Dodaj do ulubionych

Krotka refleksja

01.03.05, 02:04
Nie bylo mnie tu pare dni,ale jak sie czyta wiele wpisow to na prawde wlosy
deba staja jaki poziom reprezentuja ludzie piszacy na tym forum. Nie ma sensu
wymieniac nickow bo i tak kazdy zna sposob przekazywania mysli poszczegolnych
osob,ale ludzie,ktorzy sie uwazaja za cywilizowanych i wyksztalconych tutaj
nie maja czego szukac. Wyzwiska,grozby,ublizania,brak tolerancji dla
kogokolwiek przybraly juz takie rozmiary,ze wielu z nas ma dosyc.
Jak sie wejdzie na FA to tez nic tylko afery i chec dokopania drugiemu
przyswieca w prawie kazdym wpisie. Musicie sobie zdawac sprawe,ze chociaz my
wszyscy znamy sie tylko wirtualnie,ale za kazdym komputerem siedzi osoba z
krwi i kosci,ktora ma taka czy inna wrazliwosc. Wielu z Was ma chyba jakies
niezaspokojone kompleksy z przedszkola,gdyz typ ublizen,grozb i wyzwisk jest
wlasnie na tym poziomie.Szczegolnymi,perfidnymi wulgaryzmami obsypywane sa
kobiety na tym forum,ktorym paru piszacych tu bohaterow nadaje przymiotniki
iscie burdelowe. Koncze bo nie mam ochoty na dlugie wywody,ale w stosunku do
ubieglego roku,gdzie bylo duzo wiecej osob i tematow do poruszania, to forum i
poziom rozmow stacza sie do rynsztoku, a tam juz niewiele ciekawych ludzi
pozostanie.
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus ktokolwiek spadnie do rynsztoka spotka tam ciebie 01.03.05, 02:11
      co do tego nie mozna miec watpliwosci.jestes jego czescia.rynsztoka.
    • abe_ltd Re: Krotka refleksja 01.03.05, 02:14
      Masz racje, rachelko. To forum jest odpychajace.
      • i-love-2-ski Re: Krotka refleksja 01.03.05, 02:24
        abe_ltd napisała:

> Masz racje, rachelko. To forum jest odpychajace.

No niestety jak widac niektorzy mysla,ze maja odgorne prawo do wyzywania kazdej
        kobiety burdelowymi przmiotnikami,gdyz administracja im na takie chamstwo
        pozwala. Wiesz abe,jak poczytalam pare wpisow na tym forum to kazdy,kto uwaza
        sie za inteligentnego powinien stad pojsc. Sa inne sposoby na komunikowanie sie
        z bliznimi nie bedac obrazanym za to co sie mysli i co sie chce drugiemu
        przekazac. To jest w koncu XXI wiek i palenie czarownic sie juz zakonczylo jakis
        czas temu,nawet w Polsce. ja mam odruchy wymiotne jak czytam te wpisy,poprostu
        nigdy w zyciu nie wyrastalam w takim towarzystwe,ktore tak traktuje ludzi, a jak
        wiadomo kazdy z nas jest inny i inaczej mysli. Spadam juz bo szkoda czasu na
        poprawe czegos co jest samo w sobie niereformowalne. Poczytaj sobie co robia na
        FA z niektorymi,ktorzy mieli zalamanie zyciowe i drugiemu sie z tego
        wyspowiadali. teraz kazdy kto moze im wirtualnie dokopuje na oczach swiata. Cos
        ochydnego,do czego ludzie piszacy niby animowo moga dojsc. Nas cos wiecej musi
        laczyc niz jezyk, a wlasnie tego spora czesc nas,mieszkajaca poza granicami
        kraju, tutaj oczekiwala,ale to czym nas tu poczestowano przekracza moje zakusy
        kulinarne.
        • abe_ltd Re: Krotka refleksja 01.03.05, 02:31
          Nawet nie chce wchodzic na FA w zwiazku z tym co opisalas, bo nie chce sobie
          niszczyc humoru (a mialam dosyc dobry z samego rana).
          Ja tez juz przeszlam przez kryzys jakie to forum wywoluje w postaci zachwiania
          dumy z mojej polskosci. Ale musialam sobie przypomniec, ze to tylko forum, no a
          ta polskosc to wciaz u mnie w sercu, i innym od niej wara. Troche sie lepiej
          teraz czuje.
          • i-love-2-ski Re: Krotka refleksja 01.03.05, 02:38
            abe_ltd napisała:

