mamlas.1 07.03.05, 19:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pablo63 CO ZA SKUR.....O 07.03.05, 19:31 CO kur.. ma znaczyć nie dają a chcą brać?!!!!!!!!???????? Pogonić ich chcą mieszkać w EUropie to niech stosują się do [prawa EUropejskiego Pzdr pablo Odpowiedz Link Zgłoś
gracz01 W ten właśnie sposób muzułmanie zaczynają wpływać 10.03.05, 16:40 ...na holenderskie prawodastwo! Zaczyna sie od niewinnych rzeczy, a kończy na legalizacji kary śmierci za odstępstwo od wiary, co próbują wprowadzić muzułmanie w Kanadzie... -=BIO HAZARD=- Odpowiedz Link Zgłoś
b-52 ROZUMIEM,KOLEGA JUZ PO PRZESZCZEPIE 07.03.05, 19:33 Widac koledze przeszczepoli mozg ! Niestety kolege oszukali! To malpi ! Jak nie zwroca kasy,trzeba bedzie koledze kupic nowa glowe ! Odpowiedz Link Zgłoś
mamlas.1 Re: ROZUMIEM,KOLEGA JUZ PO PRZESZCZEPIE 07.03.05, 19:37 Jak ci mahmuty za*ebią rodzinę w metrze też bedziesz taki dowcipny? Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: ROZUMIEM,KOLEGA JUZ PO PRZESZCZEPIE 07.03.05, 20:11 A jaki masz Ty mozg, B-52. Pewnie troche obolaly od trykania glowa w dywanik. A jesli chodzi o nowe glowy, to zdajsie jestescie w tym calkiem sprawni. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Czy muzułmanie w Holandii będą dłużej czekać 07.03.05, 19:43 Bardzo dobry pomysł. Stara rzymska zasada - do ut des, daję, aby wziąć. A muzułmańskie wykładnie są rzeczywiście bardzo sprytne, podobnie zresztą jak samo ich postępowanie w krajach, do których emigrują - przeciw ich opiece zdrowotnej, szkolnictwie, zasiłkom itp. nie protestują, ale wykonywanie jakichkolwiek obowiązków obywatelskich - skąd, przecież to prześladowanie ze względów religijnych. Szkoda, że dopiero teraz państwo zaczyna myśleć nie tylko o ich prawach, ale i powinnościach. Odpowiedz Link Zgłoś
b-52 CO PRAWDZIWEGO POLAKA OBCHODZA PROBLEMY HOLANDII 07.03.05, 20:05 My Polacy do muzulmanow nic nie mamy. Zyja posrod nas od wiekow i jeszcze nigdy nam nie zaszkodzili,wrecz przeciwnie niejeden raz pomogli. Istnieje natomiast inna mniejszosc,ciagle nam szkodzaca. Ta mniejszosc ma interes w dyskredytowaniu muzulmanow i Polakow ! Ta mniejszosc sama sie deskrydetuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
mamlas.1 [...] 07.03.05, 20:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
b-52 Re: CO PRAWDZIWEGO POLAKA OBCHODZA PROBLEMY HOLAN 07.03.05, 20:50 Polsce zamachy nie groza.Dlatego powinienes sie wyluzowac ! Ciekawe,gdzie ty tych muzulmanow na ulicy spotykasz ? Teraz osobista uwaga,w zadnym wzgledzie szpila czy aluzja. Po prostu rada przyjaciela. Jestes naladowany nienawiscia. Musisz pamietac,ze nienawisc zzera czlowieka od srodka ! Odbije sie na twojej psychice. Zmien to na na urgamentowana krytyke,nie daj sie kierowac nienawiscia ! Odpowiedz Link Zgłoś
mamlas.1 TAK. NIENAWIDZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.03.05, 01:13 W Ameryce też myśleli że im zamachy nie grożą. Do czasu. A dokładnie pewnego 11 września. Tak,nienawidze. Nienawidze tych zwyrodnialców. Nienawidze ich pełną gębą,bo co włączam wiadomości słyszę,że znów kogoś bestialsko zamordowali. Ale najbardziej nienawidzę ich wtedy,gdy widzę moją rodzinę. I wyobrażam sobie co taki sku*wiel może jej zrobić czy to tutaj,na miejscu,czy gdzies na wakacjach. A żeby ich nuklearna pożoga pochłonęła - tego życzę wszystkim je*anym mahmutom świata. Odpowiedz Link Zgłoś
lepanto Czy my ,Polacy do muzulmanow nic nie mamy??? 07.03.05, 21:06 Nic nie mamy? Dobra umówmy się że nic nie mamy. Tutejsi muzułamnie to potomkowie jeńców wojennych. Osiadli i się zaasymilowali. Ci z Kruszynian to nawet choinke na Święta ubierali. Ale są też nowe zastępy islamistów. To osiedli tutaj przez ożenek. Super rzadko kobiety są wśród nich. Do tego dochodza konwertyci i konwertytki. A tych jest o niebo więcej.Szczególnie kobiet. To może takie pytanie - gdzie są potomkowie tych mas ludzkich które Turcy i Tatarzy w jasyr brali ?? Całe stulecia napadali,grabili i uprowadzali tłumy ludzi z całej Europy. Gdzie się podziali ci chrześcijanie? Bo muzułamnie są -żyją na Podlasiu,więcej ich na Litwie i Białorusi. Drogi bombowcu B-52 . Mógłbyś sie nauczyć nieco po polsku. Gdzie to jest ta mniejszość ,ciągle nam (komu własciwie, bo my to my ,a wy to jakis nowotwór tutaj) szkodząca, a mająca interes w dyskredytowaniu muzułmanów i Polaków? Czy (przepraszam za słowo) matołku rozumiesz co w jezyku polskim znaczy - dyskredytować ?? I czy matołku nie należałoby (jak się po polsku pisze tak szmatławo jak ty) ,zachować nieco pokory? Pokory wobec naszej kultury i naszej cywilizacji ,której muzułmanie moga tylko pupę polizać? Z której tak naprawdę nic nie rozumieją , bo są zwyczajnie zbyt ograniczeni przez religię?? I dobra rada ,nie od przyjaciela -- Jestes naladowany muzułmańską nienawiścią. Musisz pamiętać , ze nienawisc zżera czlowieka od srodka ! Odbiło sie to już na twej psychice. Dobry lekarz byłby pożądany. Nie dodam byś się nie kierował nienawiscią. Bo czymże sa twe posty?? Odpowiedz Link Zgłoś
b-52 Re: Czy my ,Polacy do muzulmanow nic nie mamy??? 07.03.05, 21:34 Mocny jest twoj post.Mam tylko mala prosbe, jesli sie do mnie zwracasz,opusc prosze te zdrobnienia. Mniejszosc muzulmanska w Polsce zawsze zachowywala sie solidarnie w stosunku do Rzeczypospolitej . Natomiast jesli chodzi o was,zawsze chcieliscie i chcecie nam zaszkodzic ! Powiem delikatnie,Hiszpanie was wyrzucili, my prosimy zebyscie wyjechali raz na zawsze. Tak jak Francuzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Masz na mysli Tatarów? 07.03.05, 21:15 Jest ich w Polsce ok.3000 i mają dwa malutkie, stare meczety.Są od wieków zasymilowani, noszą polskie nazwiska, a islam traktują raczej jak tradycję, a nie religię. Polskie Tatarki często nie noszą nawet chust! Co do Arabów, też nic do nich nie mam ale w ...Arabii. Jakby zaczęli się tu tysiącami osiedlać to byś zobaczył jak ich lubisz... Odpowiedz Link Zgłoś
zed123 Jednego nie rozumiem, niech mi ktoś wyjaśni... 07.03.05, 20:13 Jeśli udajesz się do W. Brytanii, to jeździsz lewą stroną jezdni. Jeśli idzisz do kościoła, to nie ubierasz się w miniówę. Jeśli idziesz do meczetu to zdejmujesz buty. To chyba dość normalne, że szanujesz zasady panujące w danym kraju. A jeśli Ci się to niepodoba, to wypie..sz! To chyba logiczne. Mam rację? Odpowiedz Link Zgłoś
b-52 Re: Jednego nie rozumiem, niech mi ktoś wyjaśni.. 07.03.05, 20:29 Masz calkowita racje ! Wytlumacz to tym,co Warszawe z Tel-Aviem myla. Polacy sa lubiani wsrod Arabow,w przeciwienstwie do naszej "kuli u nogi". Odpowiedz Link Zgłoś
olaboga_00 Hehehe mały islamski spryciarz, proszę proszę 07.03.05, 21:53 Artykuł i posty o kozojebcach z Holandii, a tu nasz mały achmedzik sprytnie przemyca swoją propagandę o Żydkach! otóż muzułmański siurku nie przekręcaj kota ogonem, na razie islamogłąby w Polsce nie mają nic do gadania i nie są żadnym problemem. jak zaczną podnosić swoje rasistowskie mordki, to im sie szybko wyprostuje poglądy. a co do żydów to sprawdź w lodówce, może tam jaki z mossadu siedzi. A widziałeś ty kiedy żyda na oczy? czy tylko w tv? Odpowiedz Link Zgłoś
homophob_and_racist przeszczepiac mahmutom 08.03.05, 04:59 ale mozgi ! prymitywy zafajdane ! Sami zreszta rodza sie z dwoma lewymi rekami. Odpowiedz Link Zgłoś
beth7 Re: przeszczepiac mahmutom 08.03.05, 08:04 Ja tu czegoś nie rozumiem. Jak to jest, że muzułmańskich organów nie wolno przeszczepiać niemuzułmanowi, ale organ niemuzułmański muzułmanowi jak najbardziej? Może ktoś mi wytłumaczy tę logikę? Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Co za młotek... 08.03.05, 08:42 Właśnie, c o za młotek z naszego B-52... Nie przeczytał, o co chodzi w artykule, zauważył tylko, że ktoś coś o muzułmanach mówi - więc na wszelki wypadek musi przywalić Żydom. A spadaj na bambus, zafajdany rasisto!!! Czy "52" w twoim nicku to twój iloraz inteligencji? Co twoje antysemickie wypociny mają do tematu artykułu i problemu przeszczepów? A prawo, które próbuje się w Holandii wprowadzić, jest absolutnie słuszne. Jeśli nie zgadzam się na dawanie narządów do przeszczepu - to z prostej uczciwości nie powinienem także zgadzać się na przyjmowanie narządów, kiedy mnie będzie potrzebny przeszczep. Niezależnie od tego (!!!) z jakiego powodu nie chcę oddawać i jakie mam motywacje. Odpowiedz Link Zgłoś
rflis Lista 08.03.05, 19:23 Super jest ta list. Tylko kopiować. Jak ktoś nie dba o siebie paląć papierosy, zmiejsza też swoje szanse na dłuższe życie.Palacz średnio zyje 8 lat krócej od niepalacza. Dlaczego Ci co dbają o siebie nie mają być preferowani i dlaczego wszczepiając komuś palącemu nerkę skazujemy ją (nerkę) mimo wszystko na 8 lat krótszego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek zato sami biora organy zydoskie 10.03.05, 16:48 www.internationalwallofprayer.org/A-217-Palestinian-Girl-Receives-Kidney-of-Bombing-Victim.html Odpowiedz Link Zgłoś