochodzeniowych. ▬20▬ Czy istnieją dowody na rutynę Amerykanów, Brytyjczyków i Sowietów w wymuszaniu "wyznań" od więźniów torturami na potrzeby procesów pokazo-wych w Norymberdze i gdzie indziej? ■ Tak. Tortury były powszechnie stosowane dla fabrykacji fałszywych "dowo-dów" dla pokazowych procesów norymberskich i innych powojennych niesław-nych procesów "zbrodni wojennych". ▬21▬ Jakie korzyści przyniosi Żydom opowieść o "Holocauście" obecnie? ■ Pomaga ona chronić Żydów jako grupę od krytycyzmu. Jako swego rodzaju świecka religia napędza ona Żydów strachem przed gojami do podporzad-kowania się ich przywódcom, zbierania pieniędzy i uzasadniania "pomocy" dla Izraela i Żydów z Sowietów. ▬22▬ Jakie korzyści przynosi ona Izraelowi? ■ Uzasadnia ona miliardy dolarów na "reparacje" wypłacane po dziś dzień przez Niemcy Izraelowi i wielu indywidualnym "ocaleńcom". Używana ona jest przez syjonistyczno-izraelskie lobby dla dyktowania proizraelskiej polityki zagranicznej USA na Bliskom Wschodzie i wymuszania od amerykańskich podatników płacenia Izraelowi "pomocy" wynoszącej miliardy dolarów rocznie. ▬23▬ Jaki użytek czyni z niej chrześcijańskie duchowieństwo? ■ Ono ślepo i usłużnie kojarzy "Holocaust" z prześladowaniami prawdziwych Żydów ze Starego Testamentu, chociaż dzisiejsi "wybrańcy", nazywający siebie Żydami, wymyslili mit o prześladowaniu, by zbić kasę na gojach i zawładnąć światem. ▬24▬ Jakie korzyści przynosiła ona Żydo-Sowietom? ■ Odwracała uwagę od sowieckiego zagrażania wojną, największego w historii ludobójstwa, okrucieństw wobec opozycji i ujarzmienia narodów przed, podczas i po II. Wojnie Światowej. ▬25▬ Jakie korzyści przynosi ona Wielkiej Brytanii? ■ Te same co przynosiła Sowietom. ▬26▬ Czy istnieje chociażby jeden dowód na to, że Hitler wydal rozkaz ekster- minacji Żydów? ■ Nie. ▬27▬ Jakiego gazu używano w obozach niemieckich w okresie wojny? ■ Gaz wodorocjankowy z cyklonu B, tj. komercyjny środek do dezynfekcji (na bakterie) i dezynsekcji (na robactwo) stosowany w całej Europie. Ten sam, którym wykadzano hale gimnastyczne szkół, sale estradowe i inne schroniska zatłoczone przez uciekinierów niemieckich ze wschodu z końcem wojny. Wojenna generacja Polaków to pamięta. ▬28▬ W jakim celu produkowano cyklon B? ■ Dla tępienia bakterii i rozsadników tyfusu: pcheł i innego robactwa w odzieży i pomieszczeniach przez wykadzenie. ▬29▬ Czy byl to produkt odpowiedni do masowej eksterminacji? ■ Nie. Gdyby narodowi socjaliści chcieli truć ludzi gazem, użyliby wiele efektyw-niejsze, tańsze i poręczniejsze produkty. Mieli ich cały arsenał w magazynach. Cyklon odkadza powoli. Jego procedura jest skomplikowana, wymaga noszenia masek przeciwgazowych i zatrudnienia wyszkolonych i licencjonowanych tech-ników a nie przypadkowo dobranych więźniów. c.d. poniżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obwarzan Re: NAJWIĘKSZE OSZUSTWO STULECIA IP: *.cvx29-bradley.dialup.earthlink.net 02.06.02, 16:12 ▬30▬ Ile czasu potrzeba na przewietrzenie pomieszczeń po odkadzeniu cyklonem B? ■ Normalnie około 20 godzin. ▬31▬ Komendant Oświęcimia Höss "zeznał", że jego ludzie wchodzili do "komór gazowych", żeby usunąć zwłoki w dziesięc minut po śmierci ofiar. Jak można to wytłumaczyć? ■ Tego wytłumaczyć się nie da. Gdyby oni uczynili jak ponoć miał powiedzieć Höss, to spotkałby ich ten sam los co "zagazowanych". ▬32▬ Höss powiedzial w swoim "zeznaniu", że jego ludzie palili papierosy, gdy wyciągali zwłoki z komór gazowych w dziesięc minut po gazowaniu. Czyż cyklon B nie jest wybuchowy? ■ Tak. Wyznanie Hössa jest oczywiście fałszywe. ▬33▬ Jaka dokładnie była procedura, którą narodowi socjaliści rzekomo używali by eksterminować Żydów? ■ W opowiadaniach "świadków" lista metod, którymi rzekomo miano uśmiercić miliony osób, rozciąga się od wrzucania kanistrów przez otwór w suficie, lub wpuszczania gazu rurami do pryszniców po "komory parowe" i "elektryzującą" maszynerię. ▬34▬ Jak można było utrzymać w tajemnicy program eksterminaji przed tymi, którzy byli wyznaczeni na zabicie? ■ Nie można by było utrzymać go w tajemnicy, co także dowodzi, że nie było gazowania. Opowieści o eksterminacji rozpuściła aliancka propaganda radiowa mająca na celu zastraszenie ludności komunikatami o okrucieństwach. ▬35▬ Skoro Żydzi wyznaczeni na egzekucję wiedzieli zawczasu o swoim losie, to dlaczego oni współdzialali z Niemcami bez oporu? ■ Oni nie organizowali ruchu oporu, ponieważ nie wierzyli, by istniał zamiar masowego zgładzenia ich. ▬36▬ Ilu mniejwięcej Żydów zmarło w obozach koncentracyjnych? ■ Z kompetentnych szacowań wynika, że 300.000 do 500.000. ▬37▬ Jak oni zmarli? ■ Glównie od epidemii tyfusu, które siały spustoszenie w niszczonej wojną Europie, jak i od głodu i braku lekarstw podczas ostatnich miesięcy konfliktu, gdy wszystkie drogi i koleje były zbombardowane przez Aliantów. ▬38▬ Co to jest tyfus? Choroba ta pojawia się zwykle tam, gdzie wiele ludzi jest ściesnionych w niesa- nitarnych warunkach. Przenoszą ją wszy gnieżdzące się we włosach i odzieży. ■ Ironiczna wymowę ma fakt, że gdyby Niemcy dowieźli więcej cyklonu B, wię-cej Żydów przetrwałoby obozy. ▬39▬ Jaka jest różnica między sześcioma milionami a 300.000 Żydów zmar-łych podczas II. Wojny Światowej? ■ 5.700.000. ▬40▬ Niektórzy ocaleńcy z "obozów śmierci" powiadają, że widzieli, jak zwłoki wrzucano do dołów i palono. Ile paliwa trzebaby na to żuzyć? ■ O wiele więcej aniżeli było w zasięgu Niemców. Podczas wojny Niemcy cierpieli na brak paliwa. Było ono reglamentowane i każdy musiał się stosować do akcji oszczędzania. Nadmierne zużycie symbolizował "Kohlenklau" ("złodziej węgla") malowany na murach, w gazetach, przypominany w radio i w kinach. Ciężarówki napędzano Holtzgas-em (gazem z drewna). Nowoczesne myśliwce odrzutowe nie mogły startować przeciwko bombowcom, bo zużywały za wiele benzyny. Admirał Doenitz nie wysłał okrętów po uciekinierów z Prus i Pomorza, bo flocie brakowało paliwa. ▬41▬ Czy zwłoki mogą palić się w dołach? ■ Nie. Nie jest możliwym, aby ludzkie zwłoki mogły być całkowicie zdezintegro- wane przez płomienie w dołach, a to głównie z braku dostępu tlenu. ▬42▬ Bezkrytyczni historycy holocaustu twierdzą, że narodowi socjaliści mogli kremować zwłoki w dziesięciu minutach. Ile czasu wymaga spalenie jednych zwłok wedlug ekspertów obsługi krematoriów? ■ Około półtora godziny, lecz większe kości wymagają dodatkowego procesu. ▬43▬ Dlaczego niemieckie obozy koncentracyjne miały piece krematoryjne? Aby zadysponować zwłokami zmarłych więźniów w sposób efektywny i sanitarny. ▬44▬ Przypuść, że wszystkie krematoria we wszystkich obozach na terenach niemieckich pracowały ze stuprocentową wydajnością przez cały okres ich istnienia podczas wojny, to ile zwłok mogłyby one skremować ? ■ Około 430.600. ▬45▬ Czy piec krematoryjny może funkcjonować przez 100 procent czasu? ■ Nie. Przeważnie poniżej pięćdziesięciu procent na dobę (krócej niż 12 godzin na dzień). Przy intensywnym użyciu piece krematoryjne muszą być czyszczone dokładnie i regularnie. ▬46▬ Ile popiołu zostaje po skremowanych zwłokach? ■ Po zmieleniu kości mniejwięcej pełne pudełko do butów. ▬47▬ Jeśli narodowi socjaliści skremowali sześć milionów ludzi, to co stało się z popiołami? ■ Otóż to wciąż pozostaje do "wyjaśnienia". Sześć milionów zwłok pozostawi-loby wiele ton popiołu, lecz nie ma śladu nawet po małych wysypiskach. ▬48▬ Czy alianckie, wojenne, lotnicze