ozon89 13.05.06, 18:30 Zbierzmy się wszyscy i zaprotestujmy w Toruniu. Niech Giertych i Nas usłyszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
realista333 Re: Protest przeciwko Giertychowi 13.05.06, 18:40 ozon89 napisał: > Zbierzmy się wszyscy i zaprotestujmy w Toruniu. Niech Giertych i Nas usłyszy. A protestowałeś, kiedy ministrem edukacji został Wiatr, główny ideolog PZPR? Nie? To spadaj ze swoim protestem. Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: Protest przeciwko Giertychowi 13.05.06, 19:41 ooo Młody Wszechpolski :) Odpowiedz Link Zgłoś
saccularius Re: Protest przeciwko Giertychowi 14.05.06, 09:11 ja uważam, że najpierw powinniśmy dać mu cos zrobić, a nie oprotestować, sam jestem uczniem i nie rozumiem protestów przeciwko religi, o ten przedmiot walczyli nasi pradziatkowie. Nie ch Romek najpierw coś zrobi jak zrobi źle to możemy protestować zrobi dobrze zróbmy manifestatcje popierającą Romana. A co to patriotyzmu, to w naszym kraju go nie ma, chyba że wśród ludzi którzy wojny przeżyli a ich niestety coraz mniej. Kto z was wywiesił flagę w dzień konstytucji, świeto flagi czy świeto pracy. zdaje mi się że palców na jednej rece mi starczyło, ja powiesiłem, a z mojego balkonu było widać może 6 innych flag w tym 2 na szkolach. Z naszą postawą obywatelską jest tragnicznie choć przyznam, że robi się coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko johny 11 palcow? 14.05.06, 10:19 > zdaje mi się że palców na jednej > rece mi starczyło, >z mojego balkonu było widać może 6 innych johny 11 palcow? Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Protest przeciwko Giertychowi 14.05.06, 11:35 realista333 napisał: > ozon89 napisał: > > > Zbierzmy się wszyscy i zaprotestujmy w Toruniu. Niech Giertych i Nas usły > szy. > > A protestowałeś, kiedy ministrem edukacji został Wiatr, główny ideolog PZPR? > Nie? To spadaj ze swoim protestem. Nie pamiętasz wyd. z UJ i W. utytłanego jajkami? Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Protest przeciwko Giertychowi 14.05.06, 21:19 ja bym poprotestowała !:P precz z faszystami Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: Protest przeciwko Giertychowi 14.05.06, 21:59 ponoć w środę w Toruniu... Odpowiedz Link Zgłoś
mixy Re: Protest przeciwko Giertychowi 15.05.06, 12:11 nie chcę by mnie potem identyfikowano z PD, Zielonymi, anarchistami, gejami, sdplowcami, sldowcami. a jak Roman zrobi coś co mnie zdenerwuje to się dopiero odezwę Odpowiedz Link Zgłoś