> Nawet nie chce wchodzic na FA w zwiazku z tym co opisalas, bo nie chce sobie
            > niszczyc humoru (a mialam dosyc dobry z samego rana).
            > Ja tez juz przeszlam przez kryzys jakie to forum wywoluje w postaci zachwiania
            > dumy z mojej polskosci. Ale musialam sobie przypomniec, ze to tylko forum, no a
            >
            > ta polskosc to wciaz u mnie w sercu, i innym od niej wara. Troche sie lepiej
            > teraz czuje.

To i nie wchodz abe,bo powiem Ci ,ze jak kobiecie umrze dziecko a ktos chce jej
            potem dokopac przed swiatem i w dodatku robi to druga kobieta,to jak wiesz nic
            przyjemnego. To naprawde przykre do jakiej podlosci moze dojsc druga
            strona,tylko po to aby sobie ulzyc w jakiejs chorej,prywatnej frustracji. Na tym
            watku tez masz przyklad mezczyzny,ktory wyzywa sie na kazdym,kto nie przechodzi
            "jego" dosc sliskiej, moralnej poprzeczki. Jak mowie,abysmy mogli sobie
            porozmawiac to musi nas cos wiecej laczyc niz jezyk, a tak niestety nie
            jest,albo tez po jakims czasie z ludzi wychodza jakies personalne frustracje i
            przy najmniejszej okazji chca miec male zadowolonie na 5 minut.
          • i-love-2-ski Re: Krotka refleksja 01.03.05, 02:46
            abe_ltd napisała:

> Nawet nie chce wchodzic na FA w zwiazku z tym co opisalas, bo nie chce sobie
            > niszczyc humoru (a mialam dosyc dobry z samego rana).
            > Ja tez juz przeszlam przez kryzys jakie to forum wywoluje w postaci zachwiania
            > dumy z mojej polskosci. Ale musialam sobie przypomniec, ze to tylko forum, no a
            >
            > ta polskosc to wciaz u mnie w sercu, i innym od niej wara. Troche sie lepiej
            > teraz czuje.

zobacz abe to juz tak na dobranoc jak maly czlowiek sam bawi sie w
            sedziego,oskarzyciela i kata w stosunku do ciebie, mnie i innych, a mnie sie
            zdawalo,ze mamy regulamin dla wszystkich taki sam . Mnie wyzwal od kurew a
            ciebie od innych,tylko dlatego,ze smialas:

abe sama skazala sie na moje bluzgi.wymieniajac pozdrowienia i zarciki z guciem
            piszacym o abazurach z ludzi albo o wrzucaniu
            ludzi do kominka(jako ze jestes taki religijny to z papieza i wiary
            chrzescijanskiej tez gucio drwi),bedac chora antysemitka sama
            wyjela sie spod wszelkich praw.