zdjęcia zwiadowcze Oświęcimia (zro-bione podczas okresu rzekomo maksymalnego działania "komór gazowych" i krematoriów) wykazują dowody eksterminacji? ■ Nie, wręcz przeciwnie, zdjęcia nie pokazują nawet kurzawki, a co dopiero wielkich dymów, które - wedlug teoretyków "Holocaustu" - miały ciągle unosić się nad obozem. Nie ma też na tych zdjęciach "otwartych dołów", gdzie by palo- no zwłoki. ▬49▬ Jakie było główne postanowienie niemieckiego "Prawa Norymberskiego" z 1935 roku? ■ Zabraniało ono małżeństw i seksualnego obcowania Niemców z Żydami, prawo podobne do obecnego prawa w Izraelu. ▬50▬ Czy zaistnial precedens Prawa Norymberskiego w Stanach Zjednoczo-nych? Lata przed Trzecią Rzeszą Hitlera większość stanów USA zabraniała mał-żeństw między osobami o różnych rasach. c.d.poniżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obwarzan Re: NAJWIĘKSZE OSZUSTWO STULECIA IP: *.cvx29-bradley.dialup.earthlink.net 02.06.02, 16:14 c.d. 66 pytań i odpowiedzi ▬51▬ O czym raportował Międzynarodowy Czerwony Krzyż w kwestii "Holocaustu"? ■ W oficjalnym raporcie z wizyty delegacji MCK w Oświęcimiu we wrześniu 1944 czytamy, że internowanym dostarczano paczki i że pogłosek o komorach gazowych nie potwierdzono. ▬52▬ Jaka była rola Watykanu podczas gdy sześć milionów Żydów rzekomo eksterminowano? ■ Gdyby istniał plan eksterminacji, Watykan z pewnością byłby w stanie dowie- dzieć się o tym. Ale że takiego planu nie bylo, Watykan nie mógł wypowiadać się przeciwko temu, czego nie było. ▬53▬ Jaki dowód istnieje na to, ze Hitler wiedział o będacym w realizacji PROGRAMIE eksterminacji? ■ Żaden. ▬54▬ Czy Syjoniści kolaborowali z Nazistami? ■ Już w 1933 roku rząd Hitlera podpisał umowę z Syjonistami zezwalającą Żydom na emigrację z Niemiec do Palestyny i zabranie z soba wielkich sum kapitału. ▬55▬ Jak zmarła Anna Frank? ■ Przetrwawszy internowanie w Oświęcimiu, zaraziła się tyfusem w Bergen-Belsen na kilka tygodni przed końcem wojny. Ona nie była zagazowana. ▬56▬ Czy pamiętnik Anny Frank jest prawdziwy? ■ Nie. Dowody skompilowane przez filologa francuskiego, dra Roberta Faurissona, wykazały, że jest to literackie fałszerstwo. [Stąd wziął się dowcip, że zostały one napisane długopisem.] ▬57▬ Co można stwierdzić o znanych fotografiach i zdjęciach filmowych wyko- nanych w wyzwolonych niemieckich obozach ukazujących sterty wychudzonych zwłok? Czy są one sfalszowane? ■ Fotografie można sfałszować, ale o wiele łatwiej dodać do nich zwodnicze podpisy i komentarze do odpowiednio zestawionych zdjęć lub sklejonych kawałków filmu. [ Za „żydokomuny" Polacy potrafili łatwo oprzeć się propagandzie, np. nazy- wając stalinowskie gazetki ścienne: "pic i fotomontaż", natomiast politructwo "holocaustowe" jest oparte na doświadczeniach i naukach armii psychologów, socjologów i speców od psychotechnicznych sposobów oddziaływania na masy społeczeństw. ] Sterty wychudzonych zwłok nie dowodzą, że ci ludzie zostali "zagazowani" lub umyślnie wygłodzeni. Byli oni tragicznymi ofiarami szerzących się epidemii lub wygłodzenia spowodowanych brakiem dowozu żywności i lekarstw do obozów z końcem wojny. ▬58▬ Kto wynalazł nazwę: "genocide" ? ■ Raphael Lemkin, Żyd w Polsce, w książce wydanej w 1944 roku. ▬59▬ Czy takie filmy jak "Schindler's List" lub "Winds of War" są dokumentami? ■ Nie. Takie filmy są udramatyzowaną fikcją luźno i dowolnie związaną z histo- rią. Niestety, zbyt wiele ludzi daje się pasywnie i bezkrytycznie unieść rozrywko-wej części przeżycia w ciemnicy kinowej, popadając w „limbo” i biorąc spreparo-waną iluzję za lustrzane odbicie historii. [ Podczas okupacji niemieckiej warsza-wianie ukuli hasło: "Tylko świnie siedzą w kinie". ] ▬60▬ Ile książek zaprzeczyło niektórym aspektom standardowego mitu "holo- caustowego"? ■ Tuziny. Liczba ich rośnie. [W roku 1996.] ▬61▬ Co stało się, gdy Institute for Historical Review zaoferowal $50.000 temu kto udowodni, że Żydzi byli gazowani w Oświęcimiu? ■ Nikt nie przedstawił żadnego dowodu na tą ofertę, lecz były oświęcimski inter- nowany Mel Mermelstein wytoczył proces przeciwko Instytutowi z roszczeniem o 17 milionów dolarów. Żyd ten utrzymywał, iż oferta nagrody sprowadziła nań bezsenność, na czym ucierpiały jego geszefta i stanowiła ona "obelżywe za- przeczenie bezspornego faktu" [ "injurious denial of established fact" ]. ▬62▬ A co o nazywaniu antysemitami i neonazistami tych, co ośmielają się powątpiewać w "holocaustowe" opowieści? ■ Nie istnieje merytoryczna współzależność między zaprzeczaniem "holocau- stowych" opowieści a "antysemityzmem" czy "neonazizmem". Szkalowania uży-wa się, gdy trzeba odwrócić uwagę od faktów i rzetelnych argumentów. (Najlep-sza obrona to atak.) Naukowcy, badacze, którzy zaprzeczają opowieściom "ho- locaustowym" są ludźmi wszelakich przekonań, o różnym etniczno-religijnym pochodzeniu, włącznie z żydowskim. Nb.: coraz więcej akademików żydowskich przyznaje o t w a r c i e, że nie ma dowodów na "holocaustowe" opowiesci. ▬63▬ Co stało się z historykami "rewizjonistycznymi", którzy poddali w wątpli- wość "holocaustowe" opowieści? ■ Poddano ich kampanii oszczerstw i pomówień, pozbawiono emerytur, znisz-czono ich dobytek lub pobito. ▬64▬ Czy Institute for Historical Review ucierpiał z powodu aktów zemsty za jego usiłowania utrzymania prawa wolności słowa i wolności nauki? ■ Instytut zostal zbombardowany trzy razy. Raz zostal całkowicie zniszczony przez kryminalne podpalenie. Wielokrotnie grożono pracownikom przez telefon zabójstwem. W mediach stosunek do Instytutu jest generalnie wrogi. ▬65▬ Dlaczego jest tak mało wzmianek w mediach o rewizjonistycznych badaniach historycznych? ■ Ze względów politycznych Establishment nie chce dopuścic do dogłębnej dys- kusji o faktach dotyczących "holocaustowych" opowieści. ▬66▬ Gdzie można dowiedzieć się więcej o "drugiej stronie" opowieści o "Holocauście" i o faktach dotyczących innych aspektów II. Wojny Światowej? ■ Institute for Historical Review, P. O. Box 2739, Newport Beach, CA 92659, USA kolportuje różne książki, broszury, kasety audio i video na ważne tematy historyczne. Zamów katalog, który w roku 1996 kosztował tam $3. Tłumaczenie z angielskiego: Zbigniew Przemuski SKOPIUJ - PODAJ DALEJ - OPOWIEDZ ZNAJOMEMU WYBORCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMq Re: Wstyd czytajac antysemickie hasla na forum IP: *.bn.krakow.pl 02.06.02, 21:46 ty sie polak nie podpisuj z_y_d_z_i_e jaki problem odkurzyc osrodek wczasowy i napalic na zime Toba przypo0mnij sobie te czasu 50 lat wstecz wiec nie szum nie szum real POLAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Wstyd czytajac antysemickie hasla na forum IP: 195.64.16.* 04.06.02, 11:19 Ty jestes tylko w real shit, ale nigdy nie Polakiem. Wstyd dla wszystkich Polakow, ktorzy maja poziom. Nie masz nic innego w twoim prostackim lbie, tylko sie caly dzien Zydami zajmujesz. Wez sie do roboty, ty dno ludzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Wstyd czytajac antysemickie hasla na forum 04.06.02, 11:33 Gość portalu: Polak napisał(a): > Ty jestes tylko w real shit, ale nigdy nie Polakiem. > Wstyd dla wszystkich Polakow, ktorzy maja poziom. > Nie masz nic innego w twoim prostackim lbie, tylko sie caly dzien Zydami > zajmujesz. Wez sie do roboty, ty dno ludzkie. "Wez sie do roboty, ty dno ludzkie" - jakoś pasuje mi to do pewnego wzorca. A Ty niby jesteś Polakiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś