i-love-2-ski 13.03.05, 21:17 no prosze juz trzeci rok z rzedu mamy tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle sniegu. przyjezdzac tu na narty:))) nydailynews.com/front/story/289567p-247774c.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-ski Re: wolałbym na rowerze 13.03.05, 21:32 za circa 3 tygodnie,juz stoi naoliwiony. zapraszam pelno gorek,dobry wycisk na wszystkie miesnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: wolałbym na rowerze 13.03.05, 21:37 aaki napisała: > gdzie te górki? wszedzie. w koncu NY state to tereny polodowcowe, a wiec same gorki,jeziora,skaly,przepascie wawazy,winnice i obledne wodospady. gor tu pelno a szlakow rowerowych wiecej niz narciarskich,byle tylko miec dobre miesnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: wolałbym na rowerze 13.03.05, 21:40 jak przetransportuję mój rower? za dużo zachodu:-(((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: wolałbym na rowerze 13.03.05, 21:45 aaki napisała: > jak przetransportuję mój rower? za dużo zachodu:-(((((((((((((((((( tu mozesz pozyczyc. juz nie przesadzaj aaki:))) dla chcacego nic trudnego. Odpowiedz Link Zgłoś
qwasyx co tam rower ... 13.03.05, 21:52 www.ingnycmarathon.org/ to jest wyzwanie Pzdr PS Tu sniegu juz ani na lekarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: co tam rower ... 13.03.05, 21:54 qwasyx napisał: > www.ingnycmarathon.org/ > to jest wyzwanie > > Pzdr > > PS > Tu sniegu juz ani na lekarstwo oj nie dla mnie:)) ja nie lubie takich spektakularnych imprez,wole sama biegac przez las:)) u nas rowniez snieg powoli znika,czas na parodniowa chandre:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwasyx takie imprezy to tylo od swieta :-)) 13.03.05, 22:43 pewno ze lasek lepszy ale jak inaczej przebiec sie ulicami ny Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: takie imprezy to tylo od swieta :-)) 13.03.05, 22:44 qwasyx napisał: > pewno ze lasek lepszy > ale jak inaczej przebiec sie ulicami ny ulicami ny zawsze sie biegnie aby dopedzic metro,aby nie zostac zabitym przez samochody,aby uciec zlodziejowi etc. tam kazdy biega:))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwasyx tam kazdy biega:))) 13.03.05, 22:47 dawno sie tak na FS nie usmialem DZIEKI :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: tam kazdy biega:))) 13.03.05, 22:52 qwasyx napisał: > dawno sie tak na FS nie usmialem > DZIEKI :-)) to nie smiech to samo zycie,dlatego mamy taka dobra kondycje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwasyx dobra kondycja :))) 13.03.05, 23:11 no wlasnie to z ta kondycja to jakos nie tak u mnie bo po watkach skakac nie nadazam Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: dobra kondycja :))) 13.03.05, 23:13 qwasyx napisał: > no wlasnie to z ta kondycja to jakos nie tak u mnie bo po watkach skakac nie na > dazam no to czas ruszyc na prawdziwy szlak zanim zmierzch mnie dopadnie. drogi juz czyste a wiec nie ma wymowki,aby nie biegac:))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
qwasyx na mnie tez juz czas 13.03.05, 23:29 ale w objecia morfeusza pogodnego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: NY = snieg 13.03.05, 21:53 już pożyczałem w SF.ale nie zauważyłem że coś tam maleńkimi literkami na dole na kuponie promocyjnym pisze i promocja "przeszła bokiem" jak sie okazało przy oddawaniu- hehe Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: NY = snieg 13.03.05, 21:55 aaki napisała: > już pożyczałem w SF.ale nie zauważyłem że coś tam maleńkimi literkami na dole > na kuponie promocyjnym pisze i promocja "przeszła bokiem" jak sie okazało przy > oddawaniu- hehe a to siem zdarza w naszej demokratycznej hameryce. najwazniejsze informacje sa napisane malymi literami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki wiadomo: go west young man !!!!!! 13.03.05, 21:58 póki masz dobre oczy bo wtedy małe literki zobaczysz :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: wiadomo: go west young man !!!!!! 13.03.05, 22:00 aaki napisała: > póki masz dobre oczy bo wtedy małe literki zobaczysz :-)))))))))))) co ty aaki wczorajszy jestes. jesli chcesz miec dobre oczy to poprostu robisz sobie corrective surgery:))) to w koncu hameryka i XXI wiek,jakby tobie nasz crappus powiedzial. u nas wszystko sztuczne,nawet wzrok co male literki czyta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki nie!!!! nie będę sobie rogówek nacinał 13.03.05, 22:02 wolę przepłacić w wypożyczalno rowerów Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: nie!!!! nie będę sobie rogówek nacinał 13.03.05, 22:05 aaki napisała: > wolę przepłacić w wypożyczalno rowerów chicken,my juz mamy lepsza technike,sztucznych soczewek. nie musisz sobie palic rogowki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: ani żadnej ortosoczewki która jego jest ;-) 13.03.05, 22:11 to sie tu inaczej nazywa a wiec tak pozadam i to bardzo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: chyba pozostanę przy zwykłych binoklach 13.03.05, 22:18 aaki napisała: > O ) > -- Odpowiedz Link Zgłoś
aaki well 13.03.05, 22:33 jak bedziesz organizować jakąś eskapadę rowerową po pagórkach nowego świata to daj znać.ale preferuję treking bicycle Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: well 13.03.05, 22:35 aaki napisała: > jak bedziesz organizować jakąś eskapadę rowerową po pagórkach nowego świata to > daj znać.ale preferuję treking bicycle my tu co niedziela jezdzimy,join us antytime,ale musisz miec dobry rower terenowy z szerokimi oponkami,bo innym z naszych glinek ,kamykow i nierownosci nie wyjedziesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki mountain bike? 13.03.05, 22:44 wole tak.... www.zdp.tgory.pl/komunik/zielen/imag0045.jpg choć ostatnio dużo carów tędy jeżdzi Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: mountain bike? 13.03.05, 22:46 aaki napisała: > wole tak.... > www.zdp.tgory.pl/komunik/zielen/imag0045.jpg > choć ostatnio dużo carów tędy jeżdzi > no ladnie i swojskoale na naszych dziewiczych trasach rowerowych tez ladnie,tylko kolana bola:))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: well 13.03.05, 22:52 www.worldfromtheweb.com/Parks/Adirondack/Adirondack.html patrz jak mamy ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
aaki nie otwarło się :-( 13.03.05, 23:02 www.dtstudios.com/ADIRONDACK%20HOLD%20FOLDER/images/Adirondack%20Gold.jpg NP adirondack znam(ze słyszenia) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: nie otwarło się :-( 13.03.05, 23:04 no twoj obrazek swojsko wyglada. www.worldfromtheweb.com/Parks/Adirondack/Adirondack.html mnie sie otwiera sprobuj jeszcze raz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwasyx otwarło się ... ale widok ... az dech zapiera 13.03.05, 23:14 ufff... I tam mozna rowerkiem? W D zieloni by zaraz rwetest podniesli, albo w najlepszym wypadku sciezke wyznaczyli! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: zaparło się i nie otwiera 13.03.05, 23:19 aaki napisała: > :-) wpisz sam adres,moze w ten sposob sie zaprze i otworzy, a moze masz program,ktory ci nie pozwala na otwieranie niektorych websites? pozdr:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: otwarło się ... ale widok ... az dech zapiera 13.03.05, 23:18 qwasyx napisał: > ufff... > I tam mozna rowerkiem? > W D zieloni by zaraz rwetest podniesli, albo w najlepszym wypadku sciezke > wyznaczyli! addirondacks sa przesliczne i bardzo dziewicze,jest tam sporo szlakow rowerowych ale glownie sie tam lazi po gorach. jak juz pisalam caly NY state to gory,pagorki,wodospady,przelecze i skaly. widoki sa tu cudowne w kazdym parku,gdyz uksztaltowanie terenu jest przesliczne. mamy sporo lasow iglastych,lisciastych i mieszanych jak rowniez wspaniale okazy flory i fauny (na drogach tez). dla milosnikow przyrody jest co zwiedzac a dla milosnikow sportu jest zajecie na caly rok. uciekam i pozdr:))) Odpowiedz Link Zgłoś