Powiedz abe,czy to normalne? Co za bezczelnosc,chamstwo,tupet i prymityw. Adminy
            spia jak zwykle jak nasz pan marcus bog,chodzi i pluje na kogokolwiek kto
            podpadl jego plugawej moralnosci. Co za wulgarny smiec.
            • abe_ltd Re: Krotka refleksja 01.03.05, 03:05
              Nie przejmuj sie ta popluczyna. Nie warto. Niedowartosciowany gowniarz, i to
              bez polotu. Najlepiej tak jak ja, nie otwieraj jego postow, albo wygas sobie
              jego nicka. Nic nie stracisz.
              Ja sie przez jakis czas bulwersowalam jego oczywistymi manipulacjami jak np
              naciaganie na mnie cudzych pogladow przez asocjacje jak w przypadku Gucia, ale
              wkoncu jest to tak oczywiste, ze bez wyjasniania wszyscy to doskonale widza.
              Zreszta nikt przy zdrowych nie bedzie przekladal na mnie pogladow Gucia tak jak
              nie nie przeklada na krasulowe zero pogladow Jewhatera, z ktorym przeciez on
              tak chetnie sie socjalizuje (ba nawet wodeczke wirtualnie sobie razem
              popijaja). To jest po prostu gowniarz, gdzies na pierwszym roku studiow, woda
              sodowa do glowy uderza, kobiety jeszcze nie zaznal, no i na viagre ojciec nie
              dali. Olewac i juz.
              Pzdrw
              ABE
        • arap1 Re: Krotka refleksja 01.03.05, 15:53
          PGLADZ SOBIE PO.....KOBITO ...ITELEGENTKA TO NIE JESTES COSIK CI
          BRAKUJE...????????
    • ghotir Re: Krotka refleksja 01.03.05, 03:14
      przestancie pieprzyc. jest tu wielu meskich forumowiczow ktorzy traktuja Was tak
      samo jak siebie nawzajem. Rozmawiacie o kilku zgnilych jablkach ale rozciagacie
      to na cala meska czesc forum. walczcie z tymi idiotami (ja sie wlacze i sadze ze
      nie bede wyjatkiem), ale - prosze - nie przez skargi. wierzcie mi, skargi kobiet
      dzialaja na mezczyzn troche tak jak czerwone plachty na byki.
      • abe_ltd Ghotir, splywaj do gorow i nie zawracaj glowy, ok? 01.03.05, 03:21
        • ghotir Re: Ghotir, splywaj do gorow i nie zawracaj glowy 01.03.05, 03:27
          splyne chetnie, lubie gory. Probowalem pomoc ale to nie oznacza ze moja pomoc
          musi byc przyjeta.
          zycze Wam skutecznosci na forum. Pozdrowienia
          • abe_ltd To byl zart! 01.03.05, 03:32
            Mnie juz rozzalenie na tym forum dawno przeszlo. Rachelka ma dzis zly dzien,
            wiec staram sie podsunac shoulder to cry on. Nazekac nie ma na co, bo niewarto.
            To tyle chcialam tutaj przekazac.
            A ten zartik do Ciebie to tylko taste of your own medicine. Nie ma co sie
            denerwowac. Ty jestes pozadny facet, nikt to nie mysli o mieszaniu Cie z paroma
            odpadami. Smile and have a good day. I am doing both as we speak.
            • abe_ltd Ojej, co sie stalo z moja ortografia?!?!?! 01.03.05, 03:46
              nazekac >>>> powinno byc narzekac
              pozadny >>>>> powinno byc porzadny
              zartik >>>>>> powinno byc zarcik

Chyba czas na sjeste ;o/
            • ghotir Re: To byl zart! 01.03.05, 03:58
              tak tez to przyjalem; nie osmielilbym sie zrobic niczego innego bo moja zona by
              mnie wyklela (to tez zart).
              Powaznie, masz we mnie przyjaciela w sprawie mesko damskich stosunkow na forum;
              zdaje sie ze juz to wiesz. Nie masz we mnie piersi do wyplakiwania sie; moja
              wnuczka okupuje te sfere i nawet tutaj czasami trace cierpliwosc. zamiast
              narzekan (ta czerwona plachta) przerzuc sie na atak. Pomoge Ci (a raczej moja
              zona przeze mnie, ja jestem cienki w tych sprawach). Usmiechy?
              • abe_ltd Usmiechy :))))) n.t 01.03.05, 04:04
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka